aşçı önlük fiyatları / Aşçı Önlüğü Fiyatları ve Modelleri - Trendyol- Sayfa 2

Aşçı Önlük Fiyatları

aşçı önlük fiyatları

AŞÇI ÖNLÜKLERİ

Aşçı önlükleri belden aşçı önlüğü ve boydan aşçı önlüğü olarak iki farklı şekilde üretilmektedir. Boydan aşçı önlüklerinin amacı, şeflerimiz mutfakta çalışırken aşçı ceketine yağ veya sos lekesi olmasın diye ceketlerini ve üniformalarını koruma amacı ile aşçı önlüğü şef mufak önlüğü kullanırlar. Aşçı önlüklerini daha kişisel hale getirmek için aşçı önlüklerinin üzerine mutfaktaki ünvanlarını, isimlerini ve soy isimlerini nakış ile işletebilirler. Mutfakta işleri bittikten sonra ise boydan aşçı önlüklerini çıkarıp ceketine uygun olan beldan şef önlüklerini kullanabilirler. Şef önlükleri belden topuğa kadar olup bunlar standart ölçülerde üretilmektedir. Aşçı önlüklerinin üzerine yine aynı şekilde ceketlerine uygun olarak nakış yaptırabilirler ve isimlerini yazdırabilirler. Sadece isim ve mesleki ünvan değil firma logosu da yaptırılabilir, nakış ile işletebilirler. Böylelikle daha kurumsal bir görüntüye sahip olurlar.

 

Şef aşçı önlüklerimizde kullandığımız kumaşlar alpaka kumaştır. Herhangi bir şekilde tüylenme yapmaz ve çekme yapmaz. Çamaşır suyu kullanılmazsa renk atma gibi bir durum söz konusu değildir. Yüksek derecede sıcak suda yıkamanıza gerek yoktur. Lekeler bu kumaşta kolaylıkla çıkmaktadır. Yıkamaya dikkat edildiği şekilde uzun bir süre kullanabilirsiniz. Mutfak önlükleri üzerine nakış ile şef, chef, isim nakışı, Atatürk silueti, ay yıldız logosu veya çapraz bayrak nakış ile işletebilirsiniz. Bu sayede daha kişiye özel bir aşçı önlüğü olur. Her aşçı ceketinin kendine uygun bir mutfak önlüğü vardır. Fakat siz bunları ister kendi önlüğü ile, isterseniz beğendiğiniz farklı bir şef aşçı önlüğü ile takım yapabilirsiniz. Ä°stedikleri ürünlerle satın alıp kombin yapabilirler.

Yılın her günü sürekli yeni modellerimiz tasarlanmaktadır. Çok uygun fiyatlarla sitemizden şef aşçı üniforma ürünlerini satın alabilirsiniz. Online olarak sitemiz üzerinden sipariş verebildiğiniz gibi işinde uzman arkadaşlarımızın yardımı ile telefonla da sipariş verebilirsiniz.

Kişisel verilerimin Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. (“Şirket”) tarafından doğrudan veya dolaylı pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla işlenmesi suretiyle iletişim bilgilerime; reklam, promosyon, kampanya ve benzeri nitelikte genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarına ilişkin olarak kısa mesaj (SMS), mobil uygulama, anlık bildirim, e-posta, otomatik makinelerden arama, telefonla arama, bluetooth, beacon kablosuz ağlar, sosyal medya vb. her türlü elektronik iletişim aracı ile ticari elektronik ileti gönderilmesine onay veriyorum ve bu amaçla sınırlı olarak kişisel verilerimin Şirket’in hizmet aldığı üçüncü kişilerle paylaşılmasını kabul ediyorum.
Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. tarafından sürdürülen müşteri memnuniyetinin sağlanması için anket paylaşımı, ticari elektronik ileti gönderimi, kişiye özel kampanyaların oluşturulması işlemleri için ad, soyad, iletişim bilgisi, IP adresi, müşteri ID bilgisi gibi kişisel verilerimin sunucuları yurt dışında bulunan Persona Click, Insider gibi Şirket iş ortaklarına aktarılmasına izin veriyorum.

Aşçı Önlüğü

Aşçı Önlüğü Modelleri ile Kendi Zevkinize Uygun Alternatiflere Erişin

Sağlıklı gıda daha sağlıklı bir yaşam anlamına gelmektedir. Sağlıklı gıdaya ulaşmak için de sağlık koşullarına uygun bir ortam gerekiyor. Sağlıklı ortamlarda yapılan yemekler insan sağlığı için daha güvenli olduğundan siz de sağlık koşullarına uygun ürünleri tercih edebilirsiniz. Sağlıklı yemek yapmanın en önemli kurallarından biri mutfak düzeniniz ve tercih ettiğiniz kıyafetlerdir. Yemek yaparken tercih edebileceğiniz aşçı önlüğü seçenekleri ile daha sağlıklı bir ortama sahip olabileceksiniz. Aşçılar için özel olarak tasarlanan profesyonel seçeneklerin yanı sıra günlük kullanım için de geliştirilen modeller her kullanıcının beden yapısına uygun tasarımları ve kalıpları ile memnuniyet sağlıyor. Yemek yaparken hem hoş bir görünüm olanağı sunan hem de daha hijyenik bir ortama sahip olmanızı sağlayan bu önlük seçenekleri ile siz de daha şık görünebileceğiniz gibi daha güvenli bir şekilde yemeğinizi yapabileceksiniz. Hem kıyafetlerinizin lekelenmemesi açısından hem de yemeklerinizin daha sağlıklı olması açısından siz de yemek yaparken aşçı kıyafetleri alternatiflerinden yararlanabilir ve daha verimli çalışma olanağına erişebilirsiniz. Tasarlanan ürünlerde sunulan pek çok renk ve tasarım alternatifi farklı alanlarda kullanılmak üzere seçenek de sunmayı ihmal etmiyor. İddialı tasarımların yanı sıra geleneksel görünümlere sahip olan şık tasarımları da tercih edebilir ve görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Aşçı önlüğü olarak satışa sunulan bu ürünler yüksek kalitesi ile dayanıklılık açısından mükemmel bir performans sergiliyor. Lekelere karşı daha güçlü bir yapıya sahip olan önlük ve kıyafet seçenekleri ile yemek yaparken tereddüt etmeyeceksiniz. Kıyafetlerinizin lekelenmemesi için tercih edebileceğiniz önlük seçenekleri ile gerek kendinize gerekse sevdiklerinize eşsiz yemekler yapabilirsiniz. Her kullanıcının zevkine ve vücut tipine uygun olarak tasarlanan önlük ve kıyafet seçenekleri sayesinde yemek yapmak artık daha keyifli bir hal alıyor.

Hem Hijyenik Hem Kullanışlı; Aşçı Önlüğü Modelleri

Yemek yaparken hijyenik bir ortam oluşturmak hem yemeğinizin kalitesini yükseltecek hem de daha güvenli bir şekilde beslenmenize yardımcı olacaktır. Üretilen önlük seçenekleri toz, kıl gibi pek çok şeyin yemeklerinizin içine düşmesini engelliyor. Bu haliyle koruma sağlayan ve görünümü ile de şıklık sunan önlük seçenkleri ile yemek yaparken tereddüt etmeden harika bir performans sergileyebileceksiniz. Yalnız aşçı önlüğü değil aşçı üniforması modelleri de özellikle profesyonel mutfakta mükemmel bir konfor sağlıyor. Aşçılar için özel olarak tasarlanan bu kıyafeterde dikakt edilen ilk nokta ürünlerin nefes alabilen yapıya sahip olmalarıdır. Nefes alabilen kumaş özelliği ter oluşumunu minimum seviyeye indirdiğinde mutfakta daha rahat bir şekile hareket edebilmenize yardımcı olacaktır. Nefes alabilme özelliğine sahip olan bu ünigorma alternatifleri ile özellikle yaz aylarında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Gerek profesyonel mutfaklar gerekse evlerinizdeki mutfaklar ocağın ya da fırının çalışması dolayısıyla sıcak bir yapıya sahiptir. Yüksek sıcaklığa uygun olarak tasarlanan önlük ve kıyafet seçenekleri ile siz de yemek yaparken terleme sorununa bir dur diyebilirsiniz. Daha sağlıklı kumaşlarla üretilen pek çok seçenek sayesinde cildinizin yapısına uygun modeli de bulabileceksiniz. Günlük kıyafetlerde olduğu gibi profesyonel mutfaklarda ya da evlerde kullanmak adına tercih edeceğiniz aşçı kıyafetleri de kullanıcıların cilt yapısına uygun olarak üretiliyor. Alerjik reaksiyona neden olabilecek seçenekler yerine siz de kendi cildinize uygun ve cilt tahrişine neden olmayacak seçenekleri tercih edebilir ve konforlu bir şekilde yemeklerinizi yapabilirsiniz. Aşçı kıyafetleri modelleri ile farklı renk seçeneklerini değerlendirebilir ve kendi zevkinize en çok hitap eden seçeneği satın alabilirsiniz. Her kullanıcının vücut tipine uygun olarak üretilen kıyafet ve önlük alternatifleri sayesinde hem konfor hem de hijyene aynı anda sahip olabileceksiniz.

Yemek Yapmayı Daha Temiz Bir Hale Getirmenin En Kolay Yolu; Aşçı Önlüğü Modelleri

Yemek yaparken oluşan yüksek sıcaklık sorununu minimum seviyeye indirmeyi başaran özel tasarım aşçı önlük modelleri hafif yapısı ve nefes alabilen kumaşı ile kullanım sürecini verimli kılmaya devam ediyor. Tercih edilen kıyafet ve önlük seçeneklerinin hafif bir yapıya sahip olması da yemek yaparken daha rahat bir şekilde hareket etmenize yardımcı olacaktır. Ağır, aksesuar açısından zengin seçenekler görünüm olarak şıklık sunsa da profesyonel mutfaklar için tercih edilmeyebiliyor. Görünüm olarak mükemmel bir şıklık sunan aksesuarlı önlük seçeneklerini evlerinizde ya da yarı profesyonel mutfaklarınızda tercih edebilir ve kendi tarzınızı da yansıtma fırsatını en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Profesyonel mutfaklar için tercih edilen sade ve etkili seçenekler ise vücudunuzun nefes almasına olanak sağlıyor ve böylelikle tahriş sorununu da ortadan kaldırıyor. Teri dışarıya atan özel kumaş teknolojisine sahip modeller ile yemek yaparken zor anlar yaşamadan dilediğiniz lezzeti ortaya çıkartabileceksiniz. Bu durum aynı zamanda hijyenik çalışma koşullarını da beraberinde getireceğinden siz de şef aşçı elbiseleri seçeneklerini satın alabilirsiniz. Şef aşçılar için özel olarak tasarlanan modeller beyaz rengi ve klasik görünümü ile şık ve etkin bir görünüm ortaya koyuyor. Yüksek kaliteli seçenekleri ile mutfakta geçirdiğiniz zamanı daha konforlu bir hale getiren bu modeller ile siz de birbirinden farklı lezzeti bir araya getirerek harikalar yaratabilirsiniz. Hem kadın hem de erkek kullanıcılar için özel olarak tasarlanan bu ürünler aynı zamanda kişiye özel tasarım olanağı da sunmayı ihmal etmiyor. Kişiye özel aşçı önlüğü modelleri ile de dilediğiniz şekilde önlüğünüzü tasarlayabilir ve görünümünüze canlılık katabilirsiniz. Özellikle hediye olarak tercih edilen özel tasarım seçenekleri ile sevdiklerinizi de memnun edebilirsiniz.

Aşçı Önlüğü Seçenekleri ile Her Kullanıcıya Özel Tasarım Bulmak Mümkün

Kişiye özel tasarım seçenekleri her kullanıcının kendine özgü alternatiflere sahip olmasını sağlıyor. Pek çok markanın sunduğu bu olanak sayesinde kendi zevkinize, cilt yapınıza ve vücut tipinize uygun modeli kolaylıkla tasarlayabileceksiniz. Yüksek kaliteli içeriği ile uzun yıllar boyunca mutfakta size eşlik edecek olan bu önlük alternatifleri en çok tercih edilen hediye fikirleri arasında yer almaya devam ediyor. Mutfak ile gerek profesyonel gerekse amatör olarak ilgilenen arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize siz de kişiye özel olarak tasarlanan önlük seçeneklerini hediye edebilirsiniz. Alışılmış görünümlerin ötesinde daha spesifik ve marjinal bir dokunuş olanağı sunan kişiye özel tasarımlar yumuşak dokusunun yanı sıra kolay hareket edebilmeniz için tasarlanan ince nüansları ile de size aradığınız kaliteyi sunmaya devam ediyor. Baskılı aşçı önlüğü, isme özel aşçı önlüğü gibi seçenekleri ile de satışa sunulan önlük seçenekleri ile dilediğiniz figürü önlüğünüzün üzerinde görme fırsatı elde edebilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde yıkama sonrası görünümünü bozmayan baskılı önlük seçenekleri ile temiz ve ilk günkü tazeliğini koruyan önlüklere sahip olabileceksiniz. İsme özel olarak tasarlanan aşçı önlükleri de şık ve klasik bir duruş sergiliyor. Gerek profesyonel mutfaklarda gerekse amatör mutfaklarınızda güvenle kullanabileceğiniz isime özel aşçı önlüğü alternatifleri ile kendinize özgü önlüğünüzle harikalar yaratacaksınız. Baskılı modellerinde sunulan geniş ürün yelpazesi ile siz de aradığınız seçeneğe kolaylıkla erişebilirsiniz. Kişiye özel tasarımda kullanılan farklı kumaş alternatifleri de kendi zevkinize ve ihtiyacınıza yönelik modeli daha kısa sürede meydana çıkartmanıza imkan tanıyor. Siz de mutfaklarınızda kendi tasarımlarınız ile yemek yapmak ve aynı zamanda yüksek konfor elde etmek istiyorsanız pek çok markanın tasarladığı ürünleri tercih edebilir ve yenilikçi bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Aşçı Önlüğü Modelleri ile Farklı Renk Alternatiflerini Keşfedin

Yemek yaparken sağlıklı bir ortama sahip olmak oldukça önemli olduğu gibi rahat hareket etmek de yine aynı şekilde oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Hızlı hareket etmenin zaman kazandırdığı profesyonel mutfaklarda hareket kabiliyetinizi kısıtlayacak önlük ve kıyafet seçeneklerini tercih etmek zor anlar yaşamanıza neden olabilir. Kumaşı ile ilişkili olarak oluşan hareket kabiliyetinin kısıtlanmasını durumunu yaşamamak adına siz de daha hafif ve elastik kumaşa sahip olan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede daha rahat hareket edebilir ve yemeklerinizi daha hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Zamanın değerli olduğu modern dünyada yoğun tempoya en iyi şekilde ayak uydurmak adına geliştirilen ürünlerden biri olan aşçı formaları rahat kumaşları ve hareket etmenizi kolaylaştıran ideal kalıpları ile beklentiyi karşılamaya devam ediyor. Siz de ürün tercihi yaparken kendi vücut tipinize uygun seçeneği satın alarak yemek yapmayı daha hızlı bir hale getirebilirsiniz. Profesyonel anlamda üstün titizlik koşulu olan yemek yapma eylemini daha konforlu hale getirmek adına tercih edeceğiniz aşçı forması seçenekleri sade görünümleri ve kolay giyilebilme özellikleri ile size daha pratik olma olanağı tanıyor. Aşçılar için özel olarak tasarlanan modellerde dikkat edilen bir diğer nokta da kıyafet ya da önlüklerin kısa süre içerisinde giyilebilir olmasıdır. Zamanı iyi bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan bu ürünler ile yüksek performansa hazır olun.

Aşçı Önlüğü Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Profesyonel mutfaklar için tasarlanan kıyafetler yalnızca önlük ve ceketten ibaret değildir. Pantolon, tişört gibi alternatifleri de bulunan aşçı kıyafetleri ile çalışma ortamına uygun seçeneğe erişebileceksiniz. Hem evde hem de profesyonel mutfaklarda giyebileceğiniz önlük seçenekleri ile birden fazla alternatifi ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Gerek kadın kullanıcılar için gerekse erkek kullanıcılar için üretilen modeller farklı renk ve tasarım avantajı ile marjinal bir görünüme sahip olmanıza yardımcı oluyor. Klasik tasarıma sahip olan modellerinin yanı aşıra daha canlı ve renkli olan modelleri de tercih edebilir ve dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye etmek için, mutfaklarınızda ya da profesyonel anlamda kullanmak için tercih edeceğiniz beyaz aşçı önlüğü gibi birden fazla alternatif yemek yaparken daha kaliteli standartlara sahip olmanızı sağlıyor. Kıyafetlerinizin lekelenmemesini sağlayan bu ürünler sayesinde gün içinde yemek yaparken elbiselerinizi koruma altına alabileceksiniz. Özellikle hamur işi yapımında mükemmel bir kolaylık sağlayan önlük seçenekleri ile kıyafetlerinizin daha temiz kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Birden fazla markanın satışa sunduğu önlük, kıyafet ve forma gibi seçenekler arasından siz de kendi zevkinize ve ihtiyacınıza uyum sağlayacak seçeneği bulabilirsiniz. Aşçı önlüğü fiyatları her kullanıcıya uygun avantajları ile satışa sunuluyor. Daha detaylı bilgi edinmek adına sayfayı inceleyebilir ve dilediğiniz ürünü Trendyol güvencesi ile satın alabilirsiniz.

AŞÇI ÖNLÜK FİYATLARI

AŞÇI ÖNLÜK FİYATLARI

Aşçı önlüğü fiyatları, garson önlüğü fiyatları 39,90 TL'den başlayan fiyatlarla aynı gün ücretsiz kargo seçeneği ile gönderim yapılmaktadır.
Yeni trend önlük modelleri sürekli sitemizde güncellenmektedir. Kişiye özel isimli aşçı önlük modelleri hepsi burada satılmaktadır.







İstanbul Ankara İzmir Adana Adıyaman Afyonkarahisar Ağrı Aksaray Amasya Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Şanlıurfa Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul anadolu yakası, İstanbul avrupa yakası, Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası