neziroğlu kampanyalar / TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Neziroğlu Kampanyalar

neziroğlu kampanyalar

Otomotivde 46 yıldır Ankara’nın tek adresi Neziroğlu Otomotiv

Ankara’nın en eski ve köklü firmalarından Neziroğlu Otomotiv, 46 yıldır faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. 23 marka ve ’ün üzerinde stokuyla ekonomik, orta ve lüks sınıf her segment marka ve modeli müşterilerine sunan Neziroğlu Otomotiv, ayrıca müşteri memnuniyeti ve ikinci el satışlarında verdiği güven ile otomotivde Ankaralılar’ın adresi olmaya devam ediyor. Şirketin üçüncü kuşak yöneticisi Serkan Neziroğlu, sahip oldukları şirket ve sundukları hizmetleri şöyle sıraladı: “Ankara’nın en eski köklü firmasıyız. Birçok markanın yetkili satıcılık faaliyetlerini sürdürüyoruz. ’li yılların başında Berat Serdar Neziroğlu tarafından, Neziroğlu ikinci el sistemini kurumsallaştırılarak, Türkiye’de ilk garanti sistemini getiren firma olduk. yılında Neziroğlu Otomotiv olarak 45 yıllık birikimimizi tek vücutta, tek adreste  toplayarak Neziroğlu otomotiv yeni konseptine başladık. 23 marka ve üzerinde stoğumuz ile hizmet veriyoruz.”

6 AY ŞANZUMAN GARANTİSİ

Serkan Neziroğlu ayrıca Neziroğlu Otomotiv’i rakiplerinden ayıran hizmetler için de şunları söyledi: “Bizi farklı kılan hizmetlerimize gelince, en büyük gücümüz olan 6 ay motor şanzıman garantisi Uzun süredir üzerinde çalıştığımız müşterinin güvenebileceği, Türkiye’de ilk olan Tüv-Süd  bağımsız ekspertiz raporlamasını yaptırmaktayız. Bu rapor ile satılan her otomobilin fren sistemi, lastikleri, direksiyon sistemi, hata boya durumu dahil raporda yer alıyor. 96 kontrolden geçen otomobillerimiz bakımları yapılmış, temizlikleri yapılmış ve tam faturalı olarak müşterilerimiz ile buluşuyor.”

HER MARKA MODEL MEVCUT

Serkan Neziroğlu satışa sundukları otomobil markalarını da şöyle anlattı: “Volkswagen, Peugeot, Renault, Opel, Hyundai, Citroen, Honda, Ford, Seat, Nissan, Skoda, Fiat, Toyota, Kia ,Suzuki, Dacia, Audi, Mercedes, Land Rover, Volvo, Porsche gibi markaların satışını yapıyoruz. 18 bin liradan bin liraya kadar her segmentte satış yaptığımız marka ve model bulunuyor.” İkinci elde garanti veren nadir firmalardan olduklarını söyleyen Neziroğlu “Ülkemizde her satılan 3 otomobilden 1 tanesi ikinci el, yani ülkemizde ikinci el büyümeye devam ediyor. Elbette tüketici de tercihini 2. el otomobilden yana kullanmak istiyor, daha uygun fiyatta binebileceği için. Bizde ilk önce güven verebilmemiz için garanti sistemini yurt dışında  faaliyet gösteren firmalarla çalıştık, 6 ay motor şanzıman garantisi uygulaması getirdik. Günümüzde birçok firma garanti verdiğini dile getiriyor. Ancak motor ve şanzımana detaylı veremiyorlar, ya da sözlü garanti veriyorlar burada tüketici çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.

RENAULT’DA LİRA NAKİT İNDİRİMİ

Renault, mart ayında müşterilerine binek otomobil ve hafif ticari modellerinde cazip ek fırsatlar sunuyor. Clio HB, Clio Sport Tourer, Kadjar ve Captur modellerinde 11 Mart tarihinden itibaren 24 bin liraya 24 aya kadar Maxxi Koruma ile yüzde , Maxxi Korumasız yüzde faiz oranı sunuluyor. Bu tutarın üzerinde kredi talebinde ise maksimum 48 bin lira 48 aya kadar Maxxi Koruma ile yüzde , Maxxi Korumasız yüzde faiz oranı bulunuyor. Ayrıca finansman kampanyası kullanmak istemeyen müşteriler için model Clio HB, Clio Sport Tourer ve Captur modellerinde bin lira nakit alım indirimi devam ediyor.

 

TBMM GENEL SEKRETERİ NEZİROĞLU'DAN "KADINLARA VE KIZ ÇOCUKLARINA YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN" KAMPANYASINA DESTEK…

TBMM Genel Sekreteri Doç. Dr. İrfan Neziroğlu, BM tarafından başlatılan "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet Son Bulsun", "16 Gün Boyunca Dünyayı Turuncuya Boyayalım" temalı küresel kampanyaya TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı'nın verdiği destek ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

TBMM Genel Sekreteri Neziroğlu yaptığı açıklamada, TBMM İdari Teşkilatı olarak topluma faydası olan tüm sosyal kampanyalara destek verdiklerini, bu güne kadar Meclis'te kan bağışı kampanyası, sigarayı bırakma kampanyası ve emniyet kemerlerin takılmasına yönelik kampanyalar düzenlediklerini söyledi. 

BM tarafından başlatılan "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet Son Bulsun "kampanyasına ise TBMM olarak destek verdiklerini ifade eden Neziroğlu, " '16 Gün Boyunca Dünyayı Turuncuya Boyayalım' diye bir tema var. Biz bu çerçevede TBMM'nin dış cephesini turuncu renk ile aydınlatacağız. Bu kampanya ile bir takım afişler hazırladık. Personelimizin bu konudaki duyarlılığını artırmak amacı ile bu faaliyetleri çalışanlarımız ile paylaşacağız." diye konuştu. 

Bu konuda daha öncesinde de tüm Meclis çalışanlarına yönelik eğitimler düzenlediklerini anımsatan Neziroğlu, bazı ülkelerin parlamentoları ile "Toplumsal Cinsiyete Dayalı Bütçeleme" konusunda çalışmalar yaptıklarını bildirdi. 

Etiketler : TBMM Genel Sekreteri Doç. Dr. İrfan Neziroğlu "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet Son Bulsun"

Yorum Yaz

Kiralar gibi rahatça Renault sahibi olmak için Renault Plan ile tanışın! 

 

Renault Plan, hayalinizdeki Renault’ya sahip olmanın esnek bir yoludur. Kredinizi, ihtiyaç duyduğunuz tutara, klasik krediden çok daha düşük aylık taksitlerle, planladığınız vadeye göre şekillendirebilir, Renault’nuzu vade sonunda size özel esnek ödeme seçenekli toplu ödemeden oluşan avantajlı ödeme planı ile alabilirsiniz.

 

Renault Plan Nedir?

 

1. PEŞİNAT
Peşinat tutarınıza göre ihtiyaç duyduğunuz kredi tutarını belirleyin.

 

2. GERİ ÖDEME PLANI
Kredi Sorumlunuz ile planladığınız vadeye göre bütçenize uygun aylık taksitlerinizi hesaplayın.

 

3. VADE SONU
Avantajlı 3 seçenekten biriyle hayalinizdeki Renault artık size ait!

 


Renault Plan esnek ve kolay

Renault Plan, düşük taksit avantajları ve esnek ödeme planı ile bir üst model ya da versiyona çok daha kolay erişmenizi sağlar. Üstelik vade sonunda aracınızı değerine yenileyebilme fırsatından yararlanarak, hep yeni bir Renault’nun keyfini sürersiniz.

 

Vade sonundaki seçenekler nelerdir?

Vade sonunda aşağıdaki 3 seçenekten birini seçebilirsiniz.

 

Seçenek 1

 

Eskiyi getirin yeniyi götürün

Vadenizin bitiminde önce, yetkili satıcınız aracınızı yenilemeniz için cazip tekliflerini sunacak. Yeni Renault’nuzu dilerseniz yine Renault plan ile dilerseniz klasik Renault Finans kredisi ile alabilirsiniz. Eski Renault’nuzu değiştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

 

Seçenek 2

 

Renault'mdan memnunum

Aracımı kullanmak istiyorum diyorsanız; Renault Plan’ın balon ödemeli son taksitini ödeyerek hayalinizdeki Renault’ya sahip olabilirsiniz. Üstelik son taksit tutarının tekrar vadelendirilmesi için talepte bulunabilirsiniz. Mevzuat çerçevesinde toplam vade 48 aydır. Bu sınır içinde, talebiniz Renault Finans tarafından vade sonunda Renault Finans’ın güncel kredi koşulları ile kredibiliteniz dikkate alınarak, hızla değerlendirilecektir.

 

Seçenek 3

 

İade edin borcunuzu kapatın

Aracınızı, satın alırken belirlenmiş olan geri alım bedeli ile iade edebilirsiniz. Renault’nuzun iadesi için gerekli kullanım prensiplerinin yerine getirilmiş olması yeterli olacaktır.
(bakım ve onarımlarının Yetkili Servislerde yapılması, 3.yılın sonunda aracınızın km’sinin ’in altında olması, aracınızın değerinde %10’dan fazla kayba neden olan hasar bulunmaması, Renault Finans'a gecikmiş borç ve ödenmemiş vergi olmaması, Renault Finans rehini dışında herhangi bir haciz, takyidat bulunmaması gerekmektedir.)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası