cicek maketi / ꧁ Çiçek Takı Tasarım ꧁ (@cicektakitasarim) • Instagram photos and videos

Cicek Maketi

cicek maketi

&#;i&#;ek Yapımı: Karton Ve Kağıttan &#;i&#;ek Nasıl Yapılır?

Karton ve kağıt gibi malzemeler kolayca bulunabilir. Bu malzemeler ile eğlenceli ürünler yapabilirsiniz. Çiçek yapımı ise oldukça basit olan ve herkesin kolaylıkla yapabileceği ürünlerdir. Karton ve kağıt kullanarak birbirinden farklı çiçekler yapabilirsiniz. Bu çiçekleri süs için veya sadece saklamak için yapabilirsiniz.

Karton ve Kağıttan Çiçek Yapımı Malzemeleri

1. Karton veya kağıt
2. Makas
3. Yapıştırıcı ve bant
4. Maket bıçağı
5. Renkli el işi kağıdı
6. Çöp şiş

Karton ve Kağıttan Çiçek Nasıl Yapılır?

1. Öncelikle karton veya kağıttan eşit parçalar kesmeniz gerekiyor. Kestiğiniz parçaları bir kenara bırakın. Daha sonra çiçeğin sap kısmını yapmaya geçebilirsiniz.

2. Çöp şiş yardımı ile çiçeğin sapını oluşturmanız gerekiyor. Bunun için çöp şişin uzunluğunu kendinize göre ayarlayarak renkli el işi kağıdından yeşil renk ile kaplamalısınız. Yeşil dalı bu şekilde iyi bir şekilde oluşturmuş olursunuz.

3. Çiçeğin sapı oluştuktan sonra çiçeğin yapımına geçebilirsiniz.

4. Kestiğiniz parçaları yapacağınız çiçek türüne göre katlamanız gerekiyor. Örneğin, gül yapmak için önce büyük çukur bir karton ardından yaprakları için küçük parçaları yerleştirmeniz gerekiyor. Lale için ise çukur bir karton parçasını lale şeklinde keserek lalenizi oluşturabilirsiniz.

5. Yapmak istediğiniz çiçek türüne göre parça keserek ve bu parçaları yapıştırarak çiçeğinizi oluşturabilirsiniz.

6. Son aşamada ise çiçeğin sap kısmı ile çiçeği birleştirerek yapımı bitiriyorsunuz. Bunun üçün hazırladığınız çöpü ve çiçeği yapıştırıcı ile iyice tutturmanız gerekmektedir.

Çiçek yapmak oldukça kolay olan bir iştir. Ayrıca vaktinizi değerlendirmenizi sağlayan eğlenceli bir iştir. Çiçek yaparak hem vakit geçirebilir hem de eğlenebilirsiniz. Ayrıca çocukların gelişimi in oldukça önemli bir el işi olduğu bilinmektedir. Bunun için kağıt veya karton alarak son derece güzel ürünler ortaya koyabilirsiniz.

Emily&#;nin Çiçek Dükkanı Kendin Yap Maket Kiti DG

Emily&#;nin Çiçek Dükkanı Kendin Yap Maket Kiti

Emily&#;nin Çiçek Dükkanı Kendin Yap Maket Kiti zarif ve şık tasarıma sahip, çevre dostu ekolojik malzemeden üretilmiştir.

Emily&#;nin Çiçek Dükkanı Kendin Yap Maket Kiti yaklaşık ölçeğine sahiptir. Tüm parçalar ayrı paketlerde yer almaktadır. Kolay anlaşılır renkli talimat kitapçığı sayesinde keyifle maket evi yapabilirsiniz. Parçalar çevre dostudur, çağak içermemektedir. Kokusuz boyaya sahiptir. Su ile kolayca temizlenebilir.

El yapımı şık bir aksesuara sahip olacaksınız.

Bu ahşap model kitleri içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkartacak  ve el sanatlarına aşık olmanızı sağlayacaktır. Aksesuar parçalarını birleştirmek oldukça kolaydır. Acemi bir maketçiyseniz adımları dikkatlice izleyip kolayca yapabilirsiniz.  Kendinize bir süre verin, mesela günde 2 saat. Böylece hem kendinize güzel bir hobi edinmiş olacaksınız ve sonunda harika bir maket eve sahip olacaksınız.

Sabırlı Olun ve iyi hissedin

Mükemmel bir maket ev için sabır en büyük silahtır. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle beraber maketi yapıp farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Maket ev tamamladığınızda ortaya çıkan harika ürüne bakıp mükemmel bir ürüne sahip olmayın gururunu taşıyın. Evi tamamladıktan sonra farklı aksesuar ekleyerek dekore edebilirsiniz.

Mükemmel bir hediye ve dekoratif obje

Böyle bir hediyeyi kimse reddetemez. Maket ev bahçesi erkek arkadaşa , kız arkadaşa ,anneye, babaya ya da çocuğunuza alabileceğiniz mükemmel bir doğum günü , sevgililer günü ya da yılbaşı hediyesi olabilir.

Dikkat

Robotime maket evlerin parçaları tam olarak kutuya eklenmiştir. Bu doğrultuda dikkatli bir şekilde parçaları kullanın. Parçalar kırıldığında hayalgücünüze göre o parçanın yerine farklı bir parça ile çözüm bulabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık

kg

Minimum Yaş

14+

Malzeme

Fırça, Kumaş, LED ışık, Metal, Kağıt, Plastik, Ahşap, Çeşitli Aksesuarlar

Bitmiş Ölçüsü

**mm

Paket Ölçüsü

**50mm

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası