mcpe server açma / Minecraft Sunucu Açma Bedava 7/24 Aktif Server Açma - funduszeue.info

Mcpe Server Açma

mcpe server açma

MİNECRAFT BEDROCK SERVER KURMA 2

Selam, Ben Yasin. Bugün MCPE(Minecraft: Pocket Edition) sunucusu nasıl kurulur onu göstereceğim. Umarım bilmeyenler için yararlı konu olur.

Bildiğimiz funduszeue.infove funduszeue.infodosyalarından ibarettir. İki seçeneğimiz vardır Pocketmine ve Nukkit'tir. Pocketmine eski sürümler için olduğu için ben size Nukkit kullanmanızı tavsiye ediyorum. Hem pluginleri çok hem de ram dostu bir java sürümüdür.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.



İndirdiğimiz .jar dosyasını boş bir klasöre attıktan sonra yeni bir metin belgesi oluşturuyoruz, ve içerisine şu kodu yazıyoruz:
Spoyler

png


İndirdiğiniz .jar dosyasının ismini server yapmayı unutmayınız. Sonra metin belgesine farklı kaydet diyoruz tüm dosyalar diyip funduszeue.info yazıyoruz


png


Olarak klasöre kaydedelim. Sonra funduszeue.info dosyasını açalım ve karşımıza böyle bir şey selamun aleyküm diyecek:


png


Konsola turyazalım, türkçe dilini seçecektir. Tam gaz devam edelim.


png


Sunucu başarıyla açılmıştır, sunucuya vds(uzak masaüstü, makine) IP adresiniz ile gireceksiniz. Ve verilen port ile. Örneğin:

Plugin eklemek istediğinizde arama motoruna Nukkit plugins yazıp plugins klasörüne atabilirsiniz. Yani normal java minecraft sunucu mantığı gibi.


funduszeue.info


Kaynak:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.


Kendim tarafından düzenlenip paylaşılmıştır. Umarım yararlı konu olmuştur.
Sağlıcakla kalın. İyi Oyunlar!


funduszeue.info

 

Minecraft PE Server Kiralama

Düşük ping oranları ve yüksek TPS ile oyuncularınıza en iyi hizmeti verin.

Minecraft Sunucu Kiralama
(Web Panel Hizmeti)

Minecraft PE Sunucu Kiralama hizmetimiz de Web Panel kolaylığı ile tanışın. İster android, ios cihazlardan ister bilgisayardan 7/24 sunucunuzu yönetin.

Minecraft Sunucu KiralamaWebPanel hizmetinin kolaylığı ile tanışınMinecraft Sunucu Kiralama

60 saniye içerisinde sunucunuzu teslim alın ve kullanmaya başlayın.

Ram MiktarıÇekirdek SayısıDepolamaDestek SeviyesiFiyat
Minecraft Sunucu Kiralama1GB1 CPU 10GBTeknik Destek

10TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama2GB2 CPU 15GBStandart Destek

15TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama3GB4 CPU 20GBStandart Destek

20TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama4GB4 CPU 25GBStandart Destek

30TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama5GB4 CPU 25GBStandart Destek

40TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama6GB4 CPU 30GBStandart Destek

50TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama7GB4 CPU 40GBStandart Destek

60TL/ay

Sipariş Ver
Minecraft Sunucu Kiralama8GB4 CPU 40GBStandart Destek

70TL/ay

Sipariş Ver

Daha güçlü bir işlemciye mi ihtiyacınız var?

Hizmetlerimiz de bulunan işlemciler sizlere yetersiz geliyor ve daha güçlü işlemcilere mi ihtiyaç duyuyorsunuz o zaman bu kısım tam size göre.

Minecraft PE Server Kiralama hizmetimiz de sağladıklarımız.

Tüm Minecraft PE Server Kiralama hizmetlerimiz de ortak olarak sağladığımız hizmetleri alt kısımda listelemiş bulunmaktayız.

SSD Disk Hızıyla Tanışın

Tüm Minecraft PE Sunucu Kiralama hizmetlerimiz de Samsung marka SSD Disk kullanarak sunucularınızın ve işletim sisteminizin olabildiğince hızlı şekilde çalışmasını sağlamaktayız.

Süper Hızlı Destek

Hizmet kalitemiz kadar iddialı olduğumuz bir diğer konu ise destek hızımızdır, inanıyoruz ki Minecraft PE Sunucu Kiralama hizmeti satışı yapan firmalar arasında bizden daha hızlısını bulamayacaksınız.

Kendimize Ait Sunucular

Minecraft PE Sunucu Kiralama Hizmetimiz de kullanmış olduğumuz fiziksel sunucular tamamen tarafımıza ait olup Comnet ve DGN Veri merkezinde barındırmaktayız.

Minecraft PE Sunucu Kiralama
Minecraft PE Sunucu Kiralama
Sunucunuzu taşımakta zorlanıyor musunuz?

Farklı firmada bulunan Minecraft PE Sunucu hizmetinizi bizlere taşırken hata yapacağınızdan mı korkuyorsunuz? Deneyimli destek ekibimiz ile iletişime geçerek Minecraft PE Server Kiralama hizmetiniz de karşılaşabileceğiniz sorunlarda yardım talep edebilirsiniz.

Türkiye Lokasyon

Minecraft PE Server Kiralama hizmetimiz de şu an için sadece Türkiye Lokasyon olarak hizmet vermekteyiz.

Bütçe Dostu Fiyatlar

Bütçe dostu fiyatlarımız ile birlikte en uygun fiyatlar ile en kaliteli hizmeti vermek başlıca amacımızdır. Kar marjımızdan düşerek fiyatlarımızı düşürdük. Artık sizde kolayca Minecraft PE Server sahibi olabilirsiniz.

Türkiyenin En Düşük Ping Oranlarına Sahip
Minecraft PE Sunucu Kiralama Hizmeti Sağlayıcısı

Minecraft Sunucu Kiralama

Minecraft PE Sunucu Açarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Minecraft PE server kiralama ücreti nedir?

KAYIZER Bilişim Hizmetleri olarak sizlerin bütçenize uygun olarak bir çok Minecraft PE Server Kiralama planları sunmaktayız. Bütçenize uygun olan planı seçerek minecraft sunucu sahibi olabilirsiniz.

Minecraft Sunucu Kiralama hizmeti nedir?

Minecraft PE Sunucu Kiralama hizmetimiz ile birlikte sizlere aldığınız süre boyunca ayrılan alanımız ile kendinize ait minecraft pe sunucunuzu oluşturabilirsiniz. Minecraft PE Sunucu Hizmeti 7/24 aktif kalarak kesintisiz oyun keyfini sizlere yaşatacaktır.

Bilgisayarımı kapatırsam sunucum kapanır mı?

Minecraft PE Sunucu Kiralama hizmetimiz sizin bilgisayarınızdan bağımsız olan bir bilgisayar yani sunucu üzerinden çalıştığı için bilgisayarınızı kapatsanız hatta modeminizin fişini çekseniz bile Minecraft Sunucu hizmetiniz sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam edecektir.

Anahtar Kelimeler

minecraft pe sunucu kirala, minecraft pe server kirala, minecraft pe ucuz sunucu, minecraft pe server kurma, minecraft pe sunucu kurma, minecraft pe server, minecraft pe server indir, minecraft pe sunucu satın al, minecraft pe server kiralama, minecraft pe sunucu kiralama, minecraft pe sunucu, mc:pe sunucu, mc:be sunucu, mc:pe sunucu kiralama, mc:be sunucu kiralama

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası