sunexpress ne zaman kuruldu / SunExpress Havayolları Kimin?

Sunexpress Ne Zaman Kuruldu

sunexpress ne zaman kuruldu

Sun Express Uçak Bileti

Antalya’da kurulmuş olan SunExpress, dünyanın iki büyük havayolu şirketi THY ve Lufthansa işbirliğiyle birlikte yılında kurulmuştur. ’de Antalya-Frankfurt uçuşu ile Türkiye’den yurt dışına tarifeli sefer düzenleyen ilk özel havayolu olma özelliğini taşımaktadır. Kurulduğu günden beri uçuş ağını genişleten SunExpress, ’de Almanya ofisini açmıştır. Kalite ve güvenlik sertifikalarının yanı sıra çevreye duyarlı uçakları, kablosuz ağ ile eğlence sistemi ve havalimanı transferiyle müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarmaktadır. SunExpress uçak bileti fiyatları dönemsel olarak özellikle de tatil dönemlerinde değişkenlik göstermektedir.

SunExpress Avantajları

Check-in

Tüm yolcular uçuştan 2 saat öncesinde havalimanında bulunmalı; yurt içi uçuşlarında 30 dakika, yurt dışı uçuşlarda 45 dakika öncesinde check-inlerini tamamlayıp biniş kartını almalıdır. İnternet üzerinden yapılan online check-in yurt dışın için uçuşa 24 saat öncesinden 3 saat kalana kadar, yurt içinde 45 dakika kalana kadar yapılmalıdır. Bazı havalimanlarında bagajınızı bir önceki geceden teslim ederek check-in yapma şansına sahipsiniz.

Bagaj hakları

Bagaj haklarınız çıkış ve varış noktasının yanı sıra hangi sınıfta bilet aldığınıza göre değişkenlik göstermektedir. SunEco, SunClassic, SunPremium sınıflarına ait biletlerinizde iç hatlarda uçuş yapmak için bagaj hakkınız kg arası, uluslararası uçuşlarda kg arası belirlenmiştir. Uçakta yanınıza alabileceğiniz el bagajında sıvı sınırlandırması olup bagajınız 8 kg ağırlığını aşmamalıdır. Detaylı bilgiyi web sitesinden alabilirsiniz.

Koltuk seçimi

SunExpress uçak bileti alırken veya uçuşa 48 saat kala koltuk seçimi yapılması önerilmektedir. Tek yöne uçuşlarda dış hatlarda 10 Euro, iç hatlarda 10 TL; ön sıra ve acil çıkış sırasındaki koltuklar için dış hatlarda 20 Euro, iç hatlarda 20 TL ekstra ücret ödeyerek koltuk seçebilirsiniz. Engelli yolcular ve refakatçileri için koltuk seçimleri ücretsizdir. Güvenlik sebebiyle koltuk değiştirme hakkı SunExpress’e aittir.

İkramlar

SunCafe’de satın almış olduğunuz bilet sınıfına göre farklı menü alternatifleri bulunuyor. Yolculuk sırasında satın alabileceğiniz lezzetli atıştırmalıklar, sıcak yemek ve sandviçlerden oluşan menülerde geniş bir ürün yelpazesi ve lezzetli tatlar bulabilirsiniz. Özel duruma sahip ve farklı yiyecek tercihleri olan yolculara özel yemek siparişleri ekstra 5 Euro fark ödeyerek uçuştan 36 saat önce haber verilmelidir.

Ucuz Sunexpress Uçak Bileti

SunExpress, her ikisi de dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında, yılında Antalya’da kuruldu. İlk uçuşunu ’da yapan şirket, halen faaliyetlerini, güçlü hissedar yapısından gelen Alman ve Türk havacılığının zengin bilgi birikiminden faydalanarak sürdürüyor. Bugün SunExpress, Antalya ve İzmir merkezli operasyonlarıyla, İzmir’den 14 iç hat, 31 dış hat, Antalya’dan ise 10 iç hat, 40 dış hat uçuş olmak üzere, 27 ülke ve 52 destinasyona aktarmasız uçuş gerçekleştiriyor.

Checkin İşlemleri SunExpress Check-In İşlemleri

SunExpress yolcuları, check-in işlemlerini seyahatlerinden tam bir gün önce yapabilir ve biniş kartlarının çıktısını bazı havalimanlarında (Almanya’nın birçok havalimanı ve Zürih) bulunan kiosklardan alabilir. SunExpress online check-in hizmeti, yılı itibariyle sadece Türkiye çıkışlı uçuşlarda geçerli. Rezervasyon/e-bilet numaranız, soyadınız ve adınız ile giriş yaptığınız sistemden kolaylıkla online check-in yapmanız mümkün. Uluslararası uçuşlar için uçuş saatinden en erken 1 gün, en geç 3,5 saat önce, Türkiye çıkışlı yurt dışı uçuşlar için en erken 1 gün, en geç 1 saat önce ve yurt içi tüm uçuşlar için de en erken 1 gün, en geç 45 dakika önce online check-in işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Checkin İşlemleri Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

SunExpress uçuşlarında bagaj ücretlendirmeleri, SunEco, SunClassic ve SunPremium olmak üzere üç farklı kategoriye göre değişir. Antalya, Alanya/Gazipaşa, Bodrum ve Dalaman varışlı dış hat seferlerinde SunEco yolcuları maksimum 20 kg, SunClassic yolcuları 25 kg ve SunPremium yolcuları 30 kg’ya kadar olan bagajları için ücretsiz hizmet alır. Yolcular Türkiye’deki diğer varış noktalarına ise SunEco 30 kg, SunClassic 35 kg ve SunPremium 40 kg ağırlığındaki bagajlarını ücretsiz bir şekilde kabine verebilirler. SunExpress iç hat uçuşlarda ise SunEco yolcuları maksimum 15 kg, SunClassic 20 kg ve SunPremium yolcuları 25 kg bagaj hakkına sahip. Yurt içi seyahatinizde her ekstra kg için 6 TL; her yurt dışı seyahatinizde 10 avro (tek yön) ücret ödemeniz talep edilir. Dış hatlar el bagajı taşıma kuralları, ebatlar 55 cm x 40 cm x 20 cm’i geçmemeli ve en fazla 8 kg ağırlığında olmalıdır. İç hatlar el bagajında da aynı şartlar aranır.

Checkin İşlemleri SunExpress Koltuk Seçimi

SunExpress uçuşunuzdan önce istediğiniz koltuğu seçmek ve konforlu seyahat etmek için online check-in işleminiz esnasında koltuk seçme butonuna tıklamalısınız. Uçuşunuz dış hatlarda ise seçeceğiniz herhangi bir koltuk için 10 avro (tek yön), iç hatlarda ise 10 TL (tek yön) ödemeniz gerekiyor. Uçağın kalkış vaktinden 48 saat önce açılan sistemden koltuk rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Acil çıkış sırasındaki koltuklar, dış hatlarda 20 avro, iç hatlarda 40 TL. Uçaktan ilk inen olmak içinse ön sıra koltuklardan alabilirsiniz: Dış hatlarda 20 avro, iç hatlarda 40 TL.

Checkin İşlemleri SunExpress Diz Mesafesi

SunExpress ücretli koltuk rezervasyon sisteminde diz mesafesinin oldukça geniş ve “X-Leg koltuk” olarak geçen bu özel koltuklardan satın almak için yurt içi uçuşunuzdan 3 saat öncesine kadar ya da yurt dışı uçuşunuzdan 3 iş günü öncesine kadar SunExpress ile iletişime geçmelisiniz.

Checkin İşlemleri SunExpress Yiyecek, İçecek ve İkram

SunExpress uçuşlarında hizmet veren SunCafé’den 1 avrodan başlayan fiyatlar karşılığında sandviç, sıcak yemek, çay, kahve gibi atıştırmalıklar alabilirsiniz. Bunun dışında ücretsiz ikramlar servis edilmiyor. SunEco, SunClassic ve SunPremium olmak üzere üç farklı kategoriye göre değişen menü ve fiyatlar hakkında ayrıntılı bilgi için havayolu ile iletişime geçebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası