erkek piercing modelleri kaş / Kaş Piercing: Zararları ve Riskleri Nelerdir? - Mortilki

Erkek Piercing Modelleri Kaş

erkek piercing modelleri kaş

Erkek Piercing

Her gün birçok insan yüzüne çeşitli aksesuarlar takar. Bu aksesuarlardan birine piercing denir. Bir yağ veya kıkırdak bölgesinin delinmesi sonucu deri altına takılan takı çeşidi olarak tanımlanabilir. Her geçen gün yeni modellerin çıkmasıyla bu takı türü geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Piercing aksesuar ürünleri sadece yüzde değil vücudun birçok yerinde kullanılıyor. Vücudun farklı bölgelerine yerleştirildiği bilinen erkek piercing modelleri genellikle titanyum, çelik, gümüş gibi çeşitli malzemelerden yapılır. Bu tür takılar eski çağlardan beri insanlar tarafından sevilmiştir. Çoğu zaman yüze uygulanan piercing uygulamaları, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen dekoratif bir tarz olarak tanımlanmaktadır. Delme işlemi anjiyokatta gerçekleştirilir. Anjiyokat, delinme alanına yöneliktir ve çelik veya titanyum delici bir anjiyokat plastiğine bağlanır. Piercing sonrası bir süre halka piercing kullanmaya devam etmek yaygındır. Bu nedenle sondaj yapılırken bu ürünler tercih edilmektedir. Dil piercingleri dudak piercinglerinden daha uzun ve daha kalındır. Burun piercingleri pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği aksesuarlardan biridir. Burun aksesuarlarının yanı sıra kulak piercingleri ve titanyum göbek piercingleri de popülerdir. Piercing kulak tipleri, tragus ve kıkırdak gibi farklı alanlarda tasarım seçeneklerine sahiptir. Kulak deldirme isimleri tragus, sarmal, sarmal öncesi delme, budak ve kabuklu delme olarak sıralanmıştır. Helis piercing kulağın kıkırdak kısmına takılan bir modeldir. Vücudunun herhangi bir yerini deldirmek istemeyen kişiler sahte piercing alternatiflerine bakabilirler. Protez piercingleri vücudun belirli bölgelerine mıknatıs veya kompresyon ile uygulanabilir. Sahte septum piercingleri ve sahte göbek piercingleri, doğru bir şekilde takıldığında gerçek piercinglere benzemeyi başarır.

Erkek Piercing Modelleri

Erkek Piercing Modelleri

Erkek piercing modelleri belirlenirken birbirinden farklı pek çok özellik işlev ve bölge göz önünde bulundurulur. Erkekler için piercing takmak tıpkı kadınlarda olduğu gibi tamamıyla aksesuar amaçlıdır. Piercing modelleri sayesinde erkekler diledikleri görünüme kavuşabilir ve kendi tarzlarını ideal bir şekilde ortaya koyma imkanına sahip olabilirler. Bu modellerin belirlenmesindeki faktörlerden biri olan uygulanacak olan bölge, bu sayede modellerin farklı isimlerle anılmasına sebebiyet vermiştir. Erkek burun piercing modeli erkeklerin burnundaki delik için özel olarak tasarlanmış kaliteli ve işlevsel bir üründür. Ürünün tüm burun yapıları ile uyumlu olması, kolay bir şekilde takıp çıkarılması ve son derece hijyenik olması sayesinde erkek kullanıcılar bu ürün modelini gönül rahatlığıyla tercih edebilmektedirler. Burun bölgesinin yanı sıra erkekler kulakları içinde birbirinden çeşitli pek çok piercing modelinden yararlanırlar. Erkek kulak piercing modelleri ile normal küpeler her ne kadar karıştırılsa da ikisi birbirinden tamamıyla farklı şeylerdir. Erkeklerin kulak bölgelerine takılan piercingler yalnızca kulak lobunu değil kulak kırdığına, lop kısmının alt tarafına, tragusa ve daha pek çok bölgeye takılabilir. Kulağın helix olarak adlandırılmakta olan bölgesine takılan piercing modeli helix piercing olarak isimlendirilir. Erkek helix piercing modelleri parlak taşlı, simli taşlı veya mat taşlı olarak değişkenlik gösterir. Bunun yanı sıra düz modeller veya halkalı modeller de erkek kullanıcıların beğenisine sunulur. Erkek kullanıcıların deldirmeyi en sevdikleri bölgelerden biri de hiç şüphesiz kaş bölgesidir. Kaşın bitimine delimi gerçekleştirilen bu işlem erkek piercing kaş modellerinin takılmasıyla tamamlanır. Bu sayede de erkekler yüzlerinde istediği gibi bir görünüm elde edebilir ve kendilerini çok daha iyi hissedebilir. Erkeklerin kulak bölgesinin tragus kısmının delinmesi de mümkündür. Hem kadınlarda hem de erkeklerde tragus bölgesine de piercing takmak çok yaygındır. Erkek tragus piercing modelleri de o bölge için son derece uygun ve kaliteli yapıya sahiptir. Erkek kullanıcılar isterlerse de tragus bölgesi ve helix bölgesini aynı anda deldirmeyi tercih edebilir; kulaklarında birden fazla piercing kullanmaya başlayabilir.

Farklı Tasarımlarla Erkek Piercing Çeşitleri

Farklı Tasarımlarla Erkek Piercing Çeşitleri

Kullanıcıların piercing aksesuarı satın alırken dikkat etmesi gereken birkaç şey vardır. Bu gibi durumlarda kaliteli malzeme kullanmak çok önemlidir. Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış bir piercing modeli satın almak, tedavi bölgesinde iltihaplanmayı önlemeye yardımcı olabilir. Burun, dil, kulak ve göbek gibi farklı bölgelere göre ayarlanabilen birçok piercing çeşidi vardır. Geçici kullanım için en uygun olanı, çoğu kullanıcının rahatlık için tercih ettiği kolay açma ve kapama delici stillerinden biri olan manyetik alternatiflerdir. Vücudun herhangi bir yerini delmemek için tercih edilen bu tür takılar, kullanıcının stilini daha da arttırmayı amaçlamaktadır. Delinebilir veya delme gerektirmeyen kıskaçlı ürün seçeneklerine de kendi zevkleriniz doğrultusunda göz atabilirsiniz. Çeşitli aksesuar markaları tarafından özenli bir şekilde üretilmekte olan bu ürünler yüz takılarında oldukça başarılıdır. Bu bakımdan yüzün hemen her bölgesi için rahatlıkla tercih edilebilecek piercing modelleri oldukça geniş bir ürün yelpazesinden oluşmaktadır. Bu aksesuarı isteyen kullanıcılar, günlük giyimlerine uygun farklı renkler seçebilirler. Özellikle kulağın üst kısmında kulak için de sıklıkla tercih edilen piercing modeli kullanılır. Kullanıcılar bu kulak arkası ürünlerini seçerken genellikle birden fazla veya tek seçenekle giderler. Her iki durumda da bu aksesuarlar kullanıcılara farklı bir his verebilir. Giysilerinin ve saçlarının rengine uyum sağlamak için birçok aksesuar ve takı üreticisi ürünlerini geniş bir renk yelpazesinde sunar. Günlük yaşam ve özel günler için farklı renk ve beden seçenekleriyle piercing modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Göbek bölgeniz için erkek göbek piercing modellerine göz atabilir, dilinizi deldirmek istiyorsanız erkek dil piercing modelleri arasından seçimler gerçekleştirebilirsiniz. Erkeklerin burun bölgesine takmayı tercih edebileceği modeller arasında erkek septum piercing modelleri de bulunuyor. Bu modeller burun deliklerinin orta kısmına takılarak burun kısmının çok hoş bir görüntüye ulaşmasına yardımcı oluyor. Üstelik erkek kullanıcılar erkek mıknatıslı piercing modellerinin fonksiyonları sayesinde, diledikleri zaman takıp çıkarma işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor. Sizler de yüz bölgenizde delim işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız ve şık ürünlerden yararlanmak istiyorsanız erkek piercing dudak ve diğer seçeneklere göz atabilirsiniz.

Erkek Piercing Çeşitleri Bakımı

Erkek Piercing Çeşitleri Bakımı

Kendilerine en iyi piercing modelini satın almak isteyen kullanıcılar, aynı zamanda kullanım rahatlığı konusunda da endişe duymaktadır. Sahada profesyoneller ve deneyimli kişiler tarafından yapılması gereken bu işlem, yapıldığı ortamın kusursuz temiz ve hijyenik olmasını gerektirir. Ortam aydınlatması, herhangi bir delici ekip için çok önemli bir adımdır. Vücudun işlemi yapmak istediğiniz bölgesine iğne yardımı ile bir delik açılır. Bu alan delindikten sonra kullanıcının istediği piercing tipi bu delikten geçirilir. Hafif ağrı ve kanama tamamen doğaldır. Tedaviden sonra düzenli olarak sıkacaksınız, ancak vücudunuza zarar vermemek için delici deliği düzenli olarak temizlemeniz önemlidir. Bu nedenle öncelikle antibakteriyel sabunlarla kendinize yardımcı olabilirsiniz. Bebek şampuanı gibi zararlı maddeler içermeyen temizlik ürünlerinden de rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Bu işlemler için delici bir temizlik sabunu da yeterlidir. Bu temizlik ürünlerinden biriyle piercing bölgesini günde iki kez temizlemelisiniz. Durularken köpürtmemeye çalışın. İşlem tamamlandıktan sonra piercing bölgesi kurutulmalıdır. Erkek piercing fiyatları belirlenirken ürünlerin yapısı belirleyici rol oynuyor. Titanyum ve çelik ürünlerinin fiyatları birbirinden farklılık gösteriyor. Sizler de birbirinden çeşitli özelliklere sahip olan ve dilediğiniz görünümleri elde etmenizde büyük yardımcı olan ürünler arasından kendi zevkleriniz doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle satın alma işlemlerinizi kısa süreler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

erkek kaş piercing ne demek?

Erkek kaş piercingi, kaş bölgesine delik açıp, takı takılması işlemidir. Bu piercing türü, son yıllarda erkekler arasında popüler hale gelmiştir.

Kaş piercingi, genellikle iğne veya pis tonun yardımı ile yapılır. Belirli bir kaş şekli belirlemek ya da süsleme amaçlı tercih edilen bir piercing türüdür. Aynı zamanda kişisel tarzınızı, benzersiz bir şekilde ifade etmenize olanak tanır.

Kaş piercingi işlemi, hijyenik koşullarda ve steril ekipmanlarla yapılması önemlidir. Piercing yapıldıktan sonra, bölge yeterince temizlenmeli ve dezenfekte edilmelidir.

Kaş piercingi genellikle ağrılı bir işlem değildir, ancak hafif bir rahatsızlık hissi oluşabilir. İyileşme süreci, kişisel faktörlere bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle birkaç hafta sürer.

Kaş piercingi, bazı işlerde veya okullarda kabul edilemeyebilir, bu nedenle bu faktörler göz önünde bulundurulmalıdır. Ayrıca piercingin bakımı ve temizliği çok önemlidir, yoksa enfeksiyon riski ortaya çıkabilir.

Özetlemek gerekirse, erkek kaş piercingi, belirli bir kaş şekli elde etmek veya kişisel tarzınızı ifade etmek için uygulanan bir süsleme işlemidir. Hijyenik koşullarda yapılmalı ve düzenli olarak bakımı yapılmalıdır.

Kaş Piercing: Zararları ve Riskleri Nelerdir?

Kulak deldirmek dünya genelindeki en geleneksel piercing yöntemi olsa da özellikle son yıllarda tercih edilen tek bölge olmaktan çıktı. Zira, kaşlardan genital bölgeye kadar vücudun pek çok noktası basit bir işlemle deldirilerek piercing takılabiliyor. Peki ama kaş gibi hassas noktalarda piercing riskli olabilir mi?

Piercing kullanımı özellikle gençler arasında her geçen yıl katlanarak artıyor. Burun, dil, dudak, göbek, kaş ve hatta genital bölge piercingleri birer moda akımı olarak kabul ediliyor. Yaygın olması ve basit prosedürlerle yapılmasına rağmen olası risklerini gözardı etmemek gerekiyor. Örneğin, kaş deldirme sonrasında sinir hasarı nedeniyle kaş düşmesi yaşanabiliyor veya bölge enfeksiyon kapabiliyor. Ek olarak, kaşlar yüze karakteristik özelliğini kazandırdığından ve iyileşme döneminde bu bölgedeki piercingi gizlemek neredeyse imkansız olacağından, kaş piercingi yaptırmadan önce birkaç detayın üzerinde düşünülmesi gerekiyor&#;

Makaleye Genel Bakış

Kaş Piercingi Ne Kadar Canımı Acıtacak?

Genel olarak konuşursak, kaş piercinginin acı değeri, diğer piercinglere göre daha azdır. Ancak bu, hiç canınızın yanmayacağı anlamına gelmiyor. Hafif bir yanmayla birlikte ağrı hissedeceksiniz fakat bu dayanılmaz bir acı olmamalı. Ayrıca, göz çevrenizde hafif bir morarma ve delinen bölgede hafif kanama oluşabilir. Genellikle bunlar için endişe etmenize gerek yoktur. Çoğu durumda kendi kendine geçer. Soğuk kompres yapın ve bol bol dinlenin. Aşırı bir semptom yaşarsanız mutlaka bir doktora görünün.

Kaş Piercingi Ne Kadar Sürede İyileşir?

Kaş piercinginin iyileşme süresi genel olarak 6 ila 8 hafta arasındadır ancak bazı kişilerin tam olarak iyileşmesi 3 ayı bulabilir. Özellikle ilk 2 aylık süre zarfında, saklamak isteseniz bile takılarınızı çıkarmamalı veya sürekli oynayarak hareket ettirmemelisiniz.

Kaş bölgenizdeki cilt hassas yapıdadır. Piercingi hareket ettirmek yara izine ve piercingin vücut tarafından reddedilmesine neden olabilir. Ayrıca, iyileşme sürecinde takının çıkarılması deliğin kapanmasıyla sonuçlanabilir. Aslında, kulağı delinen ve küpe takmayan kız çocuklarının kulak deliklerine ip takılmasının asıl sebebi budur.

Kaş Piercinginin Hangi Riskleri Var?

Kaş piercingi, takı takmak için kaş bölgesinin delinmesi işlemidir. Diğer vücut bölgelerinde olduğu gibi kaş bölgesinde delik açılması da bazı olası riskleri beraberinde getirir. Bunlarda bazıları:

  • Delinen bölgelere takılan bazı takılar (özellikle nikelden yapılmış parçalar) alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
  • Kaş delme işleminden sonra kızarıklık, ağrı, şişme veya irin benzeri akıntı görülebilir, bölge enfeksiyon kapabilir.
  • Kaş delme işlemi uzman kişiler tarafında yapıldığında genellikle güvenlidir ancak bu bölgedeki sinirlerin hasar görmesi durumunda kaş düşmesi gibi bazı sorunların yaşanabileceği unutulmamalıdır.
  • Delme işlemi için kullanılan ekipmanların hijyenik olmaması, hepatit B, hepatit C, tetanoz ve HIV gibi kan yoluyla bulaşan hastalıklara yakalanmanıza neden olabilir.
  • Piercing kazara bir yere takılarak cildinizi yırtabilir.
  • İlerleyen yıllarda, piercing kullanımından vazgeçseniz ve delik kapansa bile iz kalabilir.

Kaş Piercingi Sonrasında Nelere Dikkat Etmeliyim?

Kaş delme işlemi sonrasında hızlı ve sağlıklı bir iyileşme süreci için standart bakım uygulamalarına bağlı kalmalısınız. Ayrıca, kaş çevresindeki cildin hassas olması nedeniyle ekstra özen göstermeniz şart. Dikkat etmeniz gereken detaylardan bazıları:

  • Fazla agresif davranmadan kaşlarınızı cımbızla almanızda sorun yok ama ağda gibi yöntemleri bu bölgede kullanmayın.
  • Makyaj malzemeleri ve yüz bakım ürünleri dahil hiçbir kozmetiği delinen bölgeye yaklaştırmayın. Saçlarınıza sabitleyici sprey sıkacaksanız, delinen kısmın üzerini peçeteyle örtün.
  • İyileşme sürecinde (2 ila 3 ay) yüzmek için denize veya havuza girmeyin.
  • Piercinginizle oynamayın. Aşırı sürtünme, hem yaranın geç iyileşmesine hem de cildinizin takıyı reddetmesine neden olabilir.
  • Kıyafetlerinizi giyip çıkarırken takılmalara karşı dikkatli olun. Ufak bir kaza, kaş bölgenizin yırtılmasına yol açabilir.
  • Çoğu piercing yaklaşık 6 ila 8 hafta içinde iyileşir. Fakat, bazılarının iyileşmesi birkaç ay veya daha uzun sürebilir. Deliğin kapanmasını önlemek için bu süre zarfında geceleri bile takınızı çıkarmayın.
  • Takınızın ve delinen bölgenin temiz olmasına özen gösterin.

Kaş Piercingi Yaptırmalı mıyım?

Hem erkek hem de kadınlar kaş piercingi yaptırabilir ancak bu konuda ikilemdeyseniz ileri bir tarihe kadar ertelemenizde fayda var. Özellikle iyileşme sürecinde piercingi gizlemeniz zor olacağından iyi düşünün. İş yerinde veya okulda bana zorluk çıkaracak mı? Ailem bu konuda ne diyor? Prosedür sonrası bakıma dikkat edebilecek miyim? Olası risklerini göze alabiliyor muyum?

Tüm bu sorulara cevabınız pozitifse kaş piercingini yaptırabilirsiniz. Ancak, şüpheleriniz varsa şimdilik bu düşüncenizi rafa kaldırın. Ayrıca, alkol aldığınız zamanlarda (aslında hiç alkol almayın) kalıcı dövme ve piercing gibi kararları vermeyin.

Kaş Piercingi BakımıKaş Piercingi Kaç Günde İyileşir?Kaş Piercingi Kaş Düşürür mü?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası