diazyme 256 nasıl kullanılır / Diazyme probiyotik Nedir?Nasıl Kullanılır? | Probiyotikler, Kuş

Diazyme 256 Nasıl Kullanılır

diazyme 256 nasıl kullanılır

tarımsan Diazyme Probiyotik Kuş Sindirim Düzenleyici 1kg

tarımsan Diazyme Probiyotik Kuş Sindirim Düzenleyici 1kg

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : malatya yem

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün malatya yem tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Listelenen fiyat 30 Haziran tarihine kadar geçerlidir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

tarımsan Diazyme Probiyotik Kuş Sindirim Düzenleyici 1kg

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Listelenen fiyat 30 Haziran tarihine kadar geçerlidir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Kanatlı Dünyası üstün nitelikli bir sindirim arttırıcı premix'tir. İçeriğinde kanatlıların sindirim sisteminde patojen bakterileri uzaklaştıran, asitliği arttıran ve bağırsak florasını düzenleyen mikroorganizmalar bulunmaktadır.

Muhabbet kuşuna kefir verilir mi?

daha çok etkindir. Kuşlar memeli grubunda olmadığından laktozu sindiremez bu bağırsakta şişkilik , kramp ,yapısının bozulması ve ölüme götürür. -Laktoz oranı yoğurt ve süt ürünlerine göre çok daha az olan kefir daha masum gözükebilir. Hatta daha da masum açıkçası ama kuşlarda bu etki oranı az da olsa hissedilecektir.

Pro Zyme F5 ne ise yarar?

Prozyme F5 kullanımında güçlü bir sindirim sistemi , güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturmaktadır. Güçlü bir sindirim demek aldıkları besinin kalitesini maximuma çıkartmak demektir. Prozyme F5 yumurta ve döl veriminde de etkilidir. Sağlıklı döl verimi ve yavru gelişimi sağlar.

Depovit nedir?

Depovit bira mayası tableti güvercinler ve kanatlılar için benzersiz bir koruyucu,geliştirici ve performans sağlayıcı bir üründür.İçerisindeki Mineraller, Asitler ve Vitaminler sayesinde güvercinlerinizi hastalıklara karşı korur, yavru güvercinlerin gelişiminde ve dirençlerinde maksimum destek sağlar.İçerinde bulunan

Depovit bira mayası ne işe yarar?

Depovit bira mayası tozu kanatlılar için benzersiz bir koruyucu, geliştirici ve performans sağlayıcı bir üründür.İçerisindeki Mineraller, Asitler ve Vitaminler sayesinde kuşlarımızı hastalıklara karşı korur, yavru kuşların gelişiminde ve dirençlerinde maksimum destek sağlar.Depovit Bira Mayası içerisinde eklediğimiz

Diazyme Kullanımı, Ne işe Yarar?

Diazyme Kullanımı, Ne işe Yarar?
Diazyme Probiyotik ve Multienzim Takviyesidir. İlaç değil, gıda takviyesidir. Diazyme kullanmamızın amacı hastalıkların önceden engellenmesi ve tedavilere gerek kalmadan kuşlarınızı korumaya almaktır. Sindirim düzenleyici de diyebileceğimiz bu kullanılması önemli olan katkıyı kuşlarınızdan eksik etmeyiniz. Bunu kendi evlerinizde de yapabilirsiniz (bu ürün kadar etkili olmasa da yokluğunda verilebilir). Gerekli link aşağıda;
Ancak kuşlarımız hastalanmasın diye kuşlarımızı vitaminlere ve ilaçlara boğmamalıyız. Hazır vitaminlerle beslemek yerine doğal vitaminler içeren sebze ve meyveleri kuşlarımıza yedirmeliyiz. Diazymehaftada ya da 2 haftada 1 vermek yeterli olacaktır.
diazyme__probiyotik_kus_sindirim_duzenleyici_funduszeue.info
Diazyme faydaları neledir ?
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Hastalıklara karşı direnci arttırır ve koruma sağlar
- Sindirim sistemini düzenler
- Yediği yemlerin sindirilmemiş ve çiğ şekilde atılımını engeller ve yemlerdeki vitaminlerden maksimum fayda alınmasını sağlar.
- Stresi önler
- İshali önler
- Üreme döneminde dişide yumurta erkekte ise döl verimliliğini arttırır.
- Sindirim sisteminde oluşan zararlı bakterilerin üremesini ve artmasını engeller.
- Ölümcül hastalıklara sebep olan enfeksiyonlara karşı direnci arttırır.

Diazyme nasıl kullanılır ?
Diazyme 1 litre suya 5 gr şekilde kullanılır. &#;lük suluklarda 0,7 oranına yaklaşık tekamül eder. Yarım gram ekleyebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus Diazyme içeren suyu kafeste sadece 1günden kısa süre tutun ertesi gün normal suyunu verin.

Diazyme &#;yı alırken ufak ambalajlardan almaya dikkat edin. Eğer 1 veya 2 kuş besliyorsanız 80 gram lık paketler size 1 yıl boyunca yetecektir fazlasını alırsanız ürünün son kullanma tarihi geçeceğinden kullanamayabilirsiniz.

 

Diazyme Probiyotik Takviyesi gr

Stres Giderici-Sindirim sistemi düzenleyici Suda ve mamada kullanıma uygun TÜM KAFES KUŞLARININ ,SULARINDA VE YEM-MAMALARINDA KULLANIMA UYGUNDUR.

ÜRÜN BİLEŞİMİ Probiyotikler: Enterecoccus fascium, Lactobasillus acidophulus, Lactobasillus plantarum, Lactobasillus casei, Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Aspergilus aryzae - Bakteri ve maya toplamı milyar CFU/kg

Enzimler: Proteaz Ünite/kg; Amilaz Ünite/kg; Selülaz Ünite/kg; Lipaz Ünite/kg; Pektinaz kg

PROBİYOTİKLERİN FAYDALARI : Probiyotikler yavru kuşlarda sağlıklı floranın oluşmasına yardım eder. Patojen mikroorganizmalarla rekabet ederek onların sindirim kanalı içerisinde kolonize olmalarını engeller. Olgun kuşlarda sindirim kanalı mikro florasını optimize ederek sindirim sistemi sağlığını korur. Bağırsak sağlığının sağlanması hastalıklara direnci arttırır ve kanatlılarda daha az ölüm olur. İshal azalır altlık kuru kalır. Sindirim sistemi sağlığı optimum sindirilebilirlik açısından son derece önemlidir. Buna bağlı olarak besinlerden yararlanım artar. Dişi kuşlarda yumurta verimini ve kalitesini iyileştirir.

ENZİMLERİN FAYDALARI : Kuş yemlerinde sindirilebilirliği ve bağırsak içeriği vizkozitesini iyileştirmek suretiyle yemden yararlanma ve performansta mükemmel gelişme elde edilir. Protein ve nişasta hücre duvarları unsurları sindirimi daha etkin bir şekilde sağlanır. Sindirilebilirliğin artması bağırsak florasının normal gelişimine katkı yapar. Yem enerjisinden yaralanım arttığı için daha ekonomik rasyon yapılması mümkün olur. Yem kalitesi ve sindirilebilirliğin deki artış dişi kuşlarda yumurta verimini ve yumurta kalitesini artmasını sağlar. Özellikle sindirim sistemi morfolojik gelişimin tamamlanmadığı dönemlerde kuşların sindirim enzim aktivitesine katkı sağlar. Protein enerji ve amino asitlerden daha iyi yaralanılması kuşların gelişimine yardımcı olur. PROBİYOTİK + ENZİMSİNERJİSİ Probiyotiklerin patojenler üzerinde rekabetçi dışlama özelliği, enzimlerin sindirilebilirliği arttırma özelliği birleştiğinde güçlü bir sinerji oluşmaktadır. Her iki katkı maddesi birbirinin eksikliğini tamamlamakta birbirinin çalışması için daha uygun ortam oluşturmaktadır. Bu sayede kuşlarda performans üst noktalara çıkmaktadır.

KULLANIM ŞEKLİ: 1 KG nemlendirilmiş mamaya 5 gr yada 1 Litre suya 2,5 gr olarak günlük olarak tazelenerek kullanılır.

AMBALAJ gr

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası