saç spreyi saçı döker mi / JÖLE - определение и синонимы слова jöle в словаре турецкий языка

Saç Spreyi Saçı Döker Mi

saç spreyi saçı döker mi

Значение слова "kellik" в словаре турецкий языка

НОВОСТИ, В КОТОРЫХ ВСТРЕЧАЕТСЯ ТЕРМИН «KELLIK»

Здесь показано, как национальная и международная пресса использует термин kellikв контексте приведенных ниже новостных статей.

KELLİK SORUNUNUN TEDAVİSİ SAÇ EKİMİ

Medikal Estetik Hekimi Dr. Hülya Ettekin, saçsızlık ya da kellik sorunu yaşayan hastalar için günümüzde en geçerli modern tedavi yönteminin saç ekimi  «Milliyet, Сен 15»

Saç aşısıyla tek seansta kellik tedavisi

Uzun yıllardır ABD ordusunda kopmuş organların yenilenmesi için kullanılan ve dünyada 8 yıldır saç dökülmelerine ve kelliğe etkili çözüm sunan saç aşısı, saç  «HABERTURK, Авг 15»

Kelliğe çözüm bulunabilir mi?

Kellik bilim insanları için çözüm getirmesi zor bir sorun. On yıllardır süren araştırmalara rağmen kelliğe neden olan biyolojik mekanizmalar henüz anlaşılmış  «Mynet Haber, Июл 15»

Kellik Sorunu Yaşayanlara Alternatif Uygulama

Çağımızın en büyük estetik problemlerinden biri olan kellik ve saç dökülmesi konusunda araştırmalar yapan Estetik International Sağlık Grubu Saç Tedavileri  «İhlas Haber Ajansı, Июн 15»

Engelli maaşıyla cep telefonu sipariş etti, kellik spreyi geldi

Engelli maaşından ayırdığı parayla eşine sürpriz yapmak isteyen Fatma Yılmaz'a gelen paketten tarihi geçmiş masaj kremi, yeşil kahve ve kellik spreyi çıktı. «İhlas Haber Ajansı, Июн 15»

Kellik tarihe gömülecek!

Yaptığı çalışmasıyla kelliğin neredeyse tarihe gömüldüğü söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, geliştirdiği formülün dünya üzerinde estetik alanında yapılmış en önemli  «Vatan, Июн 15»

Kellik özgüven eksikliğine yol açıyor

Kellik ve saç dökülmesi çağın en sık karşılaşılan problemlerinden bir tanesi. Son yıllarda akıllı telefonlarla birlikte artan selfie pozları, kellik ve saç dökülmesi  «Sabah, Май 15»

Kellik sorununa etkili çözüm: "organik saç ekimi"

BURSA (AA) - Bursa dahil birkaç ilde şubesi bulunan bir sağlık grubunca geliştirilen "organik saç ekimi"nin, saç dökülmesi ve kellik sorununa karşı etkili olduğu  «Radikal, Апр 15»

KELLİK TARİH OLUYOR

Çapar Estetiğin kurucusu funduszeue.info Mustafa Çapar, saçların dökülmesinin önlenmesinin mümkün olduğuna dikkat çekerek, “Özellikle orta yaşa gelmiş erkeklerin  «Milliyet, Фев 15»

Kellik neyin habercisi?

Çünkü yapılan bu geniş değerlendirmede (meta-analizde) kellik ve kalp hastalıkları arasındaki ilişkiyi ortaya koyan çarpıcı sonuçlar elde edilmiştir. kellik  «HABERTURK, Фев 15»


ССЫЛКИ

« EDUCALINGO. Kellik [онлайн]. Доступно на <funduszeue.info>. Июн ».

Translation of "пульверизатор" into Turkish

pülverizatör, püskürteç are the top translations of "пульверизатор" into Turkish. Sample translated sentence: Пульверизаторы для духов ↔ Parfüm spreyleri

пульверизаторnounсуществительное мужского рода grammar

+Add translationAddпульверизатор

  • прибор для распыления жидкости струей воздуха

    Dbnary: Wiktionary as Linguistic Linked Open Data

  • прибор для распыления жидкости струей воздуха

    Dbnary: Wiktionary as Linguistic Linked Open Data

  • Glosbe
  • Google

Add exampleAdd

Пульверизаторы для духов

Parfüm spreyleri

tmClass

Пересматривается роль кожи, и наши тела становятся пульверизаторами.

Derinin işlevini yeniden tanımlıyor ve vücudumuz bir parfüm spreyi haline geliyor.

QED

У каждого окна оказался человек с пульверизатором.

Her pencerede boya tabancalı bir adam vardı.

Literature

Поэтому теперь в тех зонах, где есть опасность встречи с кубомедузами, местные власти размещают на видных местах большие предостерегающие знаки и пластмассовые бутылки-пульверизаторы с уксусом.

Günümüzde denizanası tehlikesinin olduğu alanlardaki çoğu yerel yetkili, göze çarpan yerlere denizanalarına karşı uyaran büyük levhalar ile birlikte sıkmalı sirke şişeleri yerleştiriyor.

jw

Переключи основной водопровод на наши пульверизаторы.

Ana su hattını çatı püskürtücülerine yönlendir.

OpenSubtitlesv3

Вместо того, чтобы хвататься за целлофан, острый соус и пульверизатор каждый раз, как Мо-Мо начинала нас раздражать, мы решили творчески подойти к проблеме.

Bizi kızdırdığı her seferinde ambalaj kağıdı, acı sos ve sprey şişe yerine yaratıcı olup kendi çözümlerimizi bulduk.

OpenSubtitlesv3

Пульверизаторы для медицинских целей

Tıbbi amaçlı spreyler

tmClass

Каждый пассажир может брать ограниченное количество медикаментов, косметики и алкогольных напитков для личного потребления, а аэрозоли, как пульверизатор с жидкостью для волос или дезодорант, обычно кладут в багаж.

Her yolcunun kişisel kullanımı için belirli bir miktar ilaç, kozmetik malzeme ve alkollü içki taşıma hakkı var, ayrıca saç spreyi gibi spreyler ve deodorantlar genellikle bagaja konabilir.

jw

Чтобы изготовить подходящий кирпич, необходимо размельчить почву. Пульверизатор растирает почву в мелкую смесь, затем загрузочный ковш её поднимает и бросает прямо в воронку пресса для кирпича.

Topraktan düzgün bir tuğla yapmak için toprağı ufalamalısınız. Bu yüzden toprak pülverizatörü onu ince bir karışım hâline getirir ve sonra bir kovaya yükleyerek sıkıştırılmış toprak tuğla presinin bunkeri içine döker.

QED

А тут - пульверизаторы с духами.

Burdaki de parfümlerle dolu.

OpenSubtitlesv3

Пульверизаторы для инсектицидов [ручные инструменты]

Haşere ilaçı püskürtücüleri [el aletleri]

tmClass

Может, надо включить пульверизаторы на крыше?

Çatıdaki sulama sistemini çalıştıralım mı?

OpenSubtitlesv3

В довершение работы над вашим творением, можно покрыть его одним из многочисленных видов полиуретана или лака, которые наносятся на поверхность пульверизатором или кистью.

Eserinize son müdahale, mobilya üzerine bir dizi poliüretan ya da verniği, sprey ya da fırça ile uygulama işlemidir.

jw

Мне придется использовать ваш пульверизатор с жидким азотом.

Sıvı nitrojen tabancanı kullanmalıyım.

OpenSubtitlesv3

Одновременно мне был нужен пульверизатор с ядом от муравьев.

Karınca zehirine de ihtiyacım vardı.

Literature

Я перекачала топливо из снегоуборщика и с помощью пульверизатор, сделала маленький огнемет.

Motorlu kızaktan benzin çekip kimyasal püskürtücüyle ufak bir alev makinesi yaptım.

OpenSubtitlesv3

Наконец, с помощью третьей насадки — пульверизатора с лекарством — мы вводим лекарство непосредственно в область инфекции, в то время как лазер прокалывает её, чтобы открыть клетки.

Son olarak, üçüncü ucumuz, ilaç püskürtücümüzü kullanarak, ilacı doğrudan enfeksiyon bölgesine ulaştıracağız ve hücreleri açık tutmak için yine lazeri kullanacağız.

ted

Если вы окажетесь в Кентукки, вы сможете увидеть фильм о Потопе, у них там есть пульверизаторы в потолке, которые разбрызгивают воду во время сцен Потопа.

Eger yolunuz Kentuck'ye duserse, muzede -- buyuk tufanla ilgili bir film izleyebilirsiniz, ve tavanda fiskiyeler var tufan sahnelerinde su puskurtuyorlar.

ted

The most popular queries list: 1K, ~2K, ~3K, ~4K, ~5K, ~K, ~K, ~K, ~K, ~kK, ~K, ~1M

Значение слова "jöle" в словаре турецкий языка

НОВОСТИ, В КОТОРЫХ ВСТРЕЧАЕТСЯ ТЕРМИН «JÖLE»

Здесь показано, как национальная и международная пресса использует термин jöleв контексте приведенных ниже новостных статей.

Kolilerden meyveli jöle yerine sigara çıktı

TIR'ın dorsesinde yüklü meyveli jöle kolileri açıldığında sigara paketleri görüldü. TIR, Düzce Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine çekilerek arama yapıldı. «Akşam, Сен 15»

Jöleyi Misafirlik Tatlı Olduracak Mis Gibi Trend: Sakura Jelly

Jöle denilince aklınıza çocukluğunuz geliyor değil mi? Annemizden en çok istediğimiz ama boyalı onlar diye asla vermediği yegane tatlılardandır. Üstelik  «Onedio, Сен 15»

1 Gün Boyunca Sakızlı Jöle İçinde Bırakılan iPhone 6, Sizce Hala …

Sakızlı jöle hazırlayan TechRax ekibi, iPhone 6'yı hazırladıkları jölenin içerisine koyarak 1 gün boyunca bekletti. Buzdolabına koymayıp oda sıcaklığında  «Webtekno, Авг 15»

Keşke saçın olsa sen de jöle sürsen

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, iki ruhsatlı tabancasıyla son mermisine kadar Erdoğan'ı koruyacağına dair sözleri nedeniyle bir açıklama yaptı. «Odatv, Май 15»

Saray brifinginde 'Jöleli' sürprizi

Bir süredir Erdoğan'ın 'faiz' baskısı nedeniyle tartıştığı Ali Babacan ile Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, dün Saray'da sayfalık bir sunum yaptı. Brifinge  «Cumhuriyet, Мар 15»

Jöle kullananlar dikkat!

Bunların dışında aşırı stres, saç ilaçlarının kullanımı, tahriş edici şampuanların kullanımı ve jöle kullanımı gibi faktörler de saç egzamasına neden olabilmektedir. «Yeni Akit Gazetesi, Мар 15»

Diyanet'ten tuvalet kağıdı jöle ve saç boyası açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı, tuvalet kağıdı ile temizlenmenin bir sakıncası bulunmadığı, saç boyası ve jöle gibi maddelerin de abdest ve gusle mani olmadığına  «Internet Haber, Мар 15»

Diyanet: Tuvalet kâğıdı, kına, saç boyası ve jöle kullanılabilir

Diyanet, kına saç boyası ve jöle gibi maddeler abdest ve gusle mani olmadığını da bildirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı, Dini  «Mynet Haber, Мар 15»

Jöle ve vaks saç döker mi?

Jole, sprey ve vaks gibi ürünlerin saça zarar vereceğini söyleyen Dr. Kürşat Yalvaç 'bu tip şeylerin çok aşırı ve saç cildini kapatacak şekilde sürülmesini  «beyazgazete, Дек 14»

Diyanet'ten 'oje ve ruj' açıklaması

Kurul, "Bunların abdest veya gusülden önce giderilmesi gerekir. Jöle ise bir tabaka oluşturmadığından abdest ve gusle engel olmaz" açıklamasında bulundu. «Hürriyet, Дек 13»


ССЫЛКИ

« EDUCALINGO. Jöle [онлайн]. Доступно на <funduszeue.info>. Июн ».

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası