anadolujet ikram veriyor mu / Uçuş Esnasında Ücretsiz İkram | AnadoluJet

Anadolujet Ikram Veriyor Mu

anadolujet ikram veriyor mu

Uçaklarda yiyecek servisi var mı?

İçindekiler:

  1. Uçaklarda yiyecek servisi var mı?
  2. Anadolu Jet yemek bedava mı?
  3. AnadoluJet ücretsiz yemek veriyor mu?

Uçaklarda yiyecek servisi var mı?

Uçaklardaaçık yiyecekve içecek olmayacak. Buraya kadar tamam. Asıl önemli olan husus ise bu yiyecekve içecekleri yolcuların nasıl tüketeceği! Türk Hava Yolları dış hatlarda 2 saat üstündeki uçuşlarda sandviç ve meyve suyu ikramı verecek. 4 ve 8 saat üzeri uçuşlarında ise ikramda çeşitlilik olacak.

Anadolu Jet yemek bedava mı?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

AnadoluJet ücretsiz yemek veriyor mu?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsizolarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

Türk Hava Yolları&#;nın alt markası niteliğindeki AnadoluJet, dış hat uçuşlarında yemek satmaya başladı.

Dün yapılan açıklamaya göre, sandviçlerden mevsim yeşillikleriyle hazırlanan salata çeşitlerine, enfes soslu dürümlerden vejetaryen özel menüye kadar birçok seçenek AnadoluJet&#;in dış hat uçuşlarında yolcuların tercihine sunuluyor.

Bunların yanı sıra cevizli baklava, revani ve fıstıklı dürüm gibi Türk mutfağının dünyaca ünlü geleneksel tatlıları da uçuşlarda yer alacak.

Yolcular yemek siparişlerini AnadoluJet ve Türk Hava Yolları web sitesi & mobil uygulaması, çağrı merkezi, satış ofisi ve acenteler aracılığıyla biletleme esnasında veya daha sonra uçuşa 24 saat kalana dek verebilecek.

Kahvaltı Menü, Börekli Kahvaltı Menü, Tavuklu Sezar Salata, Izgara Sebze Salata, Tavuklu Sandviç, Pesto Soslu Peynirli Dürüm, Izgara Köfte Menü, Izgara Tavuk Menü, Geleneksel Türk Tatlıları, Bademli Kek, Çocuk Menüsü ve Vejetaryen Menü, şirketin ilk ücretli yemek seçenekleri olarak belirlenmiş.

AnadoluJet Yemeklerinin Fiyatları Nasıl?

AnadoluJet&#;in sunduğu yemeklerin fiyatlarıysa bir hayli tuzlu.

Mesela kahvaltı veya ızgara köfte yemek istiyorsanız, her bir yolcu başına 10 Amerikan Dolarını, yani yaklaşık 85 Türk Lirasını gözden çıkarmanız gerekiyor.

Tavuklu Sezar Salata, 12 Amerikan Doları ( TL); Tavuklu Salata &#; Meze Menüyse 15 Amerikan Doları ( TL).

Bir dilimcik bademli kek bile 3 Amerikan Doları.

Tabii adı &#;AnadoluJet&#; olan bir markanın Türkiye çıkışlı uçuşlarında sattığı yemekleri neden Amerikan Doları bazında fiyatlandırdığı da ayrı bir tartışma konusu.

&#;den &#;e

AnadoluJet, düşük maliyetli iş modelini uygulama iddiasıyla hayata geçirilen bir projeydi.

İlk uçuş, 23 Nisan tarihinde yapılmıştı.

Ancak aradan geçen 13 yıla karşın AnadoluJet, düşük maliyetli iş modelinin en temel unsurlarını dahi bir türlü uygulayamadı.

Southwest, Ryanair, easyJet, Pegasus gibi bir çok şirket, uçuş sırasında yolcularına yemek satıyor.

Bu iş AnadoluJet&#;e ancak &#;de kısmet oldu.

Tabii bu yenilik aslında, THY&#;nin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı dış hat uçuşlarının, &#;nin başlarında ani bir kararla tamamen AnadoluJet&#;e devredilmesi sebebiyle mecburen gerçekleşti.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;nda Pegasus&#;la rekabet eden AnadoluJet, uçak içi ikram konusunda ücretli bir biçimde satış yapıyor olsa da Pegasus&#;un çok gerisinde kalmıştı.

Yemekler, THY DO&CO&#;dan

AnadoluJet&#;in yemekleri, tıpkı Pegasus&#;ta olduğu gibi THY DO&CO adlı ikram firması tarafından hazırlanacak.

Laf aramızda, Pegasus&#;un dış hat yemek fiyatları, AnadoluJet&#;ten de pahalı.

Euro bazında hazırlanan fiyat listesine göre Pegasus, ızgara köfte ve tavuk şinitzel gibi menüleri 11 Euro&#;ya satıyor.

İki marka arasındaki bir diğer fark, Pegasus alkollü içecek satışı yaparken, AnadoluJet&#;te bunun olmaması.

Ayrıca Pegasus&#;un iç hatlarda da yemeklerini sattığını, AnadoluJet&#;in ise uçuş süresi iki saatin üzerinde olan uçuşlarda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı; uçuş süresi iki saatin altında olan uçuşlardaysa temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis ettiğini hatırlatalım.

Abdullah Nergiz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası