macfit fatura ödeme / Şikayet Var | Macfit Hakkındaki Tüm Tüketici Şikayetleri

Macfit Fatura Ödeme

macfit fatura ödeme

   henüz şikayete şirket cevap vermedi..

 

 Macfit     Axis avm de bulunan Macfit’ in 6 aylık üyesiyim. 4 aylık ödeme yapmış olup 4. Ayım Mart ayına denk geldiğinden devam edemedim. O süreçte ödeme de yapmadım. Kurum bana hiçbir şekilde bilgi vermeden üyeliği dondurmuş olup 3 ay sonra da yine bilgi vermeden üyeliğimi ve ödemelerimi başlatmıştır. Şu anda telefonla hiçbir şekilde ulaşamadığından merak edip uğramam üzere gitmediğim 2 aylık ödemeyi tarafıma yansıttılar. TL ödeme yapmam istenmekte olup bu ödemenin karşılığında aldığım bir hizmet yoktur.ödemenin iadesini istediğimde de biz size 2 gün sonra döneceğiz diyerek beklememi söylediler. 1 hafta emri dönüş bekliyorum ve yine muhatap bulamıyorum!

Şirket Cevap Bölümü Cevap Yok

Macfit İnsanları Aptal Yerine Koyuyor!

08 Nisan      

macfit

  • insanların beden sağlığını koruması adına hizmet verdiğini iddia eden ama akıl sağlıklarını bozmaya oynayan firma.

    üstteki entry ile aynı şekilde, pandemi sebebiyle tekrar açıldığı gün olan 8 hazirandan önce iptal başvurusu yapmış olan eşime bugün haziran ayı faturası kesmişler.

    yarın eşim adına bizzat üye olduğu şubeye gideceğim öğrenmek için. çözüme kavuşmazsa artık sırasıyla tüketici hakem heyeti, tüketici mahkemesi vs. gittiği yere kadar

    bu entry'yi küfür etmeden bitirmek istiyorum.

  • kredi kartımdan lira çekilmesine rağmen, e-faturalarında 91 tl gibi bir fiyat yansıtarak, çakallık yapan oluşum. gerçek çakalsınız. banka tarafında kontrol etmesem, ne güzel, efendi gibi 8 haziran sonrasını çektiler, gerisine karışmadılar diyeceğim. ama yok, siz sizinle uğraşılmasını seviyorsunuz. gideyim, pt'lerinize bağırayım da üzülsünler biraz.

    edit: gelir idaresine şikayette bulundum durum ile alakalı olarak.

  • ödeme tanımlamasını sanal kartla yapın. haberiniz olmadan çekim falan yapamasınlar :) ha sözleşmelerine göre kestikleri faturayı öyle ya da böyle ödemek zorundayızdır bilemiyorum, zaten ödememizi yapmadığımızdan da değil. ama madem bu habersiz çekimlerden bu kadar rahatsızsınız o zaman sanal karta tanımlayın, siz oraya bakiye aktarmadıkça otomatik çekemesinler. bu kadar basit.

  • üyeliğini iptal ettirmiş olmasına rağmen fatura gönderilenlere fatura sistemlerinde hata olduğunu söylüyorlar. eğer para çekilmemişse sıkıntı yokmuş.

  • üyeliğiniz sona erdikten sonra kartınızdan para çekilmemesi için şöyle bir yöntem önerebilirim. üyelik bilgilerinizle web sitesine girin ve kart bilgilerinizi değiştirin. ne bileyim güvenlik numarasını ya da son kullanma tarihini götünüzden uydurun mesela. ben öyle yapmıştım ve para falan çekmemişlerdi. gerçi işimi garantiye almak için imzalı dilekçe de vermiştim. üstüne kart bilgilerimi değiştirerek işimi sağlama aldım.

    yeri gelmişken kendileriyle olan deneyimlerimi de paylaşayım. benim gittiğim şubesi yeni açıldığı ve kalabalık bir bölge olmadığı için çok rahattım. aletler tertemizdi, kalabalık olmadığı için sıra bekleme gibi bir derdim yoktu ve ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yardımcı olan hocalar vardı. "bunun için pt ücreti ödemen lazım." demediler yani. bence aldıkları paranın karşılığında verdikleri hizmet yeterli ama kendi şubem için konuşuyorum tabi. standartları lokasyona göre değişiyorsa bilemem.

  • uyelik iptaliyle ilgili sorunlarim olan spor salonu zinciri.

  • müşteri iletişimi konusunda aşırı zayıf firma.

    herkesin yaşadığı üyelik iptali sonrası sorununu yaşadım. durduk yere yüksek miktarda bir haziran faturası gönderdiler. sisteme girdiğimde iptal ücreti adında bambaşka bir ücret gözüküyordu. durumu özetleyen bir mail attım. geri aradıklarında karşı tarafla anlaşmamız baya bir zor oldu. diğer faturayı sorduğumda başka döneme ait önceki faturalardandır yanıtını aldım. durumu açıklama çabanız boşa. çünkü karşıdaki kişinin dinleme yeteneği yok. sonrasında diğer ücreti sorduğumda aldığım cevap ise bu kurumla olan bağımı tamamen kopartmama neden oldu.

    diğer ücreti sordum ve aldığım tepki "evet böyle bir ücret var. ödemezseniz hukuk ekibimiz yasal takip başlatacaktır".

    bunu da söylemezsin be. yani bir soluklan. karşıdaki kişi "ödemeyeceğim" demiyor. bu kadar mı işinde kötüsün?

    neyse işte. profesyonellikten uzak ve müşteriyle iletişim kurmayı bilmeyen bu kurumu tamamıyla hayatımdan çıkardım. bir daha kapılarından geçmem.

  • corona sonrası, acısını 30 tl zam yaparak çıkaran firma.

  • buraya kayıt olmayı düşünüyorum ama yazılanları yazılınca kararsız kaldım ayrıca ilk ay için gold üyelik almak istiyorum ileriki aylarda problem yaşar mıyım bilemiyorum.

    ayrıca ankarada havuz olan şube var mı ? havuz ek ücrette ne alıyorlar ve gold üyelikte havlu şampuan su sınırı nedir bunlar hep merak ettiğim sorular ?

    bilenler varsa yazabilir mi ?

  • 8 haziranda açıldıktan sonra dondurmuştum üyeliğimi. bugün gideyim artık başlayayım dedim ama hiçbir önlem yok. sanki virüs spor salonunun kapısından giremiyor gibi bir hava var içeride. istanbul'daki işlek macfit'lerden biri. uygulaması doluluk oranını gösteriyor, yeşil görünce buna güvenip gideyim dedim. girişi qr kodla yapmışlar teması azaltmak için ama bundan sonrası komedi. kapıda ne ateş ölçüldü ne bir şey. kimse maske takmadığı için pt'ye sordum, maske takmak zorunlu değil mi diye "yok sadece dışarıda zorunlu burada takmayabilirsiniz" dedi. içerisi uygulamada yeşil gözüktüğü halde her zaman olduğu gibi kalabalıktı, aletler için sıra bekleniyordu, sosyal mesafe hak getire. tüm salonda maske takan tek insanoğlu bendim. saatlik sporda sadece 1 kere aletlerin temizlendiğini gördüm o da tek bir bezle üstün körü silinip geçildi.

    sonuç: üyelik iptali.

    zorunlu edit: birkaç mesaj geldi, kimi dikkat edin sağlığınıza fazla zorlamayın maskeyle falan demiş insan gibi sağolsunlar, kimi de minik aklıyla maske takmamı garipsemiş ona laf ediyor. taktığım maske n95 gibi nefes almayı zorlaştıracak bir maske değildi, gayet her zaman yaptığım gibi sporumu yapabildim nefes nefese kalmadan, yani yapılıyor. buna şaşıranlar antrenman maskesi olayını biraz araştırsın. bütün bunları geçtim, tek işleri ordan oraya dolanmak, girişte oturmak olan pt'ler ve temizlik çalışanları maske takabilirdi. yukarıda belirttiğim gibi tüm salonda tek maske takan bendim. artık gelen kötü niyetli mesajlara cevap yazmıyorum bunu cevap olarak alın teşekkürler.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası