kuaförüm sensin in sunucusu / Kuaförüm Sensin sunucusu neden değişti, yeni sunucu kim? - Son Haberler

Kuaförüm Sensin In Sunucusu

kuaförüm sensin in sunucusu

Kuaförüm Sensin&#;in yeni sunucusu kim oldu? Gözde Kansu&#;nun yerine gelecek isim belli oldu

Yap&#;mc&#;l&#;&#;&#;n&#; Global Medya'n&#;n üstlendi&#;i, jüri koltu&#;unda Bülent Ersoy, I&#;&#;l Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in oturdu&#;u yar&#;&#;ma program&#;n&#;n sunuculu&#;unu yapan Gözde Kansu yar&#;&#;madan ayr&#;ld&#;&#;&#;n&#; aç&#;klam&#;&#;t&#;. Kansu ayr&#;l&#;k nedeni olarak ise as&#;l mesle&#;i olan oyunculu&#;u özledi&#;ini ve dizi setlerine geri dönmek istedi&#;ini söylemi&#;ti. Bu ayr&#;l&#;&#;&#;n ard&#;ndan yar&#;&#;ma program&#;n&#;n yeni bölümleri yay&#;nlanmad&#;.

GÖZDE KANSU'NUN YER&#;NE Ç&#;&#;DEM BATUR GEL&#;YOR

Kuaförüm Sensin yar&#;&#;mas&#;n&#;n yeni sunucusu da belli oldu. Gözde Kansu'nun ayr&#;l&#;&#;&#;n&#;n ard&#;ndan görevi güzel oyuncu Çi&#;dem Batur devral&#;yor. Oyuncu Çi&#;dem Batur, tiyatro oyunlar&#;n&#;n yan&#; s&#;ra Bizim Hikaye ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde de rol alm&#;&#;t&#;.

cigdem-batur_

Kuaförüm Sensin, yeni bölümleriyle hafta içi her gün 'da Show TV'de!

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Kuaförüm Sensin Gözde'nin yerine gelen Çiğdem Batur kimdir, kaç yaşında? Kuaförüm Sensin yeni sunucu Çiğdem Batur nereli?

ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Ayşe Çiğdem Batur, 13 Temmuz tarihinde Düzce'de doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Düzce'de okuduktan sonra Ankara, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisansını yaptı.

Çiğdem Batur ilk olarak yılında art televizyonunda yayınlanan Alışveriş Çantası isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

Oyunculuk hayatına Gazi Üniversitesinde okurken Üniversitesinin tiyatro topluluğu olan Grup Mimus'la başladı. Daha sonra da Başkent İletişim Akademisi'nde diksiyon, sunuculuk spikerlik ve dublaj eğitimlerini tamamladı ve yılları arasındaTRT'de sözleşmeli olarak yönetmen ve program asistanlıkları yaptı.

yılları arasında yine TRT'de Kulvar Farkı, Savaşta Barış'ta Türk Ordusu, Gençlik Her Zaman programlarının sunuculuğunu yaptı. yılında Ankara'dan İstanbul'a taşındı. Aynı zamanda dublaj çalışmalarına da devam etmiştir.

yılında "Gümüş" adlı dizide Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Ekrem Bora,Güngör Bayrak, Laçin Ceylan, Tarık Ünlüoğlu ile birlikte oynadı.

yılında başlayan "Vazgeç Gönlüm" adlı dizide Murat Han ve Bulut Aras ile başrolde oynamış ve iki farklı karaktere can vermiştir.

yılında Turkcell Mobil İnternet Reklamında oynadı.

Çiğdem Batur, yılında "Büşra" adlı sinema filminde Tayanç Ayaydın ile başrolde oynadı.

yılından sonra Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar rolü ile başrolde olduğu "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı diziye Çiğdem Batur, "Savcı Leyla" karakterini canlandırmak için girdi.

Aynı zamanda yılında Eray Yasin Işık'ın yazdığı Göksel Kortay'ın yönettiği "Baş Belası" adlı tiyatro oyununda rol aldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası