esadaş ipek / Esadaş Online Otobüs Bileti Satış Ve Rezervasyon Sistemi

Esadaş Ipek

esadaş ipek

Biletall Otobüs ve Uçak Bileti

Über diese App

En Ucuz otobüs bileti ve uçak biletinizi Biletall ile güvenle satın alabilirsiniz. Biletall ile Ulusoy, Metro Turizm, Süha, Seç, Esadaş, İzmir Turizm, Anadolu Jet ,Pegasus, THY, Atlasjet, Onur Air gibi 'den fazla firmadan rezervasyon yapıp, bilet alıp, seyahat edebilirsiniz.

YURTİÇİ YURTDIŞI UÇAK BİLETLERİ EN AVANTAJLI FİYATLARLA BİLETALL’DA !

Yurtiçi ve yurtdışı seyahatiniz için tüm uçak seferlerini karşılaştırıp, uçak biletinizi güvenle satın alabilirsiniz.
Bilet almak istediğiniz güzergahta sizin için listelenen firmalar arasından filtreleme yapabilir, sefer listesini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Aynı güzergah için tek tuşla otobüs bileti arayabilirsiniz.

✈️’den FAZLA HAVAYOLUNU KARŞILAŞTIRIN !

Biletall ile yurt içi uçuşlarınız için Anadolu Jet, Pegasus, Türk Hava Yolları (THY), SunExpress, Atlas Global, Onur Air seferlerini, yurt dışı uçuşlarınız için Ukrayna Havayolları, Luftansa, KLM, Emirates,Delta gibi tüm hava yolu firmalarının biletlerini ve bunun yanı sıra ucuz uçak bileti fiyatları sunan tüm yerel havayollarının biletlerini bulabilirsiniz.

🚌 ’den FAZLA OTOBÜS FİRMASININ BİLETLERİ TEK UYGULAMADA !

Türkiye’nin en büyük otobüs bileti uygulaması Biletall ile Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Kayseri, Bursa, Trabzon, Samsun, Aydın, Edirne, Diyarbakır ve Türkiye’nin 81 şehrine aradığınız otobüs biletini, ’den fazla firmanın seferleri içerisinden karşılaştırıp, en ucuz otobüs biletini bulabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz otobüs seferini, istediğiniz koltuğu seçip otobüs biletinizi dakikalar içerisinde güvenle satın alabilirsiniz.
Üstelik sefere saatler kala biletinizi kesintisiz olarak online iptal edebilir, paranızı iade alabilirsiniz. Biletall’dan biletini alabileceğiniz bazı firmalar;
Ulusoy, Metro Turizm, Seç Turizm, Süha Turizm, Has Turizm, Güney Akdeniz Seyahat, Van Gölü, Ali Osman Ulusoy, Esadaş Turizm…

😋ÜYE GİRİŞİ İLE BİLETLERİNİZ HER YERDE SİZİNLE !

Uygulamamıza üye girişi yapabileceğiniz gibi profilim menüsüne bilgilerinizi kaydederek, bilet satın alımlarınızda bilgilerinizi tek tık ile doldurup, biletinizi kolayca alabilirsiniz.
Satın almış olduğunuz ya da rezerve ettiğiniz ekonomik biletinize ait bilgileri içeren sms ve e-mail’i bulamıyorsanız, uygulamada yer alan profilim menüsünden daha önce satın almış olduğunuz yada rezerve ettiğiniz uçak ve otobüs bileti işlemlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Üye girişi yaparak satın almış olduğunuz biletleri funduszeue.info web sitesinde de görüntüleyebilirsiniz.

🙂 Gün 24 SAAT ÇAĞRI MERKEZİ DESTEĞİ !

Tüm işlemleriniz ile ilgili 7/24/ hizmet veren 32 58 nolu çağrı merkezimizi arayabileceğiniz gibi, funduszeue.info web sitesinden ve Biletall Acenteleri’nden de işlemlerinizi devam ettirebilir, destek alabilirsiniz.

🛄 DAHA FAZLASI …

Online check-in sayesinde uçak biletiniz için online check-in yapabilir, gideceğiniz şehir ile ilgili bilgilere bakabilir, dünya saatlerini görüntüleyebilir, bilet bilgilerinizi kısa mesaj ve e posta yoluyla ücretsiz olarak alabilir ve müşteri hizmetlerimize kolayca erişebilirsiniz. En uygun ve en ucuz bileti satın almak istiyorsanız, Biletall uygulamasını indirdiğinizde sizin için o bileti bulacak tek uygulamanın Biletall olduğunu sizde görebilirsiniz.

Satın almak istediğiniz en uygun ve ucuz bilet için ihtiyacınız olan tek uygulama olan Biletall’ı şimdi indirin.

🚌 Uygun otobüs bileti alabileceğiniz firmalardan bazıları;

Anadolu Turizm, Ankara As Turizm, Antalya Toros Turizm, Bafra Seyahat, Balıkesir Turizm, Balıkesir Uludağ, Balıkesir Uludağ Vip Turizm, Balikesir Vip Turizm, Çakır Turizm, Çameli Koop, Çankırı Güven Turizm, Dadaş Turizm, Dağıstanlı Turizm, Didim Seyahat, Dilek Seyahat, Dinar Turizm, Divriği Nazar Turizm, TurizmLider Ağrı Doğuş Turizm, Lider Doğu Anadolu, Turizm, TurizmLider Vip Travel, Lüks Afşınlılar Seyahat, Lüks Amasya İtimat Turizm, Lüks Niksar Turizm, Lüks Nur Seyahat, Mardin Seyahat, Martur Turizm, Mercan Turizm, Metatur Turizm, Metro Turizm ve yüzlercesi!

Aktualisiert am

Sapanca - Merzifon Otobüs Bileti Ara

Sakarya merkezine 24 kilometre uzaklıkta, Sapanca Gölü’yle ünlü turistik bir ilçe olan Sapanca’nın otogarı, ilçe merkezine sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Yürüyerek de kolayca ulaşabileceğiniz otobüs terminaline hem ilçe merkezinden hem de Sakarya merkez, çevre ilçeler ve köylerden özel halk otobüsleri, minibüsler ve 24 saat boyunca taksilerle rahatça ulaşabilirsiniz.

Özel Halk Otobüsleri

Sapanca özel halk otobüsleri geniş bir güzergâh üzerinde hizmet veriyor, bu nedenle otobüslerle ilçenin turistik noktaları, her cadde ve mahallesinden otogara ulaşmanız mümkün. Sahil Caddesi, Demokrasi Caddesi, İpek Yolu Caddesi ve İzmit Caddesi Meslek Yüksekokulu gibi pek çok yoğun caddede ve her mahallelerde özel halk otobüsü durağı bulabilirsiniz.

Minibüsler

Sahil yolu, kamp alanları ve seyir teras alanları gibi turistik noktalar önünde durakları bulunan minibüslerle de kısa bir yolculukla Sapanca Otogarı’na ulaşmanız mümkün. Her saat hareket eden ilçeler arası minibüslerle ise başta Sakarya olmak üzere şehrin 16 ilçesi ve köyünden de otogara gidebilirsiniz.

Taksi

Sapanca sahilinde, oteller önünde ve merkezi caddelerde 24 saat açık olan pek çok taksi durağı bulunuyor. Kurtköy Caddesi üzerinde durağı bulunan 85 19 numaralı Sapanca Gold Taksi, Paşa Sokak üzerinde olan 17 53 numaralı Pazar Taksi ve Yeşil Meydan Caddesi üzerinde hizmet veren 15 94 telefon numaralı Kırkpınar Taksi ile istediğiniz saatte ekonomik fiyatlarla otogara gidebilirsiniz.

Esadaş Turizm indir

Esadaş Turizm indir. Araçlar kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Esadaş Turizm, uygulaması Erzincan merkezli bir otobüs firmasının, güncel iletişim bilgilerini ve online rezervasyon seçeneklerini mobil aracılığı ile kullanıcılara sunan bir uygulamadır.

Genellikle kara yollarını kullananlar için hızlıca otobüs bileti alma, seferleri öğrenme, seferlerin tarifelerine ait genel bilgiler alarak uzun vadeli işlemler yapma seçeneği sunan bir uygulamadır. Şehirler arası seyahat hizmeti veren firmanın, güncel ulaşım bilgileri, rezervasyon ve bilet satışı mobil üzerinden mevcut dur.

Uygulama içerisinde; online olarak bilet alma, seferleri listeleyerek görüntüleme, yenilikçi seçenekler ile adlığınız biletleri yaklaşan zaman içerisinde bildirimler ile uyarma gibi seçenekler mevcut dur.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Esadaş Turizm indir

Otobüs Bileti > Otobüs Firmaları > Esadaş Turizm

Esadaş Turizm

Esadaş Turizm Otobüs FirmasıEsadaş Turizm yılında Erzurum’da kurulmuş olan bir otobüs firmasıdır. Adana, Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Balıkesir, Burdur, Denizli, Erzincan Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, İzmit, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Yalova, Yozgatgibi yurtiçi birçok güzergâhta otobüs seferleri vardır. Firma özenle belirlenmiş otobüs saatleriyle, kaliteli ve konforlu araçlarıyla sizlerin ulaşımını sağlamaktadır. Online otobüs biletialımlarınızda ve rezervasyonlarınızda kampanyalı ve ucuz bilet fiyatlarıyla sizlere birçok yere otobüs seferleri sunmaktadır. Türkiye’nin birçok otogarında bulunan yazıhaneleri ve online bilet satış sistemi, güler yüzlü, tecrübeli personeli, konforlu araçları ile hizmet kalitesini müşteri memnuniyetiyle sınamakta ve her geçen gün beklentileri karşılayabilmek adına kendi içinde yenilikler yapmaktadır.

Erzurum tarihi oldukça eskiye dayanan, doğası ve yemekleriyle görülesi bir şehirdir. Kış turizmi açısından fazlasıyla rağbet gören Palandöken Kayak Merkezi tatillerinizde tercih etmeniz önemle tavsiye edilen bir yerdir. Ayrıca Erzurum’a yolunuz düşerse Çifte Minareli Medreseyi, Çobandede Köprüsü’nü, Yakutiye Medresesi’ni, Narman Peri Bacalarını, Tortum Gölü ve Şelalesi’ni, Atatürk Müzesi’ni muhakkak ziyaret edip görün. Yöresel oyunlardan olan ve ata sporumuz sayılan Cirit oyununu izlemeyi unutmayın. Ve halk oyunları içerisinde tanınmış bir oyun olan Bar oyununu da Erzurum’da izlemenizi tavsiye ederiz. Su sporları açısından da rağbet gören şehrimizde. İspir ilçesi sınırlarından geçen Çoruh Nehri rafting yapmaya en elverişli akarsulardan birisidir. Derin kanyonları ile ilgi çeken Çoruh, her yıl turistlerin akımına uğrar. yılında Dünya Rafting Şampiyonası Çoruh Nehrinde yapılmıştır. Muhteşem bir lezzeti olan Çağ kebabını tatmadan dönemeyin. Son olarak kendinize ve sevdiklerinize Oltu Taşından yapılmış hediyelik eşyalar almayı unutmayın. Erzurum’da bulunan Atatürk üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi her yıl binlerce öğrencinin tercihi olmaktadır. Nüfusu her gün artmakta ve gelişmekte olan Erzurum için ulaşım kesinlikle çok önemlidir. Esadaş Turizm Erzurum’a yapacağınız seyahatlerde sizlere eşlik etmek, güzel bir yolculuk vaadiyle sizleri beklemektedir.

Mükemmel bir kış tatiline, öğrenim gördüğünüz kente, eşsiz doğaya, güzel yemekler tatmaya ve sevdiklerinize yapılan modern, konforlu, güvenli ve kaliteli bir yolculuk için otobüs bileti alırken kendine beklentilerinizi vizyon edinmiş Esadaş Turizm ve funduszeue.info ‘u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Çağrı Merkezi

11 55

    Sosyal medyada bizi takip edin:
COMODO SSL funduszeue.info, dünya'nın en prestijli güvenlik sertifikası olan COMODO EV SSL tarafından korunmakta ve kredi kartı işlemleriniz $ sigorta kapsamında tutulmaktadır ! Bizler, yasa gereği kart bilgilerinizi kayıt etmemekteyiz. Yani web sitemizde kullandığınız kredi kartı ve şahsi bilgileriniz sizin haricinizde hiç kimse tarafından görüntülenemez. Kabul Edilen Kredi Kartları Visa, MasterCard, JCB logolu 3D güvenlik işlemi aktif edilmiş ve online alışverişe açılmış tüm kredi kartları ve banka (ATM) kartları ile web sitemiz üzerinden otobüs bileti almanız mümkündür. İşlem esnasında bankanız cep telefonunuza güvenlik kodu göndermekte ve o kodu siteye girmeniz istenmektedir. Otogar Turizm Bilişim ve Tic. Ltd. Şti. © Copyright - Made with in Kırklareli-Turkey
Hizmet Sözleşmesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.