müzikten sesi silme programı / Vocal Reducer İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Müzikten Sesi Silme Programı

müzikten sesi silme programı

Audacity İle Müzikten Sesi Ayırma

Karaoke dosyası oluşturmak, mix, yapmak, sample kullanmak ya da başka serbeplerle müziklerden vokalleri, belli sesleri ayırma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Bir şarkıda, enstrümanlarla şarkıcının sesini kolay ayırmak mümkün. Bu işlemi yapmak içinse Audacity programını kullanarak sadece birkaç adımda müzikten sesleri ayırabilirsiniz. Bu eğitim için gerekli Audacity sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Audacity indir


1) İlk olarak düzenleyeceğiniz şarkıyı veya ses dosyasını Audacity'de açın.

Audacity İle Müzikten Sesi Ayırma

2) Daha sonra ses kanalının sol tarafında bulunan menüden "Split Stereo Track" seçeneğine tıklayın.

Audacity İle Müzikten Sesi Ayırma

3) 2. Adımda yapılan işlemden sonra oluşan iki ses kanalından yukarıda bulunanı, seçim aracıyla veya sol taraftaki panelden seçerek "Effect" sekmesinden "Invert" efektini uygulayın.

Audacity İle Müzikten Sesi Ayırma

4) Invert işlemi bittikten sonra üst kısımdaki ses kanalının menüsünden "Mono" seçeneğini tıklayın. Sonuç olarak tertemiz, içerisinde söz bulunmayan bir müzik dosyası elinize geçmiş olacak.

Audacity İle Müzikten Sesi Ayırma

Sesi videodan ayıklamak için yapmanız gerekenler:

Çok güzel ve kullanımı oldukça basit bir ara yüzü var

  • 01

    Bir video ekleyin

    Sesini ayıklamak istediğiniz videoyu bu web sayfasına aktarın.
  • 02

    Ses dosyasını isteğinize göre düzenleyin

    Ayıklamak istediğiniz klipte, başlangıç ve bitiş noktalarını sürükleyerek belirtin veya zamanlarını girin.
  • 03

    Ses dosyasını kaydedin

    "Ayıklamaya başla" butonuna tıkladıktan kısa süre sonra ses dosyasını kaydedebilirsiniz.

Her formattaki video eklenebilir

MP4, AVI, MOV, MPEGve daha çok sayıda farklı video formatını bu programa aktarabilir ve ardından videoyu doğrudan MP3'e dönüştürebilirsiniz. Video ve ses arasında her hangi bir kalite kaybı yaşanmaz. Müzik videolarındaki sesleri ayırmak veya favori filminizdeki arka plan sesini elde etmek mümkündür.

Videoyu yüksek hızda işler

Sıradan bir video editörü ya da dönüştürücüsü kullanıyorsanız videoyu aktarmak ve sesi ayıklamak bir süre alacaktır ancak Beecut Online Audie Extractor bulut depolama sistemine entegre olduğu için ayıklama ya da editleme işlemleri hem hızlı hem de kolayca gerçekleşir.

İstediğiniz işlemi dilediğiniz şekilde yapın

İsterseniz herkese açık bir bilgisayarda ya da seyahatte olun bu programı kullanmak için her türlü durumda yalnızca bir web sayfası açmanız gerekir. Amacımız müşterilerimize en basit ve en etkin hizmeti sunarak zaman ve mekandan bağımsız olarak ihtiyaçlarına karşılık vermektir!

Öne çıkan özellikler

Hizmetimizi kullanmak basittir ama hizmetin fonksiyonları son derece kapsamlıdır.S

  • Sınırsız

    Herhangi bir mekan ya da zaman kısıtlaması bulunmadığı için ses dosyalarını ayıklamak için tek yapmanız gereken web sitesine gitmektir.
  • Yüksek verimlilik

    Videodan sesi ayıklamak için takip etmeniz gereken yalnızca 3 basit adım var.
  • Gizliliğiniz korunur

    Müşterilerimizden gönderilen tüm verilen vaktinde silinir. Gizliliğinizi koruyacağımızı garanti ediyoruz.

Kullanıcı yorumları

Desteğiniz, gelişimimiz için bize güç veriyor

  • Michael

    Bu program gerçekten harika ve tam ihtiyacım olan şey! Videodaki orijinal sesi almam ve ardından sesimi ekleyerek başka bir video yapmam gerekiyordu. Tüm bu işleri eksiksiz yerine getirdi. Gerçekten çok beğendim!
  • Anna

    Bilgisayarıma videolardan ses ayıklayabilmek için başka çok sayıda program kurdum ama maalesef hiçbiri işe yaramadı. Bu online hizmet bana yardımcı olduğu için çok mutluyum.
  • Mr. S

    Bu programı bana iş arkadaşlarım tavsiye etti. Denedim ve videodan sesi ayıklamak için oldukça işe yaradığını gördüm. İstediğim her zaman ses dosyalarını ayıklamak için bu web sayfasını yer işaretlerine ekledim bile!

En İyi Ücretsiz Online Ses Ayıklama Programı

Uygulamayı İndirin

Dünya çapında kullanıcıya hizmet verdik

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası