pastil zararları / Corona Virüs'e karşı pastil kullanırken bunlara dikkat!

Pastil Zararları

pastil zararları

Pastil Kullanırken Bunlara Dikkat!

Doğru pastil kullanımı nasıl olmalı?

1- Pastil kullanımından sonra üzerine bir saat süreyle su içilmemeli.

2- Pastilin üzerine bir saat süreyle yemek yenmemeli.

3- Pastil ağızda çiğneyerek kısa sürede tüketmeye çalışmamalısınız, yavaş yavaş ağzınızın içinde çevirerek tüketmelisiniz.

4- Çocuklar pastil tadı keskin, acı geldiği için hemen yutmaya kalkabilirler. Bu nedenle dört yaşından büyük çocuklara pastili ikiye bölüp, yarım pastil verebilirsiniz.

5- Şekerli pastiller mikroorganizmaların gelişmesi için ortam yaratırlar. Bu nedenle “şekersiz” pastiller tercih edilmeli.

6- Nar, zencefil ve zerdeçal özütünden hazırlanmış şekersiz pastillerin virüsleri yüzde 85 oranında bloke ettiği klinik çalışmalarla ispatlanmıştır. Bu pastillerden günde 6 taneye kadar kullanabilirsiniz.

7- Özellikle kalabalık ortamlara girmeniz gerektiğinde, havaalanlarında, toplu taşıma araçlarında koruyucu önlem olarak pastil kullanabilirsiniz.

8- İyileştirici özelliği olduğuna inanılan tavuk suyu çorba ya da şekerli pastiller boğazda virüslerin yerleşimini kolaylaştırır ve onları besleyen bir ortam oluşturur. Tüketmeyin!

9- Virüsler arasında bizim kullandığımız mesajlaşma uygulamalarına benzeyen bir haberleşme sistemi vardır. Şekerli pastil ya da tavuk suyu çorba bu sistemi besler ve güçlendirir,virüslerin vücuda yerleşmesine sebep olur. Ancak bu nar, zerdeçal ve zencefil özütleri içeren fitoterapötik pastillerin bu ortamı bloke ederek mesajlaşma sistemini yok ettiği klinik çalışmalarda gösterilmiştir.

10- Bu kombinasyonun bir diğer özelliği de tükürükteki doğal mikrop öldürücü madde olan lizozimi 5 misli artırarak vücudun kendi savunma mekanizmalarını devreye sokmasıdır. Bu etki klinik araştırma ile kanıtlanmıştır.

False

Tüm dünyayı etkileyen Covid 19 virüsüne karşı koruyucu önlemler tartışılırken, uzmanlar halkı yanlış pastil kullanımına karşı uyardı. Peki doğru pastil kullanımı nasıl olmalı? Hangi pastilleri tüketmeliyiz? İşte yanıtı…

Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel salgın ilan ettiği coronavirüsün (COVİD 19) Türkiye’de de görülmesi virüse karşı alınacak önlemleri de artırdı. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada, coronavirüsten korunmak için nar, zerdeçal ve zencefil özütleri içeren pastilleri önerdi. Pastillerin doğru kullanılmadığı için etkisinin azaldığına dikkat çeken Prof. Dr. Yeşilada, boğazımızı Çanakkale Boğazı’na benzeterek, “doğru pastil kullanımı ile virüslerin akciğerlerinize inmesini önleyebilir ve virüsü boğazınızda hapsedebilirsiniz” dedi. 

Yeşilada, doğru pastil kullanımı ile ilgili şu bilgileri verdi:

  1. Pastil kullanımından sonra üzerine bir saat süreyle su içilmemeli.
  2. Pastilin üzerine bir saat süreyle yemek yenmemeli.
  3. Pastil ağızda çiğneyerek kısa sürede tüketmeye çalışmamalısınız, yavaş yavaş ağzınızın içinde çevirerek tüketmelisiniz.
  4. Çocuklar pastil tadı keskin, acı geldiği için hemen yutmaya kalkabilirler. Bu nedenle dört yaşından büyük çocuklara pastili ikiye bölüp, yarım pastil verebilirsiniz.
  5. Şekerli pastiller mikroorganizmaların gelişmesi için ortam yaratırlar. Bu nedenle “şekersiz” pastiller tercih edilmeli. 
  6. Nar, zencefil ve zerdeçal özütünden hazırlanmış şekersiz pastillerin virüsleri yüzde 85 oranında bloke ettiği klinik çalışmalarla ispatlanmıştır. Bu pastillerden günde 6 taneye kadar kullanabilirsiniz.
  7. Özellikle kalabalık ortamlara girmeniz gerektiğinde, havaalanlarında, toplu taşıma araçlarında koruyucu önlem olarak pastil kullanabilirsiniz. 
  8. İyileştirici özelliği olduğuna inanılan tavuk suyu çorba ya da şekerli pastiller boğazda virüslerin yerleşimini kolaylaştırır ve onları besleyen bir ortam oluşturur. Tüketmeyin.
  9. Virüsler arasında bizim kullandığımız mesajlaşma uygulamalarına benzeyen bir haberleşme sistemi vardır. Şekerli pastil ya da tavuk suyu çorba bu sistemi besler ve güçlendirir,virüslerin vücuda yerleşmesine sebep olur. Ancak bu nar, zerdeçal ve zencefil özütleri içeren fitoterapötik pastillerin bu ortamı bloke ederek mesajlaşma sistemini yok ettiği klinik çalışmalarda gösterilmiştir. 
  10. Bu kombinasyonun bir diğer özelliği de tükürükteki doğal mikrop öldürücü madde olan lizozimi 5 misli artırarak vücudun kendi savunma mekanizmalarını devreye sokmasıdır. Bu etki klinik araştırma ile kanıtlanmıştır. 

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİCİ VİTAMİN TAKVİYELERİ

CORONA VİRÜS’E KARŞI BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN BESİNLER

Formsanté

Cistus Pastil

Cistus pastil, soğuk algınlığı durumlarında tercih edilen son derece faydalı bir üründür. Söz konusu ürünler, genellikle boğaz ağrısı ve öksürük gibi semptomların hafifletilmesine yardımcı olan tatlı, sert şekerleme olarak sunulur. Ağrıların hafiflemesine yardımcı olan modeller, gün içerisinde ferah nefes alıp vermenizi de sağlar. Böylelikle son derece faydalı ürünlere sahip olabilirsiniz. Bu pastiller, boğazda tahrişe neden olan faktörleri azaltarak rahatlatıcı bir etki sağlarlar. Aynı zamanda, çeşitli bitki özleri, vitaminler, mineraller, doğal bileşenlere sahip olması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Bazı modeller, özellikle mentol veya okaliptüs yağı gibi bileşenleri içerir. Bu bileşenler, boğazda serinletici bir etki yaratarak ağrıyı azaltarak öksürüğü hafifletebilir. Ayrıca bazı alternatifler, C vitamini gibi vitaminler içerir. Bu da vücudun bağışıklık sistemini destekleyerek iyileşmeyi hızlandırır. Yapılan iyileştirme sonucu sağlığınızı geri kazanmanız mümkün olur. Böylelikle sindirime dayalı iç organların kaliteli ve sağlıklı şekilde çalışması desteklenir. Söz konusu ürünler, genellikle tedavi edici bir amaçla kullanılır. Aynı zamanda ağızda hoş bir tat için sadece aromatik özellikler için de tercih edilir. Söz konusu ürünler, çeşitli tatlar sunar. Örneğin bal, limon, çilek veya kiraz gibi meyve tatları oldukça şık biçimde tercih edilir. Bu tatlar, aromatik olarak eşsiz bir ferahlatıcı etki verdiği için popüler seçimlerden birisidir. Özellikle bal ile birleştirilen aromalar hem işlevsellik hem de tat açısından oldukça zengin çeşitler sunar. Ürünler, doğal bileşenlere sahip olduğu için diş sağlığını da riske sokmaz. Ancak yine de günlük tüketim miktarını kontrollü biçimde yapmanız gerekir. Bazı modeller, baharatlar veya bitki özleri gibi egzotik tatları da müşterilerin beğenisine sunar. Bu seçenekler, doğal olarak sağlıklı bir besin değeri taşımadıkları için uzun süreli tüketimleri tavsiye edilmez. Bu pastiller, semptomları hafifletmeniz ve geçici bir rahatlama sağlanması için tasarlanır. Ancak altta yatan bir sağlık sorunu varsa, doktorunuza danışmanız önemlidir. Söz konusu ürünler şekerli ya da şekersiz olarak iki şekilde satışa sunulur. Böylelikle diyetinize uygun olanı seçebilirsiniz. Cistus Pastil online alışveriş fırsatlarıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Beğenileri Kazanan Cistus Pastil Modelleri

Beğenileri Kazanan Cistus Pastil Modelleri

Cistus Pastil modelleri, farklı amaçlara rahatlıkla hizmet eder. Beğenileri kazanan modeller, sağlık ve günlük bakım için son derece faydalı etkiler sunar. Böylelikle her türlü kullanım amacına hizmet eden içerikleri kolaylıkla tüketmeniz mümkündür. Tatlandırma için seçilen modeller, çeşitli alanlarda tüketim imkanı oluşturur. Tatlandırıcı içeriği ile ön plana çıkan ürünler, birçok farklı yiyecek ve içeceğin tatlandırılması için kullanılır. Bazı modelleri, çay veya kahvenize tatlandırıcı olarak ekleyebilirsiniz. Böylelikle keyifli anlarınızı sağlıklı biçimde değerlendirirsiniz. Lezzeti ve kokusuyla ön plana çıkan çeşitler, ağız kokusunun önlenmesi veya nefesin taze kalmasını için sıklıkla tercih edilir. Bu ürünlerin bir diğer dikkat çeken özelliği, ağızda kolay şekilde dağılmasıdır. Söz konusu modeller, ağızda hızla çözünen yapıları sayesinde hızlı bir şekilde etki eder. Doğrudan ferahlama sunan ürünler, diş fırçalamasından sonra tüketilebilir. Böylelikle son derece faydalı olan vitaminleri kolay şekilde vücudunuza alabilirsiniz. Pastil modelleri, küçük boyutları sayesinde kolayca taşınır ve saklanır. Bu nedenle, seyahat sırasında ya da işteyken çantada veya cebinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Tüp biçiminde olan modellerden tablet biçimindeki modellere kadar aroma bulmanız mümkündür. Bu çeşitlilik sayesinde hem taşıma hem de tüketim imkanı olarak farklı içeriklere sahip olabilirsiniz. Günün her anında yanınızda olan modellerin sunduğu rahatlık sayesinde boğaz kuruluğunu hızlı şekilde çözmeniz mümkündür. Pastil modelleri, birçok farklı lezzette mevcuttur. Bazıları, meyve tatlarına sahip olduğundan tatlı bir lezzet sunarken, diğerleri nane, kekik veya okaliptüs gibi ferahlatıcı tatlar sunar. Bu sayede, herkesin tercihine uygun bir aroma bulması mümkündür. Bırakıla aromatik etki, uzun süre boyunca ferahlık sağlar. Ciğerleri açan seçenekler, nefes alıp vermenizi kolaylaştırır. Böylelikle son derece sağlıklı bir tüketim avantajı yakalayabilirsiniz. Vitamin ve mineral açısından zengin olan alternatifler, müşterilerin beğenisine sunulur. Bu sayede, özellikle soğuk algınlığı veya grip gibi hastalıklar sırasında bağışıklık sistemini destekler. Ayrıca bazı modeller, florür içeriğine sahip şekilde üretilir. Böylelikle diş sağlığını da destekler. Diş sağlığını destekleyen içerikler, çürüme veya sararma gibi sorunların önlenmesi konusunda yardımcı olur. Böylelikle hem iç organlarınıza hem de görünüm odaklı fayda sağlayan ürünleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Cistus Pastil tavsiye üzerine günde 3 adet tüketilebilir. Fazla tüketimler, korumadan ziyade artık zarar vermeye başlayabilir. Özellikle diş sağlığı için fazla tüketimler son derece olumsuz sonuçlara neden olabilir. Dolayısıyla benzersiz tatları 3 tabletten fazla tüketmemeniz gerekir. Sade olarak tüketim yerine içecekler ile tercih ederseniz bazı olumsuz etkilerden sıyrılmanız mümkün olur. Böylelikle 3 tabletten oldukça yüksek şekilde verim alabilirsiniz. Tavsiye edilen kullanımı dışında çok küçük yaştaki çocuklara da doğrudan tüketim önerilmez. İçeceklerin içerisinde karıştırılarak eritilen modelleri küçük yaştaki çocuklarınız için tercih etmeniz gerekir. Bu ürünlere Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaliteli İçeriği ile Cistus Pastil

Kaliteli İçeriği ile Cistus Pastil

Pastil Cistus, kalitesi ile müşterilerin güvenle tercih etmesini sağlar. Söz konusu marka, doğal ürünler sunması sayesinde büyük ilgi görür. Marka, özellikle sağlıklı tüketim konusundaki uzmanlığını ürünlerine yansıtır ve doğal bileşenlerin kullanımına büyük önem verir. Cistus bitkisi, Akdeniz bölgesinde yetişen, yaraların iyileşmesine yardımcı olan bir bitkidir. Cistus bitkisi ayrıca antioksidanlar ve oldukça güçlü güçlü besin maddeleri içerir. Söz konusu bitkinin sunduğu tüm yararlar, ürünlere aktarılarak sağlıklı tüketim imkanları sunulur. Bazı alternatifler, doğrudan mideyi rahatlatmanız için idealdir. Özellikle yemek sonrası şişkinlik, gaz, mide bulantısı gibi semptomları hafifletmeniz için son derece faydalıdır. Modellerin içeriğinde zencefil, papatya, nane gibi doğal bitki özleri bulunur. Bu bitkilerin sahip olduğu farklı avantajlardan doğrudan yararlanmanız mümkündür. Her bitkinin doğal özleri, özenli biçimde korunarak ürünlere aktarılır. Böylelikle bitki özlerinden alınan fayda oldukça büyüktür. Aynı zamanda ürünlerin organik bileşenlere sahip olması nedeniyle sağlık açısından da oldukça büyük destek sunar. Kötü nefes, birçok insan için utanç verici bir durumdur. Bu ürünler, kötü kokuları ortadan kaldırır, ağızda hızla çözünerek nefesinizi taze tutmanızı sağlar. Özellikle diş fırçalaması sonrasında tüketmeniz, bu etkinin süresini uzatır. Temiz alanda tüketim gerçekleştiği için eşsiz aroma kolaylıkla yayılarak uzun süre boyunca ferahlık sağlar. Mentol ile nane içeriğine sahip olan ürünler, grip gibi hastalıklarda da son derece faydalı çözümlerden biri olabilir. Nefes alıp vermenin zorlaştığı bu zamanlar, ciğerlerinizi açarak nefes almanızı kolay hale getirir. Böylelikle burun tıkanıklığı gibi sorunların önüne kolaylıkla geçmeniz mümkün olur. İçerisinde yer alan doğal bileşenler, yoğun kimyasala maruz bırakılmadan satışa sunulur. Böylelikle bitki özlerinden alınan verim oldukça yüksek bir haldedir. Küçük şekli, renkli yapısıyla görünüm olarak da beğeni kazanan modeller, sağlığınızı düşünür. Üst solunum yolu enfeksiyonlarının yanı sıra çeşitli nefes sorunlarıyla baş etmenize yardımcı olabilir. Bu ürünleri alerjen ya da ilaç etkileşimi riskine karşı aile hekiminize danışarak kullanmanız tavsiye edilir. Sağlığınızı geri kazanmanız için son derece faydalı olan ürünleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Ağız kokusu, mide yanması gibi çeşitli rahatsızlıkları önleyen alternatifleri doktorunuza danışarak tüketebilirsiniz. Trendyol’dan Cistus pastil satın alabilirsiniz.

Her Yaşa Uygun Cistus Pastil

Her Yaşa Uygun Cistus Pastil

Cistus boğaz pastili, birkaç farklı şekilde üretilir. Yetişkinlerle çocuklara ayrı olarak üretilen modeller, kolay tüketim imkanı sunar. Böylelikle her yaştan müşteri ürünlerin faydasını kolaylıkla görür. Çocuklar için üretilen boğaz pastilleri, genellikle meyve aromalı şekilde üretilir. Yumuşaklığı sayesinde kolay tüketim sağlayan alternatifler çocukları düşünür. Bu seçenekler, çocukların ilgisinin çekilmesi için renkli, eğlenceli şekillerde üretilir. Böylelikle, çocukların tedaviye istekli olmaları sağlanarak sürecinin kolaylaşması hedeflenir. Çocuklar için üretilen alternatifler, sağlık açısından güvenli olması için özel olarak formüle edilir. Bu seçenekler, çocukların hassas boğazları için uygun dozlarda, doğal bileşenlerle üretilir. Bu bileşenler arasında mentol, nane yağı, propolis ve C vitamini gibi sağlıklı bileşenler yer alır. Boğaz pastilleri, çocuklar için rahat bir tedavi yöntemi olmasının yanı sıra, ilaçlarla yapılan tedavilerin yerine kullanılan doğal bir seçenektir. Ürünlerin etkisi hızlıdır ve çocukların hızlı bir şekilde rahatlamasına yardımcı olur. Ancak, çocuklar için boğaz pastillerini kullanmadan önce mutlaka doktorunuzla konuşmanız tavsiye edilir. Çünkü bazı çocuklarda alerjik reaksiyonlara neden olur ve bazı ilaçlarla etkileşime girebilirler. Bu nedenle, doktorunuz ürün kullanımına onay vermeden önce, öncelikle çocuğunuzun sağlık durumunu dikkatlice değerlendirmesi gerekir. Değerlendirme sonucu uygun görürse bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Cistus pastil kampanya seçenekleri arasında pek çok model yer alır. Kampanyaların sunduğu uygun fiyatlar, ürünlere hızlı ve kolay şekilde ulaşmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda kampanyaların içerisinde pek çok aroma aynı anda yer alabilir. Böylelikle aroma konusunda kararsız kalırsanız bütün aromaların olduğu küçük setlere ulaşabilirsiniz. Küçük seçenekleri denedikten sonra beğendiğiniz aromanın büyük paketli halini kolaylıkla elde etmeniz mümkündür. Kampanyaları takip ederek bu ürünlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kampanyalı modelleri Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.

Çeşitli Cistus Pastil Ürünleri

Çeşitli Cistus Pastil Ürünleri

Cistus antivirüs pastil modelleri oldukça sık biçimde tercih edilir. Antivirüs pastili, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olması ve virüslerin vücutta yayılmasını önlemesi amacıyla üretilen bir üründür. Bu modeller, özellikle soğuk algınlığı, grip ve diğer solunum yolu enfeksiyonlarına karşı koruma sağlanması için üretilir. Antivirüs modelleri, içerisinde doğal ve bitkisel bileşenler barındırır. Bu bileşenler arasında faydalı otlar, C vitamini, çinko, propolis ve mentol gibi etkili bağışıklık sistemi güçlendirici özellikleri olan maddeler yer alır. Bu bileşenler, vücutta enfeksiyonlara karşı savaşan hücreleri artırarak ve virüslerin vücutta yayılmasını önleyerek, bağışıklık sistemini güçlendirir. Antivirüs modelleri, geleneksel ilaçlara ek olarak kullanılan doğal bir seçenektir. Söz konusu ürünler, diğer ilaçların yanı sıra kullanıldıklarında, enfeksiyonun tedavi sürecini hızlandırabilir ve hastalığın süresini kısaltabilirler. Antivirüs modelleri ayrıca, özellikle kış aylarında soğuk algınlığı, grip ve diğer solunum yolu enfeksiyonlarına karşı koruyucu olarak sıklıkla tercih edilir. Bu ürünler, özellikle yoğun kalabalıkların olduğu yerlerde, seyahat sırasında veya zayıf bağışıklık sistemine sahip olan müşterilerin tüketimine uygundur. Cistus pastil prospektüs konusunda Türkçe içeriği sayesinde beğenileri kazanır. Türkçe olarak anlatılan kullanım biçimi, müşterilerin ürünler hakkında tam bir fikre sahip olmasına yardımcı olur. İçeriğinde kimlerin tüketimine uygun olup olmadığı okunabilir. Aynı zamanda olası yan etkileri okuyarak tüketim miktarı konusunda kendinizi ayarlayabilirsiniz. Cistus pastil yorum bölümünde yan etkilere dair bilgiler almanız mümkündür. Aynı zamanda ürünlerin aroması, tadı ve işlevselliği hakkında bilgi almanızı sağlayan yorum bölümü, oldukça faydalıdır. Yorumları okuyarak aldığınız bilgiler doğrultusunda karar vermeniz oldukça kolaylaşır. Ürünleri önceden satın alan müşterilerin görüş ve deneyimlerinden faydalanarak istediğiniz ürüne rahatlıkla karar verebilirsiniz. Böylelikle karar verdiğiniz bu ürünlere Trendyol üzerinden kolaylıkla göz atabilirsiniz.

Kaliteli Cistus Pastil Kullananlar

Kaliteli Cistus Pastil Kullananlar

Cistus pastil kullananlar, son derece faydalı ürünlere sahip olur. Sağlık ve gündelik hayat için sunduğu rahatlık ile beğenileri kazanan modeller, müşterilerin sıklıkla tercih etmesine yol açabilir. Özellikle kış aylarında sıklıkla meydana gelen soğuk algınlığı gibi hastalıkların tedavisinde ek gıda olarak tercih edilen modeller, son derece etkilidir. Ancak söz konusu seçenekler, tek başına bir tedavi yöntemi olarak kullanılmamalıdır. Enfeksiyonların ciddiyeti durumunda, ilaç tedavisi gerekir. Dolayısıyla hastalığın durumu doktor tarafından belirlendikten sonra ürünlere yönelmeniz gerekir. Aynı zamanda doğrudan doktorların önerisi olarak da çeşitlere sahip olabilirsiniz. Cistus Creticus pastil, oldukça faydalı etkilere sahiptir. Pastiller, özellikle boğaz ağrısı, faranjit, ağız yaraları ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı etkili bir tedavi seçeneği olarak kullanılır. Cistus creticus seçeneği, içerisinde bulunan bitkisel bileşenler sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Söz konusu bileşenler arasında polifenoller, flavonoidler ve fenolik asitler mevcuttur. Bileşenlerin antioksidan özellikleri, serbest radikallerin neden olduğu hücre hasarını önlemeye yardımcı olur ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca, söz konusu çeşitler, doğal antiseptik özellikleri sayesinde enfeksiyonların yayılmasını önler. Pastiller, boğazda bakterilerin ve virüslerin üremesini engelleyerek, enfeksiyonların kötü hale gelmesini önler. Pastillerin içerisinde olan uçucu yağlar, antiseptik özellikleri sayesinde solunum yolu enfeksiyonlarının neden olduğu semptomları hafifletir. Çeşitlerin arasında dikkatleri çeken modeller, kullanımı kolay ve taşınması uygun olduğundan, seyahat edenler için de ideal bir tedavi seçeneği olur. Ürünler, özellikle havalandırmanın yetersiz olduğu uçak ve tren yolculuklarında kolaylıkla tüketilir. Ayrıca okulda ve işte, enfeksiyonların yayılmasını önlemeniz için de tercih edebilirsiniz. Cistus pastil indirim dahilindeki ürünler, avantajlı fiyatlar sunar. Avantajlı fiyatlar, ekonominizi korumanıza yardımcı olurken kaliteli seçeneklere sahip olmanızı sağlar. Avantajlı ürünlere Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Cistus Pastil Fiyat Seçenekleri

Avantajlı Cistus Pastil Fiyat Seçenekleri

Söz konusu seçenekleri satın alan müşteriler, oldukça kaliteli çeşitlere sahip olur. Kaliteli çeşitlerin sunduğu yüksek avantaj, sağlık açısından oldukça önem taşır. Aromasıyla ve etkisi ile beğenileri kazanan modeller, günün her anında yanınızda olmayı başarır. Uygun fiyatlı modellerin içerisinde popüler şekilde tercih edilen Cistus pastil ballı limonlu, beğenileri kazanır. Bal, doğal olarak antibakteriyel ve antiviral özelliklere sahip olan bir bileşendir. Ayrıca, balın antioksidan özellikleri, vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve enfeksiyonların yayılmasını önler. Bal, aynı zamanda boğazdaki tahrişi hafifletir ve öksürüğü azaltır. Limon, yüksek miktarda C vitamini içerir ve antiseptik özelliklere sahiptir. C vitamini, bağışıklık sistemini güçlendirir ve enfeksiyonların yayılmasını önler. Limon, aynı zamanda boğazdaki iltihabı azaltır ve balın tatlılığını dengeleyerek pastilin tadını iyileştirir. Ballı limonlu pastillerin kullanımı oldukça kolaydır. Pastilleri, boğaz ağrısı veya öksürük semptomları hissettiğinizde kullanabilirsiniz. Pastiller, özellikle geceleri, semptomların şiddetinin arttığı zamanlarda rahatlamaya yardımcı olur. Gece yatmadan önce tüketim sağlayarak güne ferah şekilde başlamanız mümkündür. Cistus Phyto pastil modeli de uygun fiyatlı seçeneklerdendir. İçerisinde yer alan bileşenler ile beğenileri kazanan modeller, sıklıkla tercih edilir. İçerisinde bal, propolis, portakal kabuğu yağı ve nane yağı mevcuttur. Bal, antioksidan ve antibakteriyel özelliklere sahiptir ve boğazdaki tahrişi azaltır. Propolis, arıların salgıladığı bir madde olan doğal bir antibiyotiktir ve enfeksiyonları önlemeye yardımcı olur. Portakal kabuğu yağı, enfeksiyonları önlemeye yardımcı olan antiviral özelliklere sahiptir. Nane yağı, rahatlatıcı ve ağrı kesici özellikleri ile bilinir. Cistus pastil fiyat konusunda da müşterilerin beğenisini kazanır. Uygun fiyatlı seçenekler, her bütçenin ürünlere kolaylıkla ulaşmasına yardımcı olur. Böylelikle ev ekonominizi sarsmayan kaliteli seçenekleri gönül rahatlığı ile Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.

10 soruda pastil hakkında tüm merak edilenler

1- Bir pastil koronavirüsü yok edebilir mi? 

Evet, edebilir!  Yapılan çalışmalar gösteriyor ki pastiller çok daha etkili olduğunu kanıtladı. Nar kabuğu özütü içeren pastiller ile yapılan çalışmada, 3 günlük düzenli kullanımı sonucu covid hastalarında yüzde 91 oranında virüsleri azaltmış. Türkiye’de de yakın zamanda bir laboratuvar deneyi yapıldı, hatta haberlere çıktı, pastilin virüsü yok ettiği ispatlandı. 

2- Bir pastil gerçekten salgından korunmada yöntem olabilir mi? 

Salgından korunmada tek yöntem diye bir şey olmadığı gibi önemli olan doğru yöntemlerin hepsinin bir arada kullanılabilmesidir. Virüse karşı etkisi kanıtlanmış pastiller, salgından korunmada etkin bir silahtır 

3- Covid sırasında pastil kullanmak işe yarar mı? 

Hindistan’da düzenlenen yeni bir klinik çalışma var. Hastanede yatan ve ev karantinasında olan Covid pozitif hastalarda kullanılan pastilin öksürüğü %50 oranında azalttığı görülmüş. Kan değerlerinde de iyileşme saptanmış. Bu bile çok iyi, hastalığı daha hafif atlatmayı sağlıyor. 

4- Neden pastil de, ilaç değil? 

Virüsler ve bakterilerin vücuda giriş kapısı, ağız ve burun…. Boğazdaki virüsü hapsedip, akciğere inmesini önleyecek bir formül olarak pastil kullanılabilir.

5- Pastil ağızda eridikten sonra neden 30-60 dakika yemek yenmemeli? 

Örneğin bir yaranın üzerine krem sürdükten sonra yıkanmıyorsa, burada da aynı mantık geçerli. Bu pastillerin etkisini ağız ve boğazda gösteriyor.. O etkinin uzun süre tesir etmesi için, su yada yiyecek yenmemesi lazım. Bu sayede pastil ağızda işini daha doğru yapabiliyor.  

6-  Pastiller neden şekersiz olmalı? 

Şekerler, ağız içerisinde bakterilerin gelişmesini, üremesini teşvik eden besinlermiş. Yani bir nevi mikrop besleyicisi… O yüzden pastil kullanırken, şekersiz olmasına dikkat edin. İyileşeyim derken, daha beter hasta olmayın… 

7- Bir pastil evde yapılabilir mi? 

Evde pastil yapımı şehir efsanesinden öte bir şey değil. Çünkü pastilin etkili olabilmesi için patentli bir karışım ve özel bir teknolojiye sahip olunması gerek bu nedenle pastil kullanmak istiyorsanız mutlaka bir eczaneden edinmelisiniz. 

8- Bazı doktorların bu konuda olumsuz sözler söylediğini görüyoruz 

Bu doktorların ilaç ve tedaviye bakış açısına göre değişiyor. Bu nedenle doğal ürünleri tercih eden doktorların bakış açısı değişik olabiliyor.  

9- Her pastil aynı mıdır

Etkileri ve kullanım alanı düşünüldüğünde her pastil asla aynı değildir. Aksine her pastilin hastalığın özelliğine göre değişen türleri vardır. 

10- Doğru pastili alırken, kime danışmalıyız?

Eczacınıza ve mutlaka doktorunuza danışabilirsiniz.  Eğer herhangi bir alerjiniz yoksa ve doktorunuz tarafından öneriliyorsa  alacağınız ürünü sorun, eczacınıza danışarak satın alabilirsiniz. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir