aşk ölçer burçlu / Yükselen Burç Hesaplama - Yükselen Burcu Bulma

Aşk Ölçer Burçlu

aşk ölçer burçlu

Hint Astroloğu

  • Hindu astrology
  • Kategoriler

  • Özellikle aşk, ilişkiler, anlaşmalar ve ticarette sürpriz gelişmeler mümkündür. Purvaphalguninin 1. Karşılığı neyse verelim, en şahanesini elde edelim diyerek giriştiğimiz işlerde makul olan gözden çıkarılabilir. Bu, dolunayın karanlık tavrıdır. Dolunayın aydınlık tavrı ise lükse, ihtişama, coşkuya, aşka, maddi getirilere odaklı kazanımları eskisinden farklı yolları denemeye açık olmaktır. Beklenmedik kişilerle, kurumlarla, durumlarla gurur verici, itibarlı, bereketli anlaşmalar yapılabilir.

    Bunu yaparken yine de makul olan fırsatlara burun kıvırmamak tavsiyedir. Dolunay, 30 Kasım vedik Boğa'daki Ay tutulmasını tetikleyecektir. Mevcutta Jupiter ve kuzey düğümün de vedik toprak grubunda üçgen görünümde olması özellikle toprak gruplarındaki evlerle ilgili şanslı gelişmelere işaret edebilir. Bu durum batı düzeninde hava burcu grupları için geçerlidir. Vedik astrolojide evler üzerinden vücudumuzun organlarını da tanımlayabiliriz. Yüze bakarak yükselen tahmin edilebilir.

    Örneğin Aslan burcunun magha nakşatrasında bulunan yükselenimden zapt edilmesi mümkün olmayan kocaman saçlarımı açıklayabilirim. Bazı videolarımın altına saçlarımı neden taramadığım yorumları yapılıyor. Oysa yarım saat uğraşıp şekil vermiş oluyorum. Ara makaslarla dahi seyreltilmiş saçlarımı adam etmek için saatler gerekebiliyor. Ona da benim motivasyonum olmuyor. Evet, her Aslan 'süslü' olmuyor. Maghalar bilakis protokol ya da sahne gibi ortamlar dışında nasıl göründüğünü pek umursamaz. Bu umursamazlığın ya da çabasızlığın bir karizması olabiliyor; ama toplumsal hayatta bu algı daha çok erkek maghalar için geçerli oluyor.

    Vedik Astrolojisi

    NAZ BAYATLI ile ASTROLOJİ 

    SEVDİĞİNİZ KİŞİ NASIL BİR AŞIK? ONA BU ÖZEL GÜNDE NE HEDİYE EDİLEBİLİR?

    Kalbimiz boş ta olsa, dolu da olsa hepimiz özel bir Sevgililer Günü yaşamak isteriz. Sevdiğimiz kişi tarafından ayaklarımızın yerden kesilmesini ve romantik bir gece yaşamayı hangimiz istemez. Sevgilinizi nasıl daha mutlu edebilirsiniz? Hayalinizdeki sevgili nasıl biri? Bazen hepimiz bir ihtimale aşık oluruz. Hayalimizde yarattığımız aşkı ararız. Bazen sevdiğimiz kişinin ruhumuzu anlamasını bekleriz. Peki, biz onun beklentilerinden ne kadar haberdarız?

    Astrolojik olarak her kişinin doğum haritasında nasıl bir insanla birlikte olmaktan mutlu olabileceği, aşk potansiyeli, zevkleri ve beğenileri ile ilgili bir çok gösterge yer alır. Bir erkeğin haritasında Venüs ve Ay burcu, bir kadının haritasında Mars ve Güneş’ e, ayrıca Aşk evi 5. Ev, Evlilik evi 7. Ev, Cinsellik evi 8. Ev gibi alanlara bakılarak nasıl biri tarafından mutlu edilebileceği konusunda bir fikir edinilebilir.

    Bunların yanı sıra , doğum haritalarında Aşk tanrısı Eros ve Aşk tanrıçası Psyche adı verilen asteroitlere ve haritamızda yer aldığı burçlara bakılarak çok isabetli yorumlar yapılabilir. İşte sizlere hem kendinizin, hem sevdiğinizin haritasında Eros ve Psyche’ nin hangi burçta yer aldığını bulabilmeniz için doğum yılınıza göre bakabileceğiniz efemerisi yazının en altında sunuyorum. Bu listeden kendi aşk tanrınızı/tanrıçanızı bulun. ( efemeris sadece a kadar verilmiştir, bu tarihten sonra doğanlar ancak bana doğum bilgileri ile [email protected] adresine başvurarak aşk asteroitlerinin hangi burçta olduğunu öğrenebilirler.)

    Eros erkekler için nasıl bir sevgili olduğunu ve neyin onu mutlu edeceği ile ilgili olarak, Psyche ise kadınlar için aynı şekilde nasıl bir kadın olduğunu ve erkekten beklentilerinin ne olduğunu anlamak için bakılabilir. Ayrıca ne türden hediyeler onun beğenisini kazanır diye düşünerek sizlere alternatif bir kaç öneri de yaptım.

    AŞK TANRISI EROS BURÇLARDA ( ERKEĞİ NASIL MUTLU EDEBİLİRSİNİZ? )
    EROS KOÇ’ TA : “ OYNADIĞIM OYUNDA KATIL BANA…DÜŞÜNMEDEN GEL, ŞİMDİ, HEMEN ! …. ANCAK KAZANMAMA İZİN VER”

    Eros bu burçta eylem ister, rekabet , mücadele, kadınını uğraşarak elde etmek ister. Kolay avlardan hoşlanmaz. İlişkiye başlamak ne kadar zor olursa onu o kadar cezbeder. Sevgilisini tehlikelere karşı korumak, onu kurtarmak ve kahramanı olmak ister. Onun tarafından korunduğunuzu hissettiğinizi hissettirmelisiniz. Cesaretine güvenmelisiniz. O ruhunda bir savaşçı kral taşır. İnatçıdır, kolay kolay yorulmaz ve enerjisi yüksektir, genç yaştan itibaren aşk hayatı hareketlidir. Kadınlardan çekinmez. İlk adımı atacak cesarete sahiptir. Önce davranan kızı kapar ilkesi ile hareket eder. Güçlü bir iradesi vardır ve istemi karşısında durulmasına pek alışık değildir. Korkak ve silik tiplerden hoşlanmaz. Birine sadece ona ihtiyaç duyduğunu söylediği için bağlı kalabilir çünkü zorda birini bırakıp gitmeyi erkekliğine yediremez. Öğrenmesi gereken, aşk hayatının bir güç gösterisi ve bir rekabet alanı olmadığıdır. Kim meydan okursa onu elde etmek için uğraşır. Ancak asıl onun kalbini çalacak kişi heyecan verici, çıtkırıldım olmayan, onun saygısını kazanacak, aynı zamanda yumuşak başlı biridir. Onun aslında dıştan göründüğü hoyrat, tehlikeli, maceracı, düşüncesiz ve bencilce eğilimlerinin altında gerçekten kötülük düşünmeyen bir şövalye ruhu taşıdığını görebilen bir kadın onu gerçekten elde edecektir. Her şeyden önemlisi tabii ona bu kadar dayanabilen bir kadın bulunabilmesidir. Cinsellik alanında oldukça hareketli ve enerjik bir sevgilidir. Her Koç gibi kırmızıyı ihmal etmeyin ve kırmızı bir şeyler giymiş ve fethedilmeyi bekleyen bir kadın onu heyecanlandırır. Ne kadar zor elde edilirseniz, o kadar ateşli olacaktır bilesiniz. Güçlü ve başarılı kadınlar onları asla korkutmaz, hatta kur sürecini daha da ilginç hale getirmesine yardımcı olur. Onu istediğinizi belli edin, ama araya bir macera sokup, mutlu sonu geciktirin! Bu Eros’ a yalan söylemekten kaçının, yalanınızı yakalarsa size asla bir daha güvenmeyecektir.

    ALTERNATİF HEDİYELER : Spor giysiler, futbol maçı ya da bir spor karşılaşması biletleri, araba yarışı oyunu , veya Formüla yarış kaseti, birlikte bungee jumping denemesi, spor salonu üyeliği, ormansı kokular, doğallık içeren eau de cologne’ lar, sağlam botlar, bir dağ anorağı, savaş sanatları ile ilgili bir kitap, arabası için bir hediye, çamur güreşi yapan kadınlar erotik düşlerini süsleyebilir, veya birlikte katılacağınız bir doğa yürüyüşü gezisi. Arkadaşlarını evinize çağırıp birlikte maç izleyebiliyorsanız kalbini çaldınız demektir. Yüksek tempolu, Hard Rock, bol davul sololu ve bas gitarlı müzik parçalarından hoşlanır.

    EROS BOĞA’DA : “ SARIL BANA, DOKUN…SAÇLARIMIN ARASINDAN PARMAKLARINI GEÇİR.. ÖP BENİ…ŞARABIM NEREDE.. ?”

    Sabahın köründe kalkıp spor yapacak bir tip değildir. Sabah mutfaktan gelen kahve kokusuyla yataktan kalkmayı sever. İstediği kadını elde edebilmek için öyle birileri ile rekabet yaşamayı sevmez. Kalıcı ve sadakat içeren bir ilişki sürdürmekle ilgilenir. Bir gecelik maceralara pek girmeyi sevmez, zaten baştan çıkarma sanatında oldukça tembeldir, oturduğu yerden kalkmadan, mümkünse akşam yemeği masasında kur yapmayı tercih eder. Kimsenin peşinden koşmaya istekli değildir. Ne istediğini iyi bilir. Üstüne başına özen göstermemiş bir kadın dikkatini çekmez. Yemeyi içmeyi ve şehirdeki en iyi restoranları bildiği için, böyle yerlerin keyfini çıkaracağı alımlı bir kadını tercih eder. Şık, zamana dayanıklı klasik feminen bir kadın imajını tercih eder ve kendine yakışanı giyen kadınları sever. Uzun tırnaklara ve güzel bacaklara düşkündür. Boyun dekoltesine dayanamaz. Kendi boyunları da en hassas bölgeleridir. Gizli gizli, içten içe, hayalinde mayo mankeni gibi bikini giymiş bir fıstığın ona bol karbonhidratlı bir akşam yemeği pişirdiğini canlandırır. Mutlu sondan önce karnını iyice doyurmuş, Fransız şarabını içirmiş olduğunuzdan emin olun. Oldukça dokunulmaktan hoşlanan ve bedensel dokunuşlara cevap veren bir erkektir. Kadife, saten, ipek gibi kumaşlardan çok hoşlanır. Saten çarşaflara dayanamaz. Ama sürekli seks beklemeyin. Rahatına oldukça düşkündür, rahatsız yerlerde oturmaktan haz etmez, evin rahat, toprak renklerinde döşenmiş ve bahçeli olanını sever. Bir hamak veya salıncak bulursa keyfini çıkarmadan edemez. Eğer servet sahibi bir kadınsanız veya iyi bir işte çalışıyorsanız, hatta bir de onun finans bilgisine başvuruyorsanız, kalbini çaldınız demektir. Sonrasında asla gözü başka çayırlıklara , kimsenin yeşilliklerine kaymayacaktır. Aşık olduktan sonra oldukça kıskanç, sahiplenici ve sadakat bekleyen bir aşık olacaktır. Aynısını siz de yapın kıskanın, sahiplenin ve gerektiğinde ipleri elinize alın. Hoşuna gidecektir.

    ALTERNATİF HEDİYELER : Masaj, spa, sauna gibi vücut bakımı seansları hediye verebilirsiniz. Sevdiği yiyeceklerden bir sepet yapınız, taze sebze ve meyveye hayır diyemez, organik ve ev yapımı gıdaların ambiyanslı bir ortamda servis edildiği restoranlara davet edebilirsiniz. İyi bir şarap, konyak veya nadir bulunan bir içki hoşuna gider. Gençlik günlerinin müzikleri her zaman onu mutlu eder. Yeşil notalar taşıyan kokuları sever. Kaliteli bir kaşmir kazak veya atkıya bayılabilir. Onun en sevdiği tatlı veya turtayı ve en sevdiği yemeği pişireceğinizi söyleyerek onu her daim heyecanlandırabileceğinizi bilmelisiniz.

    EROS İKİZLER’DE: “ EN GÜZEL SÖZ HENÜZ SÖYLENMEMİŞ OLANDIR. BEN DE SANA HENÜZ EN GÜZEL SÖZÜMÜ SÖYLEMEDİM !…”

    Eğer bu erkeği cezbetmek istiyorsanız onunla konuşun. Fikirler, entelektüel stimülasyon onu etkiler. Bilgisini, az bilinen konulardaki bilgisini ortaya koymaktan ve dinlediği kadar dinlenilmekten hoşlanır. Zeki, espirili ve hazır cevaptır. Romantik bir erkek sayılmaz, aşkı yaşamaktan çok, kitaplarda okumak veya filmlerde izlemek daha çok hoşuna gider. Daha önce bilmediği konulardan konuşarak ilgisini çekebilirsiniz. Akıl oyunlarına bayılır. Birlikte oynayacağınız bir zeka oyunu çok hoşuna gider. Aşırı duygusallık gösterilerinden hoşlanmaz. Fazla ilgiye muhtaç bir kadın ve sonsuz aşk düşüncesiyle hareket eden biri ona cazip gelmez. Onun bakış açısıyla insan değişir, değişim süreklidir. Zamana dayanacak bir ilişki ona göre aşkın kanıtı değildir. Aşk ancak iki zihnin aynı idealler çerçevesinde sürekli yenilenerek aynı paralelde gelişebilmesi ile mümkündür. Bu erkek aynı rolde 2 günden fazla kalmaya dayanamaz. Kişilik maskesini değiştirmek ona daha ilginç gelir, çünkü kendisinden bile sıkılabilir. Aynı ruh halini de sürdürmek istemez. Onda göreceğiniz değişik ruh hallerine ve kişilik rollerine uyum sağlamayı bilmelisiniz. Fantezilerinizi paylaşmaktan çekinmeyin, bu konuda en rahat hareket edebileceğiniz kişi Eros’u İkizler’de olan erkektir. Tekdüzelikten nefret ettiği için sık sık yeni yerler keşfetmeye bakın. Merakını çekecek ilgi alanlarını onunla paylaşın. Kitap kulüpleri, tiyatro, sinema, müzeler, yeni çıkmış kitaplar ve filmler onu mutlu eder. Yeni yayınları, oyunları ve trendleri takip edin. Arkadaşları ile iyi geçinin, onlarla aynı dilden konuşmasını bilin. Gerektiğinde fikrinizi söylemekten çekinmeyin ve asla onun yanında aptal görünmeyin veya sakın onu aptal yerine koyacak bir şey yapmayın , yoksa sizden kolayca uzaklaşacaktır. Bunu kavga, patırtı ile yapmaz, sadece numaranızı kaşla göz arasında telefonundan siliverir . Şikayet eden, mızmız ve zor beğenen kadınları sevmez. Sadece meraktan her sosyal çevreden veya tipten kadınla birlikte olabilir. Önyargılı seçimleri veya kafasında katı biçimde şekillenmiş bir ideal kadın tipi olmayabilir. Onu mutlu etmek için hiç beklemediği zamanda ona güzel mesajlar yollayabilir veya notlar yazabilirsiniz. Yazarak ifade edilen duygular, sözlerden daha makbul gelir.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Zekasına hitap edecek her türlü oyun ve kitap, espirili t-shirtler, almanaklar, anekdotlar, albümler, bir sanatçının tüm eserlerini içeren kitaplar, şiir kitapları, edebi değeri olan her şey, sanat filmleri DVD veya CD leri, kültür turları, ilgi alanını içeren dergilere üyelik, akıtmayacak bir dolmakalem, değerli bir yazı seti, çalışma masası için bir hediye, hatta onu bir yabancı dil kursuna kayıt yaparak şaşırtırsanız mutlu edersiniz.

    EROS YENGEÇ’TE : “ TÜM SEVİNÇLERİNİ VE DERTLERİNİ PAYLAŞ BENİMLE.. SEVGİNİ HEP GÖSTER…ŞEFKATİNLE SAR BENİ…”

    Duygusal olarak oldukça hassas ve klasik değerlere inanan bir erkektir. Aşkının karşılık bulacağı bir ilişkiyi tercih eder. Duygularının incinmesinden oldukça çekindiği için öyle kolay kolay içini dökemeyecek ve aşkını hemen itiraf edemeyecektir. Bir kadını bilinen , iyi test edilmiş, yanılmaya fırsat vermeyecek yöntemlerle baştan çıkarmayı bilir. Bir ilişkiye başladıktan sonra hem sevgilisi, hem kendini güvende hissedeceği anne benzeri bir kucak olmayı ihmal etmeyiniz. Annesi ile aman ha! İyi geçinin… Annesi bir yana , dünya bir yana… İdealindeki kadın oldukça kadınsı biridir. Yumuşak ve fedakar, verici biri olmalıdır. Çocukları sevmeli, hayvanları korumalı, mutfakta becerikli, yaratıcı yönü gelişmiş ve her daim saçı başı derli toplu ve şık görünmelidir. Hem feminen olmalısınız, hem de klasik bir şıklık sergilemelisiniz. Fazla açık saçık veya ucuz görünümlü kadınlardan hoşlanmaz, çılgın renkleri veya aksesuarları sevmez. Biraz Sophia Loren veya Meryl Streep tarzı kadınları sever. Hem kadınsı, hem sade bir şıklık, hem de her an beline önlüğü takıp ona tavuk çorbası yapabilecek bir imaj. Özel günlerinizde, romantik bir akşam için duygulu müziklerin çalındığı , mum ışığında, sevdiği yemekleri yiyebileceğiniz, garsonlarla samimi olduğunuz ve ne istediğinizi siz söylemeden bilecek ve getirecek bir hizmet anlayışı benimsemiş bir restorana gitmeniz akıllıca olur. İşler ilerlediği vakit, bu duygulu ve romantik erkeğim erotik eşiğinin hemen geçilebileceğine hayret edeceksiniz. Mutlu sona ulaşmakta pek çekingen sayılmaz. Bir kere gerçek anlamda yakın olduğunuz zaman bir daha sizden uzaklaşmak istemeyecektir. İstendiğini bilmek ve sevgilisinin dikkatini üzerinde hissetmek ister. Derin bir bağ kurmak ve sizi sevgisi ve ilgisi ile mutlu etmek isteyecektir. Fazla ilgiden ve bir anne şefkati gibi bir sevgiden hoşlanmayanlar için kolay bir aşık değildir.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Gençliğinin müziklerini içeren bir pot pori albüm, sevdiği restoranda bir yemek, birlikte geçirdiğiniz günlerin anısını içeren bir hediye, ya da birlikteliğinizi daim kılacak retrospektif bir fotoğraf albümü, annesine bir hediye, barbekü partileri için bir hediye, dünyanın en yakışıklı şefi yazan bir önlük veya üzerinde adı yazan bir şef şapkası onu mutlu edecektir. Bol öpücük kondurup, sevgi dolu sözler ile verdiğiniz her hediye onun için değerli olacaktır.

    EROS ASLAN’DA : “ BANA BAK , BANA HAYRAN OL, BANA SAHİP OLMAK İÇİN SAVAŞ… KRALLIĞIMDA PRENSESİM OLMAK İSTİYORSAN BİR PRENSES GİBİ DAVRAN…”

    Ben, ben , ben..! İlgi, alaka ve hayran kitlesi bir Aslan’ı en çok mutlu edecek 3 şeydir. Kendine layık olacağını düşündüğü dişi, herkesin isteyip te sahip olamadığını bildiği ve kendisine evet diyecek bir kadındır. Rekabete katlanamaz ama herkesin elde etmek istediği kadına sahip olmak ve onu bir ödül gibi kolunda gezdirmek hayalini süsler. Onun romantik anlayışında ideal kadın bir süper star olmalıdır. Bir süper star gibi giyinmeli, davranmalı ve kendisine öyle davranılmasını beklemelidir. Bu anlamda lüks yaşam ve bunu yansıtan bir başarı grafiği Aslan’ı cidden derinden etkiler. O hayatın çirkin, ucuz, yakışıksız ve dramatik yüzünü görmek istemez ve ona bunu hatırlatan yerlere gitmeyi de hiç sevmez. Bu nedenle ona kişiliği ve büründüğü hava ile aradığı pırıltılı etkiyi yansıtabilecek ve kaygının değmediği bir ruh hali taşıyan , bir prenses modunda yaşamış bir kadın ister. Aradığı kadın bir prima divadır. Sıcak, neşeli, cömert ve yetenekli olmalıdır. Girdiği ortamlarda hemen dikkat çekecek bir çift olmalıdırlar. Magazin haberlerine konu olacak bir aşk yaşamalı ve çevrede onların dedikodusu yapılmalıdır. Eros Aslan erkeği, yaşadığı aşkın özel, herkesinkinden farklı ve spot ışıkları altında yaşanmasını arzu eder. Zengin , şık ve pahalı olan her hediyeyi ve mekanı sever. Karanlık, boğucu, dumandan göz gözü görmeyen, fazla kalabalık ve fazla kozmopolit ortamları sevmez. Aşkını romantik bir jestle kırmızı güller eşliğinde, sizi baştan çıkaracak bir gülümseme ile itiraf etmesini bekleyebilirsiniz, bunu ancak dünyada değecek tek kadın siz olduğunuza inanırsa yapacaktır.

    ALTERNATİF HEDİYELER : En son çıkan ve ambalajı şık ve baştan çıkarıcı bir erkek parfümü hediye edebilirsiniz, yanında vücut losyonu ile set olarak alırsanız daha mutlu edersiniz. Altın kol düğmeleri, kravat iğnesi, Hollywood’un şaşaalı dönemlerine ait eski filmler, sevdiği aktör veya aktrislerle ilgili antolojik eserler, biyografileri sever. Şımartılmaya bayıldığı için lüks bir otelin spa salonlarında bir gün hediye edebilirsiniz. En pahalı şampanyanın yanında en kaliteli puro’yu hediye ederseniz keyfine diyecek olmayacaktır.

    EROS BAŞAK’TA: “ SARIL BANA, BANA BİRŞEYLER SATIN AL, NEDEN BUNU ALDIĞINI ANLAT, BANA NEYİ, NİÇİN YAPTIĞINI SÖYLE .. SÖYLEKİ BENİ NE KADAR ANLADIĞINI BİLEYİM…! “

    Sürekli analiz edecek ve neyi neden yaptığınızı bilmek isteyecek bir erkekle beraber olduğunuzu bilin. Detaylara önem verir, geçiştirilmekten asla hoşlanmaz. Niyetinizi bilmek ister. Sizi tartar, ölçer ve analiz eder. Hayatta her şeyi kafasında 1 den 10 a kadar giden bir ölçekte notlandırarak, değerlendirir. Aşka bakış açısı da, bir kontrol listesi gibidir. İsteklerini bilir ve sizin hangilerine uyup, hangilerine uymadığınızın yanına check koyduğu bir listesi mutlaka vardır. Başak gibi aşırı göze çarpmayan görünümlü ve kendini ortalara atmayan birinin, insanlar ve ilişkiler hakkında inanılmaz gerçekçi ve güçlü bir algılama yeteneği vardır. Kadınları kolaylıkla tanır. Ne istediklerini ve nasıl biri olduklarını bilir. Daha önemlisi kendine uyup uymayacağını bir kerede ayırt edebilir. Bu nedenle Başak erkeğinin üzerinde yaratacağınız ilk intiba çok önemlidir. Standart cazibe noktalarına hitap etmelisiniz. Gözlemci ve bundan zeki çıkarımlar yapabilecek ve ayağını yere sağlam basan kadınlardan hoşlanır. Sade ama üzerinde çalışılmış kendine yakışanı bilerek giyinmiş bir kadın onu etkiler. Çok fazla makyaj ve çok fazla ben buradayım , bana bakın enerjisi yayan kadınlardan hoşlanmaz. Erkekleri de, kadınları gibi temizlik olgusuna düşkündürler. Sade ve temiz, az ve öz kavramı onları etkiler. Bu erkekle işinizdeki sıkıntılarınızdan konuşabilirsiniz. Sırlarınızı dökebilirsiniz, nasıl güzel bir omlet yapılır tekniklerini konuşursunuz. Kısacası tam bir partner olunacak kişidir aslında, Gizem, aşırı romantizm veya duygusal aşk sahneleri beklemeyiniz. Başak erkeğinde ne görüyorsanız, onu beklemelisiniz. Dürüstlüğe önem verir, kadınca oyunlardan hoşlanmaz. Ondan tavsiyeler almanıza bayılır. Zeka ve mantıklı gözlemler ile etik davranarak onu her daim baştan çıkarabilirsiniz

    ALTERNATİF HEDİYELER : Günlük hayatı kolaylaştıran her alet onun işine yarayacaktır. İşe yarayan ve bir fonksiyonu olan hediyeleri tercih eder. Araba temizleme kiti, elektrikli el süpürgeleri, ayakkabı boyama seti gibi 3’ü bir arada olan hediyeleri severler. Kendin Yap türü ürünlere de düşkündürler. El becerileri çok gelişmiş olduğu için maket oyuncak seti de hediye edebilirsiniz. Gözlemci ve analitik yanları çok gelişmiştir. Bu yeteneklerini kullanabilecekleri oyunlar, doğa ve doğanın işleyişi ile ilgili öğretici kitaplar, çevrecilik bilinci veya küresel kirliliği önleyici temalı her şeye ilgi duyabilir. Caz , Soul ve R&B türü müzikler sevebilirler, bu türden müziklerin CD leri veya konser biletleri hoşlarına gidebilir.

    EROS TERAZİ’DE : “ HAYAT DEDİĞİN ELEGAN BİR ŞIKLIKTAN VE GÜZEL OLAN ŞEYLERDEN İBARET OLMALIDIR…. LÜTFEN KULAĞIMIN DİBİNDE BAĞIRMA…. ÇOK DİBİME GİRMENE GEREK YOK …. ORADA YER VAR ..! “

    Bu erkek ilişki ustasıdır, ancak bire bir ilişkilerde mükemmelliği ve rafine bir zevk arar. Onun güzel zaman geçirme anlayışı, şık ve elegan bir atmosferde kibar ve neşeli bir sohbettir. Adab-ı muaşeret önemlidir. Nerede, nasıl davranacağını bilen bir kadın onun için ilk testi geçmiş demektir. Eros Terazi’de ilişkide rollerin net olarak paylaşıldığı bir konumdur. İlişkide eşitlik ve adalet çok önemlidir. Beğendiği kadın, onun ilgilendiği konularda ki bu sanat, moda, sahne sanatları veya edebiyat alanından biri olabilir , fikir sahibi olmalıdır. Görgüsüzlüğe ve kabalığa tahammül edemez. Sofistike bir şıklık, yani moda olanı bilip, kendine yakışanı giyebilen ve seçebilen bir kadın onu etkiler. Lükse düşkündürler, ama bir Aslan gibi kendilerine herkesin bakmasına gereksinim duymazlar, sadece bakıldıkları zaman kalitelerinin anlaşılması onlar için yeterlidir. Kaliteli ve kalitesinden dolayı ucuz olamayacak şeyler onların ilgisini çeker. Sıcak ve samimi bir biçimde sohbet ederler, biraz kararsız oldukları için ufak tefek kararları onlara bırakmanız veya karar verirken sabırla beklemeniz iyi olur. Terazi Hava grubundan bir burç olduğu için Ateş grubundan (Koç, Aslan, Yay) burçlarla sabırsızlık yüzünden tartışmalar yaşayabilirler. Terazi erkeği biraz tembeldir. Kendini çok yormak veya yıpratıcı işlerde yorulmak istemez. Fazla dip dibe ve boğucu ilişkilerden hoşlanmaz, ilgisiz asla kalmaz ama özel alanına çok girilmesinden hoşlanmaz , ancak o istediği zaman sizi kabul edecektir, bunun için de 3 gün öncesinden hazırlık yapmaya başlayacaktır. Size akıl vermekten, neredeyse danışmanlık yapmaktan hoşlanır. Arada sırada muhalif ve şeytanın avukatlığını yapan bir yanları da vardır. Muzip yanları ortaya çıkınca bu tavıra bürünmeyi severler, ama Allahtan çok uzun sürmez. Kendi haline bırakırsanız ve güler yüzle dinlerseniz eski mülayim ve kibar hallerine geri döneceklerdir. Özel günlerinizi hiç unutmazlar, hediye almayı becerebilecek nadir erkeklerden biridir. Sizin ne istediğinizi bilecek ve sizi mutlu edecek hediyeyi seçmeyi bileceklerdir. Son çıkan kokuları, moda renkleri veya trendleri iyi takip ederler. Oldukça romantik bir aşık olabilirler. Çiçekleriniz, iyi bir restoranda rezervasyonunuz, kartınız ve iltifatlarınız eksik olmayacaktır.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Bu erkeğe çekici olacağı ve insanın çok burnuna çarpmayacak , kokular hediye edebilirsiniz. Ralph Lauren, Armani , Calvin Klein , Lagerfeld gibi markaları tercih ederler. Renkli giyinmeyi severler bu nedenle rahatlıkla mor veya turuncu bir kaşmir kazak hediye edebilirsiniz. Resim sergileri, yeni açılmış son moda restoranlar, konser biletleri, tiyatro veya opera biletleri onu her zaman mutlu etmeye yetecektir. Yaratıcı her organizasyondan hoşlanırlar, hatta çok güzel bir piknik sepeti içinde şampanya ve füme etli sandviçlerle hazırlayacağınız bir ay ışığı pikniği onların kalplerini çarptırmaya yetecektir.

    EROS AKREP’TE : “ BENİM OL, BİR OLALIM, RUHLARIMIZ ATEŞİMİZLE YANSIN, ÖYLE BİR OLALIM Kİ… BİRBİRİMİZ İÇİNDE YOK OLALIM…!

    Eros Akrep’te oldukça yoğun bir birliktelik yaşamak arzusu ile yanar. Oldukça kişisel ve her anlamda yakın ilişkiler kurmak ister. Ondan bir şey saklayamazsınız, ya da saklamamanızı tercih edecektir. Yalan söylemeyin, olduğunuz gibi en doğal halinizle davranın. Size sonuna kadar güvenmek isteyecektir. İlişkiniz derinleşirse bu erkeğin kalbi hep sizin olacaktır. Sosyal gerekliliklerden hoşlanmaz. Aşkta özgürlüğünü kaybetmekten, sevmekten, cinsellikten ve ona sahip olunması düşüncesinden asla korkmaz ve çekinmez. Diğer yandan, sizin hem kalbinizi hem zihninizi ele geçirip kontrol etmekten hoşlanır. Cinsel cazibesi oldukça yüksektir. Gözleri etkilidir. Oldukça arzulu ve tutkuludur. Bilinmeyene, mistik öğretilere ve dedektiflik yapmaya bayılır. Metafizik kavramlara oldukça açıktır. İnsan ruhunun derinliklerinden ve en karanlık yönlerinden sezgisel olarak haberdardır. Bu erkeği şaşırtmanız zor olacaktır. Gerçekten aşık olursa, en gizli sırlarınızı onunla paylaşmanızı, en derin korkularınızı ona anlatmanızı ister. İnsanı insan yapan korkular ve endişeler ona cazip gelir, sizi hem analiz etmek isteyecek , hem de sizin en özel köşelerinizi keşfetmek isteyecektir. Yakın temasa veya derin bir ilişkiye hazır olmayan kadınlar için uzak durulması gereken erkeklerdendir. İstediği zaman oldukça ketum, soğuk , stratejist ve kontrolcü bir kişi olabilir. Para ve güç onun için çekicidir. Doğal bir karizmaları vardır. Kuytu, gizli, karanlık veya loş mekanları sever. Her hücresini harekete geçirecek bir kadın arar. Aradıkları aşkı bulana kadar sınırsız çapkınlık yapabilirler. İçten içe gerçek aşkı ararlar. Hayallerini süsleyen kadın, spiritüel, yaratıcı, cesur, çekici ve güzel olmalıdır. Evrene olan merakını en az kendisi kadar paylaşan birini bulmalıdır. Kadın ilk önce kendi gerçekliğinin farkında olmalı ve kendi düşüncelerini yansıtan bir yaşam sürdürmelidir. Sahte ilgi, tavırlar veya bilgiyi hemen fark eder ve hızla uzaklaşır.

    ALTERNATİF HEDİYELER : Soul, Blues türü müzikleri veya spiritüel, enstrümental veya new age tarzı müziklerden hoşlanır. Şiir okumak hoşuna gider. Genellikle, aşkı anlatan veya bir felsefesi olan şiirleri sever. Müzik veya roman zevkini sanatçının nasıl yaşayıp öldüğüne ve yaşam ideallerinin ne olduğuna bakarak belirler. Yani kendi bakış açısına göre anlamlı bir hayat yaşamış birini sever. Bu bağlamda siz onun sanatçı beğenilerini öğrenerek bu doğrultuda bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Gizemli, metafizik ve okült alanda her türlü eser onun ilgisini çekecektir. Sevgililer gününde kendinize seksi bir giysi veya iç çamaşırı seçerek ve onun tutkularına hitap ederek onu çok daha mutlu edebilirsiniz!

    EROS YAY’DA : “ BİRLİKTE YOLLARA DÜŞELİM, DÜNYAYI GEZELİM, BİLİNMEYENİ BİRLİKTE KEŞFEDELİM, ISSIZ BİR ADAYA DÜŞERSEK MACERANIN EN HARİKASINI YAŞARIZ….KORKMA BEN SENİ KORURUM “

    Eros’u Yay’da olan bir erkek doğuştan maceraperesttir. Asla yerinde duramaz. Gelecekle ilgili hedefleri vardır. Özgürlüğüne düşkündür, kısıtlanmaya, en önemlisi yolunun kesilmesine ve önüne çıkılmasına dayanamaz. Hayatını kendi bildiği gibi yaşamak üzere enerjik ve hevesli bir şövalye kararlılığı ile hareket eder. Anında karar alır veya karar değiştirebilir. Maymun iştahlı ve kararsız olabilir. Seyahat etmek onun için nefes almak gibidir. Yolda olmayı sever. Bazen ulaşmaktan çok gideceği yerin hayali ile mutlu olur. Entelektüel kavramlar, felsefi düşünceler, sanatla ilgili yaratıcı düşünceler ve spiritüel, manevi inançlar onun ilgi alanıdır. Bilgili ve eğitimli kişileri sever. İdeal kadın kavramı onun için şikayet etmeden her türlü şartta yaşayabilecek biridir. Gerektiğinde sızlanmadan yol koşullarına dayanacak, onun kadar hızlı hareket edecek, çingene ruhlu ve kalender bir kadın onu mutlu edecektir. Biraz sakar ve patavatsız olabilirler. Aşırı romantik ve hülyalı bakışları olan bir adam olmasını beklememelisiniz. Onun kadar sosyal, gürültücü ve hayat dolu olabiliyorsanız ne ala. Manipülasyona uğramaktan, kısıtlanmaktan ve ne zaman nerede ne yapacağının söylenmesinden asla hoşlanmaz. Bunları yaparsanız sembolündeki ok gibi yaydan fırlayacaktır, ardında kocaman bir toz bulutu bırakarak hızla ortadan kaybolabilir. Bu nedenle kalbini kazanmak istiyorsanız aşk hakkında klasik beklentileri olan kadınlardan olmamaya gayret göstermelisiniz. Arkadaşlarıyla takılmak onun en önemli ihtiyaçlarından biridir. Arkadaş grubuna her ne kadar tahammül edemeseniz bile , onlarla vakit geçirdiği zamanlara tolerans göstermeyi ihmal etmeyiniz.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Hareketli her tür müzik özellikle, rock, folk , çigan müziği ve belli bir kültüre ait etnik müziklerden hoşlanır. Sporu da çok sevdikleri için futbol, atletizm ve her tür spor karşılaşmasına birlikte gidebilirsiniz. Onu her zaman bir seyahat planı veya uçak bileti ile mutlu edebilirsiniz. Felsefi ve siyasi kitaplar, belli bir görüşü yansıtan roman yazarları ilgisini çeker. Her zaman şaka yapmaktan hoşlanırlar, çok esprili olabilirler bu nedenle çizgi roman, komik dergiler, macera filmleri ve DVD leri çok beğenisini kazanabilir.

    EROS OĞLAK’TA : “ BEN KALİTELİ BİRİYİM, SENDE ELİT OL, OTURMASINI KALKMASINI BİL , PRESTİJİMİ SARSACAK BİR ŞEY YAPMA , HESAPLI OL VE İŞİME KARIŞMA..”

    Eros Oğlak erkeğinin güçlü bir neyin doğru, neyin yanlış olduğu ile ilgili fikirleri vardır. Her tamamladığı şeyden bir sertifika almaya önem verir. Bu nedenle hayatında bir şeyler başarmış ve başarısını ispat edebilecek düzeye getirmiş insanları tercih eder. Kariyer ve bir konuda söz sahibi olan, başarılı kadınlar ilgisini çeker. Ayrıca iş her zaman aşktan önce gelir, buna hazırlıklı olmalısınız. Verimli, çalışkan, hünerli ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadına aşık olabilirler. Oldukça tedbirli ve kontrollü oldukları için öyle kolay kolay kendini aşka kaptıramazlar. Özel hayatlarını da kolaylıkla kimseye açmaktan hoşlanmadıkları için , hemen tanıyabileceğiniz biri değildir. Bir Oğlak erkeği ile birlikteyseniz, onun için zaman harcamayı göze almalısınız çünkü bilmelisiniz ki işler o kadar hızlı ilerlemeyecektir. İşin ilginç yanı bu erkekler aslında cinsel anlamda enerjisi oldukça yüksek partnerler olurlar. Bağlanmak istemeden bir çok ilişki yaşayabilirler. Aradıklarını yani onlar için mükemmel olan kadını bulana kadar zaman geçebilir. Kalplerini verdikleri zaman sadık ve güven veren eşler olurlar. Ancak bu noktaya gelene kadar, herkesin güzelliğini, başarısını ve becerilerini takdir ettiği bir eşe sahip olacakları günü hayal ederler. Eş onlar için bir prestij ve statü simgesidir. Hatta kariyerinde yükselmesine yardım edecekse onun için daha da idealdir. Kurban rolüne soyunmuş veya kendini bir şeylere kurban ederek aciz olmuş kadınlarla birlikte olmaları güçtür. Aradığı kadın klasik bir güzeldir. Canlı, hırslı ve ne istediğini bilen biri olmalıdır. Buz gibi soğuk görünüp, kolay elde edilemeyecek bir kadını elde ettiğini ve baştan çıkardığını düşünmek onu motive eder ve baştan çıkarır. Yenilmez güçlü ve zengin bir çift olmayı hayal eder.

    ALTERNATİF HEDİYELER: İş çantası, ajanda, dolma-kalem veya çok şık bir tükenmez kalem, kravat veya iğnesi, kol düğmeleri, slow rock, klasik müzik, bir gökdelenin tepesinde bir restorantta veya gece klübünde bir akşam keyfi, kaliteli bir şampanya, bir dağ evinde hafta sonu kaçamağı, şık bir cüzdan veya saat hediye edebilirsiniz. Hayatını planlamasına yardımı olacak herşey makbule geçecektir.

    EROS KOVA’DA : “ ŞAŞIRT BENİ, SÜPRİZ YAP BANA, YÜKSEK VOLTAJLI BİR HAYATIM VAR AYAK UYDURABİLİYORSAN NE ALA, UYMUYORSAN BOŞUNA BEKLEME YAPMA…UYUŞAMADIK AMA BUNUN SEBEBİ SEN DEĞİLSİN BENİM TATLIM..!

    Bu erkek garip, harika ve herkese benzemez biridir. Aynı biçimde garip, eksantrik ve herkese benzemez, kendi kadar zeki ve idealleri olan sıra dışı birini arar. Ummadığı zamanlarda yapılan jestlerden ve lüks hayattan hoşlanır. Sıradan olmayan şeyler ilgisini çeker. Cinsiyet rolleri ve toplumda kanıksanmış aşk ritüelleri onunla bağdaşmaz. Yaşına başına bakmadan seksek bile oynayabilir. Hayat onun için kocaman bir satranç tahtası gibidir. İlginç hamleler yapan biri onu kendine bağlayabilir. Rutin ilişkilerden sıkılır ve yenilik arar. İlginç konulardan konuşabilmelisiniz ve onun ilgi alanlarıyla alakalı olmalısınız. Özgürlük ve bireysel yaşamı onun için çok önemlidir, kendi kurallarına göre yaşamaya isteklidir. Onu klasik, bağnaz veya muhafazakar düşüncelerle etkileyemezsiniz, rasyonel düşünmeli ve çağının gerektiğinde ilerisini görecek bir anlayışla yaşam ve gelecek planlarınızı yapabilmelisiniz. Feminist olmalısınız, aynı zamanda feminen olmayı ihmal etmemelisiniz, ama kendi paranızı kendiniz ödeyebilecek ekonomik özgürlüğünüz olmalı. Zihinsel kapasitenizin uyması ve aynı kafadan olmak onun için önemlidir. Kendi ideallerini ve yaşam tarzını benimsememiş biriyle beraber olması mümkün değildir. Arkadaşlık bazen aşktan daha önemlidir. Önce onun iyi arkadaşı olmalısınız, aşk sonra gelişecektir. Sizi kendi yargılarına ve kavramlarına mantıklı bir biçimde alternatifler sunduğunuz ve zihin oyunlarına devam etmeye niyetli olduğunuz sürece sevecektir. Aşırı romantizm , aşk sözleri veya ömür boyu beraberlik vaatleri beklememek akıllıca olur. Onun için en iyi aşk en doğal arkadaşlık duygusundan doğar.

    ALTERNATİF HEDİYELER : Füzyon mutfağı olan restoranlar, füzyon müzikler, eklektik tasarımlar ve art deco objeler, en son teknoloji ile üretilmiş aletler, cep telefonu, bilgisayar ve müzik seti gibi aletlerin en son çıkan modelleri, senfoni konserlerine bilet, felsefi veya siyasi kitaplar, bilim ve teknoloji dergilerine üyelik, pipo, bere veya kaşkoller, üzerinde slogan yazılar veya esprili cümleler olan t-shirtler, fuar biletleri veya sergi açılışları ilgilerini çeker.

    EROS BALIK’TA : “ GEL BİRLİKTE HAYALLERE DALALIM, AŞKIN DERİNLİKLERİNDE KAYBOLALIM…”

    Oldukça romantik, sevilmeden sevebilen, en çok karşılıksız aşka düşen aşıktır. Aşka kendini kaptırıp, kendi yarattığı cennet düşlerinde yaşamayı sever. Sevdiği kişi için kendi kimliğinden vazgeçer, onun istediği kimliğe rahatlıkla bürünür. Mistik yönü oldukça kuvvetli olduğu için, hem merhametlidir, hem de aşka tanrısal bir anlayışla bakar. Kendinden güçsüzlere, ihtiyacı olanlara ve kendini çaresiz hissedenlere özel bir ilgi gösterir, bazen sırf bırakamadığı için uygunsuz bir ilişki ile yıllar geçirir. Seksi, şehvetli görünen bebek gibi güzellere düşkündür. Sarılmasına izin verecek ama asla kolay lokma olmayacak kadınları sever. Aşk imkansızlaştıkça onun duyduğu aşk ve çılgınlık hissi artacaktır. Hem çocuksu, hem de tilki gibi zeki kadınları bulur. Saflık ve güzellik karşısında hemen tavlanır ve yelkenleri indirir. Gerçekleşmeyecek hayallerin peşinde olmayı sevdiği ve elde edilmesi güç kadınları hayal ettiği için yaşamak istediği mükemmel aşkı kolay kolay bulamayacaktır ama gönlü de hiç boş kalmayacaktır, en azından platonik olarak bağlandığı bir kadın olacaktır. Eros Balık erkeğini mutlu etmek istiyorsanız ona romantik bir müzik eşliğinde en iyi şarapları içirin, seksi bir mini elbise giyin evde yine seksi, transparan kısa bol dantelli bir gecelik ile onu baştan çıkarın. Dişiliğini sergilemesini bilen kadınlar onu etkiler. Dozunda bir şımarıklık onu tahrik eder. Sahip olunması güç ve pahalı bir mücevher gibi davranın ve bekleyin, acele etmeyin, arkanızda seksi ipuçları bırakarak yatak odasına yönelin, pişman olmayacaksınız !

    ALTERNATİF HEDİYELER: Mavi ve yeşil tonlarında giysiler veya dekoratif eşyalar hoşuna gidecektir. Evde rahat edeceği zamanlarda giyebileceği eşofman, bornoz, rahat terlikler, sevebileceği içkilerin her türlüsü, romantik müziklerden özellikle seksi kadın şarkıcıların buğulu seslerle söylediği şarkılardan bir pot pori hoşuna gidebilir. Görsel sanatların her çeşidi ile ilgili olabilir. Sinema arşivine koyabileceği klasik bir film dvdsi, fotoğraf sanatı ile ilgili retrospektif kitaplar, müzikal veya konser biletleri, en sevdiği barda bir içki, resim sergisine bir davet veya beraber tembellik yapabileceğiniz bir hafta sonu kaçamağı organize edersiniz onu çok mutlu edebilirsiniz.

    AŞK TANRIÇASI PSYCHE BURÇLARDA ( BU KADINI NASIL MUTLU EDERSİNİZ)
    PSYCHE KOÇ’TA : “ SENİ İSTİYORUM “ DEDİĞİNİZİ DUYMAK İSTER.

    Ateşli bir savaşçı prensestir. Çıtır çıtır yanan bir ateş kadar sıcak ve yakıcı bir tutku ile yanan bir sevgili olabilir. Yeter ki onu elde edecek kadar cesur, atak ve ne istediğini bilen bir erkek olun. Fethedilemez gibi duran veya davranan erkekler onu iter. Soğuk nevale biri ile uğraşacağını sanmayın. Rekabetten korkmayan ve kişiliğini ortaya koymaktan çekinmeyen bir kadın olduğu için başarılı ve güçlü erkekleri sever. Pısırık ve sessiz birisi onu asla çekmez. Zor elde edilen ama aynı zamanda ona olan ilgisini belli eden bir erkek için bir çok şeyi yapmayı göze alabilir. Erkeğin zihniyle oyunlar oynar, zekasını okşar ve tüm bariyerleri yıkacak bir hayranlıkla onu baştan çıkarır. Asla onu küçümsemeyin ve küçük düşürmeye kalkmayın. Sıcak ilgisini sonsuz sanmayın, niyetinizin gerçek olmadığını hissederse kor ateşin bir anda buz kalıbına döndüğünü hissedeceksiniz ve bu noktadan sonra sakın onu fazla zorlamayın öfkesi sizi şaşırtabilir. Eğer bir çift olabilecek kadar birbirinize tahammül edebilmişseniz, bilin ki onun kalbinin kahramanı sizsiniz. Sadakati ve sevgisi karşısında hayrete düşebilirsiniz. Bu ele avuca sığmaz kadının nasıl uysal bir kuzu gibi davrandığına şahit olacaksınız. Önce onun için birkaç ateşin üstünden atlamanız gerekeceğini de unutmayın.

    ALTERNATİF HEDİYELER. Kırmızı eldivenler, şapkalar ve kaşkole dayanamaz. Kalp şeklinde kan kırmızı bir taştan yapılmış kolye ve küpelere de hayır diyemez. Sıkıcı olmayacak hareketli bir atmosferde birlikte eğlenmeye gidebilirsiniz. Canlı hareketli ortamları sever ancak yemek, içmek ayrı ama onu yemeğin sonunda sadece sizin bildiğiniz özel bir yere veya kimsenin aklına gitmenin gelmediği mekanlara götürürseniz çok hoşuna gidecektir. Yenilikçi bakış açıları ilgisini çeker. En azından rekabet edeceği bir güzelin etrafta olmaması onun neşesini yerine getirecektir. Spor çantaları, doğa kokuları, saçlarına takabileceği aksesuarları severler. Şık bir gözlük veya kolej kızı görüntüsü verecek ama aynı zamanda onu seksi gösterecek uzun yün diz üstü çoraplar hoşuna gidecektir.

    PSYCHE BOĞA’DA : “ HEP SENİN OLACAĞIM” DEMENİZİ BEKLER.

    Doğaya ve güzel manzaralara aşık olan bu kızı mutlu etmek istiyorsanız ya takı, ya da bütçeniz el veriyorsa ciddi bir mücevher hediye etmeniz onu mutluluktan çıldırtabilir. Yeşil olan şeylere düşkündür. Rahatına ve konforuna da düşkün olduğu için ormanlar, yeşillikler içinde , masaj salonu ve spa hizmetleri olan lüks bir otelde geçireceğiniz birkaç gece hoşuna gidecektir. Bu arada her öğünde kaliteli yemekler de garantiyse keyfinize diyecek yoktur diyebilirim. Kozmik anlamda çikolata ve tatlıların kitabını yazabilecek kadar damak tadı olan Psyche Boğa kadınına gastronomik zevkler yaşatabildiğiniz sürece kalbi sizin için çarpacaktır. Bu kadın erkekte sadakat ve maddi olanak arar. Dengeli ve düzenli bir hayat, gelir garantisi bekler. Cinsellik onun için ön plandadır ve bu anlamda uyumlu ve kendisini tatmin edecek kadar seksle ilgili bir erkek ancak onu mutlu edebilir. Ancak bu alandaki becerilerini ve cinsel yaşamlarının özelliğini kimseye belli etmezler. Dışardan bakıldığı zaman asla yatak odalarındaki kıvılcımları sezdirmek istemeyen bir görünüm sergilerler. Dış görünümü ile klasik ve babacan bir erkek, ama yatakta bir Kazanova beklerler. Olgun görünümlü erkekleri severler, zıpır görünümlü ve bir kadına nasıl davranılacağını bilmeyen erkeklerden asla hoşlanmazlar. Gözü dışarda ve güven telkin etmeyen biriyle asla zaman kaybetmek istemezler.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Takılar, mücevherler, yeşil kokular, çok şık ve kokulu bir buket, pahalı çikolatalar, vücut bakımı ve masaj/ spa salonlarında geçireceği bir gün armağan edin. Yemekleri ile tanınmış bir restoranda yemek yiyip, bizzat seçtiğiniz kaliteli bir şarapla onun beğenisini kazanabilirsiniz.

    PSYCHE İKİZLER’DE : “ DEĞİŞİKLİĞİ SEVERİM, MONOTONLUKTAN NEFRET EDERİM “ DEMENİZİ BEKLER.

    Yanındayken canının sıkılmayacağı bir erkek bulmak hayali ile yaşar. Zeki, nükteli, meraklı ve entelektüel sohbeti ile onun zihnini meşgul edebilecek birini arar. Kendi gibi diliyle şeytanı bile deliğinden çıkaracak zihin oyunları ile onu baştan çıkaracak, zeki espriler ve mantıklı çıkarımları ile ona yeni bakış açısı getirebilecek bir erkeğe çılgınca aşık olabilir. Kolaylıkla mutlu edilebilecek bir kadındır, ufak tefek hediyeler eğer bir espri, zeka veya kapsam bakımından bir önem taşıyorsa onun için yeterlidir ve beğenisini kazanır. İlla kendinizi pahalı ve lüks bir hediye almak zorunda hissetmeyin, anlamı olan bir hediye alın yeter. Psyche İkizler kızları oldukça flörtçü olurlar, son havadisleri mutlaka bilirler, üstü kapalı imalarla dedikodu yaparlar gerekirse, zeki taş atmalarla eleştirirler. Yenilikleri denemekten çekinmezler. Aşk hayatlarını karartacak monotonluktan ve aynılıktan nefret ederler. Onlara göre hiçbir şey ön şart taşımamalıdır. Akışına bırakılmalıdır. Kendi zevkleri gibi erkek seçimleri de çeşitlilik taşır. Birbirine zıt uçlarda tiplerden sevgilileri olabilir. Her skaladan erkekle birlikte olmak ve kendileri hakkında keşifler yapmayı severler. Tam ne istediklerine karar veremedikleri için farklı erkeklerde farklı yönlerini tatmin ettiklerini düşünerek, erkek seçimlerinde çeşitleme yaparlar. İki erkeği aynı anda kimsenin ruhu duymadan idare edebilecek bir kadın varsa işte bu Eros İkizler kadınıdır. Çok yönlü bir kişi olduğu için her yönüne hitap edebilecek bir erkek ancak onun ruh eşi olabilecektir. Onu eğlendirmeyi ihmal etmeyin. Suskun, sessiz ve zihinsel olarak onu meşgul edemeyecek erkeklerden tat almayacaktır.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Kitaplar, dergiler, antolojiler, özlü sözler, ansiklopediler, sözlükler, şiir kitapları, merakını giderebileceği her türlü kitap, zeka oyunları, kütüphanesi veya yazı masası için ufak hediyeler, yazması için kalemler, defterler ve ajandalar.

    PSYCHE YENGEÇ’TE : “BANA GÜVEN VER, BANA İHTİYACIN OLDUĞUNU SÖYLE “

    Aşka giden yolun mideden geçtiğine inanan bir kadındır. Hassas, sevecen ve koruma, besleme dürtüleri yüksektir. Onun kadar hassas ve yaratıcı olmayan bir erkeğe aşık olması kolay değildir. Maço ve hoyrat biri ile uyuşması mümkün değildir. Oldukça merhametli ve duygusal biridir. Silik veya sıradan diye birini beğenmekten vazgeçmez. Onu bir gün kuğuya dönmesini bekleyecek kadar sabırlıdır ve bunun için uğraş verecektir. Anlayışlı, sakin ve yumuşak tavırları bir çok ilgiye ve sevilmeye muhtaç erkeğin ona doğru çekilmesine sebebiyet verir. İşin ilginç tarafı durumun ve şartların gerektirdiği kalıba çok rahatlıkla girebilmesi nedeniyle başkalarında asla yabancılık hissi yaratmamayı başarır. Bazen kendi ihtiyaçlarını hep ötelediği ve başkalarının gereksinimlerine öncelik verdiği için zamanla kendini stresli ve yorgun ve hüzünlü hissedebilir. Yine de ona korunduğunu ve sakin bir liman sözü verildiği sürece sevgisini akıtmaya devam edecektir. Sanatçı ve yaratıcı tarafları oldukça gelişmiştir. Kendileri de sanatçıların ve yeteneklerin gelişimi ve başarılı olması için ellerinden geleni yaparlar. Saygın, maddi olarak güvende ve onun hassasiyetlerine cevap verebilecek bir erkekle bir ömür geçirebilir.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Yemek tarifi kitapları, mutfak malzemeleri, dantel ve ince işlenmiş her türlü dekoratif eşyalar. Kristal veya cam eşyalar. Duygusal, romantik müzik parçaları, çikolata ve tatlılar, deniz yolculukları veya deniz kenarında, ay ışığında , mumlar eşliğinde loş bir ortamda yenilecek bir yemek, anılarına oldukça düşkün olduğu için ilk tanıştığınız güne ait veya ilişkinizin önemli bir anısına ait bir hatırayı canlandıracak ufak jestler onu çok mutlu edecektir.

    PSYCHE ASLAN’DA : “ ONA SEN HAYATIMIN YILDIZISIN VE BİR SÜPER STAR KADAR IŞILTILI VE GÜZELSİN DEMENİZİ BEKLER ”

    Bu altın kızı mutlu etmek o kadar kolay olmayacaktır. Her şeyden önce beğenildiğini bilmek ister. Ona iltifatlar etmeli ve kendisini bir kraliçe gibi hissettirmelisiniz. Yetenekli ve başarılı, kendine önem veren ve egosu en az onun ki kadar güçlü erkekleri sever. Elbette servet ve ün sahibi olmak şampanyadan daha hızlı olarak başını döndürecektir. Sosyal bir kelebektir, onu açılışlarda, galalarda ve organizasyonların her türlüsünde baş rolde görebilirsiniz. İnsanlardan tebrik almak ve hayran olunduğunu hissetmek onu mutlu eder. Aşka aşıktır, güçlü ve hiç bitmeyecek romantik aşk hikayesinin hayalini kurar. Onun ayaklarını yerden kesecek beyaz atlı prensini bekler. Kendine güveni olmayan, utangaç ve sosyal yaşamda silik birini beğenmesi güçtür. Ortalama veya ucuz olan her şeyden nefret eder. İstediği erkeğin başını döndürecek her şeyi yapar ve aşktan başı dönsün ister. Aşık olunan ilk anlar ve flört oyunu onu baştan çıkarır ve tüm drama yeteneklerini bu sahnede döktürür. Tüm bilinen aşk hikayeleri kadar parlak bir aşk hikayesi yaşamak ister. Problem bundan sonra başlar, onun aklındaki aşk gerçek dünyada ne kadar var olabilir. Makyaj silinip, pırıltılar döküldükten ve eve dönüldükten sonra yapılması gerekenler vazife halini gelecekse, geriye kalanla mutlu olabilmesi ne kadar mümkündür. Yine de onun içindeki süper starı çıkarmasına sebep olan bir erkek için çok şey yapabileceğine ve sevince size hep sadık kalacağına emin olabilirsiniz.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Mücevherleri sever, altın veya şıkırtılı , parlayan her şey onu mutlu eder. Şık, zengin görünümlü ve pahalı yerlere gitmeyi arzu eder. Dore veya üzerinde pırıldayan bir şeyler olan her şeyi ona hediye edebilirsiniz. Kürk, parlak deri, rugan, timsah derisi gibi malzemelerden yapılmış giysileri sever. Tiyatro, müzikal veya opera gibi sanat faaliyetleri hoşuna gider. Davet edecekseniz onu adı sanı bilinen ve kendisini şık ve güzel olarak gösterebileceği mekanlara davet etmeyi ihmal etmeyin.

    PSYCHE BAŞAK’TA : “ TEMİZLEDİM HAYATIM SEN MERAK ETME” DİYEN BİR ERKEK RÜYALARINI SÜSLER.

    Sevimli ve sade bir güzelliği vardır. Her daim genç kız görüntüsünü kaybetmez. Ona şirinlikler yapabilecek, dolambaçlı biçimlerde aşkını gösterecek ve ayakları yere sağlam basan , mantıklı biri onun ilgisini çekebilir. Bu kadının ayaklarını yerden kesmek o kadar kolay değildir. Hep aklı başında ve ne istediğini bilen biri olduğu için, abartılı jestlerden ve gerçek dışı komplimanlarla onu etkileyemezsiniz. Sığ bir sevgi gösterisi yerine dikkatli bir gözleme dayanan ve ince zeka göstergesi olan iltifatları sever. Hikaye anlatılmasını sever, iyi bir dinleyicidir. Günlük hayatın en banal hallerini bile özel kılabilecek bir sevgili onu mutlu eder. Şehirli ve aklı başında, nükteli ve çılgınlıklardan uzak duran bir erkek ideal partneri olabilir. Detaylara aşırı önem verdiği için asla baştan savma veya itina göstermeden alacağınız hediyelerle onu soğutmayın. Onun en sevdiği şarkıyı veya şiiri hatırlayın. 3 ay önce aranızda geçmiş bir konuşmayı bile hatırlayabileceği için lütfen siz de anılarınıza sahip çıkın. Onu zihinsel uyum baştan çıkarır. Bir de onun kadar temizliğe ve düzene özen gösteriyorsanız, bu sade ve aklı başında kadının, ne kadar arzulu ve tutkulu bir sevgili olabileceğini görünce şaşırmayınız.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Sağlık bilincine ve doğallık içeren bir yaşam tarzına sahip bir kadın olduğunu aklınızda bulundurarak bir hediye seçmenizi tavsiye ederim. Vücut bakımı ile ilgili her şey ve aromatik ürünler onun ilgisini çeker. Aktarda yaptıracağınız bitki çayları gibi herbal ürünlerin yer aldığı bir sepet çok hoşuna gidecektir. Sabun kokuları, yeşil bazlı parfümler, yürüyüşte kullanabileceği giysiler, keten çarşaflar veya masa örtüleri, soğuk bir gecede battaniyeler altında film izleyeceğiniz bir akşam, şömine önü sohbetleri onu mutlu edecektir. Çiftlikten alınmış doğal ürünlerle yapılmış bir kahvaltı veya brunch’ı , sokakta bir restoranda yiyeceğiniz yemeklere tercih edecektir.

    PSYCHE TERAZİ’DE : ONA , “SENİ ÇOK GÜZEL BULUYORUM, BİR KUĞU KADAR ZARİFSİN “ DEMENİZİ BEKLER.

    Bu sofistike kadın hoş görünmeye, zarafet ve kibarlığa önem verir. Kabalık ve çirkinlikler onu gerçekten rahatsız eder. Ortamından veya frekansından hoşlanmadığı, ona medeni ve uyumlu gelmeyen her yerden mümkün olduğunca bir daha gelmemek üzere uzaklaşır. Biraz bana bakın beni beğenin ama fazla yaklaşmayın der gibi bir hali vardır. Özel yaşamına çok düşkündür, ancak çok kararlı ve istekli olduğu zaman size iç dünyasını açacaktır. Bu arada sosyal alanda bir ilişkiler kurma virtüözüdür diyebiliriz. Dilediği zaman şeytanın avukatlığını bile yapabilecek bir tarafsızlığa sahip olabildiği için oldukça objektif gözlemler yapabilecek biridir. Ama arkadaşı veya sevgilisi olacaksanız onun düşüncelerine pek muhalefet etmenizi istemez bundan kırılır ve sizden uzaklaşabilir. Estetik olan her şey kalbini çarptırır; sanata , modaya, güzel sanatlara düşkündür ve ilgilidir. Kavgacı, gürültücü, fazla parti adamı tiplerden haz etmez. Az ve öz olan her şey onun için iyidir. Oldukça feminen ve kadın olmanın kitabını yazabilecek bir kadın olduğu için ona bir kadına nasıl davranılması gerektiğini öğrenmiş olarak yaklaşın, bu konuda tüm etiketlere önem verir. Kadınsı görünümüne aldanarak bir tilki gibi kurnaz olabileceğini kolaylıkla göz ardı edebilirsiniz. Siz onun saf ve şirin hallerine aldanmayın, cin gibi ne yaptığını bilmektedir. Çok fazla sulu gözlü aşk aramaz. Onun üzerine titreyin , yalnız kalmak istediği zaman yalnız bırakın, sosyal anlamda bir çift olarak gerekliliklerinizi yerine getirin, kapıyı tutun, çiçeklerini getirin, pantolonunuz ütülü olsun, saç baş özenli, sakallar kontrol altında, traş sonrası losyonu sürünmüş olsun, gerisini ona bırakın.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Onun estetik zevklerini öğrenin, beğendiği renkleri bilin , beğenmeyeceği öylesine alınmış , renk koordinasyonu olmayan hediyelerden uzak durun. O herkesin zevkini bilir ve neyi sevebileceğini inceden inceye düşünür aynı özeni siz de ona gösterin yoksa aslında onun için hediyeden çok düşünce önemlidir.

    PSYCHE AKREP’TE : “ GERÇEK AŞKI VAAT EDİYORSAN GEL, YOKSA İNTİKAMIM ACI OLUR BAK ONA GÖRE”

    Ona yalan söylemeyecek bir erkek ister. Sizi bakışları ile büyüleyebilecek bu kadın, tutkulu, cazibeli ve ne istediğini bilen biridir. Hedefe kilitlendi mi, onu kimse kararından caydıramaz. Gördüğünde her defasında dizlerini titretebilecek ve kalbini yerinden hoplatacak birini bekler. Onun kitabında “ ya hep ya hiç “ benden başka kimse olmasın, veya hiç kimse seni benden alamaz” paradigmaları geçerlidir. Birden fazla flörtü olmuş olabilir, erken yaşlardan itibaren karşı cinsle ilişki dinamiklerinin farkındadır ve erken yaşlarda kendi standartlarını belirler. Kontrolcüdür, isterse manipülatif olabilir, harika bir stratejisttir, gözüne kestirdiği kişiyi elde edeceğini bildiği kılığa bürünebilecek kadar ne istediğinizi sezecektir. Sezgileri çok güçlü olduğu için ruhunuzun fotokopisini çıkarabilir, bu nedenle ona yalan söylemeye veya kandırmaya çalışmayın. Sessiz ve derinden intikamını alacağı günü bekler ve hiç beklemediğiniz bir anda sizden acısını çıkarır. Akrepler onlara söylenen şeyleri, söylendiği gibi asla kabul etmezler, doğrulayana kadar ve doğruyu söylediğinizden emin olana kadar sizi incelerler. Seksapelleri ve cazibeleri yüksek olduğu için karşı koymakta zorlanacağınız bu kadınları elde etmeyi başarırsanız, kendinize iyi günde ve kötü günde sizi bırakmayacak, her derdinizde size destek olmaya çalışacak bir aşık bulmuşsunuz demektir. Ruh eşini arayan bu zeki ve gizemli kadınlar, sizi farklı derinliklere taşıyacaklardır. Karanlığa bakmaya gözleriniz alıştığında farklı boyutları birlikte keşfedebileceğinize eminim. Sadece dost olalım mantığı bu kızda işe yaramaz. İşinde başarılı, para kazanmasını bilen ve kendini ilgi alanlarına konsantre etmiş bir erkek onu etkiler. Duyguları yüzeysel değildir. Yoğun ve güçlü duygular besler. Hafife alınmaktan asla hoşlanmaz. Aldatmaya kalkmazsanız ve sizi dört koldan sarmasına bayılırsanız aradığınız aşkı bu kadında bulabilirsiniz.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Gizem, okült, metafizik, tarot, yeni çağ teknikleri, holistik ve alternatif tıp, şifacılık gibi konularda her hediye onu mutlu edebilir. Siyah ve kırmızı vazgeçilmez renkleri olduğu için bu renklerden giysi veya aksesuarları sever. Seksi bir iç çamaşırının hakkını verebilecek bir kadın varsa o da Akrep kadınıdır, hediye etmekten çekinmeyiniz. Baş başa kalabileceğiniz loş ve kuytu köşeler varsa, buğulu bir sesle kulağınıza aşk sözleri fısıldayabileceği bir yere götürürseniz, pişman olmazsınız.

    PSYCHE YAY’DA : “ GERÇEĞİ DUYMAK, YALANLARLA YAŞAMAKTAN ÇOK DAHA İYİDİR. DOĞRU VE DÜRÜST OLDUĞUMUZ SÜRECE UTANACAK HİÇ BİR ŞEYİMİZ OLAMAZ. AŞKIMI İSTEDİĞİM GİBİ YAŞARIM ”

    Kendi kurallarını kendi koymayı seven bu kadın , ancak kendisi kadar yerinde duramaz, özgür ve bildiğini okuyan bir erkekler birlikte olabilir. O ayaklarını yerden kesecek bir şövalye arar. Birlikte yollara düşebileceği, yeni yerler keşfedebileceği ve ufkunu genişletebileceği bir partneri olsun ister. Neşeli, şakacıdır, bazen eşek şakası da yapabilir ama sevimliliği nedeniyle önce kızarsınız sonra kendini affettirmesini bilecektir, zaten sizi kırmak için yapmadığını anlarsınız, amacı gırgır yapmaktır. Asla pısırık veya kendine güvensiz değildir. İdealist, bohem ve fikirlerden ve hayallerden başka bir şeyi olmayan erkeklere sık sık çekilir. Felsefe, din, politika ve yüksek eğitimin her alanı ile ilgilidir. Kendine özgü güçlü inançları ve fikirleri vardır. Fanatik yanları da olabilir. Onu kendi haline bırakmayı bilmelisiniz, arkadaşlarıyla takılma ihtiyacına saygı göstermelisiniz, olduğundan başka birine dönüştürmeye çalışırsanız biraz işi şakaya vuracaktır ama zorlamaya kalkarsanız bir yay hızıyla hayatınızdan çıkıp gidecektir. Zodyak içerisinde en maceraya hazır ve özgür ruhlu kadın Yay burcundan çıkar. İçinde hiç büyümemiş bir çocukla yetişkin dünyasında kendine bir yer edinmeye çalışan biridir. Onu anladığınızı ve ondan aşırı ciddiyet ve sorumluluk beklemediğiniz zaman size zengin dünyasını açacaktır. Arada gitmesine izin verin, eğer sizi seviyorsa mutlaka dönecektir. Gerçekliği ne olursa olsun kalbinin kilidini, kendi kadar vizyoner, geleceğe dair hayalleri ve hedefleri olan birine sunacaktır. Birlikte yolculuğa çıkabileceğiniz, yeni fikirler ve kültürler tanıyabileceğiniz bir dünya vatandaşıdır.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Bu çingene ruhlu kadın, gezmeyi çok sevdiği için ona bir uçak bileti veya seyahat imkanı sunarsanız sevinçten boynunuza atlayacaktır. Uzun kolyeler, halka küpeler, şallar ve boncuk bilezikleri sever. Kamp ateşi etrafında şarkılar söyleyip, yıldızlara bakıp hayaller kurabileceğiniz bir geceyi hiç unutamaz. Filozofların, etnik kültürlerin, doğu dinlerinin tarihçesini okumayı sever. Moda ve trend anlayışı oldukça gelişmiştir, şaka oyuncaklarına bayılır, esprisi olan herşey onu mutlu edecektir.

    PSYCHE OĞLAK’TA : “BU İŞİ BANA BIRAK BEN HALLEDERİM, SEN GİT KENDİ İŞİNE BAK ÇALIŞ, TÜM İŞLERİ BİTİRDİKTEN SONRA KEYFİMİZE BAKARIZ “

    İşyeri mabedi olan bu kadın için kariyer yapmış, başarılı olmuş ve kendi çabası ile hayatta bir yere gelmiş bir erkekten cazibi yoktur. Statü ve prestij hayatta en çok istediği iki şeydir. Ancak bunu isterken zevksiz ve göze batan süslerden hoşlanmaz. Kaliteli bir kadındır. Alfa erkeğini arar. Sahteyi gerçeğinden ayırmakta üstüne yoktur. Erken yaşlardan itibaren olgun davranabilen bu kadın olgun olmayan erkeklerin, kaos ve karmaşa yaratmaktan başka bir işe yaramadığını fark etmiştir. Bu nedenle hayatına bir düzen getirebilecek, klasik kalıplarda bir ilişki yaşamayı arzu eder. Kurallara uyan ve saygın olmasını bilen bir erkek onu baştan çıkarır. Aşırı duygusallık ve abartılı sevgi gösterileri ona itici gelir. İş, kariyer, başarı , para ve toplumsal normlara uygun davranan biri olduğunu düşündüğü bir erkeği elde etmek için tüm cazibesini kullanır. Yine de buğulu gözlerle size bakmasını beklememelisiniz. Yatakta asla bir buz dağı değildir. Ama onu yatağa götürmekte öyle kolay olmayacaktır, koluna takacağı beyefendinin önce çabasına değecek nitelikleri olduğundan emin olması gerekir ve ciddi düşünen biri ise ancak bunu değerlendirir. Macera yaşamak derdinde değildir. Kendini bir gecelik ilişkiler için asla sıkıntıya sokmaz. Kısacası Bay Doğru gelene kadar , kalbi bedava uçuşlara kapalı bölgedir.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Bir Oğlak’a iş yerinde kullanabileceği her türlü hediye verebilirsiniz. Giysi hediye edecekseniz, zamana dayanıklı, her zaman kullanabileceği klasik nitelikte bir şey alabilirsiniz. Sade ama sofistike görünmeyi sever. Deri eldivenler, kürklü atkılar veya şapkalar, ipek, saten veya kaşmir eşyalar. Kaliteli bir akşam yemeğine çıkarabilirsiniz, fazla patırtılı gürültülü dumanlı yerleri seçmemeye özen gösterin. Rahatça konuşabileceğiniz ve sohbet edebileceğiniz ortamları tercih edin. Onun fikrine danışmanız ve kariyeri ile ilgilenmeniz, hedeflerinden ve 5 yıllık kalkınma planından bahsetmenizden hoşlanacaktır.

    PSYCHE KOVA’DA : “OYUNU SENİN KURALLARINA GÖRE OYNAYALIM “ DEMENİZİ BEKLER. “ DAHİYANE FİKİRLERİN VAR, TANIDIĞIM HERKESTEN FARKLISIN” DERSENİZ MUTLU OLUR.

    İdeal aşkı bir asidir, toplumun kurallarına körü körüne eyvallah demeyecek bir idealist arar. Politik anlamda aktivist ve kendini sürekli yenileyen özgür bir bireydir. Bir ilişkinin ve aşk hikayesinin nasıl olması gerektiğini vaaz eden aşka aşık , duygu ve drama yüklü kişilerden haz etmez. Aştan önce arkadaşlık ve dostluk onun için daha ön plandadır. Bir arkadaşına aşık olması daha muhtemeldir. İlişki eşit olmalıdır. Cinsel ayırımcılık yapan, şovenist ve üstten bakan birinin bu kadınla beraber olma şansı çok azdır. Fikirlerine ve bireyselliğine saygı duyulmasını bekler. Özel yaşamında istediği gibi yaşamak ve hobi alanlarını kendi istediği gibi seçmek ister. Onu kapana kıstırmayacak, çevresine duvarlar örmeyecek, zihinselliğine saygı gösterecek bir erkek onu mutlu edebilir. Aşkta acelesi yoktur, onu tam anlamıyla kavramış ve nerede duracağını bilen biri ile birlikte olur. Gerçek aşkı bulmak onun idealidir. Oldukça dürüsttür hem kendine hem karşısındakine karşı, oyunlar oynamaz. Ancak zihninizle oynayabilir ve zekası ile başa çıkmak çok kolay değildir, onun kadar ilerici ve yenilikçi olabilmeniz gerekir. Sıra dışı bir kadınla birlikte olduğunuzu anlamanız gerekir. Sıradanlıktan nefret eder. Onun gerçek aşkı ancak onu gerçekten anlayan , tanıyan ve otantik kişiliğini kabul edecek ve ona aradığı hayat arkadaşlığını sunabilecek bir erkek olacaktır.

    ALTERNATİF HEDİYELER : Psişik konular, sosyal içerikli kitaplar, geniş merak ve hobi alanları ile ilgili kitaplar, akademik kitaplar, son teknoloji iletişim aletleri, veya art deco ev objeleri sever. Arkadaşlarla bir arada gezmeyi eğlenmeyi çok sever. Bu nedenle geniş, aynı kafadan arkadaşların bir arada olacağı eğlencelere onları davet edebilirsiniz. Sergiler, sanat filmleri, edebiyat söyleşileri, yazarı tarafından imzalanmış kitaplar, mimarisi çarpıcı binalar, canlı şehir hayatını entelektüellerin gittiği mekanları sever. İçki eşliğinde sohbet en çok hoşuna giden akşam programı olabilir.

    PSYCHE BALIK’TA: “ NE YAPARSAN YAP SANA TAPIYORUM” DEMENİZİ BEKLER.

    Bu kız hem oldukça romantiktir, hem de ebedi aşka inanır. Platonik aşkların prensesidir. Koşulsuz aşkı arar. Sanatçılara, yaratıcı yönü yüksek ve dehası olan kişilere hayrandır. Saçma sapan ön yargılar ve katı kurallar ona göre değildir. O istediği ve canı çektiği gibi, enerjisi o gün neyi yapmasına yetiyorsa onu yapmak ister. Çok zora gelmeyi sevmez. Oldukça merhametli ve duygusaldır. Katı eleştiriler, kavga ve kaba tavırlar onu kaçırır. O yumuşak ve bebek ruhludur. Ona romantik şarkılar dinletin, şiirler okuyun, başını omuzunuza koysun, saçlarını okşayın, bir kedi gibi mırıldamaya başladığını göreceksiniz. Biraz sulu gözlüdür, kolay hislenir veya kırılıp, alınabilir. Tatlı dille ona yaptıramayacağınız hiçbir şey yoktur. Metafizik ve maneviyat onun ilgi alanı olabilir. Telepati gücü yüksektir. Algıları oldukça açıktır. Her ortamın frekansını hisseder. Onun hassaslığını anlayabilecek, buna göre davranabilecek ve genç kızlığından beri kafasında yarattığı aşk masalını ona yaşatabilecek bir erkek arar. Çocukluğunda Prens ve Prenses masallarını çok sevmiştir. Aşksız bir hayatın anlamı olmadığına inanır. Onun çocuksu ve naif yanını üzmeden, duygularına hitap edebilen bir erkek için çöllere bile gidebileceğine ve aşkını kalbinde ölümsüz kılacağına emin olabilirsiniz.

    ALTERNATİF HEDİYELER: Akuamarin taşı ve oan denizleri, okyanusları hatırlatan her şey ilgisini çekecektir. Tatlı ve çikolataya hayır diyemez. Romantik aşk hikayeleri içeren kitaplar, şiir kitapları, metafizik ve parapsikolojik kitaplar, müzik dinletileri, konserler, moda gösterileri, müzikaller ve sinema filmlerini sever. Sanat eserlerine hayır diyemez. Tablolar, biblolar, heykeller estetik olan her şeye bayılır. Çekici bir kadın olduğu için gecelikleri ve transparan giysileri rahatlıkla sevebilir. Çok takı takarlar ve takının hiçbir türlüsüne hayır diyemezler.

    EROS VE PSYCHE İÇİN EFEMERİS TABLOSU: DOĞDUĞUNUZ YILA VE AYA GÖRE BAKINIZ.

    TABLODAKİ İNGİLİZCE KISALTMALARIN TÜRKÇE ANLAMLARI ;

    JAN: OCAK- FEB: ŞUBAT- MAR: MART- APR: NİSAN- MAY: MAYIS – JUN: HAZİRAN

    JUL: TEMMUZ – AUG: AĞUSTOS – SEP: EYLÜL – OCT: EKİM NOV: KASIM- DEC: ARALIK.

    BURÇLAR :

    ARİES: KOÇ- TAURUS: BOĞA- GEMİNİ: İKİZLER- CANCER: YENGEÇ – LEO: ASLAN- VIRGO : BAŞAK- LIBRA : TERAZİ- SCORPIO: AKREP – SAGİTTARIUS: YAY- CAPRICORN: OĞLAK- AQUARIUS: KOVA- PISCES : BALIK

    EROS YILLARA GÖRE HANGİ BURÇLARDA

    Jan 1 – Jan 31 Scorpio Feb 1 – Mar 25 Sagittarius Mar 26 – Jun 5 Capricorn June 6 – Sep 28 Sagittarius Sep 29 – Nov 29 Capricorn Nov 30 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 20 Aquarius Jan 21 – Mar 7 Pisces Mar 8 – Apr 17 Aries Apr 18 – May 24 Taurus May 25 – Jun 28 Gemini Jun 29 – Jul 31 Cancer Aug 1 – Sep 1 Leo Sep 2 – Oct 5 Virgo Oct 6 – Nov 10 Libra Nov 11 Scorpio Dec 20 Sagittarius

    Jan 1 – Feb 2 Sagittarius Feb 3 – Mar 26 Capricorn Mar 27 – Dec 10 Aquarius Dec 11 – Dec 31 Pisces

    Jan 1 – Jan 27 Pisces Jan 28 – Mar 7 Aries Mar 8 – Apr 11 Taurus Apr 12 – May 14 Gemini May 15 – Jun 16Cancer Jun 17 – Jul 19 Leo Jul 20 – Aug 23Virgo Aug 24 – Sep 30 Libra Oct 1 – Nov 11Scorpio Nov 12 – Dec 27 Sagittarius Dec 28 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Feb 15 Capricorn Feb 16 – Apr 8 Aquarius Apr 9 – Jun 4 Pisces Jun 5 – Aug 8 Aries Aug 9 – Nov 6 Taurus Nov 7 – Dec 31 Aries

    Jan 1 Aries Jan 2 – Feb 14 Taurus Feb 15 – Mar 19 Gemini Mar 20 – Apr 20 Cancer Apr 21 – May 25 Leo May 26 – Jul 2 Virgo Jul 3 – Aug 15 Libra Aug 16 – Oct 2 Scorpio Oct 3 – Nov 21 Sagittarius Nov 22 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Jan 11 Capricorn Jan 12 – Mar 2 Aquarius Mar 3 – Apr 20 Pisces Apr 21 – Jun 4 Aries Jun 5 – Jul 15 Taurus Jul 16 – Aug 21 Gemini Aug 22 – Sep 24 Cancer Sep 25 – Oct 26 Leo Oct 27 – Nov 27 Virgo Nov 28 – Dec 31 Libra

    Jan 1 – Feb 10 Scorpio Feb 11 – Oct 9 Sagittarius Oct 10 – Dec 7 Capricorn Dec 8 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 27 Aquarius Jan 28 – Mar 13 Pisces Mar 14 – Apr 23 Aries Apr 24 – May 31 Taurus Jun 1 – Jul 5 Gemini Jul 6 – Aug 7 Cancer Aug 8 – Sep 9 Leo Sep 10 – Oct 12 Virgo Oct 13 – Nov 16 Libra Nov 17 – Dec 25 Scorpio Dec 26 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Feb 8 Sagittarius Feb 9 – Apr 4 Capricorn Apr 5 – Aug 24 Aquarius Aug 25 – Oct 9 Capricorn Oct 10 – Dec 18 Aquarius Dec 19 – Dec 31 Pisces

    Jan 1 – Feb 2 Pisces Feb 3 – Mar 14 Aries Mar 15 – Apr 19 Taurus Apr 20 – May 22 Gemini May 23 – Jun 24 Cancer Jun 25 – Jul 27 Leo Jul 28 – Aug 31 Virgo Sep 1 – Oct 7 Libra Oct 8 – Nov 18 Scorpio Nov 19 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 2 Sagittarius Jan 3 – Feb 21 Capricorn Feb 22 – Apr 16 Aquarius Apr 17 – Jun 17 Pisces Jun 18 – Nov 12 Aries Nov 13 – Nov 20 Pisces Nov 21 – Dec 31 Aries

    Jan 1 – Jan 24 Aries Jan 25 – Feb 29 Taurus Mar 1 – Apr 2 Gemini Apr 3 – May 4 Cancer May 5 – Jun 6 Leo Jun 7- Jul 13 Virgo Jul 14 – Aug 24Libra Aug 25 – Oct 10 Scorpio Oct 11 – Nov 28 Sagittarius Nov 29 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Jan 17 Capricorn Jan 18 – Mar 8 Aquarius Mar 9 – Apr 27 Pisces Apr 28 – Jun 12 Aries Jun 13 – Jul 25 Taurus Jul 26 – Aug 31 Gemini Sep 1 – Oct 4 Cancer Oct 5 – Nov 5 Leo Nov 6 – Dec 7 Virgo Dec 8 – Dec 31 Libra

    Jan 1 – Jan 11 Libra Jan 12 – Feb 25 Scorpio Feb 26 – May 16 Sagittarius May 17 – Aug 12 Scorpio Aug 13 – Oct 19 Sagittarius Oct 20 – Dec 13 Capricorn Dec 14 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Feb 2 Aquarius Feb 3 – Mar 20 Pisces Mar 21 – May 1 Aries May 2 – Jun 9 Taurus Jun 10 – Jul 14 Gemini Jul 15 – Aug 16 Cancer Aug 17 – Sep 18 Leo Sep 19 – Oct 21 Virgo Oct 22 – Nov 25 Libra Nov 26 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Jan 2 Scorpio Jan 3 – Feb 16 Sagittarius Feb 17 – Apr 15 Capricorn Apr 16 – Jul 21 Aquarius Jul 22 – Oct 27 Capricorn Oct 28 – Dec 25 Aquarius Dec 26 – Dec 31 Pisces

    Jan 1 – Feb 10 Pisces Feb 11 – Mar 21 Aries Mar 22 – Apr 27 Taurus Apr 28 – May 30 Gemini May 31 – Jul 2 Cancer Jul 3 – Aug 4 Leo Aug 5 – Sep 7 Virgo Sep 8 – Oct 15 Libra Oct 16 – Nov 24 Scorpio Nov 25 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 9 Sagittarius Jan 10 – Feb 27 Capricorn Feb 28 – Apr 24 Aquarius Apr 25 – Jul 5 Pisces Jul 6 – Sep 12 Aries Sep 13 – Dec 22 Pisces Dec 23 – Dec 31 Aries

    Jan 1 – Feb 4 Aries Feb 5 – Mar 12 Taurus Mar 13 – Apr 13 Gemini Apr 14 – May 15 Cancer May 16 – Jun 18 Leo Jun 19 – Jul 24 Virgo Jul 25 – Sep 3 Libra Sep 4 – Oct 18 Scorpio Oct 19 – Dec 5 Sagittarius Dec 6 – Dec 31 Capricorn

    Eros

    Jan 1 – Jan 24 Capricorn Jan 25 Aquarius Mar 16 Pisces May 5 Aries Jun 22 Taurus Aug 5 Gemini Sep 13 Cancer Oct 17 Leo Nov 18 Virgo Dec 21 – 31 Libra

    Jan 1 – Jan 26 Libra Jan 27 – Aug 28 Scorpio Aug 29 – Oct 27 Sagittarius Oct 28 – Dec 20 Capricorn Dec 21 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Feb 8 Aquarius Feb 9 Pisces Mar 28 Aries May 9 Taurus Jun 17 Gemini Jul 23 Cancer Aug 25 Leo Sep 27 Virgo Oct 29 Libra Dec 3 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Jan 10 Scorpio Jan 11 – Feb 24 Sagittarius Feb 25 – May 4 Capricorn May 5 – Jun 17 Aquarius Jun 18 – Nov 8 Capricorn Nov 9 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 3 Aquarius Jan 4 Pisces Feb 18 Aries Mar 30 Taurus May 5 Gemini Jun 8 Cancer Jul 11 Leo Aug 13 Virgo Sep 16 Libra Oct 23 Scorpio Dec 2 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 15 Sagittarius Jan 16 – Mar 6 Capricorn Mar 7 – May 3 Aquarius May 4 – Dec 31 Pisces

    Jan 1 – Jan 4 Pisces Jan 5 Aries Feb 15 Taurus Mar 22 Gemini Apr 23 Cancer May 26 Leo Jun 28 Virgo Aug 3 Libra Sep 12 Scorpio Oct 26 Sagittarius Dec 12 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Jan 30 Capricorn Jan 31 Aquarius Mar 23 Pisces May 14 Aries Jul 3 Taurus Aug 19 Gemini Sep 29 Cancer Nov 5 Leo Dec 9 Virgo

    Jan 1 – Jan 14 Virgo Jan 15 – Jul 12 Libra Jul 13 – Sep 9 Scorpio Sep 10 – Nov 3 Sagittarius Nov 4 – Dec 26 Capricorn Dec 27 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Feb 14 Aquarius Feb 15 Pisces Apr 3 Aries May 16 Taurus Jun 25 Gemini Jul 31 Cancer Sep 2 Leo Oct 5 Virgo Nov 6 Libra Dec 11 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Jan 17 Scorpio Jan 18 – Mar 5 Sagittarius Mar 6 – Nov 17 Capricorn Nov 18 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 9 Aquarius Jan 10 Pisces Feb 25 Aries Apr 6 Taurus May 13 Gemini Jun 16 Cancer Jul 19 Leo Aug 21 Virgo Sep 24 Libra Oct 30 Scorpio Dec 9 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 22 Sagittarius Jan 23 – Mar 12 Capricorn Mar 13 – May 14 Aquarius May 15 – Sep 2 Pisces Sep 3 – Nov 19 Aquarius Nov 20 – Dec 31 Pisces

    Jan 1 – Jan 13 Pisces Jan 14 Aries Feb 23 Taurus Mar 30 Gemini May 2 Cancer Jun 3 Leo Jul 6 Virgo Aug 11 Libra Sep 19 Scorpio Nov 1 Sagittarius Dec 18 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Feb 4 Capricorn Feb 5 Aquarius Mar 29 Pisces May 21 Aries Jul 13 Taurus Sep 4 Gemini Oct 27 – Dec 31 Cancer

    Jan 1 – Feb 24 Cancer Feb 25 Leo Apr 21 Virgo Jun 9 Libra Jul 29 Scorpio Sep 20 Sagittarius Nov 12 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 Capricorn Jan 2 – Feb 21 Aquarius Feb 22 Pisces Apr 9 Aries May 23 Taurus Jul 2 Gemini Aug 8 Cancer Sep 10 Leo Oct 12 Virgo Nov 14 Libra Dec 18 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Jan 25 Scorpio Jan 26 – Mar 16 Sagittarius Mar 17 – Jun 25 Capricorn Jun 26 – Sep 18 Sagittarius Sep 19 – Nov 24 Capricorn Nov 25 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 15 Aquarius Jan 16 Pisces Mar 3 Aries Apr 13 Taurus May 20 Gemini Jun 24 Cancer Jul 27 Leo Aug 29 Virgo Oct 1 Libra Nov 6 Scorpio Dec 16 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 28 Sagittarius Jan 29 – Mar 20 Capricorn Mar 21 – May 31 Aquarius Jun 1 – Jul 31 Pisces Aug 1 – Dec 3 Aquarius Dec 4 – Dec 31 Pisces

    Eros

    Jan 1 – Jan 22 Pisces Jan 23 Aries Mar 2 Taurus Apr 7 Gemini May 10 Cancer Jun 11 Leo Jul 15 Virgo Aug 19 Libra Sep 26 Scorpio Nov 7 Sagittarius Dec 24 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Feb 10 Capricorn Feb 11 – Apr 3 Aquarius Apr 4 – May 29 Pisces May 30 – Jul 27 Aries Jul 28 – Dec 31 Taurus

    Jan 1 – Jan 31 Taurus Feb 1 Gemini Mar 9 Cancer Apr 12 Leo May 17 Virgo Jun 26 Libra Aug 10 Scorpio Sep 28 Sagittarius Nov 18 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Jan 7 Capricorn Jan 8 Aquarius Feb 27 Pisces Apr 17 Aries Jun 1 Taurus Jul 12 Gemini Aug 17 Cancer Sep 20 Leo Oct 22 Virgo Nov 23 Libra Dec 28 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Feb 4 Scorpio Feb 5 – Apr 2 Sagittarius Apr 3 – May 18 Capricorn May 19 – Oct 2 Sagittarius Oct 3 – Dec 1 Capricorn Dec 2 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 22 Aquarius Jan 23 Pisces Mar 10 Aries Apr 20 Taurus May 28 Gemini Jul 2 Cancer Aug 4 Leo Sep 5 Virgo Oct 9 Libra Nov 13 Scorpio Dec 22 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Feb 4 Sagittarius Feb 5 – Mar 29 Capricorn Mar 30 – Dec 12 Aquarius Dec 13 – Dec 31 Pisces

    Jan 1 – Jan 29 Pisces Jan 30 Aries Mar 11 Taurus Apr 15 Gemini May 19 Cancer Jun 20 Leo Jul 23 Virgo Aug 27 Libra Oct 4 Scorpio Nov 15 Sagittarius Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Feb 17 Capricorn Feb 18 – Apr 10 Aquarius Apr 11 – Jun 8 Pisces Jun 9 – Aug 27 Aries Aug 28 – Sep 26 Taurus Sep 27 – Dec 31 Aries

    Jan 1 – Jan 14 Aries Jan 15 Taurus Feb 22 Gemini Mar 27 Cancer Apr 28 Leo Jun 1 Virgo Jul 8 Libra Aug 20 Scorpio Oct 6 Sagittarius Nov 25 – Dec 31 Capricorn

    Jan 1 – Jan 13 Capricorn Jan 14 Aquarius March 6 Pisces April 24 Aries June 9 Taurus July 21 Gemini Aug 27 Cancer Sept 30 Leo Nov 1 Virgo Dec 3-Dec 31 Libra

    Jan 1 – Jan 5 Libra Jan 6 Scorpio Feb 15 Sagittarius Jun 18 Scorpio Jul 26 Sagittarius Oct 13 Capricorn Dec Aquarius

    Jan 1 – Jan 28 Aquarius Jan 29 – Mar 14 Pisces Mar 15 – Apr 25 Aries Apr 25 – Jun 3 Taurus Jun 4 – Jul 8 Gemini Jul 9 – Aug 10 Cancer Aug 11 – Sep 12 Leo Sep 13 – Oct 15 Virgo Oct 16 – Nov 19 Libra Nov 20 – Dec 28 Scorpio Dec Sagittarius

    Jan 1 – Feb 10 Sagittarius Feb 11 – Apr 7 Capricorn Apr 8 – Aug 9 Aquarius Aug 10 – Oct 17 Capricorn Oct 18 – Dec 20 Aquarius Dec Pisces

    Jan 1 – Feb 5 Pisces Feb 6 – Mar 17 Aries Mar 18 – Apr 22 Taurus Apr 23 – May 25 Gemini May 26 – Jun 27 Cancer Jun 28 – Jul 30 Leo Jul 31 – Sep 2 Virgo Sep 3 – Oct 10 Libra Oct 11 – Nov 20 Scorpio Nov 21 – Dec 31 Sagittarius

    PSYCHE YILLARA GÖRE HANGİ BURÇTA

    Jan 1 – 7 Aquarius Jan 8 – Mar 14 Pisces Mar 15 – May 17 Aries May 18 – Jul 29 Taurus Jul 30 – Dec 31 Gemini

    Jan 1 – May 5 Gemini May 6 – Jul 23 Cancer Jul 24 – Oct 14 Leo Oct 15 – Dec 31 Virgo

    Jan 1 – Aug 31 Virgo Sep 1 – Nov 27 Libra Nov 28 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Oct 16 Scorpio Oct 17 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 4 Sagittarius Jan 5 – Mar 27 Capricorn Mar 28 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 4 Aquarius Jan 5 – Mar 12 Pisces Mar 13 – May 16 Aries May 17 – Jul 27 Taurus Jul 28 – Dec 31 Gemini

    Jan 1 – May 4 Gemini May 5 – Jul 22 Cancer Jul 23 – Oct 13 Leo Oct 14 – Dec 31 Virgo

    Jan 1 – Aug 30 Virgo Aug 31 – Nov 26 Libra Nov 27 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Oct 14 Scorpio Oct 15 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 2 Sagittarius Jan 3 – Mar 25 Capricorn Mar 26 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 3 Aquarius Jan 4 – Mar 11 Pisces Mar 12 – May 15 Aries May 16 – Jul 26 Taurus Jul 27 – Dec 31 Gemini

    Jan 1 – May 4 Gemini May 5 – Jul 22 Cancer Jul 23 – Oct 14 Leo Oct 15 – Dec 31 Virgo

    Jan 1 – Aug 29 Virgo Aug 30 – Nov 25 Libra Nov 26 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Oct 13 Scorpio Oct 14 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 2 Sagittarius Jan 3 – Mar 25 Capricorn Mar 26 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 3 Aquarius Jan 4 – Mar 11 Pisces Mar 12 – May 15 Aries May 16 – Jul 26 Taurus Jul 27 – Dec 31 Gemini

    Jan 1 – May 3 Gemini May 4 – Jul 21 Cancer Jul 22 – Oct 13 Leo Oct 14 – Dec 31 Virgo

    Jan 1 – Aug 28 Virgo Aug 29 – Nov 25 Libra Nov 26 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Oct 13 Scorpio Oct 14 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 2 Sagittarius Jan 3 – Mar 26 Capricorn Mar 27 – Dec 31 Aquarius

    Psyche

    Jan 1 – Jan 5 Aquarius Jan 6 – Mar 12 Pisces Mar 13 – May 16 Aries May 17 – Jul 27 Taurus Jul 28 – Dec 31 Gemini

    Jan 1 – May 4 Gemini May 5 – Jul 22 Cancer Jul 23 – Oct 13 Leo Oct 14 – Dec 31 Virgo

    Jan 1 – Aug 28 Virgo Aug 29 – Nov 25 Libra Nov 26 – Dec 31 Scorpio

    Jan 1 – Oct 13 Scorpio Oct 14 – Dec 31 Sagittarius

    Jan 1 – Jan 2 Sagittarius Jan 3 – Mar 25 Capricorn Mar 26 – Dec 31 Aquarius

    Jan 1 – Jan 4 Aquarius Jan 5 – Mar 12 Pisces Mar 13 – May 16 Aries May 17 – Jul 27 Taurus Jul 28 – Dec 31 Gemini

    Jan 1 – May 4 Gemini May 5 – Jul 21 Cancer Jul 22 – Oct 12 Leo Oct 13 – Dec 31 Virgo

    Jan 1 – Aug 28 Virgo Aug 29 – Nov 24 Libra Nov 25 – Dec 31 Scorpio

    Koç burcunun yöneticileri

    Koç burcunun yönetici gezegeni Mars, yücelme yöneticisi Güneş’tir. Güneş, Jüpiter ve Satürn bu burçta üçlü yöneticiliğine sahiptir. Mısır terim yöneticiliği tablosuna göre bu burcun 0 6 dereceleri arasında Jüpiter, 6 12 dereceleri arasında Venüs, 12 20 dereceleri arasında Merkür, 20 25 dereceleri arasında Mars, 25 30 dereceleri arasında Satürn yöneticilik üstlenmektedir. Bu burçta birinci dekan yöneticisi Mars, ikinci dekan yöneticisi Güneş, üçüncü dekan yöneticisi Venüs’tür. Venüs bu burçta zararda, Satürn düşüştedir.

    imagesMars’ın yönetici olduğu ve Güneş’in yüceldiği Koç burcu hırslıdır ve motivasyonu yüksektir. Yönetkendir ve direkttir. Hedefine doğrudan yönelir. Yenilikçi uygulamalar sayesinde öne çıkmak ister. İlk o yapmalıdır. Yaratıcıdır; yaratıcı enerjinin temsilcisi Güneş bu yüzden bu burçta yücelir. Koç’ta Mars’ın burç yöneticiliğine, Güneş’in de yücelme yöneticiliğine sahip olduğunu düşünürsek, on iki burç arasında en eril ve dominant burç olarak Koç’u belirleyebiliriz. Burç yöneticisi Mars’a benzer şekilde rekabetten hoşlanır. Öncü ve aktif burçların ilki olarak Koç, kendisini harekete geçiren yapıdadır. Yöneticisi Mars gibi, asla emir almak ve yönetilmek istemez. Liderlik ederek ilişki kurar. Bu da Güneş’in neden bu burçta yüceldiğini açıklar. Yönetme, liderlik etme ve egoyu ifade eden Mars ve Güneş’in bu burçta burç ve yücelme yöneticiliğine sahip olması şaşırtıcı değildir. Cesaret ve hevesle maceralara atılan Koç, başkalarının çekindiği işlere kolayca girişebilir. Bilinmeyen yeni alanları cesaretle keşfetme eğilimindedir. Krizler sayesinde gelişme ve büyüme yakalar. Bu nitelikleri temsil eden gezegen olan Jüpiter bu burçta üçlü yöneticiliğine sahiptir.

    Kişilik gelişiminin başlangıç noktasını temsil eden Koç, başlangıç yapma konusunda ataktır, ama devamını getirme konusunda yeterince sabırlı değildir. Çünkü yönetici gezegeni Mars sabırsızlık ve acelecilikle ilişkilendirilir. Ayrıca, sabnn ve ağırbaşlılığın gezegeni Satürn bu burçta düşüştedir. Yaşlılık ve olgunluk prensibini temsil eden Satürn’ün nitelikleri Koç burcunun çocuksu ve spontane ruhuyla uyuşmaz. Tipik bir Mars benzerliği olarak bitmek tükenmek bilmeyen çok genç bir enerjiye sahiptir. Çabuk karar verir ve derhal harekete geçer. Kendisini direkt ve dolaysız ifade eder. Yüksek enerjisiyle Koç burcu sakarlıklarla, kazalarla en çok ilişkilendirilen burçtur. Heyecanlı olmakla da ilişkilendirilir. Adrenalin dendiğinde akla ilk Koç burcu gelir. Aynen Mars gibi!

    Harekete geçerken mantıklı, zamanlamayı doğru kullanmaya çalışan, pratik sonuçlar elde etmek isteyen bir profil çizmez. Yaptığının ne işe yarayacağını düşünmez, planlamaz. Sadece güdüsel olarak ilk adımı atma eğilimindedir. Riskleri düşünmeden ileri atılmak ister. Bu yüzden Satürn bu burçta rahat etmez, düşüştedir. Satürn istikrarın, monotonluğun, kuralların gezegenidir. Satürn’ün tersine, Koç’un ruh durumu çabuk değişir. Bu yüzden, istikrar ve sabır gerektiren işler ona göre değildir. Koç, sorumluluk almak ve başkalarının işlerine zaman ayırmak istemez. Özgürce, başkalarına hesap vermeksizin yeni şeyler peşinde koşmak, denenmemişi yapmak ister. Satürn özelliklerinin tersine, kontrollü ve hesaplı hareket etmeyecektir. Satürn, duygusal anlamda derin olmakla, olumsuz niteliklerinden birisi olarak da intikam almakla ilişkilendirilir. Koç burcunda ise, bunun tam tersini görürüz. Çabuk öfkelenen Koç’un öfkesi pek de kalıcı değildir.

    Koç, ikili ilişkilerde girişken, aceleci ve egosantriktir. İkili ilişkileri, dengeyi, uyumu ve huzuru ifade eden Venüs, Koç burcunda zarardadır. Birlikte ve uyum içerisinde hareket etmeyi temsil eden, karşı tarafın isteklerine ağırlık verme ve bütünleşme arzusunu ifade eden Venüs’ün bu doğası, kendi başına ve hesap vermeden hareket etme eğiliminde olan Koç’un doğasıyla uyuşmaz. Koç, sosyal olma veya sosyal normlara uyma zorunluluğu hissetmez. Başkalarından akıl almaktan hoşlanmaz. Diğer insanlarla ilişki kurma tarzı ancak onlara liderlik etmek şeklinde olur. İlişkilerde uyum ve denge yakalamaktan çok, rekabet ve heyecan arayışmdadır. Venüs’ün bu burçta zararlı konumda olması, Koç’un ilişkilerde denge ve karşı tarafla uyumu sağlamakta neden zorlandığını açıklar.

    Benzer Yazılar

    Astroloji&#;de Aşk Başkadır

    Kadın ile erkek, karı ile koca, iki sevgili, iki dost, iki yakın arkadaş…

    İnsanlığın başlangıcı hakkında kutsal kitapların sözbirliği ettiği iki kişi Havva ile Adem…

    Ademin topraktan, Havva’ nın ise Adem’ in kaburga kemiğinden yaratıldığını söyleyen kutsal kitapların bu sözlerine, bir çok düşünür ve bir çok bilimadamı belki katılmamaktalar. Ama aksini ispat edecekleri bir bilgiyi henüz sunamadıkları için bu fikir daima baskın çıkmakta ve yaradılış hakkında bu gizem korunmaktadır. Havva’ nın Adem’ i kandırıp,  Tanrı’ nın buyruğuna karşı gelerek kendilerine yasaklanmış olan ağacın meyvesini yemeleri sonucu bu muzır ikili cennetten kovulmuş ve  dünya da zor hayat serüvenleri başlamıştır. Tabii burda ki yasak ağacın meyvesinin de ne olduğu ayrıca tartışma konusudur. Çünkü kutsal kitaplar sembollerle konuşur. Bu yasak meyvenin bildiğimiz elma mı  yoksa cinsellik de dahil olmak üzere başka bir şey mi olduğuna dair insanoğlu sayısız fikirler üretmiş ve üretmeye devam etmektedir. Ama bu ikilinin serüvenleri hafife alınacak bir serüven asla olmamıştır.

    Bu ikilinin birbirleriyle yoğun iletişimleri, arayışları, mutlulukları, paylaşımları, hüzünleri ve acıları insanlık tarihini doldurmaktadır. Dünya’ da herşey, kadın ile erkeğin üzerinde, etrafında, kıyısında, köşesinde, içinde ve dışında dönmektedir. Ya da kısaca herşey bu ikilinin arasındaki ilişkiyi betimleyen Aşk denen ve üç harften oluşan kelimenin etrafında dönmektedir. Görüntüsü oldukça basit ve yalın olan bu kelimenin insan yaşamında kapladığı yer, bu üç harfin enerjisiyle bile tarif edilemeyecek kadar büyüktür. Yaşam kadın ve erkeğin bir araya gelmesiyle başlar ve mütemadiyen sürer gider.

    Aşktan söz ederken bunun sadece duygusal boyutta yaşanmadığını ve kadınla erkeğin fiziksel temasını ve ardından gelen sosyal paylaşımları da içerdiğini biliyoruz.

    Astrolojide, bu konuyu incelerken, önümüze adeta çok bilinmeyenli bir denklemin geldiğini göreceğiz. Bu yüzden denklemi oluşturan unsurları tek tek sıralamakta fayda var.

    Bilindiği üzere babamız ve annemiz yani Güneş ve Ay, bizim kimlik ve duygularımızı oluşturmamızı sağlayan iki önemli etkendir. Kadınlar karşı cins olarak ilk babalarını gördüklerinden, ilgi duydukları erkek modelini oluştururken ilk tema baba ile funduszeue.infoer içinse, karşı cinsle ilk temas anne ile kurulduğundan, ilgi duyacakları kadın modelini belirleyen ana temel bu safhada atılmış olacaktır. Özellikle erken çocukluk yıllarında bu davranış biçimi psikolojide Oedipus ve Elektra kompleksleriyle ifade edilmiştir. Her erkek çocuk önce annesine, her kız çocuğu da önce babasına aşık olur. Aslında bu aşk terimi tam olarak aşkı ifade etmese de, anneye ya da babaya duyulan yoğun hayranlık ve idealize etme şeklinde de ifade edilebilir.

    Biz de dünyaya bir erkek ve bir kadının ortaklaşa ürettikleri bir mamul şeklinde geldik. Henüz Tanrı’yı dahi tanımazken sadece onları biliyorduk: Anne ve babamızı. Bir adet Havva, bir adet Adem.

    Dünyaya geldik ve onu algılamaya başladık, yavaş yavaş gelişerek büyüdük. Serpildik, yetişkinliğe adım attık ve ostrojen ve testosteron hormonlarımız faaliyete geçti. Bu, doğanın erkeksek Havva’ mızı, kadınsak Adem’imizi aramaya çağıran sesidir.  Ve üzerine şiirler yazılan, resimler çizilen, sonsuz mutluluklarla ve derin acılarla beslenen bir yola adım attığımızı gösteren de bir işarettir. Astrolojide, kadın erkek ilişkileri de bir çeşit kaderdir. Doğduğumuz an da gökyüzü konumundan sahip olduğumuz doğum haritamız, belirttiğimiz üzere aradığımız eşimizin nasıl olduğuna dair ipuçlarını bize vermektedir.

    Erken çocukluk yıllarımızda aynı zaman da bilinçaltımız da oluşmaya başlamıştır. Babamızı ya da annemizi tanıdıktan ya da idealize ettikten sonra, eğer onlarla sağlıklı ilişkiler kuramamışsak, bu sağlıksız ilişki biçimi bilinçaltımızda da sağlıksız kodlanmalara sebep olabilecektir. Sağlıklı kodlanmalarla onları mükemmel görmemiz sonucu bilinçli bir şekilde babamıza ya da annemize benzeyen insanları ararken, olumsuz kodlanmalarda da bir çeşit suçluluk kompleksleriyle kendimizi suçlayarak bilinçaltımızda oluşmuş bulunan olumsuz anne baba modellerine doğru çekilecek ve bir şekilde kendimizi cezalandırma adına algıladığımız anne baba modellerine benzeyen insanlarla ilişkiye girebileceğiz ve onlarla sürekli çatışacağız.

    Erkekler için aranan model anne modeli olduğundan ve biz annelerimizle duygularımızı oluşturduğumuzdan, eğer annemiz tarafından hırpalanmış dövülmüş ve yeterince sevgi görmemişsek ya da annemiz evliliğinde yaralanmış bir anneyse bizim de  duygusal yaralanmalarımız olacağından, doğal olarak annemiz ya da  kendimiz gibi duygusal olarak yaralı kadınlara yöneleceğiz demektir.

    Kadınlar için de baba teması aynı şekilde işler. Bu birebir aynı Güneş burcundan olması gerektiği anlamına gelmez. Eğer doğum haritamızda güneşimiz Aslan burcundaysa, Jüpiter&#;le birleşmişse ve evde ise Jüpiter Yay burcuyla birlikte Balık burcunun da yöneticisi olduğundan ve aynı zaman da 12 ev de Balık burcunun evi olduğundan aradığımız kişi, dürüst olmakla birlikte (Jüpiter kendi evlerinde güçlü olduğundan, evde güçlüdür), Balık burcunun ifade ettiği sıkıntı, hayalcilik, kısıtlanma ve kaçış temaları taşıyan, aynı zaman da Yay burcunun(maceracı, özgür, sürekli yeni ufuklar arayan) esintilerini almış olan ve bu arada egosu ( Aslan burcundan dolayı ) da güçlü ama bunu yeterince ifade edemeyen biri olabilecektir. Çünkü kişi babasını muhtemelen bu şekilde algılamıştır.

    Çocukluğumuzda atılmış temeller ilerde seçeceğimiz eşle birlikte bize kaderimizi gün ve gün şekillendirmeye götürecektir. Babanın kısıtlanmışlığı hissi çocukta derin izler bırakacak ve yaşamı boyunca belki de bir eşle bu kısıtlanmışlığı gerçekleştirmek için uğraşacaktır ve belki de yaşamının bir noktasında bu gerçeği keşfettiğinde, ‘‘Hayır! Ben bunu istemiyorum.’’  diyerek yaşamını yeniden yapılandırma yoluna gidebilecektir. Yani kısaca Güneş’ i Aslan burcunda olan bir kişinin eğer karmasında sıkıntı çekerek sevmeyi, adanmayı ve vericiliği öğrenmesi  varsa , Balık burcundan ya da evi güçlü olan bir kişiyle yaşamlarının kesişmesi olağandır. Bu bir nevi bizim kaderimizdir. Ta ki birşeyleri farkedene kadar… İnsanların karşılaşması tamamen karmik bir durumdur. Geçmişten getirdiğimiz davranış modelleri nasıl kaderimizi belirliyorsa, kimlerle ve nasıl ilişkiye girdiğimizi de belirleyicidir.

    Astroloji de, ben Yay burcuyum sen de İkizler, biz birbirimizi tamamlarız şeklinde bir yorum kişiyi boş hayaller ve arayışlar içine sürükleyebilir. Çünkü biz komplike birer varlıklarız.

    Güneş burcu bizim her an oluşturduğumuz ve oluşturmaya devam ettiğimiz bir burçtur. Kimse doğduğu an bir burcun özelliklerini taşıyarak dünyaya gelmez. Haritasının durumundan, yaşadığı hayat dersleriyle o burcu oluşturmaya doğru yönlenir.  Bazen kişi haritasında eksik olan niteliği ya da elementi tamamlayabilmek için, kendisiyle uyumsuz bir burca yönelebilir. Kişinin kendisinde ki  eksik elemente veya niteliğe sahip olan kişiyle yaşayacağı hayat deneyimleri, o nitelik veya elementin özelliklerini kendi bünyesine katmak  için olabilir. Örneğin haritasında su elementi eksik olan bir Koç burcu, kaderin karşısına çıkaracağı su grubuna mensup ya da haritasında yoğun su elementi özelliği bulunan kişilerle çok fazla içiçe olabilecek ve burada ilişkiye girdiği burçlar eksik yönünü geliştirmesine yardımcı olabilecektir.

    Eğer bir erkeğin haritasında Ay İkizler burcunda ise, o erkek muhtemelen yaşamında duyguların ifadesi için sadece sözlerin yetmediğini,  duyguların daha derin daha yoğun yaşanan bir şey olduğunu kendisine keşfettirecek hayat deneyimleri yaşamasına yardımcı olacak kadınlarla karşılaşabilecektir. Ayrıca eş modelini tespit etmek için Güneş ve Ay’ın diğer gezegenlerle yaptığı açılar da önemlidir. Bu açılar kimliğin ve ruhun derinliklerini ve kişinin içindeki çatışmaları ve destekleyici unsurları da gösterir.

    Eğer Güneş bir kadının haritasında, örneğin Pluto ile açı halindeyse aradığımız erkek modeline bir de Pluto&#;nun temsil ettiği özellikler eklenecektir. Ya da erkekse doğum haritasında Ay’ının Pluto ile açı yapması durumunda da aynı durum oluşacaktır. Güçlü, kontrolü seven ve kişinin dönüşümüne hizmet edecek bir eş özelliği ortaya çıkacaktır. Kolektif gezegenlerin Güneş ya da Ay’la açı içinde bulunmaları durumunda kişinin yaşadığı ilişkiler daha çalkantılı ve yoğun olacaktır.

    Özellikle Akrep burcunun güçlü olduğu haritalar ve güçlü Plutonik etki kişinin yaşamında ki tutkulu aşkları gösterecektir. Güçlü Pluto etkisi bir diğerinin herhangi bir kişisel gezegeni ile birleşiyorsa etki altında ki kişi yoğun bir dönüşüm deneyimine doğru sürüklenebilir ve kendini bundan koparması hemen hemen imkansızdır. Hatta ilişkiler öylesine güçlü yaşanacaktır ki, kişi ölümüne bir mücadeleye bile girebilecektir. Bu yoğun enerji kişiyi daha yüksek platformlara taşıyabilecektir. Böyle durumlarda taraflar arasında aşkın ve seksin şiddeti de oldukça güçlü olabilecektir. Ve bu güçlü etkiler kişiyi bir dönüşümden, başka bir dönüşüme bile sürükleyebilecektir. Hatta bu ilişkiden çıktıktan sonra kişi  kendini yeniden yapılandırmak için uğraşmak ve yıkıntıları onarmak için uzun bir süre çabalamak zorunda kalabilecektir de.

    Balık burcunun güçlü olduğu haritalar ya da güçlü Neptün etkisi altında olan kişiler daha idealize ettikleri bir aşkı yaşarlar. Aşık oldukları kişileri olduklarından farklı algılarlar ve onu olduğundan daha fazla gözlerinde büyütürler. Bu uğurda tüm yaşamlarını idealize ettikleri aşklarına bile adamaları mümkündür. Bu belki de yaşamın acı gerçeklerinden kaçmak için de buldukları bir çıkış yolu olabilir. Güçlü Neptün etkisi altında olan kişiler asla ulaşamayacakları kişilere platonik bir aşk da besleyebilirler. Herhangi bir burçta Güneş-Neptün birleşimine sahip kişilerde de buna benzer durumlar yaşanabilir.

    Neptün etkisi kişiyi asla bulamayacağı bir kişiyi umutsuzca arayışa da sürükleyebilir. Özellikle bu durum sanatsal eserlerin beslenme kaynağı olabilir. Sanatçılarda görülen Neptün etkisi kişiyi umutsuz aşklara, hayal kırıklıklarına sürüklerden bu duygulardan inanılmaz sanat eserleri çıkması da muhtemeldir.

    Kova burcunun güçlü olduğu haritalar ya da güçlü Uranüs etkisi altında olan kişiler toplumsal olarak normal kabul edilen sınırların dışında aşk ve ilişki yaşamaya meyillidirler. Kişiyi geleneksel kurallara karşı çıkmaya meyilli  kılan Uranüs etkisi daha sıradışı ilişkilerin ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Evlilik dışı ilişkiler, evlilik gerçekleştirmeden kurulan beraberlikler, sadece bir kişiyle değil aynı an da birden fazla kişiyle kurulan ilişkiler ve cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin duyulan ilgiler güçlü Uranüs etkisinin kişiler üzerindeki yansımalarıdır. Özellikle erkeklerde Mars’ ın dişi burçlarda ve zayıf bir konumda olması ya da kadınlarda Venüs’ ün eril bir burçta ve baskı altında bir konumda olması kişiyi bu tarz eğilimlere sürükleyebilir. Bu etkinin olumsuz tarafı, fazla radikal tavırlar kişiyi toplumdan bir adım ileri götürebilirken, aynı zamanda aykırılık özelliği yüzünden toplum tarafından eleştirilme ve hatta dışlanma durumlarına sebebiyet verebilir.

    Doğum anımızda ki Güneş ve Ay konumunun incelenmesinden, aradığımız eşin nasıl olduğuna dair bazı ipuçları yakaladık diyelim. Peki bu eşlerle nasıl diyaloga gireceğiz, ilişkiyi nasıl başlatacağız. Bize bunun ipuçlarını haritalarımızdaki Venüs ve Mars’ın konumları verecektir.

    Venüs bizim nasıl ilişki kurduğumuzu, Mars ise nasıl harekete geçtiğimizi ve cinsel gücümüzü ifade eden sembollerdir. Ateş elementinde bulunan bir Güneş’ e sahipken, su elemetinde bir Venüs’ ümüz olabilir. Oldukça güçlü, atak, kendinden emin ve şaşaalı görünürken, ilişki kurmaya gelince birden ürkekleşip, dengesiz davranışlar gösterip, geri çekilebiliriz. Böyle durumlar gene hayatımızda çatışmalı olayları ve ilişkileri kendimize çektiğimizin de birer habercisidirler. İç dünyamızda bir sorun yaşanıyor ve bu ilişkilerle dışarı yansıyordur.

    İlişkiler kendimizi keşfettiğimiz ve deneyimlediğimiz birer araçtır.

    Güçlü bir Güneş burcuna sahipken zayıf bir Mars konumu varsa haritamızda, önümüze gelen fırsatları kaçırabileceğimiz, adımları atmakta zorlanabileceğimiz hatta ilişkilerimizde cinsel problemler yaşayabileceğimizi gösterir ve bu da güçlü olan Güneş’  imizi yani kimliğimizi zayıflatarak bizi mutsuzluklara sürükleyebilecektir. Ve bu durumları yaşayacağımız hayat tecrübelerini bize yaşatacak insanları da, çoğunlukla hayatımıza farkında olmadan davet ederiz. Bu arada, biz bunları yaşarken karşımızda ki kişinin de haritasında, bizim yaşadıklarımıza benzer sıkıntıları yaşatacak kombinasyonları görmek olasıdır. Yani bu karşılaşmalar tamamen karmik karşılaşmalardır. Kimse kimsenin karşısına tesadüfen çıkmaz.

    Dünyada yaşayan milyarlarca insan varken, neden bizim yaşamımız az sayıda insanın etrafında dönüyor?

    Bütün bunlar haritanız da saklıdır. Dünyada yaşayan milyarlarca insanın haritaları farklıdır ve kişilerin karşılaşmalarının gerçekleşebilmesi için, her harita arasında iletişim olması gerekir ki, bu imkansızdır. O halde karşımıza çıkan kişilerin bizim kaderimizi belirleme de etki sahibi oldukları gerçeğini bir tarafa koyarak, ilişkileri irdelemeye devam edelim.

    Astroloji de ilişkileri incelemek için de özel bir yöntem vardır. Bu yöntemin adı Sinastri’dir. İki kişinin haritasının birbiriyle karşılaştırılması metodudur. Birbirlerine karmik bağlarla bağlanmış kişilerin haritalarında, haritalarda ki kişilik özelliklerini sembolize eden gezegenlerin birbirleriyle temas ettikleri görülür. Örneğin taraflardan birinin Ayı ile diğerinin Güneş’ inin açı yapması, Venüs ve Mars’ ların arasında bunu destekleyici açının da bulunması gerekmektedir. Uyumlu açılanmalar ilişkinin daha rahat aktığını gösterirken, uyumsuz açılar taraflar arasında çıkacak çatışmaları, anlaşmazlıkları ve bunların hangi hayat alanlarından kaynaklanacağını gösterir. Ayrıca ilişkinin uzun süreli bir ilişki olabilmesi için muhakkak Satürn etkisinin iki harita arasında görülmesi gereklidir.

    Bu karşılıklı ilişki içine yükselen burçların da aktif olarak katıldığı görülür.Özellikle de 1. evimize ve funduszeue.infoe düşen gezegenleri olan kişiler  ilişkilerimizi belirlemede de söz sahibi kişiler olacaklardır. 1. evimiz ya da yükselen derecemiz bir başka kişinin gezegenleri tarafından uyarılıyorsa bu kişiler bizim kimliğimizi  oluşturmamızda etken kişiler olacak demektir. 7. evimizi gezegenleri ile uyaran kişilerse ilişkilerimizi oluşturmada ya da yönlendirme de söz sahibidirler. Kadınsak eğer funduszeue.infoi aydınlatan Güneş’ in sahibi yöneldiğimiz ve ilgimizi çeken bir kişi olabileceği gibi ikili ilişkilerimizde bizi etkileyen kararlar almamıza yardımcı olabilecek bir kişi de olabilecektir. Ya da 7. evimize Satürn’ ünü yerleştiren bir kişi bizim ikili ilişkilerimizde engelleyici, kısıtlayıcı ve geciktirici etkiler yaratabilir. 1. eve ya da yükselen burç üzerine yerleşen bir Satürn ise etkisi kişinin kimlik gelişiminde engelleyici, korku getirici ve baskılayıcı bir şekilde çalışır.

    İki kişinin haritası karşılaştırılırken erkeğin Ay’ının kadının Güneş’i ile  gene erkeğin Venüs’ ünün kadının Mars’ı ile nasıl bir ilişki içinde olduğuna bakılır. Erkekte aranan kadın modeline uygun olup olmadığı dişi gezegenler olan Ay ve Venüs’ ün, kadında ise aranan erkek modeline uygun olup olmadığı eril gezegenler olan Güneş ve Mars’ın birbirleriyle yaptıkları açılara bakılarak anlaşılır.

    Eğer iki kişinin harita karşılaştırmasında Ay ve Güneş arasında uyumlu açılar sözkonusu fakat Venüs ve Mars arasında bir açısızlık durumu hakimse tarafların ilişkisinde özellikle sosyal ve cinsel bakımdan yetersizlik ve uyumsuzluk durumu görülebilecektir. Bazen Mars’ların işe karışmadığı ama Venüs’lerin uyumlu olduğu durumlarda kişiler ortak sosyal zevkleri taşıdığından çok iyi arkadaş olabileceklerdir ama ortada aşk ya da cinsel çekim olmayabilecektir.

    İki kişinin karşılıklı harita uyumunu incelerken, kişilerin birbirlerinin hangi hayat alanlarını canlandırıp, hangi alanlarda sıkıntı ve sorun yaşatacağını ise, kişilerin  gezegenlerinin birbirlerinin doğum haritalarında ki hangi evlere düştüğüne bakarak da görmek mümkündür. Kişilerin doğum haritalarında bulunan gezegenler birbirlerinin evlerini uyarabilirler. Bu da bir nevi kaderi gerçekleştirme yönünde çalışır. Duygularına kulak tıkamış ve kendi içine yabancılaşmış kişilerin ya da çocukluğundan gelen bazı sorunları yetişkinliğe taşımış kişilerin 4. evleri bir başka kişinin gezegenleri tarafından uyarıldığında kişi o kişinin yardımıyla ya da varlığıyla kendisini, kendisiyle, duygusal sorunlarıyla karşı karşıya getirebilecek ve duygularıyla yüzleştirebilecek bazı hayat deneyimleri yaşayabilir.

    Kişiler birbirlerinin doğum haritalarındaki evlerini uyarırken gezegenlerini de uyarırlar. Örneğin taraflardan birinin Venüs gezegenine diğer harita sahibi uyumlu bir Jüpiter desteği veriyorsa,  Jüpiter gezegenine sahip kişi  Venüs sahibi kişiye  zengin bir sosyal çevre kazanmasına yardımcı olabilir. Ya da Jüpiter yerine Satürn’ ü ele alırsak, Satürn sahibi kişi Venüs sahibinin ilişkilerine kısıtlama getirecek ve ona ilişki kurarken daha temkinli olmayı öğretebilecektir. Eğer bu Satürn-Venüs etkileşimi sert açılarla oluşuyorsa bu durum engelleme, kısıtlama, korku ve hatta baskı şekline dönüşebilecektir. Ya da eğer Jüpiter sert bir açı yapıyorsa, Venüs sahibi kişi ilişkilerini abartılı bir boyutta yaşayabilecek ve sosyal çevresinin kontrolü elinden çıkabilecektir. Bütün bunlar hayatın karşımıza çıkarttığı kişilerle verilen yaşam dersleridir.

    Bazen bazı ilişkiler bize çok fazla azap verir,  ama bu azaplı ilişkiler hayatımızı yönlendirecek başka potansiyellerin ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Yani biz aslında başka bir neticeye  ulaşmak için  farklı hayat deneyimlerinden geçiyor olabiliriz. İlişkiler bizim varoluşumuzu gerçekleştirmeye yarayan birer basamaklar da olabilir. Çok fazla eş baskısı altında kalan bir kadın, azaplı ve kısıtlanmış ilişkisinden sonra belki de bir birey olmanın ne demek olduğunu daha iyi anlayacaktır.

    Hayatımızın belirli zamanlarında, bazı insanlar hayatımıza ansızın girebilir. Örneğin eğer ilerlemiş Ay’ ınız Yengeç burcundan geçiyorsa, hayatımıza birden Yengeç özellikleri taşıyan kişilerin doluvermesi şaşırtıcı olmaz. Çünkü biz orda duyguları, hassasiyeti, duygularla baş etmeyi, duyguları ifade etmeyi ve yaralarımız varsa onları onarmayı deneyimliyor olabiliriz. Karşımıza her çıkan insan, bizim için bir öğretmen ve bir hayat dersidir. Sonra da süre dolduğunda çıkar giderler. Ve biz bir yaşam dersini daha deneyimlemiş, kendimize yeni özellikler katmış, gölgelerimizle yüzleşmiş ya da eğer dersleri alamamışsak eskisinden daha karmaşık durum da kalmış olabiliriz. Herşeyden önce kişinin kendini tanıması, bütün bu dersleri kişinin gelişimine faydalı ve sağlıklı olabilecek şekilde yaşamasına yardımcı olur. 

    Astrolojide ilişkilerimizi belirleyen bir de 7. ev kavramı vardır. Güneş ve Ay aradığımız eş modellerini belirlerken, 7. ev çekildiğimiz kişileri belirler. 7. ev artık bildiğiniz üzere ikili ilişkilerimizi tanımlayan evdir. funduszeue.info bilinen adı evlilik evidir. Yükselen burcumuz dış dünyaya tavrımızı, duruşumuzu belirlerken, tam karşısında olan ve alçalan olarak adlandırdığımız funduszeue.info çizgisi birebir ve yakın ilişkilerde ki tavrımızı ve ne tür insanlara çekildiğimizi gösterir. Yakın dostluklar ve büyük düşmanlıklar da bu ev de gerçekleşir. Bu yüzden aşk ve nefret aslında çok içiçe geçmiş kavramlardır. Deli gibi aşık olduğunuz kişiye aşk bittiğinde nefret duyabilirsiniz. Ya da en yakın arkadaşınızı size verdiği bir zarardan dolayı affetmeyerek ona kin besleyebilirsiniz. Çünkü 7. ev ilişkilerde samimiyeti belirleyen bir evdir ve bu yüzden evden farklı bir anlam ifade eder. evde aynı amaçlar ya da aynı idealler doğrultusunda kişiler bir araya gelir ama ilişkiler daha mesafelidir. Bu amaçlarla kurduğunuz ilişkilerden zarar gördüğünüz de, bu sizi fazla yaralamayabilir. Hatta çok çabuk unutabilirsiniz de.  7. evde ise durum farklıdır, bu evde çok yakın beraberlikler kurulur; içinizi, kalbinizi açtığınız, kendinizi karşınızdakinden sakınmadığınız beraberlikler… Partnerimizi ya da hayat arkadaşımızı belirleme de, 7. evin oldukça iyi incelenmesi de gerekir.

    Örnek vermek gerekirse 7. evinde Boğa burcu bulunan bir insanın ikili ilişkilerde oldukça sabırlı, güven arayıcı ve sahiplenici tarzda davranacağını gözlemleyebiliriz. 7. ev bizim ikili ilişkilerde nasıl davrandığımızı belirlerken, aynı zamanda da nasıl insanlarla daha yakın diyalog içine girebileceğimizi de gösterir. Eğer biz ikili ilişkilerde örneğin bir Koç burcu gibi atak davranıyorsak, haliyle atak olan insanlarla daha rahat ilişkiye girmemiz normaldir ve onlara doğru adeta çekildiğimizi hissederiz. Eğer Boğa burcu gibi sakin ve sabırlı isek, doğal olarak da, bu tarz insanlarla daha rahat ve arzuladığımız gibi bir ilişkiye girebiliriz. Daha yavaş gelişen ilişki modeli bizim doğamıza daha uygun olacağından, koç burcu gibi atak insanlarla çatışma yaşayacağız demektir. Eğer biz bir Koç burcu gibi ataksak ve karşımızda ki Boğa burcu gibi ağırsa ilişkinin daha başlangıcında yanlış giden ve bir süre sonra her şeyi tepetaklak eden durumlar söz konusu olabilecektir.

    İkili ilişkilerimizdeki davranış biçimimizi belirleyen funduszeue.info elbette ki bir ilişkinin kurulması için yeterli değildir.

    Peki nedir sırada gelen unsur..?

    Bu, funduszeue.infoin yönetici gezegenidir. Eğer funduszeue.infode Boğa burcu yer alıyorsa, yöneticisi olan Venüs gezegeninin bulunduğu burç ve ev konumu ile incelememize devam etmemiz gerekir. Eğer Venüs, örneğin Yengeç burcunda yer alıyorsa, ağır kanlı ve sabırlı davranışımıza bir de sezgisel ve içe kapanık ilişki kurma tarzımız da eklenecek demektir. Bir Boğa burcu gibi sakin, sabırlı, sahiplenici ve ağır, bir Yengeç burcu gibi içe dönük, sezgisel ve ürkek.

    Peki funduszeue.info de gezegen bulunması durumunda ne olacak..?

    Diyelim ki funduszeue.infode bir de Jüpiter gezegeni bulunmakta… Jüpiter bilindiği üzere astrolojide şans getiren, çoğaltan bir gezegendir. funduszeue.info de bulunan Jüpiter bizi ikili ilişkilerden yana şanslı ve talihi bol kişilerden yaparken aynı zamanda Boğa burcunda bulunması sebebiyle bizim sakin, ağırkanlı ve sahiplenici durumumuzu da abartmamıza yol açabilecektir. Ayrıca Jüpiter hem Yay burcunun hem de Balık burcunun gezegeni olduğu için, toprak burcuna ait bir burç olan Boğa burcunda,  ne Yay burcundaki gibi dışa dönük ne de Balık burcunda ki gibi içe dönük keşifler de çalışamayacak ve toprağa sabitlenmiş adeta çakılmış vaziyette, bulunduğu yer de çok fazla ve zaptedilmesi güç bir enerji üretebilecektir. Bu sebeple de olumsuz çalışarak kişiyi çok fazla gönül macerasına sürükleyebilecektir. Hatta belki de birden fazla evlilik verebilecektir. Ve evlilikler belki de Boğa burcundaki sahiplenme duygusunu artıracağından aşırı kıskançlık ve inatlaşma gibi davranış biçimleriyle de zarar görebilecek ve ayrılmayla sonuçlanabilecektir. Jüpiter aynı zaman da hukuku da  temsil ettiğinden, bu durum ikili ilişkileri yüzünden belki de kişiyi  çok fazla hukuksal sorunla karşı karşıya bırakabilecek, Boğa burcunda yer alması sebebiyle de maddi zararlara uğratabilecektir. Bu arada Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs Yengeç burcundayken, aynı zamanda da 9. ev de olduğunu varsayarsak, yani Yay burcunun evin de, sezgisel ve içe dönük ilişki kuran kişi bu sefer de yabancı ülkelerde yaşayan kişilerle ilişki kurma yahut yabancı kültürlerle yabancı felsefelerle ilgilenen kişilerle ilişki kurma potansiyeli taşıyacaktır. Yani kısaca Güneş’imizi ya da Ay’ımızı yani eşimizi ararken 7. ev yardımıyla ona ulaşmaya çalışırız. funduszeue.info kendimize ait davranış modelleri geliştiririz; annemiz ve babamızdan farklı olarak.

    İlişkiler astrolojik dil de ifade edilirken, oldukça karmaşık değil mi..? Tıpkı hayat gibi&#;

    Diyelim ki eşimizi ararken 7. ev yardımıyla ilgi duyduğumuz insanlara yöneldik, onları bulduk ve aşkımızı yaşarken kendimizi oluşturmaya başladık. Peki aşkı nasıl yaşarız ve ardından gelen ortak paylaşımları, cinselliği nasıl yaşarız. Bunlar 5. ve 8. evin incelenmesi ile ortaya çıkacaktır. Bu konuları bir sonra ki yazıya erteleyerek şimdilik çok önemli bir konu olan Satürn’ ün hakim olduğu haritalara bir göz atalım.

    Satürn’ ün baskın olduğu haritalarda, karmik ilişkilerde ki yükler sözkonusudur. Geçmişten gelen yük omuzlarınıza adeta taşıyamayacağınız ağırlıkta yüklenmiş olabilir. Bu durumu şu atasözüyle açıklamak mümkün.

    ‘Dedenin yediği koruk erik, torununun dişini kamaştırırmış.!’

    Yani biz geçmişte yapılan hataların bedelini ödeyebiliriz. Bu yüzden kişi farkettiği an da bu yükleri temizlemeli ve kendisinden sonra gelecek kuşağa gereksiz yükler aktarmamalıdır. Bunu örnekleyecek olursak, hırsızlık yapmış birinin çocukları hırsızın çocuğu damgasını yiyecek ve bu damga kuşaklar boyu aktarılarak devam edecek, nesillerde ağır karmik durumlara sebebiyet verebilecektir. İlerleyen zamanda belki bu bilgiler unutulacak ama genetik aktarımlarla nesilden nesle suçluluk duygularıyla aktarılarak kaderi belirleyici bir tarzda çalışacaktır. Bu durum çocuklarda ağır vicdan hesaplaşmaları oluşturabilecek ve kişi bu hesaplaşmalarda ilişkiye gireceği kişilerle ağır hayat dersleri yaşayabilecek ve yaşatabilecektir.

    Satürn’ün temas ettiği her yerde, zor dersler sözkonusudur.

    İlişkiler anlamında ele alınırsa, özellikle Satürn 7. ev de, Satürn Terazi burcunda ya da Venüs&#;le açı yapan Satürn, ilişkilerde zorluklar, sıkıntılar, engellenmeler getirebilecektir. Ama Satürn özünde o kadar da kötü bir gezegen değildir. Size karmik yükler yüklerken, size bundan kurtulmanın yolunu da gösterir. Aslında karmik yükleri sırtlarına yükleyenler, insanların bizzat kendileridir. Satürn ise, bunu farkettirene kadar insanın sırtına çöker, durur. Eğer bu yükleri farkedip kurtulmak için çabalar ve bunu başarırsanız, size bilgeliğin ve olgunluğun yolunu açacaktır. Satürn’ ün 7. ev veya Venüs’le teması bunu ilişkiler yoluyla yapacağını gösterir. Satürn bu saydığım durumlarda adeta kişinin bir nevi sabrını da ölçer nitelikte çalışır. Venüs’ le temas etmesi durumunda Terazi burcunun bulunduğu eve bakmak gereklidir. Çünkü Venüs Terazi’ de ilişkiler anlamında çalışır. Satürn’ ün Venüs’le ilişkisinde, dersleri alırken etkilenen hayat alanınız sadece Satürn ve Venüs’ ün bulunduğu evler değil Venüs’ ün yöneticisi olduğu Terazi burcunun da ev konumudur. Venüs’ ün Oğlak burcunda olması da Satürn’ ün ilişkilere temas etmesinin bir başka şeklidir.

    Güçlü Satürn etkisine sahip kişiler yaşamları boyunca kendilerini kıstırılmış hissedecekleri ve duygular yoluyla yaşayacakları üzücü maceraları deneyimleyebilirler. Bir kişi sizin üzerinizde güçlü bir Satürn etkisi kuruyorsa bu alanda size oldukça sıkıntılı ve acı dolu deneyimler yaşatacağı ve bir anlamda da bu deneyimlerle kişiliğinizde varolan bazı sorunlarla yüzleşme noktasına getireceği ve  bu süreç acı deneyimlerle yaşansa da, belki de farkında bile olmadığınız içsel sorunlarınızdan kurtulmanıza, arınmanıza yardımcı bir etkisinin olacağını da söyleyebiliriz.

    Neden bazı insanlarla kısa süren karşılaşmalarımız vardır..? Neden öylesine birbirimize teğet geçer gideriz..?

    Kişilerin bazen karşısına neden çıktığını anlamadığı durumlar da vardır. Örneğin kısa süreli ya da anlık karşılaşmalar… Bunlar hızlı giden gezegenlerin bize oynadıkları küçük küçük oyunlardır. Bir Merkür transiti ya da bir Venüs transiti bize böyle karşılaşmalar getirebilir. Bu tıpkı iki kişinin haritaları arasında bulunan Venüs ve Mars’ları arasında açılanmaların bulunduğu karşılaşmalardır. Yoğun bir çekim ve etkileşme, kısa süreli diyaloğa ya da ilişkiye girme ve birden bitme. Çünkü bunlar büyük senaryonun küçük parçalarıdır. Hepsi bir amaca hizmet eder. Eğer yoğun duygusal çatışmalarınız varsa ve ideal eşinizi bulamıyorsanız, bu karmaşa da hayat size küçük karşılaşmalar hazırlar; sizin farkındalığınız ve durup sorgulamanız için… Ya da sadece birkaç saat ayaküstü konuştuğunuz bir kişi, size tüm geleceğinizi etkileyen bir mesaj veriyor olabilir. Özellikle Ay, hızlı geçişleri sırasında bu tür karşılaşmaların oluşumunda tetikleyici olarak çalışabilecektir.

    Bazı insanların haritalarında gerilimli açılar azdır, uyumsuzluklar fazla değildir. Bu insanlar yetişkin olduklarında eşlerini bulur, onunla yaşar giderler. Eşruh arayışı bu insanlara yabancı bir kelimedir. Onların bir eşleri vardır. Kendilerince mutludurlar ama genel olarak yaşamlarına baktığınız da, gelişme yok denecek kadar azdır. Zorlu açılarla dolu haritalarda, özellikle ilişkilerde yoğunlaşmış zorluklar mevcutsa bu durum sizi sürekli bir arayışa iterek, sizi geliştirebilecektir de.

    Aşk ve ilişkiler de tıpkı karşımıza çıkan diğer yaşam unsurları gibi bizi eğiten bizi olgunlaştıran faktörlerdendir. Gerçek sevgiye giden yolda bir yığın aşk yaşayabilirsiniz ama bunun asıl amacı bir şekilde karmanızda bulunan zehirli tortuları farkedemediğiniz için iyice yerleştirmek yahut karmanızda bulunan zehirli tortulardan farkettiğiniz an da kurtulabilmek  olabilir.

    Bunu farkettiğiniz an da aşk ile ilgili davranış biçiminizi gözden geçirin. İlgi duyduğunuz, yöneldiğiniz kişilere neden yöneldiğinizi anlamaya çalışıfunduszeue.info da sizin kendinizi tanıma yolunuzu aydınlatacak birer ışıktır.

    Görebilen göz için, her insan bir hayat deneyimidir. Herkes özünde gerçekten sevebilme potansiyeli taşır ama sizin için doğru olan kişiye aşk duygusunu yönlendirebilmeniz, sizin daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmenize yardımcı olur.

    Aşk, acı çekmek demek değildir. Acıyı sadece içimizde ki karmaşalar yüzünden yaşarız. Ve bu karmaşalardan kurtulabilmek de kendi elimizdedir.

    Gerçek aşkı arıyor ve bir türlü bulamıyorsanız, bunun sebebi belki de sizsinizdir.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası