hsc otomotiv / Renault Yetkili Servis ve Yetkili Satıcısı - HSC

Hsc Otomotiv

hsc otomotiv

Hsc Otomotiv Turizm Insaat A.S. is a company in Turkiye, with a head office in Trabzon. The enterprise currently operates in the New Car Dealers sector. The company was established on March 08, It currently has a total number of 59 () employees. There was a net sales revenue increase of % reported in Hsc Otomotiv Turizm Insaat A.S.’s latest financial highlights for Its total assets grew by % over the same period. In , Hsc Otomotiv Turizm Insaat A.S.’s net profit margin decreased by %.

Basic Information

Total Employees:

Purchase the Hsc Otomotiv Turizm Insaat A.S. report to view the information.

Outstanding Shares:

Purchase the Hsc Otomotiv Turizm Insaat A.S. report to view the information.

Incorporation Date:

March 08,

Key Executives

Purchase this report to view the information.

Chairman

Company Performance

Financial values in the chart are available after Hsc Otomotiv Turizm Insaat A.S. report is purchased.

Looking for more than just a company report?

EMIS company profiles are part of a larger information service which combines company, industry and country data and analysis for over emerging markets.

Request a demo of the EMIS service

Key Financial Highlights

Annual growth percentages for latest two years in local currency TRY. Absolute financial data is included in the purchased report.

Net sales revenue

%&#;

Total operating revenue

%&#;

Operating profit (EBIT)

%&#;

Net Profit (Loss) for the Period

%&#;

Total assets

%&#;

Total equity

%&#;

Operating Profit Margin (ROS)

%&#;

Net Profit Margin

%&#;

Return on Equity (ROE)

%&#;

Debt to Equity Ratio

%&#;

Renault ile Dacia otomotiv markalarının yetkili servis ve yetkili satıcısı olan HSC OTOMOTİV funduszeue.infoŞ.SAN. VE TİC. A.Ş.
TRABZON Yomra’da hizmet vermektedir.

HSC OTOMOTİV Renault ve Dacia Bayi ; ticari hayatta yılından itibaren bir çok sektörde faaliyet göstermektedir. Bu faaliyetlerin her birinde sektörün önemli temsilcilerinden olma başarısını göstermiştir. Renault-Dacia HSC Otomotiv, HSC ailesinin otomotiv sektöründe ki 2 şirketinden biridir. Diğer faaliyet alanları; araç kiralama, otopark, restaurant, otelcilik, petrol ofisi, inşaat ve enerji sektörü olarak devam etmektedir. Renault-Dacia HSC Otomotiv Trabzon Devlet sahil yolu üzerinde Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi olarak hizmet vermek üzere yılında faaliyetine başlamıştır.

VİZYON VE MİSYONUMUZ

Müşterilerimizin, yaşam boyu hayallerini şekillendiren ve ihtiyaçlarını zevke dönüştüren ulaşım ürünleri ve hizmetlerinin en iyi ve en büyük sağlayıcısı olmak. Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için, sosyal sorumluluk bilinci ile sürekli gelişen kalite yönetimi ve güvenilir hizmet anlayışıyla, kalıcı değerler ve sektöründe referans gösterilecek başarılar elde etmektir.

Renault ve Dacia markalı ürün ve hizmetleri müşterilerimizin fiyat, kalite ve memnuniyet beklentilerine, kesintisiz ve sürekli gelişen bir kalite yönetim sistemiyle cevap vererek sektörümüzde en güçlü ve en rekabetçi konuma ulaşmaktır. • Güvenilir, Şeffaf, Hızlı ve Kaliteli hizmet sunmak.
• Yenilikçi ve rekabetçi yapımız ile sürekli büyümek.
• Koşulsuz iç ve dış müşteri memnuniyetini sağlamak.
• Katılımcı yönetim anlayışını benimsemek.
• Kurumsallığı ve Profesyonelliği ilke edinmek.
• İlave iş olanakları ile istihdam oluşturmak.
• Bulunduğumuz çevre ve topluma değer katmak. HSC Renault ve Dacia Yetkili Satıcı ve Yetkili Servisi, konularında uzman, sertifikalı ekipleri ile isteklerinizi en iyi, en hızlı ve en kaliteli şekilde yerine getirirken sizler evinizdeki konfor ve rahatlığı yaşayın.

Aracınızın ihtiyacı olan tüm işlemler, Yetkili Servis bölümümüzün son teknoloji ile donatılmış mekanik, kaporta ve boya atölyelerinde mükemmel hizmet anlayışını ilke edinen 80 kişillik uzman ekip tarafından yapılmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası