ingilizce mektup sonlandırma / İngilizce İş Mailleri için Faydalı Kalıplar ve Örnek Cümleler

Ingilizce Mektup Sonlandırma

ingilizce mektup sonlandırma

İngilizce bir arkadaşınıza bir mektup

Yazışma &#; Bu insanlar dünyada iletişim en önemli yollarından biridir. Onun yardımıyla, biz yeni insanlarla, döviz ilgili bilgileri, onların duygu ve duyguları ifade etmek için, ziyaret etmeye davet ediyoruz, yabancı ortaklarla işbirliği, vb. D. hayatımızda harflerin rolü gerçekten büyük buluşuyor. Ve mektuplardan oluşan tarz kademeli unutulup gider gerçeğine rağmen biz hala mektup yazmak için devam edecektir. Bu kadar gün muhatap ulaşmak için yolda gerçekleştirecek bir zarf mühürlü bir karalanmış bir not kağıdı, değil. Günümüzde, harfler kendi elektronik versiyonu ile temsil edilir (e-mail), dünyanın herhangi bir şehrinde internette göndermek.

Ben İngilizce mektup yazma öğrenme sürecinde ayrı bir bölüm yapmak gerekir ve bunu yeterli zaman vermek inanıyoruz. Sonuçta, bu &#;bilim&#; kendi kuralları vardır ve harfler iyi baktım görgü nüanslar takip edilecek. Harfler farklıdır: şükran ve istek bilgileri, yazma selam ve davetiye mektupları, genellikle özel bilgi ve beceri gerektiren sempati ve özür, iş mektupları mektupları, ziyaret etmek. Biz mektubun gayri sürümü bahsedeceğiz bu yazıda, &#;İngilizce dilinde Arkadaşına mektup.&#; Sözde

İngilizce bir arkadaşınıza bir mektup yazmak için nasıl

Açıkça böyle bir mektup en az bir numune görmüyorsanız Yani İngilizce bir arkadaşınıza bir mektup yazmak için nasıl hakkında konuştuk değil, istenilen etkiye sahip olmayacaktır. Eğer her şeyden önce şu ya da bu mektubu yazmak için öğrenmek, bu nedenle, bu harflerin örneklerin gözleri önünde tutun. Görsel hafıza çalışmalarını gerçekleştiren ve bir mektup yazma için bir şablon gerektiğinde o zaman sadece onu &#;teşekkür ederim&#; söyleme. Kaldırma veya, gerekli tüm kural ve düzenlemeleri görüşecek İngilizce arkadaşı için benzersiz mesaj oluşturabilirsiniz ekleyerek, bir şeyler değiştirin. İngilizce dilinde bir arkadaşınıza mektup örnekleri oldukça çok web sitesi seafoodplus.info . harflerin çevirileri verilen bütün örnekler, bu nedenle mektubun özünü anlamak zor olmayacaktır.

Aşağıdaki bölümlerde dahil İngilizce dilinde bir arkadaşınıza herhangi bir harf ve bir mektup derleme yazım ve noktalama olarak dilin gramerini keşfedebilirsiniz. Yine, bir iş mektubu ve doğru noktalama eğer yetkili yazma iptal edilmemiştir.

İngilizce, mektup bitirme Yazmakta olduğunuz kime kişiye ve böylece ifade belli temyiz vardır. Seçin ve sipariş ve başka İngilizce bir mektup ele başkaları ile ilişkilerinizi aşinalık derecesine bağlıdır ve. Bu, aşağıdaki seçenekler şunlar olabilir:

  • My dear + adı
  • Dearest my darling + adı
  • Sadece adı

Fark yaratacak kullanılan tüm kelimeler &#;(benim / benim) sevgili (th).&#;

İngilizce bir arkadaşınıza mektup bitirme ifade &#;veda&#; olarak aşağıdaki listeden herhangi bir ifade kullanılmalıdır:

  • Sincerely yours &#; dileklerimizle. Alternatif olarak, ters olarak : (Yours) sincerely
  • Cordially yours / yours cordially &#; Kalbin
  • Faithfully yours / yours faithfully / yours truly size daima sadık &#;
  • Yours ever / Ever yours / As ever / yours as always &#; her seninki
  • Yours affectionately / lovingly yours &#; seni sevmekten
  • Your very sincere friend &#; Gerçek arkadaş
  • Lots of love kisses &#; Bütün

Buna ek olarak, aşağıdaki bilgi ihtiyacınız olacak: Ortak İngilizce adları; ülkeler, şehirler ve başkentler isimleri; yaygın mektuplardan oluşan tarz kısaltmalar kullanılmıştır. Bu bilgilerin tümü isteğe (referans), ama başarılı yazışmalar anahtarıdır.

Benim düşünceme göre, İngilizce mektup yazma ilişkin çok değerli bir yayın, kitap Stupin LP ise yılında St. Petersburg yayımlanan, &#;Tüm durumlar için İngilizce Mektuplar&#;. Bu baskı, genellikle mektuplar yazıyor birisi için başvuru kitabın bir türüdür. Bu kitabı satın almak veya World Wide Web indirebilirsiniz. Bu site üzerinde seafoodplus.info ve kaynak seafoodplus.info . Bu sayımızda herhangi bir konu ve tüm arka plan bilgi İngilizce dilinde bir arkadaşınıza mektup yazma değerli genel öneriler (ve aynı zamanda diğer bütün harfleri), örnek mektuplar bulacaksınız ki ben zaten konuştum.

Eğer yeterince sık İngilizce bir arkadaşına bir mektup yazarsanız, sonuçta bu eylemi eşlik tüm öneriler hatırlar. Sizin kelime de, genişletmek, ve sonunda konuyu önemsiz olacak İngilizce dilinde herhangi mektup yazacağım.

Bir numune olarak bu yazı için özel olarak oluşan İngilizce bir arkadaşına bir mektup, alıntı:

Dear Helen,

How are the things going on? Did something new happen in your life? Having received your letter, I wanted to answer it immediately. But I was working a lot during the last two weeks. So I was pressed for time and did not manage to carry out my intentions.

In my country spring has already set. It is quite warm and really sunny all days long. Being at work I always imagine myself strolling down some parks. I wish you could join me! It would be funny! Some days ago my friend advised me to read a very interesting book. I did it and I would like you to know this author. Are you ready to read good litterature?

Tell me more about your work and free time. Are you satisfied with all this? What are your plans for this summer? Maybe we will be able to meet one day?

Truly yours,

Jessica

Aşağıdaki gibi mektubun tercümesi şöyledir:

Sevgili Helen,

Nasılsın? Yeni bir şey var mı? Ben senin mektuba anında cevap vermek istedim, ama son iki hafta içinde ben bir sürü iş vardı. Yeterli zaman kendi planlarını uygulamak için.

Zaten bahar gelmiş. Sokak sıcak ve güneşli her gün. Operasyon sırasında, ben her zaman kendimi çeşitli parklarda üzerinde yürürken hayal edin. Seni bana eşlik etmek istiyorum. Bu eğlenceli olurdu! Birkaç gün önce bir arkadaşım ilginç bir kitap okumamı tavsiye etti. Okudum ve bu yazara size tanıtmak istiyoruz. İyi edebiyat okumaya hazır mısınız?

Bana iş ve eğlence hakkında daha anlat. Sen memnunuz? Yaz için planların neler? Belki bazen tekrar buluşacağız?

Hep senin,

Jessica

 

 

Malzemeler

the Author : Victoria

Related posts

Mektup ve elektronik posta yazmak

Resmi bir mektup yazarken

Eğer mektubu yazdığınız kişinin ismini biliyorsanız, mektuba Dear Mr (erkekler için), Dear Mrs (evli bayanlar için), Dear Miss (evli olmayan bir bayan için), veya Dear Ms (evli olmayan veya medeni halini bilmediğiniz bayanlar için) ifadelerinden birini takiben kişinin soyadını ekleyerek başlayın, örnek olarak:

Eğer yazdığınız kişinin ismini bilmiyorsanız, mektuba bunlardan biriyle başlayabilirsiniz:

Resmi bir mektupta kullanabileceğiniz bazı ifadeler:

Eğer mektubunuza bir cevap isterseniz, mektubunuzun sonunda şu ifadeleri kullanabilirsiniz:

Eğer mektubunuza Dear Mr, Dear Mrs, Dear Miss veya Dear Ms ifadelerinden biri ile başladıysanız, mektubunuzu aşağıdaki gibi bitirmelisiniz:

Fakat, eğer mektubunuza Dear Sir, Dear Madam veya Dear Sir or Madam, ifadelerinden biri ile başladıysanız, o zaman şu tabiri kullanabilirsiniz:

mektubun sonuna imzanızı attıktan sonra isim ve soyadınızı yazınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir