endol supozituvar / endol fitil kullanan var mı | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

Endol Supozituvar

endol supozituvar

endol fitil kullanan var mı

drusella .!.:

ben kullandım canım. 31 haftalık gebeyim, bir kaç kez kasılmalar nedeniyle doktorum verdi. ağrıyı da azaltır. bir yan etkisini bilmiyorum. bana olmadı en azından. kasılma karında sertleşme hissediyorsan uzanmaya çalış. bu fitilin gebelikte kullanıldığını başkalarından da duymuştum. geçmiş olsun.

Genişletmek için tıkla...


hasret06 .!.:

merhaba canım bende 20 haftalıkken kullanmıştım yan etkisini görmedim korkma bişey olmaz faydalı bi ilç o kasılmayı engelliyor azaltıyor inşaALLAH faydasını görürsün bebeğine birşey olmaz kullandığın her ilacın öyle yan etkisine falan takılma boşver zaten çoğu olmuyor bir ihtimal onlar kendini rahat tut ALLAH yardımcın olsun

Genişletmek için tıkla...


çok sağolun arkadaşlar,
bebeklerimi çok zor elde ettim, başından bu yana hep sorun yaşadım şimdi birde kasılma çıktı, çok koruyorum.
sizlerin hangi haftada başladı kasılmalar, özel bir tedavi uygulandımı

endol

  • skotol maddesi ile birlikte kakaya kokusunu veren etkin madde.

  • etkili bir antienflamatuar.

  • aç karnına 4 adet alınca (ki doz aşımı olmaz, bir adedi 25 mg'dır, günlük sınırı 125 mg'dır) 1 saat filan sonra balyoz etkisi yapan, kafayı zorla yastığa götüren, yastığa gitmezseni sarhoş gibi eğlendiren ilaç. öyle "uyuşturucu" kıvamında bir durum değil, 4 gündür uyumamış da uykusuzluğun sınırında son demlerinizi yaşıyormuş gibi bir his.
    yapmayın gerçi, zira ben sadece as` :ankilozan spondilit` hastası bir insan olarak dayanlılmaz ağrıların önüne geçebilmek için almış bulunuyorum. ağrılarım geçti ama öküz gibi uyku bastırdı. işbu entry'yi 150 kez düzelterek yazmış bulunuyorum çünkü uyuryazar'ım an itibariyle.

  • etken maddesi indol türevi bir non steroidal antienflamatuar olan indometazin dir.
    tüm analjezikler de olduğu gibi tok karnina alinmalidir.

  • büyük bir yanlışlık sonucu alkolle tüketirseniz, "yarından tezi yok squash senin, kick-box benim kesin kesin başliycam yaa" diye düşüncelere dalar, "dur biraz da şuraya doğru saçma sapan davranışlar sergileyeyim" diye şekilsizleşir, en son "bi pilates vardı noooldu ona" diye durulursunuz. aman diyim, alkolü ilaçla birlikte tüketmeyin.

  • ağrı kesici diye bana verilen fakat ne zaman içsem baş ağrısı yapan ilaç.

    şimdi hakaten diş ağrısını yarım saatte geçiriyor ama ne zaman içsem sanki beynimin içine taş koymuşlar gibi bir ağrı veriyor.

    tamam diş ağrısı baş ağrısından daha dayanılmaz ama bir ağrı kesicinin yan etkisinin baş ağrısı olması nedir yahu.

    internette araştırdım içince baş ağrısı başlayan yüzlerce de adam buldum. tek değilmişim.

  • kalça ve belimdeki ağrılara gerçekten iyi gelen bir ilaç fakat uzun süre kullandığımdan mı bilmiyorum günde 1 tane alsam bile başımı döndürüyor. özellikle çok sigara ve kahve içtiğim zamanlar.

  • genelde hava sıcaklığındaki dalgalanmalarda ortaya çıkan ve 2 gün sağ 2 gün sol taraflı olarak yaşadığım dayanılmaz ağrılarım için apranax gibi ilaçlar etki etmediği için soluğu aile hekimimde almamla bugün yutmaya başladığım ilaç. boyun kökenli ağrımı dindirdi ancak bende antidepresan etkisi yaptı. (daha önceki yıllarda migren tedavisi için bir dönem efexor kullanmış birisi olarak bu hissi iyi bilirim). yan etkilerinde 'sersemlik' şeklinde ifade edilenden daha fazlasını yaşattı. yutalı 6 saat olmasına rağmen hala uzay boşluğunda salınıyormuşum gibi hissediyorum. işe ve vücut hareketlerime odaklanmakta güçlük çekiyorum. ilaçlara zor teslimiyeti olan bu bünyede bu etkileri yaptığına göre oldukça etkili bir ilaçmış bunu anladım. bundan sonra da sadece son çare olarak başvuracağım bir ilaç olarak tarihe geçti benim açımdan.

  • (bkz: voltaren sr)(bkz: cabral) ile geçmeyen sol kalça ekleminden bütün bacağa yayılan kas agrisini kısa süre içinde geçiren aşk yaşadığım antienflamatuarim. fiyat-performans puanım on. tabi ki doktorumuza ve eczacımıza danışmadan almıyoruz

  • tableti seven fitili daha cok sevebilir

  • Endol 100 Mg 10 Supozituar

    Kas İskelet Sistemi » Antienflamatuar ve Antiromatikler » Non-steroid » Asetik Asit Türevi İlaçlar » Indometazin

    Formülü:

    Farmakolojik özellikleri:

    Endikasyonları:

    Antienflamatuar, analjezik, Akut ve kronik romatoid artrit, bursit, gut, kapsülit, osteoartrit, peritendonit, psoriasisle birlikte görülen artrit, sinovit, spondilit, tendosinovitte endikedir.

    Kontrendikasyonları:

    Renal, hepatit, kalp ve dolaşım yetmezliği ile mide ve duodenum ülserlerinde kontrendikedir.

    Uyarılar/Önlemler:

    Küçük çocuklarda, gebelerde. laktasyon dönemlerinde, gastro intstinal ülserasyon ve kanamaya yatkın olanlarda kullanılmamalıdır. Yaşlılık epilepsi, parkinson ve ruhsal sorunları olan kişilerde dikkatle kullanılmalıdır. Oral antikoagülanların etkisini arttırır. Enfeksiyon varlığında bu enfeksiyonu maskeleyerek ağır sepsislere yol açabilir.

    Yan etkiler/Advers etkiler:

    Baş ağrısı, uyuklama, baş dönmesi, psikoz, mide şikayetleri, diyare, hemoraji ve bulantı gibi yan etkiler görülebilir.

    İlaç etkileşimleri:

    Nonsteroidal antienflamatuar analjezikler (özellikle indometazin), östrojen ve sempatomimetikler Enalaprilin antihipertansif etkisini antagonize edebilirler Potasyum tutucu diüretiklerle (amilorid, spironolakton, triamteren gibi) kullanılmamalıdır. Kemik iliği depresanları nötropeni riskini arttırır.Diüretikler ve renin salınımına yol açan ajanlarla kullanılması kan basıncında aşırı düşmeye yol açabilir.Enapril alkolün etkisini artırabilir.Allopurinol nötropeni riskini artırabilir.

    Lityum tuzlarının serum konsantrasyonu artabilir. Diyetle fazla tuzlu verilmesi antihipertansif etkiyi azaltabilir.

    Kullanım şekli ve dozu:

    Akut romatoid artrit, Kronik romatoid artritin akut döneminde, osteoartrit ve ankilozan spondilitte;
    Başlangıç dozu günde 2-3 defa 1 kapsüldür.
    İlacın tesiri yetersiz görüldüğünde günlük doz her 7 günde 1 kapsül arttırılarak, günde 8 kapsüle kadar çıkartılabilir.
    Akut gutta;
    Başlangıç dozu günde 2-3 defa 1-2 kapsüldür.
    Bu doz gereğinde giderek arttırılarak günde 8 kapsüle kadar verilir.
    Tedaviye semptomlar kayboluncaya kadar devam edilmelidir.
    Kronik gutta;
    Ürik asit itrahını temin eden bir ilaçla kombine olarak günde 2 defa 1 kapsül verilir.
    ENDOL tercihen yemeklerde veya yemeklerden hemen sonra alınmalıdır.

    Üretici Firma:

    Deva Holding A.Ş.
    Telefon:(212) 279 68 00
    Email:[email protected]

    Endol 100 Mg 10 Supozituar Eşdeğerleri

    Sağlık literatüründe kullanılan bazı tıbbi terimlerin tanımı:
    • (*) Farmakoloji (ilaç bilimi); İlaçlar hakkında araştırma yapan, ilaçların iyileştirici (tedavi) ve yan etkileri (Endikasyon - Kontrendikasyon) ile ve kullanım şekillerini konu alan bilim dalıdır.
    • Preparat nedir? Hazır İlaçtır.
    • Jenerik, Orijinal, Eşdeğer, Muadil ilaç nedir, aralarındaki farklar nelerdir?
      Orijinal ilaca eşdeğer ilaç (biyoeşdeğer) demek olup, jenerik ilaçlar orijinal ilaçta içerik olarak kullanılan etken maddeyi aynı miktarda içeren ilaçlardır.
      Eşdeğer (Muadil) ilaçlar, Orjinal (Jenerik) ilaç ile aynı etken maddeye sahiptir. Her ikisi de güvenli olup, arasında hastalığın iyileştirilmesi açısından ve terapötik yönden farklar bulunmaz.
      Orjinal (Jenerik) ilacın üretici firması ile Eşdeğer (Muadil) ilacın üreticisi farklıdır. Muadili üretmek için jenerik ürünün patent süresinin sona ermesi gerekir.
      Eşdeğer ilaçlar, orijinal ilaç üreticilerinin yaptıkları ARGE ve klinik araştırmaları tekrar yapmak zorunda olmadıklarından daha ucuz fiyat avantajı ile satılabilirler.
    • Vademecum nedir? Liste, kılavuz, rehber anlamı taşır.
    • Etkin madde ne demek? Farmakolojik olarak bir ilacın ana bileşeni.

    Film tablet, draje hap, efervesan tablet, şurup, krem, merhem, pomat, kapsül, flakon, ampül, sprey, şampuan, solüsyon ve losyon ve benzeri ilaç şekillerinin özellikleri ve arasındaki farklar için tıklayınız.

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır