elif be te se 3 ders / dindersioyun.com

Elif Be Te Se 3 Ders

elif be te se 3 ders

Benzer yazılar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Bu kitap yardımıyla Kur’ân harflerini tek başınıza öğrenebilirsiniz. Fakat harflerin çıkış şekillerini doğru bir şekilde öğrenebilmeniz için bilen birisinden yardım almalısınız.

 

Çıktı alırken kağıt tasarrufu sağlamak istiyorsanız 2 sayfayı 1 sayfaya yazdırın.

İki Sayfayı Bir Sayfaya Nasıl Çıktı Alırım? Video Olarak İzle

“Dosya-Yazdır” seçeneği ile yazdırmayı seçiyor ve “Özellikler” altbaşlığı altında “HER YÜZE 2 SAYFA” yani “Pages per Side” seçeneğinde “2” seçerek yazdırmayı başlatmanız gerekir.

 

 

Tüm dersleri indirmek için aşağıdaki butona tıkla

 


 

 

Share

Etiketler: Elif ba, Elifba dersleri, Elifba etkinlikleri, Elifba test, Elifba üstün, Kur'an öğren, kuran dersleri, kuran öğrenmek istiyorum, Seçmeli Kuran dersi, Seçmeli Kuran dersi etkinlik, Seçmeli Kuran dersi müfredatı, Seçmeli Kuran-ı kerim dersi, üstün dersleri

Elif ba Ögren

 

Harfleri tanıyoruz

dikkat etmemiz gereken 3 tane H harfi var.. üzerinde nokta olmayan H boğazdan, üzerinde nokta olan, genizden hırıltılı, en aşağıdaki H yorgun, göğüsten sesi çıkarıyoruz..

Z harfi Üç tane.. Zel: peltek ve incedir , Ze keskin , Türkçedeki gibi.  Zı ise kalındır ve peltek çıkar.. z harflerinin üzerinde hep nokta vardır..

dipnot olsun: Kuranda kef harfi ince harftir: ke diye okunur . Gaf harfi kalın harftir: ga diye okunur.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır