işte benim stilim 24 bölüm / işte benim stilim gala gecesi izle - video klip mp4 mp3

Işte Benim Stilim 24 Bölüm

işte benim stilim 24 bölüm

File:Dilber Ay - İşte Benim Stilim png

Summary

Licensing

This video, screenshot or audio excerpt was originally uploaded on YouTube under a CC license.

Their website states: "YouTube allows users to mark their videos with a Creative Commons CC BY license."

To the uploader: You must provide a link (URL) to the original file and the authorship information if available.

w:en:Creative Commons
attribution

This file is licensed under the Creative CommonsAttribution Unported license.

You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
funduszeue.info BY Creative Commons Attribution truetrue

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current, 2 September Thumbnail for version as of , 2 September 1, × ( MB)MHIRM=={{int:filedesc}}== {{Information description= {{en 1=Türk şarkıcı Dilber Ay, &#;&#;[[:tr:İşte Benim Stilim

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş 'a stüdyoyu terkettiren kavganın kahramanı Maria Surina ise siyah bir kıyafetle çıktı. Nur Yerlitaş kararını açıklarken Maria Surina ile yaptıkları kavganın kararını etkilemediğini vurguladı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde 'kim elensin' sorusuna jüri üyeleri şu yanıtı verdi;

Nur Yerlitaş 'Maria Surina elensin' dedi.

Kemal Doğulu da tercihini Emel Özkızıltaş elensin diyerek yaptı.

İvana Sert 'Maria Surina' elensin diyerek kararını açıkladı.

Uğurkan Erez 'kim elendi' sorusunun yanıtını veren kararı açıkladı ve Maria'nın adını verdi.

Jüri oylaması sonunda İşte Benim All Star ilk eleme gecesinde Maria Surina elendi. Akıllarda ise Maria Surina yarışmadan Nur Yerlitaş ile olan kavgası yüzünden mi elendi sorusu kaldı.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ VE ÖDÜLÜ

İşte Benim Stilim All Star final gecesinin birincisi sürpriz bir isim oldu. Çiğdem Çelik güçlü rakipleri sollayarak en yüksek puanı alarak 10 bin liralık büyük ödülü kazandı.

MARİA SURİNA - NUR YERLİTAŞ KRİZİ

Maria Surina eleme gecesinden önce 4 Eylül cuma günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star 'daki Nur Yerlitaş krizinin baş aktörü oldu. Jüri üyelerinin Maria'yı yorumladığı sırada yaşanan olaylar güne damgasını vurdu. Nur Yerlitaş yorumlarını yaparken Maria'nın karşılık vermesi üzerine çok sert tepki gösterdi. Nur Yerlitaş, Maria'nın cevap vermeye devam etmesi üzerine sinir patlaması yaşadı ve stüdyoyu terk etti. Bu sırada diğer jüri üyeleri de Maria'yı sert bir şekilde eleştirdi. Öykü Serter de Nur Yerlitaş'ı stüdyoya döndürebilmek için yanına gitti. Diğer jüri üyeleri ve Öykü Serter'in ikna emesi üzerine Nur Yerlitaş bıkkın bir şekilde yerine döndü.

MARİA SURİNA KİMDİR?

Maria Surina avukat olmaya hazırlanıyor ve hukuk fakültesinde öğrenci. Dedesi Türkmen anneannesi ise Polanyalı olan Maria Surina bir melez güzeli. 26 yaşında olan Maria Surina 'mini etek' giymem diyen isimlerdendi. Yarışmanın finaline doğru ise bu sözünü çiğnediği gibi bu sezona da minilerle başladı.

İşte Benim Stilim All Starda bu hafta kim elendi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.