filiz çelik facebook / İYİ Parti Genel Merkezi Siyasi İşler Başkan Danışmanı Filiz Çelik Şahin Kars'ta

Filiz Çelik Facebook

filiz çelik facebook

İhlas Haber Ajansı

Takım oyuncuları ve antrenörü Serdar Cihanger, kentte faaliyet gösteren spor kulüplerine desteğini sürdüren Selçuk Belediyesi'ne teşekkür etti.


Selçuk Belediyesi kent genelinde spora ve spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Çocukların ve gençlerin spor ile iç içe olmaları ve kentte başarılı sporcular yetişmesi için Selçuk Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Spor Birimi Sorumlusu Ersin Değişmez, “Selçuk Belediyesi olarak spor kulüplerinin müsabakalara katılmasında araç desteği sağlamaktayız. Sezon boyunca Selçuk Efes Spor, Çamlık Spor, Gençlik Spor ve diğer branşlarda mücadele eden takımlarımıza, kulüplerimize bütün müsabakalarda araç desteği sağladık. Ayrıca spor kulüplerimize malzeme desteğimiz devam etmektedir” diye konuştu.



Ersin Değişmez: “Futbol topu ve forma dağıttık”


Selçuk'taki kulüplere top, forma ve antrenman malzemeleri desteği verdiklerini söyleyen Değişmez, “Bugün de burada Selçuk'un en eski spor kulübü olan yılında kurulmuş Efes Spor oyuncularına futbol topu ve adet forma dağıttık. Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'in katılımıyla bugün sağlanan malzeme desteğinin yanı sıra aynı zamanda Eftal Doğru Spor Tesisimizin yenileme çalışmaları devam ediyor. Kentimizdeki spor kulüplerimize desteklerimiz devam edecektir. Ayrıca belediyemizin desteği ile Efes Salon Sporları Kulübü'nü kuruldu. Bu kulübümüzün de voleybol ve basketbolda müsabakalara katılıp Selçuk'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.



Serdar Cihanger: “Yıllarca Efes Spor 'da top oynadım”


Selçuk Efes Spor Kulübü Antrenörü Serdar Cihanger, yeni sporcular yetiştirmek istediklerini belirterek, “Yıllarca Efes Spor'da top oynadım. Şimdi öğrencilerimize bir şeyler öğretmek için çalışıyoruz. Her şey güzel gidiyor. Gelecek nesillere başarılı sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Bunun için Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'e ve Selçuk Belediyesi'ne ulaşım ve malzeme desteği için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Türk sinemasının Sultan'ıydı! Türkan Şoray'ın estetiksiz hali inanılmaz "Başkası sandım"

Yeşilçam'da 'Sultan' lakabıyla anılan Türkan Şoray, sosyal medyada yapmış olduğu nostaljik paylaşımlarla adından söz ettiriyor. 7'den 70'e her insanın dilinde olan Şoray'ın Yeşilçam yaşamına adım atmadan önceki hali ise vaka oldu.

seafoodplus.info-webp-to-jpg (3)

Tesadüfen keşfedilen Türkan Şoray, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın ile beraber Türk sinemasının dört yapraklı yoncası olarak kabul ediliyor.

turkan-soray-listelist-facebook-cover

Güzelliğiyle adından söz ettiren Şoray'ın da estetikli olduğu ortaya çıkmıştı. Oyunculuk mesleğinin başlarında burun estetiği yaptıran Şoray'ın estetiksiz halleri ise görenleri şaşırttı.

turkan-soray-kimdir

Geçirdiği operasyonla bambaşka birine dönüşen oyuncuya kullanıcılardan yorum yağıyor.

0x0-yesilcamin-yildizlari-turkan-soray-ile-emel-sayinin-estetiksiz-halleri-sok-etti

Rol almış olduğu filmlerde öpüşmemesi ile 'Şoray Kanunları' ile anılan Türkan Şoray'a 'Türkan Hanım bu hanım kim?', 'Vallahi tanıyamadım','O dönemde bu şekilde başarıya ulaşmış güzel duyu', 'Doktorunu kutlama etmek lazım', 'Bu ne naturel bir burun estetiği' benzer biçimde yorumlar geldi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir