reglan kollu elbise dikimi / Reglan Kol Kesimi Ferace mp4 3gp flv mp3 video indir

Reglan Kollu Elbise Dikimi

reglan kollu elbise dikimi

Merhabalar! 

Huhu orda mısınız bir ses verin :)))

Geçenlerde (sanırım baya bi geçenlerde) diktiğim 3 iplik penye elbisemi paylaşmamışım. Çokça giydim ama rengi itibariyle fotoğraflar hep bi tuhaf oldu. En iyi hali böyle çıktı.




Kalıp olarak hayatta aklıma gelmezdi hamile kalıbını kullanacağım ama reglan kol olup cuk diye oturan bu kalıp vardı elimde. Ön ortasında bir kavis var ( göbek -yani bebek- için), o kavisi düzeltip ön ortasını dikişsiz yaptım, Kolları uzatıp cm kadar daralttım. Hamile kalıbı diye ekstra geniş sanmayın, burdadan hangi kalıp size uyuyorsa onu çıkarın. Öndeki fermuarı iptal edip arka ortasında kullandım. Yan cepleri iptal ettim. Cep ve kolda ters çevirip kıvırma yaptım. Her türlü kumaş kullanabilirsiniz, kalıp müsait. 1 boy artı kol boyu yeterli oluyor. 40 beden üstünde 2 boy kumaş alabilirsiniz.  


Tam ve orta bedenler için kollu "balıkçı yaka" A-line elbise modelleri

Bir ev yazıcısında veya çizicide tam boyutlu baskı için elektronik bir elbise modeli. Yazdırma, A4'ten A0'a kadar standart kağıt sayfalarına yapılır.

Talimatları nasıl dikileceğini indirinBu balıkçı yaka elbisenin kalıbı için ücretsiz indirme talimatları

Bu deseni kullanarak bir kollu balıkçı yaka trapez elbise kendin yap nasıl dikilir

Dolu bir desene göre kollu dikilmiş A-line elbisenin fotoğrafı

Bu kılavuzu okuyun:

  1. Bunun için bir dizi elbise deseni ve kumaş açıklaması.
  2. Bu elbisenin kalıpları nasıl indirilir ve yazdırılır.
  3. Bu trapez elbisenin kendin yap desen özellikleri.
  4. Adım adım bu elbise nasıl kesilir ve dikilir.

Bir kollu a-line elbise desenlerini indirin

Bunun için bir dizi elbise kalıbı ve kumaşın tanımı

Kollu A-line elbisenin arkası ve önü için desenBedenler: ve (alıcı, veya arasından seçim yapmak için bir beden derecelendirmesi alır)

Sırayla indirmek için dosya formatı:

Tam boyutta ve dikiş payı olmadan PDF.

Sipariş için ödeme yaptıktan sonra, aşağıdakilere bağlantılar alacaksınız: iki dosya indir sizin tarafınızdan seçilen boyutların derecesine sahip bir elbisenin kalıpları:

  1. Baskı desenleri için uyarlanmış PDF dosyası A4, A4 kağıda cep telefonları da dahil olmak üzere herhangi bir cihazdaki herhangi bir programda.
  2. için çok formatlı PDF dosyası A0'dan A4'e kadar her boyutta kağıda baskı Adobe Reader kullanarak bir yazıcıda veya çizicide.

Dikiş seviyesi kolaydır. Desen, streç dikişte ustalaşan yeni başlayan modacılar için uygundur.

Bu a-line elbise tarzı, çeşitli dolgunluktaki her türlü figür için uygundur.

Desen desenli balıkçı yaka kollu A-line elbise için bir dizi desenBir kollu balıkçı yaka trapez elbise için desen seti şunları içerir (şekil 1):

  1. Elbisenin arkasının deseni için desen.
  2. Raf deseni.
  3. Kısa kollu altında işaretli ve 3/4 kollu bir elbisede uzun kollu desen.
  4. Yaka deseni - bu elbise için farklı yaka stillerinin kendin yap deseni hakkında daha fazla bilgi edinin talimatlarda aşağıda.
  5. Cep çuval bezi modeli.

Uzun kollu bir elbise için kumaş tüketimi ila cm arasındadır, bu, desenin uzunluğunu korurken ve kumaşın genişliği cm'dir.

Bu A kesim elbiseyi dikmek için yüksek veya orta esnemeli ince streç idealdir. Streç jarse tipi daha az uygun sayılabilir.

Dikkat! Boğazlı trapez bir elbise dikmek için örgü dikiş ayarlarına sahip bir overlok makinesine veya genişliği ve yoğunluğu ayarlanabilen zikzak dikiş yapan bir dikiş makinesine ihtiyacınız olacaktır.

Kendi elinizle bir elbise kalıbı nasıl indirilir ve yazdırılır

Bir desen nasıl indirilir.

Bir desen nasıl yazdırılır A4 sayfalarda evde gerçek boyutta.

Ölçü almadan ve tablo kullanmadan bir desenin boyutu nasıl seçilir.

Ücretsiz indirme kalıpları bir yazıcıda kendi ellerinizle baskı testi ve elektronik PDF kalıplarına göre uyarlama için.

Bu balıkçı yaka trapez elbise modelini indirin

Yeni başlayanlar için kollu yamuk balıkçı yaka elbiseler için kendin yap desen özellikleri

Orta boy kollu, kendin yap desenli A kesim elbiseÖrme dikişleri kişiselleştirme yeteneği ile overlokların yaygın kullanımı nedeniyle evde streç dikiş işi büyük ölçüde basitleştirildi.

Yeni başlayanlar için makaleme bakın ne tür dikişler streç dikilebilir.

Bir başka güzel sadeleştirme, esnemenin dikiş payı olmadan kesilmesidir, sadece pay yönünü gözlemlemek yeterlidir.

Üzerinde Figür 2 kollu küçük ve orta boy elbiselerin kendin yap deseni için bir düzen gösterir.

Üzerinde Figür 3 tam büyük bedenler için kendin yap elbise modeli.

Keserken, kumaş her zamanki gibi yarı yüzü içe doğru katlanır, kenarlar kesme masasının kenarına hizalanır ve paraleldir.

Lobar sırt orta hatta paralel ve belin yatayına diktir, lobar raflar yarı kızaklı (orta çizgi) ile örtüşür, lobar manşonlar kısım boyuncadır.

Çuval bezi keyfi olarak istiflenebilir, ancak payın cebin girişine paralel olması daha iyidir.

Bu elbisede DIY yaka modeli

Bir balıkçı yaka, kural olarak, bir dikdörtgen şeklinde kesilir ve bir manşet ile aynı şekilde işlenir - bir "boru" şeklinde öğütülür, ikiye ütülenir ve boyuna dikilir.

Doğru, burada bir "ama" var - stand yeterince sıkı olmalı ve aynı zamanda başınızın üzerine takılması kolay olmalıdır. Bu problem sadece esnemenin güçlü uzayabilirliği ve hattın iyi esnekliği sayesinde çözülemez.

Büyük kollu tam boy A-line elbise için bir desene göre kendi ellerinizle nasıl kesilirKendi elinizle elbise dikerken arkadaki toka sayesinde elbiseyi kolayca giymenin çözümü en basiti gibi görünüyor. Toka, elbisenin kolayca giyilebilmesi için standın yüksekliği dahil 10 - 12 cm uzunluğunda yeterince küçüktür. Hava döngülerinde hem fermuar hem de düğmeler olabilir.

Ve yakanın boyuna oturması, hem kumaşın iyi bir şekilde gerilebilirliğini hem de tasarımını sağlayabilir.

Desen setinin dik yaka içermesi tesadüf değildir - orta streçli örme kumaşlar için mükemmeldir. Enine iplik boyunca kesebilirsiniz (şekil 2) veya eğik olarak (şekil 3).

Bir balıkçı yaka için klasik "boru" yakanın kendi elinizle desen boyutunun hesaplanması

Bir balıkçı yaka için klasik bir "boru" yaka kesmeye karar verirseniz, boyutlarını hesaplamak zor değildir.

"Boru" yaka şeridinin uzunluğu = ürünün boyun uzunluğu eksi 2 cm

Şerit yakanın genişliği "boru" = bitmiş yakanın genişliğinin iki katı + 1,5 cm

"Boru" bileziğinin fraksiyonel yönü, gerdirmenin özelliklerine bağlıdır. Kumaş enine yönde daha fazla esnerse yaka şeridi de kesilmelidir (Şekil 2). Kumaş lob yönünde daha iyi esnerse, lobar şerit boyunca ilerlemelidir (Şekil 3). Eğik yön de mümkündür.

Uyarı! Yaka, omuz ve orta dikişler işlendikten SONRA, ürünü germeden boyun uzunluğunu ölçerek kesilmelidir. Bireysel terzilikte bu, HERHANGİ bir tasarım ve şekle sahip yakalar için geçerlidir.

Adım adım bu elbise nasıl kesilir ve dikilir

  1. Rafları, sırtını, kollarını ve çuvalını keserek başlıyoruz, yakayı çıkarıyoruz.
  2. Sırtın orta dikişini gerekirse örme bir dikişle taşlıyoruz, ardından sabitlemek için üstte cm dikişsiz bırakıyoruz. Omuz dikişlerini esnemeyecek şekilde kenar koyarak taşlıyoruz.
  3. Orta boy bir desene göre özel dikilmiş trapez balıkçı yaka elbisenin fotoğrafıDikişli dikişleri ütüleriz.
  4. Bağlantı elemanı bölümünü kenarlar veya bir kaplama ile işliyoruz.
  5. Manşonu dikiyoruz, manşon kesintisiz olduğu için içeri sokmak gerekli değil.
  6. Çuval ceplerini, yan dikiş boyunca belden 5 - 7 cm aşağı doğru çekerek dikiyoruz, tüm çuvalların aynı seviyede dikilmesi çok önemlidir.
  7. Dikişleri ütüleriz.
  8. Daha sonra yan kol-cep dikişlerini tek harekette zımparalayıp ütüliyoruz.
  9. Yeni başlayanlar için video ana sınıfını izleyin sıkıştırmadan kol nasıl dikilir.
  10. Şimdi tasma sırası. İşlenmiş dik yakayı taşlarız veya “boru” boyunca ütülenir ve bir “halka” halinde ütülenir ve bağlantının dikişini ütüleriz. Bu, elbiseniz bağlantı elemanları olmadan olacaksa. Veya bağlantı elemanı sağlanmışsa uçları işliyoruz.
  11. Bundan sonra, yaka boyuna dikilir. Dikiş kolaylığı için yaka ve boyun terzi iğneleriyle yarılmıştır. İlk pim ile boynun orta noktasını ve yakanın orta noktasını, ikinci ve üçüncü pimlerle - boynun yarısının orta noktası (omuz dikişiyle çakışmamalıdır) ve ortayı kesiyoruz. yakanın yarısının noktası.
  12. Yakayı diktikten sonra dikişi ütüleriz ve istenirse elastik bir dekoratif dikişle sabitleriz veya çift iğne ile dikeriz.
  13. Tüm elbise montaj işlemlerinin örgü dikişli bir overlok üzerinde yapılabileceğini lütfen unutmayın.
  14. Bkz evde triko dikmek için bir overlok nasıl kurulur
  15. Balıkçı yaka elbisenin altını işleyerek dikimini tamamlıyoruz.

Dik yaka bir A-line elbisenin altını dikerken nasıl işlenir

Bu tür ürünlerde, tabanın işlenmesi iki şekilde mümkündür - açık kesimli bir kenarda (bir kez katlayın ve kenarını) ve bir opik.

Kenara dikerken, bir kapak dikişi veya bir çift iğneli dikiş kullanabilirsiniz.

Çift iğne, dikiş makinesi ve halıdan daha ucuz ve kullanımı daha kolaydır. Seçim yaparken tek uyarı, streç dikiş için çift iğne satın almaktır - paketin üzerine “STRETCH” kelimesi yazılmalıdır.

Bkz ayrıca evde streç dikiş için kapak dikişi nasıl ayarlanır

Ve bir overlok üzerinde gerçekleştirilen haddelenmiş bir dikiş (dümenli bir dikiş) veya özel bir "salyangoz" ayağı kullanılarak yapılan bir dekapaj dikişi gibi toplama için harikadırlar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası