instagram profil büyütme iphone / İnstagram PP Büyütme Programsız İnstagram Profil Resmi Büyütme Yöntemi Var Mı?

Instagram Profil Büyütme Iphone

instagram profil büyütme iphone

Instagram profil fotoğrafı nasıl b&#;y&#;t&#;l&#;r? Instagram PP b&#;y&#;tme ve indirme adımları

Instagram pp büyütme rehberi, herkese açık ve gizli profillerin fotoğraflarını büyütmek, indirmek için yapmanız gerekenleri basit adımlarla gösterir.

Hem Android telefonlar hem de iPhone’lar için Instagram profil fotoğraflarını indirip görüntülemeye izin veren birçok uygulama mevcut ancak bunlar pek güvenli değil. Ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz lakin profil fotoğrafını indirmek için Instagram’a giriş yapmanız gerekiyor ve ücret ödemeden profil fotoğrafını tam boyutta indirmenize izin verilmiyor.

Instagram profil resmi büyütmenin tamamıyla ücretsiz ve güvenli yolu varken neden bu tür uygulamaları telefonunuzda tutasınız? İşte adım adım Instagram profil resmi büyütme ve Instagram fotoğrafları tam boyutta indirme:

Instagram profil fotoğrafı büyütme 👇

Tam Boyutta Gör
  1. Save Insta sitesini açın ve Fotoğraf sekmesine tıklayın.
  2. Profil resmini büyütmek istediğiniz kullanıcının Instagram adresini yazın ve Görünüm’e tıklayın.
  3. Profil fotoğrafını büyütmek için Zoom Image’e tıklayın.
  4. Resmi İndir ile profil fotoğrafını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Tam Boyutta Gör

Instagram post fotoğraf büyütme 🔍

Tam Boyutta Gör
  1. Instagram’a web tarayıcıdan giriş yapın.
  2. Büyütmek istediğiniz fotoğrafa tıklayın.
  3. Adres çubuğunda sonuna “media/?size=l” ekleyin.
  4. Fotoğrafı tam boyutunda görebilir, dilerseniz bilgisayarınıza/telefonunuza kaydedebilirsiniz.

İnstagram Profil Resmi Büyütme Oylama: 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy:

Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

İnstagram PP Büyütme - İnstagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür? iPhone ve Android Telefonlarda İnstagram PP Büyütme İşlemi!

İnstagram PP büyütme işlemi özellikle bazı iPhone ve Adroid cihazlarında sıkça karşılaşılan bir sorundur. Fakat kaliteli bir instagram profil fotoğrafı için büyütme sitesi ve uygulamaları artık kullanıcılar için çok sayıda var. Bu siteler ve uygulamalar aracılığıyla insta PP zoom yapabilir hatta HD haline bile çevirebilirsiniz. Peki instagram profil fotoğrafı nasıl büyütülür? İşte net insta PP için izlenmesi gereken yollar!

İNSTAGRAM PP BÜYÜTME

iOS veya Android cihazınızın üzerindeki bobil uygulamada profil resminiz, Instagram profilinizde x piksel boyutunda bir daire olarak görünür. Masaüstünde görüntülendiğinde görüntü boyutu x pikseldir.

Profil resmi Instagram'daki herkesin profilinde yuvarlak görünür fakat esasında en boy oranına sahip kare bir fotoğraf. Profilinize bir resim yüklemeden önce, resmi kare şeklinde kırpmak isteyebilirsiniz. Bu, resminizin en boy oranına uyması ve çerçeveyi ayarlamak için yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapmanız gerekmemesi için yapılır. 

İnstagram PP Büyütme - İnstagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür? iPhone ve Android Telefonlarda İnstagram PP Büyütme İşlemi!

Fakat instagram üzerinden bu işlemi yapmanız mümkün değildir. en boy oranı ve x piksel ile sınırlı olduğunuz için Instagram profil resminizin boyutunu artıramazsınız. Instagram, bu boyutlara uymayan her şeyi otomatik olarak kesecektir. Bu sebeple çeşitli insta PP büyütme siteleri ya da uygulamaları kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM PROFİL RESMİ DEĞİŞTİRİLİR?

Instagram PP büyütme işlemi genellikle profil fotğrafı değiştirileceği anlarda araştırılır. Peki insta PP değiştirme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini biliyor musunuz? İşte bu adımları kullanarak instagram PP değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Cep telefonunuzda Instagram uygulamasını açın
  • Instagram profilinize gidin
  • Instagram biyografinizin altında bulacağınız 'Profili Düzenle'yi tıklayın 
  • 'Profil Fotoğrafını Değiştir'i tıklayın
  • Buradan, profil resminizi değiştirirken seçebileceğiniz birkaç seçeneğiniz olacak, örneğin:
  • Yeni Profil Fotoğrafı (Bu seçenek, şu anda cep telefonunuzda bulunan yeni bir resmi yüklemenize olanak tanır)
  • Facebook'tan içe aktar (Bu seçenek, yeni Instagram profil resminiz olarak Facebook sayfanızdan bir fotoğraf seçmenize olanak tanır)
  • Profil Fotoğrafını Kaldır (Bu seçenek, mevcut fotoğrafınızı kaldırmanıza olanak tanır)

 

Profil resminiz olarak istediğiniz resmi seçtiğinizde, bir dairenin resminizi bindirme olarak kırptığını fark edeceksiniz. Bu, fotoğrafınızın bir Instagram profil fotoğrafı olarak nasıl görüneceğini size göstermek içindir, bu nedenle, görüntünüzü ortalayana ve dairesel bindirme çerçevesinde alana kadar gerekirse görüntüyü hareket ettirin veya yakınlaştırın ve uzaklaştırın. 

İnstagram PP Büyütme - İnstagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür? iPhone ve Android Telefonlarda İnstagram PP Büyütme İşlemi!

Sonrasında, sizi, fotoğrafınıza filtreler ve düzenleme ayarlamaları ekleyebileceğiniz Instagram'ın aplikasyon içi düzenlemesine götürecek olan oku tıklayın. Oku tıklayın ve yeni Instagram profil resminiz görünecektir.

INSTAGRAM ŞİFRE KIRMA YÖNTEMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

INSTAGRAM HİKAYE SÜRESİ NE KADAR?

Instagram story yani hikayeleri sadece 24 saat boyunca sürer. Bu sebeple Instagram gönderileri kadar uzun ömürlü değillerdir. İnsanları beslemek ve sayfanızın aktif kalması için önemlifir. Herhangi bir günün her dakikasında takipçilerin ilgisini çekmek için çıkartmalar, grafikler, resimler, metinler, müzikler ve bağlantılar yayınlayabilirsiniz. Son güncelleme ile birlikte 15 saniye olan instagram hikaye süresi 15 saniyeden 60 saniyeye yükseltilmiştir.

İnstagram PP Büyütme - İnstagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür? iPhone ve Android Telefonlarda İnstagram PP Büyütme İşlemi!

iPHONE'DA İNSTAGRAM PP NASIL BÜYÜTÜLÜR?

iPhone üzerinde instagram PP fotoğrafını büyütmenin iki yolu vardır. Bunlardan ilki erişilebilirlik ayarları seçeneğidir. 

  • iPhone'unuzda Ayarlar uygulamasını açın.
  • Erişilebilirlik'e dokunun.
  • Ardından, Yakınlaştır'a dokunun ve açın.

 

Diğer yöntem ise ekran görüntüsü almaktır. iPhone'da ekran görüntüsü alınan bir fotoğraf galeriye düşer. Ardından SS alınan bölüme gelerek ilgili fotoğrafın üzerinde iki parmağınızı kullanarak PP büyütme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ak&#;ll&#; telefonlarda kullan&#;labilen bir sosyal medya uygulamas&#; olan Instagram, ücretsiz bir foto&#;raf ve video payla&#;&#;m platformudur. Instagram hesab&#; olan kullan&#;c&#;lar, profillerinde kendine ait çe&#;itli bilgilere yer verir. &#;sim soyisim, kullan&#;c&#; ad&#;, biyografi k&#;sm&#; gibi alanlara bilgi girerek kendilerini tan&#;t&#;rlar.

Instagram Gerçekten Zararl&#; m&#;? Facebook'un Kendi Ara&#;t&#;rmas&#; Evet Diyor!Instagram Gerçekten Zararl&#; m&#;? Facebook'un Kendi Ara&#;t&#;rmas&#; Evet Diyor!Facebook'un kendi ara&#;t&#;rmas&#;, Instagram'&#;n gençler üzerindeki kötü etkisi hakk&#;nda çok ilginç sonuçlar ortaya koydu

Instagram kullan&#;c&#;lar&#;n&#;n profillerinde yer alan gönderilerin d&#;&#;&#;nda profil foto&#;raf&#; kullan&#;l&#;r. Instagram, di&#;er sosyal medya platformlar&#; gibi kullan&#;c&#;lara profil foto&#;raf&#; koyma imkan&#; sunar.

Instagram PP büyütme i&#;lemi uygulama üzerinden yap&#;lmaz. Instagram, kullan&#;c&#; hesaplar&#;nda yer alan profil foto&#;raf&#;n&#; yuvarlak bir çerçeve içinde tutar. Bu k&#;s&#;mda foto&#;raf büyütme i&#;lemi yap&#;lamaz.

Belirli bir ölçüde yuvarlak çerçeve içinde sunulan profil foto&#;raf&#;, kullan&#;c&#; hesaplar&#;n&#;n tan&#;n&#;rl&#;&#;&#; için önemlidir. Instagram uygulamas&#;, profil foto&#;raflar&#;n&#; büyütmeye izin vermedi&#;i için kullan&#;c&#;lar alternatif yöntemleri tercih eder. Çe&#;itli internet siteleri ve uygulamalar&#; kullanarak Instagram hesaplar&#;n&#;n profil foto&#;raflar&#; büyütülebilir.

Instagram PP Büyütme &#;&#;lemi &#;çin Uygulama Gerekir Mi?

instagram

Tablet ve ak&#;ll&#; telefon uygulamas&#; olarak kullan&#;lan Instagram, foto&#;raf ve video payla&#;&#;m&#; yap&#;lan sosyal medya enstrümanlar&#;ndan biridir. Foto&#;raf uygulamas&#; olan Instagram, kullan&#;c&#;lar&#;n yükledi&#;i foto&#;raflar&#; belirli bir standarda dönü&#;türür. Foto&#;raf yüklemesi yap&#;ld&#;&#;&#;nda otomatik olarak tüm görseller x görüntü boyutuna çevrilir.

Yüklenen foto&#;raflar büyükse s&#;k&#;&#;t&#;r&#;larak küçükse otomatik olarak büyütülerek yüklenir. Profil k&#;sm&#;n&#;n üst k&#;sm&#;nda yer alan dairesel çerçeve içinde profil foto&#;raf&#; yer al&#;r. Instagram uygulamas&#; üzerinden profil foto&#;raflar&#; büyütülmesi mümkün de&#;ildir. Ancak çe&#;itli uygulamalar ve internet siteleri üzerinden büyütülmeyen profil foto&#;raflar&#;n&#; büyüterek görebilirsiniz. Bu program ve uygulamalar&#; kullanarak farkl&#; hesaplar&#;n profil foto&#;raflar&#;n&#;n büyük hallerini görmek için uygulama ve internet sitelerini kullanabilirsiniz. Ayr&#;ca, bilgisayar üzerinden hiç bir program kullanmadan PP büyütme i&#;lemi yap&#;labilir.

Instagram profil foto&#;raf&#;n&#; büyütmek için tasarlanan uygulamalara, profili foto&#;raf&#; büyütmek istenen kullan&#;c&#;n&#;n kullan&#;c&#; ad&#;n&#; girmek ve i&#;leme devam et demek yeterlidir. Bu sayede yüksek çözünürlüklü profil foto&#;raf&#; görüntülenir ve baz&#; uygulamalarda bu foto&#;raf&#; indirmek de mümkündür. Bu uygulamalar&#; kullanarak say&#;s&#;z kullan&#;c&#;n&#;n profil foto&#;raf&#; büyütülebilir.

IOS ve Android Telefonlarda PP Büyütme Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

instagram

Instagram kullan&#;c&#;lar&#;, farkl&#; hesaplar&#;n profil foto&#;raflar&#;n&#; büyütüp incelemek için çe&#;itli uygulamalardan yararlan&#;r. Instagram, kullan&#;c&#; hesaplar&#;nda yer alan profil foto&#;raflar&#;n büyütülmesine izin vermez. Bu yüzden kullan&#;c&#;lar alternatif yöntemler kullanarak hesaplar&#;n profil foto&#;raflar&#;n&#;n büyütülmü&#; hallerini görebilir.

Kullan&#;c&#;lar&#;n s&#;kl&#;kla ihtiyaç duydu&#;u bir durum olan Instagram PP büyütme i&#;lemi için farkl&#; cep telefonu uygulamalar&#; geli&#;tirilmi&#;tir. Android market, App Store ve App Gallery gibi uygulama marketlerinde farkl&#; PP büyütme uygulamalar&#; bulabilirsiniz. Tablet ve ak&#;ll&#; telefonlar ile birlikte kullan&#;labilen bu uygulamalar&#;n bir k&#;sm&#; ücretsiz olurken baz&#;lar&#; içi ücret ödenmesi gerekebilir.

Uygulama üzerinden PP'sini büyütmek istedi&#;iniz hesab&#;n kullan&#;c&#; ad&#;n&#; yazarak profil foto&#;raf&#;n&#;n büyük halini görebilirsiniz.

Instagram uygulamas&#;ndan hesap olu&#;turarak kay&#;t olan kullan&#;c&#;lar, farkl&#; kullan&#;c&#;lar&#;n hesaplar&#;n&#; eklemek ve incelemek için profil foto&#;raf&#;na bakmak ister. Çe&#;itli uygulamalar&#; kullanarak Android ve IOS ak&#;ll&#; cihazlarda Instagram profil foto&#;raf&#;n&#; büyütmek mümkündür. Android cihazlar için Google Play destekli ve IOS Cihazlar için de App Store destekli çe&#;itli uygulamalar&#; profil foto&#;raf&#; büyütmek için indirebilirsiniz.

Google Play veya App Store’a giri&#; yaparak arama bölümüne indirilmek istenen profil büyütme program&#;n&#;n ad&#; yaz&#;l&#;r ve uygulama cihaza indirilir. Uygulama aç&#;larak arama çubu&#;una profil foto&#;raf&#; büyütülmek istenen kullan&#;c&#;n&#;n kullan&#;c&#; ad&#; yaz&#;l&#;r. Ç&#;kan sonuçta kullan&#;c&#;n&#;n daire içerisinde yer alan foto&#;raf&#;na t&#;klan&#;r ve foto&#;raf tam ekran olarak görülür. Kullan&#;c&#;lar say&#;s&#;z kullan&#;c&#;n&#;n profil foto&#;raf&#;n&#; büyütebilir ve profil foto&#;raf&#;n&#;n ekran görüntüsünü de alabilir.

Bilgisayardan PP Büyütme &#;&#;lemi Yap&#;m&#; (Programs&#;z)

Ak&#;ll&#; telefon ve tablet uygulamalar&#; ile u&#;ra&#;mak istemeyenler bilgisayar üzerinden Instagram PP büyütme i&#;lemi yapabilir. Bilgisayar üzerinden profil büyütmenin iki yöntemi bulunur.

&#;lk yöntem internet sitelerini kullanarak Instagram profil foto&#;raf&#;n&#; büyütmektir. Telefon ve tablet uygulamalar&#;na benzer bir altyap&#;ya sahip PP büyütme sitelerini arama motorlar&#; üzerinden ula&#;abilirsiniz. Profil foto&#;raf&#; büyütme sitelerinde yer alan arama k&#;sm&#;na foto&#;raf&#;n&#; büyütmek istedi&#;iniz kullan&#;c&#; hesab&#;n&#; yazarak i&#;lemi yapabilirsiniz.

Di&#;er yöntemde ise büyütme i&#;lemi, ayr&#; bir program veya internet sitesi gerektirmeden internet taray&#;c&#;s&#; üzerinden yap&#;l&#;r. Taray&#;c&#; üzerinden Instagram'a giri&#; yaparak profil foto&#;raf&#;n&#; büyütmek istedi&#;iniz hesab&#;n&#; aç&#;n. Ayn&#; anda CTRL ve U tu&#;una bas&#;n. Tu&#;a bast&#;ktan sonra aç&#;lan kaynak kodlar&#;na eri&#;eceksiniz. Kaynak kodlar&#;n&#; filtrelemek için CTRL ve F tu&#;lar&#;na basarak arama ekran&#;n&#; aç&#;n. Arama k&#;sm&#;na JPEG yazarak foto&#;raf kaynak kodunu bulun. Arama sonucunu kopyalayarak yeni sekme açarak link k&#;sm&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;n. Görmek istedi&#;iniz hesab&#;n profil foto&#;raf&#;n&#;n büyük hali yeni sekmede görünür.

&#;nternet Taray&#;c&#;s&#; Kullanarak Instagram Profil Foto&#;raf&#; Büyütülür Mü?

Sosyal medya, günümüzde en çok kullan&#;lan ak&#;ll&#; cihaz uygulamalar&#; aras&#;nda yer al&#;r. Milyonlarca farkl&#; kullan&#;c&#;n&#;n aktif olarak kulland&#;&#;&#; Instagram, farkl&#; içerikler arac&#;l&#;&#;&#;yla kullan&#;c&#;lar&#;n birbiriyle etkile&#;im kurmas&#;n&#; sa&#;lar. Telefon veya tablet gibi elektronik cihaz yerine bilgisayar üzerinden Instagram’a eri&#;im sa&#;layan kullan&#;c&#;lar da kullan&#;c&#; ad&#; yazarak merak ettikleri hesaplar&#;n profil foto&#;raf&#;n&#; görme &#;ans&#;na sahiptir. &#;nstagram profil foto&#;raf&#;n&#; büyütmek için hizmet veren çe&#;itli internet siteleri bulunur. Bu internet sitelerine giri&#; yaparak profil foto&#;raf&#; büyütmek istenen kullan&#;c&#;n&#;n kullan&#;c&#; ad&#; arama butonuna yaz&#;l&#;r ve sorgula butonuna bas&#;l&#;r. Birkaç saniye beklemenin ard&#;ndan kullan&#;c&#;n&#;n profili ile kar&#;&#;la&#;&#;l&#;r ve profil foto&#;raf&#;n&#; büyütmek için de foto&#;rafa t&#;klan&#;r. Yüksek çözünürlükte kullan&#;c&#; profil foto&#;raf&#; görüntülenir. Bu i&#;lemi say&#;s&#;z kere yapmak ve farkl&#; kullan&#;c&#;lar&#;n profil foto&#;raflar&#;n&#; büyütmek için ise sayfay&#; yenileyerek i&#;lemleri tekrarlamak yeterlidir.

Okuyucu Yorumları

Popüler sosyal medya hizmetindeki profil resimlerinin boyutu doğrudan büyütülemiyor. Neyse ki mevcut birkaç yöntem sayesinde Instagram profil fotoğrafı büyütme programsız bir şekilde yapılabiliyor. Bu hizmetleri kullanarak sosyal medya platformunda yer alan hesapların profil resimlerinin büyük hallerine kolay bir şekilde bakabilirsiniz.

yılında kullanıma sunulan görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram, gün içerisinde en fazla zaman geçirilen sosyal ağlar arasında yer alıyor. Platform üzerinden diğer kullanıcıların profilini ziyaret ettiğinizde profil fotoğraflarını küçük daire şeklinde görebilirsiniz.

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal ağ, profil resimlerinin büyük halinin görüntülenmesini sağlayacak bir araç sunmaz. Bu sebepten ötürü çoğu kullanıcı, Instagram PP büyütme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak edebilir.

Instagram profil fotoğrafı büyütme işleminin yapılabilmesini mümkün hale getiren bazı çevrim içi hizmetler bulunuyor. Bu hizmetler sayesinde herhangi bir program kurmadan diğer kullanıcıların profil resimlerinin büyük halini görüntüleyebilirsiniz.

Bu yazıda Instagram profil resmi büyütme işlemi için kullanabileceğiniz çevrim içi hizmetleri bir arada topladık. Bu hizmetleri kullanarak söz konusu işlemi çok kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram PP Nedir?

"Instagram PP" ifadesi, günümüzde çok sayıda kişi tarafından zaman zaman kullanılan terimlerden bir tanesi. Bu ifade, Instagram profile photo kelimelerinin kısaltması. Yani Instagram profil fotoğrafı anlamına gelir.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformunda çok fazla sayıda hesap yer alıyor. Platformda yer alan her hesabın bir profil sayfası bulunuyor. Profil sayfası kısmında kullanıcıların paylaştığı fotoğraf ve videolar, biyografi ve profil fotoğrafı mevcut.

Dünya çapında çok popüler bir sosyal medya platformu olan Instagram’da hesabı bulunan kullanıcıların profil görselleri daire şeklinde görünür. Peki, kullanıcıların profil görsellerinin büyük halini görüntüleyebilmek için neler yapılmalı?

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır? (Programsız)

  • InstaZoom
  • Instadp
  • InstaBig
  • InstaZoomer

Yukarıda görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yer alan profil görsellerinin büyük haline erişebilmek için kullanabileceğiniz hizmetler bulunuyor. Bu hizmetleri nasıl kullanabileceğinize aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Instazoom ile Profil Resmi Büyütme

  • Web tarayıcısını açın.
  • InstaZoom sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa profil sayfasının bağlantısını yapıştırın.
  • "Büyütme" butonuna basın.
  • "Görüntüle ve Yakınlaştır" butonuna tıklayın.

Popüler sosyal medya hizmetinde yer alan hesapların profil görsellerini büyütmek için ilk önce web tarayıcısını açmanız gerekiyor. Daha sonra InstaZoom isimli internet sitesini ziyaret edin. Açılan web sitesinin orta kısmında bir kutucuk göreceksiniz.

Profil görselinin büyük haline bakmak istediğiniz hesabın bağlantısını kopyalayın. Daha sonra InstaZoom internet sitesinde konumlanan kutucuğa kopyaladığınız hesap bağlantısını yapıştırın. Bu işlemin ardından "Büyütme" kelimesinin yer aldığı yeşil renkli butona tıklayın.

Daha sonra "Görüntüle ve Yakınlaştır" butonuna basın. Bu işlemi yaptığınız takdirde Instagram PP büyütme işlemi tamamlanacak. Açılan yeni sekmede profil görselinin büyük halini görüntüleyebilirsiniz.

2. Instadp ile Profil Resmi Büyütme

  • Instadp sitesini açın.
  • "Profile Pictures Downloader" butonuna tıklayın.
  • Hesabın kullanıcı adını yazın.
  • Arama butonuna basın.
  • "Continue" butonuna tıklayın.
  • "Full Size" sekmesine girin.

Instagram profil resmi büyütme işlemi için kullanabileceğiniz bir hizmet daha mevcut. İlk önce Instadp web sitesini ziyaret edin. İnternet sitesini görüntülediğinizde çeşitli butonlar göreceksiniz. Bunların arasından "Profile Pictures Downloader" butonuna tıklamanız gerekiyor.

Söz konusu işlemin ardından yeni bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden profil görselini büyütmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazın ve hemen ardından arama butonuna basın. "Continue" butonuna tıklayın. Son olarak "Full Size" sekmesine girin.

3. InstaBig ile Profil Resmi Büyütme

  • İnternet tarayıcısını açın.
  • InstaBig web sitesini görüntüleyin.
  • "Profil Fotoğraf İndirici" butonuna basın.
  • "Profil Fotoğrafı" sekmesine girin.
  • Profilin kullanıcı adını yazın.
  • Arama butonuna tıklayın.
  • "Tam Boyut" seçeneğini seçin.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yer alan hesapların profil görsellerinin büyük halini görebilmenizi sağlayan bir hizmet daha bulunuyor. Bu hizmet sayesinde çok kolay ve pratik bir şekilde söz konusu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu hizmeti kullanabilmek için ilk olarak internet tarayıcısını açmanız ve hemen ardından InstaBig isimli web sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Web sitesini ziyaret ettikten sonra karşınıza "Profil Fotoğrafı", "Hikayeler", "Öne Çıkanlar", "Reels", "Fotoğraf", "Video" ve "IGTV" sekmeleri çıkacak.

Ziyaret ettiğiniz internet sitesi üzerinden "Profil Fotoğrafı" sekmesine girin. Profil görselinin büyük halini görmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını kutucuğa yazın. Daha sonra arama butonuna veya Enter tuşuna basın. Son olarak "Tam Boyut" seçeneğini seçin. Bu işlemi gerçekleştirmeniz halinde profil resminin büyük hali açılacak.

4. InstaZoomer ile Profil Resmi Büyütme

  • InstaZoomer sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa kullanıcı adını yazın.
  • Arama butonuna tıklayın.

Instagram profil görselini büyütmek için ilk olarak InstaZoomer adlı web sitesini açın. İnternet sitesini açtıktan sonra kutucuğa hesabın kullanıcı adını yazmanız gerekiyor. Daha sonra arama butonuna ya da Enter tuşuna basın. Bu işlemi gerçekleştirmeniz halinde görselin büyük halini görüntüleyebilirsiniz.

Bu yazıda görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yer alan profil görsellerinin büyük haline nasıl bakabileceğinizi açıkladık. Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası