dünyanın en çirkin ülkesi / Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı 15 ülke - Magazin Haberleri

Dünyanın En Çirkin Ülkesi

dünyanın en çirkin ülkesi

kaynağı değiştir]

Üye Trade mil. USD () Nominal GYSİH mil. USD ()[9]GSYİH (SAGP) mil. USD ()[9]Kişi başına GYSİH USD ()[9]Kişi başına GYSİH (SAGP) USD ()[9]İGE () Nüfus() Alan
km2
P5G4G7BRICSMIKTADACOECDC'wthN11OPECCIVETSNATOEkonomik sınıfı (IMF)[10]
&#;ABD EvetYokEvetYokYokEvetEvetYokYokYokYokEvetGelişmiş
&#;Almanya YokEvetEvetYokYokEvetEvetYokYokYokYokEvetGelişmiş
&#;Arjantin YokYokYokYokYokYokYokYokYokYokYokYokGelişen
&#;Avustralya,1 YokYokYokYokEvetEvetEvetEvetYokYokYokYokGelişen
&#;Birleşik Krallık,1 EvetYokEvetYokYokEvetEvetEvetYokYokYokEvetGelişmiş
&#;Brezilya,0 YokEvetYokEvetYokYokYokYokYokYokYokYokGelişen
&#;Çin EvetYokYokEvetYokYokYokYokYokYokYokYokGelişen
&#;Endonezya,9 YokYokYokYokEvetYokYokYokEvetYokEvetYokGelişen
&#;Fransa,4 EvetYokEvetYokYokEvetEvetYokYokYokYokEvetGelişmiş
&#;Güney Afrika,8 YokYokYokEvetYokYokYokEvetYokYokEvetYokGelişen
&#;Güney Kore,4 YokYokYokYokEvetEvetEvetYokEvetYokYokYokGelişmiş
&#;Hindistan,7 YokEvetYokEvetYokYokYokEvetYokYokYokYokGelişen
&#;İtalya,4 YokYokEvetYok

G20

20 Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanı Grubu, dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alan 19 ülkeden ve Avrupa Birliği Komisyonu'ndan oluşuyor. Daha çok İngilizceGroup of 20 (20 Grubu) kavramının kısaltması olan G20 adıyla bilinir.

G20 ülkelerini Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Avustralya, Brezilya, Çin, Endonezya, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Kanada, Meksika, Rusya, Suudi Arabistan, Türkiye ve Avrupa Birliği Komisyonu oluşturuyor.

G20'ye üye 19 ülkenin hepsinin millî geliri dünyada ilk 31'de yer alıyor. İspanya, İsviçre, Norveç, İran, Tayvan ve Venezuela ekonomik olarak bazı üyelerden daha büyük olmalarına rağmen G20'de bulunmuyor. Birçok Avrupa Birliği ülkesi de, G20'de bağımsız olarak değil sadece AB Komisyonu olarak temsil ediliyor.

Tarih[değiştir

etiket Uzmanlar Puanladı: İşte Dünyanın En Güzel Kadınlarının Olduğu Cennet Diyarı 20 Ülke!

Haberler

Yaşam

Uzmanlar Puanladı: İşte Dünyanın En Güzel Kadınlarının Olduğu Cennet Diyarı 20 Ülke!

Dünyanın en güzel kadınlarının yaşadığı ülkeleri nasıl öğrenebiliriz? Missosology adlı internet sitesi bu sorunun cevabını veriyor. İnternet sitesi yılının en büyük güzellik yarışmalarını analiz etti ve yarışmaları diğer ülkelere göre daha sıklıkla kazanan ülkeleri belirledi. Dünyanın en güzel kadınlarına sahip olmaktan gurur duyan ülkeleri sizler için derledik.

Dikkat! Bu içerik aşırı güzellik içerir.

Kaynak:funduszeue.info

Hollanda

Avusturya

Belarus

Jamaika

Avustralya

Brezilya

Polonya

Japonya

Romanya

Nepal

ABD

9. Kolombiya

8. Endonezya

7. Porto Riko

6. Tayland

5. Vietnam

4. Güney Afrika Cumhuriyeti

3. Meksika

2. Filipinler

1. Ve tabii ki herkesin kulağının aşina olduğu bir cümle: ''Venezuela güzeli''.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dünyanın en çirkin şehirleri

  • Guatemala, Guatemala

    Suçun oldukça yaygın olduğu bu şehir, normal şartlarda oldukça güzel olan ülkenin başkenti. Çoğu binanın yıkılmanın eşindeymiş gibi göründüğü şehir, bir başkentten çok, gecekondu mahallesine benziyor.

  • Meksiko, Meksika

    Meksiko, dünyanın en tehlikeli şehirlerinden biri olarak biliniyor. Güvenli bir sığınak olsaydı bile, yine de pek cezbedici bir şehir olarak tanımlanamazdı. Dünyanın en kirli şehirlerinden biri ve bakmaya değer bir bölgesi neredeyse yok gibi.

  • Amman, Ürdün

    Dünyanın en müthiş tarihi bölgelerine ev sahipliği yapan bu başkent, seyahat rotanızın yalnızca transit geçiş noktası olmalı - kirli, kaotik caddelerin ve birbiri üzerine yığılmış gibi görünen binaların keyfini çıkarabilirim demiyorsanız eğer.

  • Karakas, Venezuela

    Venezuela, uluslararası güzellik yarışmalarındaki inanılmaz başarısı ile biliniyor; Venezuelalı kadınlar ise estetik müdahaleli vücutları ile ünlü. Ancak ülkenin başkentinin herhangi bir güzel yanının olmadığı kesin. Şehir, hem gecekondu mahalleleri ile çevrili; hem de en merkezi bölgelerinde bile planlamadan eser yok.

  • Luanda, Angola

    Afrika'da son zamanlarda yaşanan ekonomik başarı hikayesinin başkenti olarak inanılmaz bir değişimden geçiyor; umarız ki bu yeni gelişmeler, şu ana kıyasla daha davetkar bir görünümü beraberinde getirir ve dünyanın en pahalı şehirlerinden birinin semalarını işgal eden çirkin apartmanları yok eder.

  • Kişinev, Moldova

    Moldova'nın başkenti, kelimenin tam anlamıyla gözünüzü tırmalıyor. Bu sanayi şehri, çoğunlukla çürümenin eşiğinde olan çirkin, Sovyet tarzı binalardan oluşuyor. Doğu Avrupa'da Sovyet döneminden kalma birçok antipatik şehir var; ancak bir başkentten biraz daha sempatik olması beklenir.

  • Houston, ABD

    Houston, nüfus bakımından ABD'nin en büyük dördüncü şehri; ancak göze hitap etmediği kesin. Birçok çirkin Amerikan şehri var; ama Houston, yoksul ve evsiz nüfusu fazla olup korkunç kentsel peyzajı ile içlerinden en çirkini.

  • Detroit, ABD

    İşte size acı bir gerçek: Detroit, çirkin bir şehir. Yalnızca estetik açıdan değil, hayat kalitesi bakımından da - ki bu durum, on yılda nüfusunun çeyreğini kaybetmiş olmasının sebebi. Ülkedeki en yüksek suç oranlarından birine sahip olmasının da etkisi var tabi ki; ama burası genelde tuğla, beton ya da camdan yapılma harap binalarla dolu, kirli bir şehir.

  • São Paulo, Brezilya

    Doğa, bütün imkanlarını Rio'da kullanmış, ülkenin bir diğer metropolü olan Sao Paulo'yu unutmuş gibi görünüyor. Söz konusu yemek ve alışveriş olduğunda dünyanın en heyecan verici şehirlerinden birisi; ancak kocaman ve çirkin bir beton ormanı olduğu gerçeği de su götürmez.

  • Los Angeles, ABD

    Bir şehrin kalabalık otoyolları ile tanınması, onu itici yapmaya yeter; ama yürümeye başladığınızda da görülecek pek bir şeyin olmadığını fark edeceksiniz. Hollywood'un ve yakındaki sahillerin cazibesine rağmen, Los Angeles, güzel denebilecek bir şehir değil maalesef. Dünyanın en ünlü şehirlerinden birinin bu estetik yoksunluğuna bahane yok ne yazık ki.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası