akçakoca otel fiyatları herşey dahil / Ak Resort Hotel, Düzce, Akçakoca Rezervasyon

Akçakoca Otel Fiyatları Herşey Dahil

akçakoca otel fiyatları herşey dahil

Akçakoca Otelleri Ara

En uygun Akçakoca otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Akçakoca otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula

Şehir, ilçe, tema, otel adı ara

Giriş ve Çıkış Tarihi

Giriş ve çıkış tarihini seçin

Akçakoca Eftelya Otel
Akçakoca Eftelya Otel

Akçakoca Eftelya Butik Otel Düzce'nin turistik bölgelerinden olan Akçakoca'da konumlanıyor. Akçakoca şehir merkezine 5, Ereğli'ye 8 kilometre uzaklıkta bulunan tesis harika deniz manzarasıyla konuklarına büyülü bir tatil deneyimi vadediyor.  Tesis modern tasarım ile nostaljik dokunuşları buluşturan bir tarzda dekore edilmiş 12 adet odaya sahip. Keyifli bir güne başlarken odada

Prestij Apart Hotel
Prestij Apart Hotel

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yer alan Prestij Apart Otel, deniz manzaralı odalarında misafirlerine yılın her dönemi hizmet sunuyor. Burada hem apart hem de normal odalar bulunuyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelde, sigara da sadece belirlenen özel alanlarda kullanılıyor. Otel engelli misafirlerin konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilmeleri için de uygun. Hem odalar engellilere uygun olarak

Livadi Otel
Livadi Otel

Yemyeşil doğası ve masmavi deniziyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken Akçakoca'da yer alan Livadi Otel, samimi atmosferi ve avantajlı konumuyla şehrin gürültüsünden kaçıp sakin bir tatil yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle misafirlerinin memnuniyeti için kesintisiz hizmet veren otel sizlere unutamayacağınız bir

Akçakoca Turkuaz Beach Hotel
Akçakoca Turkuaz Beach Hotel

Güzel doğası ve turistik mekanlarıyla tanınan Akçakoca'da yer alan Akçakoca Turkuaz Beach Hotel, denize sıfır konumuyla Karadeniz'in masmavi sularında yüzmek isteyen misafirlerin dikkatini çekiyor. Birçok modern olanağın kusursuz hizmetle bir araya geldiği bu otel rüya gibi bir tatil geçirmek için doğru adres. Otelde deniz manzaralı toplam 44 oda bulunuyor.

Otel Akçakoca
Otel Akçakoca

Akçakoca'nın huzurlu atmosferini şıklık ve rahatlıkla bir araya getiren Otel Akçakoca hem tatilleriniz hem özel etkinlikleriniz için harika bir ortam sunuyor. İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlere oldukça yakın olan oteli şehirden kaçmak istediğiniz hafta sonlarını geçirmek için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Rahatça ulaşım sağlayabileceğiniz otel

Diapolis Hotel
Diapolis Hotel

Diapolis Hotel, ismini Düzce'nin Akçakoca ilçesinin tarihteki isminden alıyor. Denize sıfır konumuyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanlarından olan otel, senesinden beri hizmet veriyor. Hem doğanın içinde hem de şehirden uzak kalmadan tatil yapmak isteyenler için oldukça uygun olan otelde kendinizi evinizde gibi hissedecek, büyülü bir tatil geçireceksiniz.

Akçakoca Hakkında

Karadeniz’in batısında yer alan popüler tatil yerlerinden Akçakoca, Düzce’ye bağlı bir ilçe. Başkent Ankara ve İstanbul’a araçla yaklaşık 3 saat uzaklıktaki Akçakoca, 30 kilometreden daha uzun muhteşem kumsalıyla meşhur. İstanbul ve Ankara’nın dışında Kocaeli ve Bursa’dan da pek çok ziyaretçi çeken Akçakoca ismini Osmanlı döneminde bu bölgeyi fetheden Akça Koca Bey’den alıyor.

Karadeniz kıyısındaki ilçede yılın hemen her mevsiminde nemli ve ılıman iklimin etkileri hissediliyor. Bu sayede Akçakoca’da büyük ısı değişimlerine pek fazla rastlanmıyor. Bölge yaz aylarında Karadeniz sahilinde serinlemek ve huzur veren dingin atmosferi sayesinde dinlenerek şehrin stresini atmak isteyenler için hayli ideal. Buna karşılık mevsim ve zaman fark etmeksizin yağış geçişlerinin görülebileceğini unutmayın.  

Akçakoca’nın nüfusu 40 bine yakın. Bu sayı yazın havalar ısındıkça bölgeye akın eden ziyaretçilerle beraber biraz daha artıyor. Sonbahardan itibaren ise Akçakoca tekrardan sakin ve sessiz atmosferine kavuşuyor. İlçede her yıl kutlanarak geleneksel hale gelen Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali aynı zamanda yaz aylarında bölgenin en popüler aktivitelerinden. Bu festivalin düzenlendiği tarihlerde bölgede bulunan Düzce otelleri tam kapasite hizmet veriyor. Festivale katılarak Akçakoca’da Karadeniz ezgilerini ve popüler şarkıları dinlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Akçakoca gezintiniz sırasında göçmen çadırlarından ilham alınan enteresan mimarisiyle ilgiye değer Merkez Camii’ni görebilirsiniz. Direksiz yapısıyla fark yaratan caminin içine girmeyi de ihmal etmeyin. Son yıllarda bölgede çekilen popüler sinema filmlerine ev sahipliği yapan Akçakoca’da adım atığınız her yer aşina gelebilir. Eğer yalnızca sahilde uzanmak ve dinlenmek size göre değilse, plaj voleybolu, basketbol ve tenis gibi daha hareketli sporlarla da zaman geçirebilirsiniz. 

Akçakoca Özet Bilgi

Konaklama 13 Tesis
Popüler Otel Akçakoca Eftelya Otel
Havalimanı Çaycuma Havalimanı
Popüler Ziyaret Noktası Aktaş Şelalesi

Akçakoca Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun Sezon
Ocak Temmuz
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor.

Akçakoca Sıkça Sorulan Sorular

Akçakoca’daki popüler oteller içerisinde Akçakoca Turkuaz Beach Hotel, Akçakoca Eftelya Otel ve Livadi Otel bulunuyor.

Akçakoca’daki popüler ucuz oteller içerisinde Prestij Apart Hotel, Otel Vadi ve Ceneviz Suit Apart Otel bulunuyor.

Akçakoca Batı Karadeniz’de yer alan ve Düzce’ye bağlı bir ilçedir. Yaklaşık 35 km uzunluğa sahip bir kumsalı ve güzel bir denize sahiptir. Yaz tatilleri denince akla hemen Ege Bölgesi gelmesinin yanı sıra Akçakoca bu durumu tersine çevirecek niteliktedir. Denizi ve kumsalının yanında sahip olduğu harika bir bitki örtüsü bulunur. Tüm huzurlu renklerin birleşimi olan bu ilçede keyifli bir tatil sizi bekliyor.

Oldukça turistik bir yer olmasında en büyük etki şüphesiz büyük şehirlere olan oldukça yakın mesafesidir. Kafa dinlemek ve dinlenmek adına uzun uzadıya bir tatil planı yapmadan bile anlık bir kararla ulaşabileceğiniz bir ilçedir. Küçük ve sakin yer olması nedeniyle oldukça huzurlu ve konforlu bir tatil geçirebilirsiniz. 

funduszeue.info'da Düzce'nin huzurdolu beldesi Akçakoca'da ve diğer tüm beldelerde, en uygun fiyatlar eşliğinde otel; daire & villa, pansiyon, motel, bungalov ve daha birçok tesis tipinde konaklayabilir, erken rezervasyon veya son dakika fırsatlarını bulabilir, dilerseniz ön ödemesiz otel rezervasyonu yapıp ödemenizi otelde yapma imkânına kavuşabilirsiniz.

Akçakoca’ya Nasıl Gidilir?

Akçakoca’nın bu denli turizm merkezi olmasındaki en önemli artısı şüphesiz, özellikle İç Anadolu Bölgesi’ndeki büyük şehirler için oldukça yakın bir deniz imkanı sunmasıdır. 

Kara Yolu ile Akçakoca’ya Ulaşım

Karayolu ile ulaşım dışında pek fazla seçenek barındırmayan bu küçük turistik ilçe, büyük şehirlere kendi arabanızla veya otobüs ile gidebileceğiniz mesafededir. Özellikle Ankara’dan yaklaşık 2 buçuk 3 saat arası süren yolculukla Akçakoca’ya ulaşmak mümkündür.

Aynı şekilde İstanbul ile km, İzmir’e km ve bağlı olduğu il olan Düzce’ye 37 km uzaklıkta bulunur.  Direkt olarak Akçakoca otogarına ulaşım sağlanması mümkündür. 

Akçakoca'da Popüler Yerler

Mutlaka görülmesi gereken tarihi ve doğal güzellikleri birlikte barındıran oldukça keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı olacak nitelikte alanları görmeniz mümkündür. Denizi ve kumsalı ile olduğu kadar ilçe merkezinde ve ilçe etrafında bulunan yapılar bakımından da oldukça görülmeye değer yerler barındırmaktadır.

Akçakoca’daki Doğal Güzellikler

Kadınlar Plajı

Ceneviz Kalesi’nden aşağı doğru bakıldığında hemen görünen bu plajda uçsuz bucaksız denizin keyfini sürerken kumsalda gün batımını da doyasıya izleyebilirsiniz. 

Fakıllı Mağarası

İsmi içerisinde bulunduğu Fakıllı Köyünden gelen bu mağara birinci sit alanı olarak belirlenmiştir. Dikit ve sarkıtlardan oluşan mağaranın sadece metrekaresi ziyarete açılmıştır. Özellikle beyaz oda olarak bilinen kısımlarında damla taş bakımından oldukça zengindir.  Bu mağarayı gezdikten sonra bahçesine uğramayı da ihmal etmeyin. 

Yüzeye yakın bir noktada bulunması sebebiyle yaz ve kış aylarında farklı nemlilik derecesine sahiptir. Mağaranın şifalı niteliğinin bulunduğu da yerli halk tarafından söylenmektedir. Astım ve nefes sorunu bulunan kişilere bu mağarayı ziyaret etmeleri önerilmektedir. 

Fakıllı Mağarası çevresinde bulunan oteller için Fakıllı Otelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Aktaş Şelalesi

11 km uzunlukta bulunan bu doğa harikası şelale, Aktaş Köyü’ne yalnızca 3 km  uzaklıkta bulunmaktadır. Sahip olduğu eşsiz güzellik ve çevresindeki bitki örtüsü sayesinde doğa ile iç içe zaman geçirmek isteyenlerin gönlünü fethedecek bir güzelliğe sahiptir. 

Deniz turizmi için gelenlerin de mutlaka uğrak noktasında olan Aktaş Şelalesi 50 metre yükseklikten aşağıya akmaktadır. Safari ve trekking için uygun alanlara da sahiptir. Oldukça güzel bir manzara eşliğinde yaklaşık 10 km uzunluğunda bir yürüyüş parkuru da bulunmaktadır. Doğaya doyacağınız bir gün geçirmek isterseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz. 

Kurugöl Kanyonu

Akçakoca ilçe merkezine yalnızca 14 km uzaklıkta bulunan bu kanyonun oksijeni bol mis gibi temiz havasıyla ziyaretçilere hoş bir doğa günü yaşatmaktadır. Kanyona giden yolun asfalt oluşu ve yolun iki yanından gökyüzüne uzanan ağaçların oluşu adeta doğayı ciğerlerinizde hissetmeniz için bir fırsat yaratmaktadır. 

Özellikle bahar aylarında yapacağınız ziyaretlerde bu kanyonu görmeniz gerekir. Her yıl doğa yürüyüşü organizasyonu düzenlenen kanyona oldukça fazla ziyaretçi katılım göstermektedir. 

Cumayanı Mesire Alanı

Akçakoca’nın 3 km uzaklığında bulunan Gökçetepe Köyü sınırlarında olan Cumayanı Mesire Alanı yanında yer alan akarsu ve sahip olduğu yüzyıllık çınar ağaçlarıyla önemli bir dinlenme noktasıdır. Bu doğa harikası yerde ağaçlar arasında yürüyüş yapabilir aynı zamanda pikniğinizi de gerçekleştirebilirsiniz. 

Sarı Yayla Şelalesi

Şelale ismini içinde yer aldığı köyden almaktadır. İçerisinde bulunan yürüyüş parkuru ve doğal güzelliklerin arasında bulunan piknik alanlarıyla oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Şelale çevresinde bulunan seyir terası, ahşaptan köprüler ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Doğa ile iç içe bir gün geçirmek ve aynı zamanda piknik yapmak isterseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Şifalı Su Orman İçi

Hem yerli turistlerin hem ilçeye dışarıdan gelen yabancı turistlerin mutlaka uğradıkları yer olan Şifalı Su Orman İçi hem bir dinlenme yeri hem de muhteşem suyundan içmek ve almak için bir yerdir. Suyun özelliğinin tamamen kireçsiz ve asidik oranının da yüksek olması sebebiyle içimi oldukça yumuşaktır. Her mevsim aynı ısıda olan suyun lezzetini de mutlaka denemelisiniz.

Akçakoca’nın Tarihi Yerleri

Ceneviz Kalesi

Kalenin tarihi bir kalıntı olmasının yanında ilk başta dikkat çeken özelliği elbette sahip olduğu manzarası oluyor. İki koy arasındaki bir falez üzerinde bulunan kale; Helenistik, Roma ve Doğu Roma dönemlerinden günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. Tarihi dokusunun o eşsiz manzarayla birleşmesiyle ortaya çok daha merak uyandırıcı bir görsel çıkıyor. 

Tarihi açıdan önemli bir kalıntı olması sebebiyle kalenin çevresi arkeolojik ve doğal sit alanı olarak belirlenmiştir. İnanılmaz ve büyüleyici bu manzaraya sahip kalenin etrafında piknik yapabilir, yakınlarında bulunan plajlarda denize girebilirsiniz. Kalenin bulunduğu yerden gün batımını izlemeyi de unutmayın. 

Evliya Cami

Evliya Cami Göktepe Köyünde yer almaktadır. Ahmet Dede Türbesi içerisinde yer alan cami, çevredeki önemli ibadet alanlarından birini oluşturmaktadır. Yapı tamamen ahşaptan inşa edilmiştir ve bir diğer ilginç noktası ise hiç çivi kullanılmamış olmasıdır. 

Akçakoca Bey Anıtı

Osmanlı Devleti’nin kurulmasında büyük bir önemi ve yeri olan Akçakoca Bey’in bu zaferlerini simgelemek adına dikilmiş ve ilçeye de ismini vermiş bir anıttır. İlçe merkezinde yer alması sebebiyle Akçakoca’ya gittiğinizde bu yapıyı görmeniz oldukça olasıdır. 

Hemşin Köyü Camii

Tarihi bir yapı olan Hemşin Camii Osmanlı-Rus Savaşları’ndan sonra Akçakoca’ya gelmiş olan Hemşinliler tarafından yapılmış bir camiidir. Yaklaşık yıllık olan cami çevrede bulunan en eski yapılardan biridir.

Tarihi Mahalle Evleri 

İlçedeki en eski yerleşim yerlerinden olan Yukarı Mahalle’de yer almaktadır. Tarihi birçok evin bir arada bulunduğu bu mahallede evlerin mimarisini keşfetmek ve tarihi dokuya tanıklık etmek isterseniz mutlaka bu mahalleyi ziyaret etmelisiniz. 

Tarihi Osmangazi İlkokulu

Gezi rotanıza Cumhuriyet’in ilk eserlerinden olan bu okulu mutlaka almalısınız. Rıfat Ilgaz’ın da öğretmenlik yaptığı bu okulun tarihi havasını solumak gezinizi unutulmaz kılacaktır.

Akçakoca Meşhur Yemekleri

Kestane Balı

Akçakoca’da oldukça fazla bulunan kestane ağaçları doğal ballarıyla meşhurdur. Kestane balı için en uygun zaman yaz başlangıcı olarak Haziran ayıdır. Bu dönemlerde Akçakoca ziyaretinde bulunursanız balın tadına bakabilir ve satın alabilirsiniz. 

Balık Yemekleri

İlçe bir deniz ilçesi olduğundan birbirinden farklı pişirme teknikleriyle donatılmış balıkların tadına bakabileceğiniz çeşit çeşit balık restoranı bulunmaktadır. Özellikle kiremitte palamut balığı en meşhur balık yiyeceklerinden biridir. 

Mancarlı Pide

Yenilebilir özellikte olan otlara mancar ismi verilmektedir. Bu sebeple civarda bulunan otlardan yapılan pideler de oldukça meşhurdur. Bitki örtüsü nedeniyle çok fazla ot çeşitliliğine sahip olan Akçakoca’da bu lezzeti denemeden dönmeyin.

Melengüç Tatlısı

Akçakoca’da lezzet durakları arasında ilk başı çeken tatlardan biri de Melengüç tatlısıdır. Yukarı Mahallede pazarcılar tarafından satılan bu tatlının yaklaşık senelik bir geçmişi olduğu bilinmektedir. 

Fındıklı Tahin Helvası

Fındık toplamak ve fındık bahçeleri bize Ordu ve Giresun’u hatırlatsa da Akçakoca'da fındık üretimi noktasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu sebeple fındıklı ürünlerin tüketimi de fazladır. İlçeye ziyaretiniz sırasında fındıklı tahin helvasını mutlaka denemelisiniz. 

Bay-Bayan Ayrı Havuzlar

Engelli konuk ek imkanları

Minik Misafirlerimize Özel

Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

Otelimizde, odalarımızın tamamı panaromik Karadeniz manzarası bulunmaktadır. 95 adet standart, 84 adet junior suit, 4 adet queen suit, 1 adet kral suit olmak üzere toplam odası vardır. Rahatınız ve konforunuz için her ayrıntı düşünülerek tasarlanmış odalarımızda Lcd tv, balkon, merkezi ısıtma ve soğutma, günlük gazete ve dergi, su ısıtıcısı,minibar, kahve makinesi ve ücretsiz internet bağlantısı bulunmaktadır. Muhteşem mimarisi ile dikkat çeken Otel Akresort, odalarında ve ortak kullanım alanlarında sunduğu hizmetlerle dikkat çekmektedir. Tesisimizde tüm odalar deniz manzaralı ve Batı Karadeniz'in muhteşem deniz manzarasına sahiptir.

Akçakoca Ak Resort Hotel, Her Şey Dahil konseptte hizmet vermektedir. Türk ve dünya mutfaklarından seçme lezzetleri sunan Hürrem Sultan Restoran, dünya ve Osmanlı mutfağı lezzetlerinde Mahidevran Restoran, zengin balık menüsü ve deniz ürünleri menülerini tatmak isterseniz Mihrimah Sultan Restoran, aperatif ve snack menüsü için Ela Sultan Restoran hizmet vermektedir. Otel Ak Resort, piyano dinletisi eşliğinde zengin kek-pasta çeşitleri ve özel çay kahve menüsü ile Gülpare Pastahanesi hizmet vermektedir. Her Şey Dahil konseptinde sabah, öğlen ve akşam yemeklerinin yanı sıra geç kahvaltı ve 5 çayı gibi yiyecek içecek servisleri bulunmaktadır. Oda içinde mini bar kullanımı ücretlidir.    

Akçakoca Ak Resort Otel açık yüzme havuzu, bay ve bayan misafirlerimize özel kapalı yüzme havuzları bulunmaktadır. Çocuk misafirlerimiz de güvenle çocuk havuzlarında vakit geçirebilirler. Su altı sporları, avcılık kulübü, fitness merkezi ve güzellik salonu bulunan otelimizde tüm imkanlardan faydalanabilirsiniz. Düzce ili Akçakoca ilçesi sınırlarında yer alan Otel Ak Resort, Batı Karadeniz'in tertemiz doğası içerisinde yer almaktadır. Ayrıca Spa merkezimizde Uzakdoğu masajı yaptırabilir, geleneksel Türk hamamı ve saunadan faydalanabilirsiniz. Çocuk misafirlerimiz için mini kulüp, bilgisayar oyun salonumuz bulunmaktadır. Engelli misafirler için uygun olanaklar bulunmaktadır. Tesisimize evcil hayvan kabul edilmemektedir.           

Otel Ak Resort bay ve bayan misafirlerimize özel Türk hamamı, macera duşları, özel jakuzi ve sauna, tuz odası ve kar odasından faydalanabileceğiniz Bab-ı Hayat Spa merkezi mevcuttur. Ak Resort Hotel, deniz,kum ve güneşin yanı sıra tüm yılın yorgunluğunu atabileceğiniz spa merkezlerinde sağlığınızı yenileyebilirsiniz. Deneyimli spa merkezi çalışanlarıyla misafirlerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Ak Resort Otelimizin açık havuzu ve kendine ait plajı bulunmaktadır. Plajı ancak haşema kullanan bayan misafirlerimiz kullanabilir. Haşema kullanmak istemeyen 13 yaş üstü misafirlerimizi otelimizin çok yakınında bulunan belediyenin kadınlar plajına yönlendirebiliriz. Ayrıca kaydıraklı havuz ve çocuk havuzumuz da bulunmaktadır. Akçakoca Ak Resort Hotel,  İslami konsepte hizmet vermesinden dolayı otel içerisinde ve tüm aktiviteler de İslami kurallara uygun olarak hizmet vermektedir. Bu nedenle Otel Ak Resort,  aileler için en uygun oteller arasında yer almaktadır.

Toplantı Salonu Özellikleri

Ak Resort Otelimiz her türlü organizasyonlarınızda yardımcı olabilecek ekip ve ekipmanlarıyla hizmet sağlamaktadır. Otel Ak Resort teknik ekipmanları arasında; Mikrofon (telsiz, kablolu, kablosuz, yaka, masa, kürsü), Flipchart, LCD TV, DVD, Barkovizyon, Tepegöz, Slayt Projector, özel ses sahne sistemleri, kürsü, Lazer Pointer, PC olarak mevcuttur. Ayrıca plazma televizyonlar toplantı sırasında kullanılan diğer hizmetler arasındadır.      

Hotel Ak Resort, tatilin yanı sıra yeni evli çiftlerimiz ve evlilik yıl dönümlerini kutlamak isteyen misafirlerimiz için tüm detaylar düşünülmüştür. Balayı çiftlerimize özel; oda süslemesi Meyve sepeti Balayı tatlısı ve daha birçok sürpriz ikramlar servis edilmektedir.

Akçakoca Ak Resort Otelimizin genelinde ücretsiz internet bağlantısı bulunmaktadır.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Yalı mah. İnönü cad. Ceneviz sok. No:2 Akçakoca / Düzce

Akçakoca Ak Resort Otelimiz Zonguldak Havaalanına km, İstanbul'a km, Ankara'ya km mesafede yer almaktadır. Ceneviz Kalesi, Fakıllı Mağarası, Aktaş Şelalesi ve Topuk Yaylasını mutlaka görmelisiniz. Eften' de kuş gözlemciliği yapabilir, Melen Çayında rafting yapabilirsiniz.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

funduszeue.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

Akçakoca Otelleri

Diapolis Otel Düzce
  • Balayı
  • 4 yıldızlı
  • Denize Sıfır
  • Spa
  • Çocuk Dostu
  • Bebek Dostu

İNCELE

  • 4 yıldızlı
  • Alkolsüz
  • Spa
  • Diskolu
  • Toplantı
  • Kum Plajlı

İNCELE

İNCELE

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu
  • Bebek Dostu
  • Aile
  • 3 YIldızlı
  • Denizi Sığ

İNCELE

  • İslami
  • 5 Yıldızlı
  • Denize Sıfır
  • Aile
  • Bebek Dostu
  • Çocuk Dostu

İNCELE

  • Denize Sıfır
  • Aile
  • Bebek Dostu
  • Çocuk Dostu
  • Kum Plajlı

İNCELE

  • 4 yıldızlı
  • Aile
  • Çocuk Dostu
  • Havuzlu

İNCELE

İNCELE

İNCELE

İNCELE

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası