yıldırım belediyesi whatsapp hattı / Yıldırım Belediyesi Nasıl Gidilir? Yıldırım Belediyesi Durağı Yol Tarifi | NTV Haber

Yıldırım Belediyesi Whatsapp Hattı

yıldırım belediyesi whatsapp hattı

YıldırımBelediye BaşkanıOktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törende belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Bayramların, birlik beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığı, sevenlerin bir araya geldiği, küskünlerin barıştığı şefkat dolu günlerin en hayırlıları olduğunu ifade eden Yılmaz, “Kurban Bayramı’nın bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine, birlik ve beraberliğimizi daim kılacağına inancı ile tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum. Yıldırımlıların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. İtikadımızın temel ibadetlerinden birisi olmasının yansıra toplumsal dayanışmamızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en önemli yansımalarından birisi olan Kurban Bayramı’nın Yıldırımlılar başta olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Bursa'da Yıldırım Belediye personeli bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törende belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Bayramların, birlik beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığı, sevenlerin bir araya geldiği, küskünlerin barıştığı şefkat dolu günlerin en hayırlıları olduğunu ifade eden Yılmaz, "Kurban Bayramı'nın bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine, birlik ve beraberliğimizi daim kılacağına inancı ile tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum. Yıldırımlıların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. İtikadımızın temel ibadetlerinden birisi olmasının yansıra toplumsal dayanışmamızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en önemli yansımalarından birisi olan Kurban Bayramı'nın Yıldırımlılar başta olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası