canlı altın piyasa ekranı / Anlık Altın Piyasası & Altın Piyasası Yorumları | Borsa Direkt

Canlı Altın Piyasa Ekranı

canlı altın piyasa ekranı

Akıllı Sinyaller

Digital Logo

1990 yılında İsviçre ve Türkiye ortaklı kurulan Foreks Digital, uluslararası para ve sermaye piyasalarından anlık veri yayını sağlama fikri ile yola çıkmış, sektörün deneyimli ve öncü teknoloji şirketlerindendir. Finansal teknoloji sektöründe geliştirdiği ürünlerle uluslararası standartları yakalayarak veri sağlayıcı bir firmanın ötesinde yenilikçi bir yazılım evine dönüşmüştür.

Modern FinTech ekosisteminin taleplerini öngörmek ve karşılamak için son teknoloji çok kanallı FinTech çözümleri oluşturarak, müşterileri için olumlu etki yaratan strateji, ürün tasarımı, geliştirme, kalite güvencesi, bulut dönüşümünü içeren ve sürekli güncellenen içerikleriyle anahtar teslim bir çözüm paketi sunmaktadır.

Çözümlerimiz

Siteye Gidin

© 2021 Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.

Foreks Trader

Foreks Digital tarafından geliştirilmiş, mobil, web ve masaüstü uygulamalara sahip bir finansal teknoloji ürünüdür. Yatırımcıların anlık piyasa verilerini kesintisiz olarak takip edebilecekleri, analiz araçları ve algoritmalar ile yatırımlarına yön verebilecekleri kapsamlı yatırım platformlarını sunar.

2 milyondan fazla indirilme sayısına sahip Foreks Trader Mobil ile kullanıcılar diledikleri yerden piyasaları takip edebilirler. Esnek bir arayüze sahip olan Foreks Trader Web farklı cihazlarda ve farklı tarayıcılarda detaylı analiz imkanı sağlar. FXPlus Veri Terminali ise gelişmiş analiz araçları, detaylı raporlar, kendisine özel algoritmaları ile kullanıcılar için profesyonel bir yatırım ortamı sunar.

Uygulamalarımız

Müşteri Destek

Lisanslarınızla ilgili ödemelerinizi banka hesaplarımıza havale olarak veya kredi kartı yolu ile yapabilirsiniz:

Siteye Gidin

Foreks Trader

Foreks Haber Merkezi, 1996 yılından bu yana Foreks Digital bünyesinde ağırlıklı olarak siyasi ve ekonomi haberleri tarafsız olarak kullanıcılarına ulaştıran bir haber ajansı olarak hizmet vermektedir. Foreks Haber ile yurt içi ve yurt dışı finansal piyasalar ile ilgili haberlerin yanı sıra yorum, teknik analiz, anket ve raporlara anlık olarak ulaşılabilir.

Yatırımcıların takip etmek isteyecekleri son dakika ekonomi ve siyasi gelişmeler, güncel olaylar, şirket haberleri, döviz, kripto para, tahvil piyasaları ile enerji, metal, kıymetli metal, tarımsal ürün gibi emtia haberleri ve tüm sektörlere ilişkin yorumlar Foreks Haber altında yer alan kategorilerde kullanıcılara sunulmaktadır.

Haber Kanallarımız

Bize Ulaşın

Bize Yazın

Altın Fiyatları

Altınpiyasa.com altın ve para piyasaları konusunda yatırımcılara rehber olma, yeni başlayanlara altın sektörü ile ilgili bilgi verme ve güncel fiyatları ücretsiz olarak sunma amacı ile kurulmuştur. Sitedeki içerikler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hakkımızda sık sorulan sorulara aşağıdaki bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Altın fiyatları; yurtdışı piyasalar, finansal etkiye sahip olaylar, piyasa beklentileri ve arz-talep dengesi gibi bir çok faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir. 2008 yılıdan günümüze Altın Piyasa olarak en güncel altın fiyatlarını ziyaretçilerine sunmayı ilke edinmiş sitemiz mobil uyumlu bir tasarıma sahip olup tüm mobil cihazlardan da altın ve döviz fiyatlarına ulaşımı kolaylaştırmıştır.

Sitemizdeki üst menüden ulaşabileceğiniz altın sayfalarından altının TL, USD ve Eur karşılıkları dışında; tüm ayarlarda altın fiyatları, küçük altın olarak da adlandırılan çeyrek altın, yarım altın ve tüm sarrafiye grubu yatırım araçlarına ulaşabilirsiniz. Sitemizde bulunana bu fiyatları işçiliksiz değerler olup 22 ayar gram Türk Lirası fiyatı bilezik fiyatı değildir. 22 Ayar bileziklerde ayrıca ek işçilikler modeline göre olabilmektedir. 

Altın menüsü dışında altın piyasa site içeriğinde döviz kurları, kripto para kurları ve çeşitli para birimlerini birbirlerine kolaylıkla çevirebileceğiniz hesaplama araçları bulunmaktadır. Arşiv sayfalarımızdan güncel canlı kurlar dışında istediğiniz fiyatın geçmiş tarihli kayıtlarına ulaşabilir, grafikler yardımı ile aylık ve yıllık olarak görselleştirilmiş sonuçlara ulaşabilirsiniz.

BTC % 0,75

30739.240831585

30739.240831585

ETH % 2,03

1915.1397974973

1915.1397974973

XRP % 0,90

0.49052010226732

0.49052010226732

LTC % 0,10

88.790719173378

88.790719173378

YÜKSEK 25.2333

DÜŞÜK 25.2333

DÜN 25.2333

YÜKSEK 27.4755

DÜŞÜK 27.4755

DÜN 27.4755

EUR/USD %-0,59

Euro Dolar

YÜKSEK 1.08962

DÜŞÜK 1.08962

DÜN 1.08962

Altın Fiyatları

ALTIN (TL/GR)1,81 %ALIŞ(TL)1.556,96SATIŞ(TL)1.558,70Çeyrek Altın2,82 %ALIŞ(TL)2.501,00SATIŞ(TL)2.585,00Altın (ONS)0,46 %ALIŞ($)1.920,40SATIŞ($)1.922,54

En güncel altın fiyatları için aşağıdaki tablolarda istediğiniz altın türünün üzerine tıklayın.

İş Varant

SERBEST PİYASA GÜMÜŞ FİYATLARI

  • Gümüş (TL/GR)
  • 18,16
  • 18,20
  • 2,14%
  • 23:59
  • Gümüş ($/ONS)
  • 22,40
  • 22,47
  • 1,03%
  • 23:58
  • Gümüş (Euro/ONS)
  • 20,55
  • 20,61
  • 1,48%
  • 23:51

Altın Fiyatları ve Altın Hakkında

Altın güvenilir bir liman olarak da adlandırılan dünyanın en değerli madenlerinden biridir. Altının hem hediye hem de yatırım aracı olarak kullanılması altın fiyatlarının sürekli olarak değişmesine neden olmaktadır. Dünya'nın en değerli madenlerinden biri olan altın, yıllar boyu insan elinde farklı şekillerde işlenmiştir. İşçilikleri daha fazla olan altın çeşitleri daha çok hediyelik olarak kullanılırken, gram altın ve külçe altın gibi işçiliğin en az seviyede kullanıldığı altın çeşitleri ise yatırım aracı olarak kullanılmaktadır. Diğer yatırım araçları ile karşılaştırdığınızda altının en büyük özelliği krizlerden daha az etkilenmesidir. Farklı ülkelerde yaşanan ekonomik krizler o ülkelerin para birimini doğrudan etkilemektedir ancak altın piyasası daha küresel bir davranış göstererek uzun vadede büyük olasılıkla kazançlı çıkmanızı sağlamaktadır. Bu parlak sarı renkli madene olan ilgi daha çok bu yüzdendir. Bigpara olarak ziyaretçilerimize altın fiyatları hakkında en doğru ve güncel verileri grafiklerle sunmaktayız. Altın fiyatları ne olur sorusuna cevap bulabilmeniz için uzman yazarlarımız sizler için en güncel altın yorumlarını sitemizde paylaşmaktadırlar. Güncel altın fiyatlarının yanı sıra geçmiş altın fiyatları da arşiv olarak bigpara.hurriyet.com.tr'de mevcuttur. Geçmiş dönem altın fiyatları özellikle altın piyasasının gelecekte yapacağı hareketleri doğru tahmin etmek için yatırımcılar tarafından sıkça kullanılan bir bölümdür. Siz de düzenli olarak çeyrek altın, yarım altın, tam altın, cumhuriyet altını ve tüm altın çeşitleri için anlık verileri Bigpara'da takip edebilir ve altın piyasası hakkında en doğru öngörülere sahip olabilirsiniz. Altın fiyatlarını takip etmenin yanı sıra altın fiyatı hesaplama aracı ile de altın çeviri işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu çeviri aracı, altın bilezik fiyatı hesaplama ya da gram altın hesaplama işlemlerinizi kolaylıkla yapabilmeniz için Bigpara ekibi tarafından ziyaretçilerimiz için geliştirilmiştir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası