arzum rosy epilasyon yorumları / AR Rosy Epilasyon Cihazı - Beyaz - Arzum

Arzum Rosy Epilasyon Yorumları

arzum rosy epilasyon yorumları

Arzum AR Rosy Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Fiyat performans olarak en çok tercih edilen epilatörlerden biri olan Arzum AR Rosy, minimal yapısıyla da kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Arzum AR Rosy kullananların yorumlarını, ürünün kullanımını, çalışma şeklini sizler için detaylı olarak inceledik.

Cımbız Sayısı18
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı2 Kademe

Arzum AR Rosy Epilasyon Aleti

Arzum AR Rosy, cımbızlı yapısı sayesinde tüylerin kökünden kopartarak haftalarca süren pürüzsüz bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Hız yoğunluğunu ayarlamanıza olanak tanıyan bu cihaz, aynı zamanda hızlı ve pratik çalışarak en kısa sürede en iyi sonucu elde etmenize yardımcı olur.

İşte, uygun fiyatlı ve etkili performansa sahip Fakir IPL + Satinskin Pro ile ilgili tüm detaylar;

Arzum AR Rosy Tasarım

Çiçek bahçesini evinize taşıyan Arzum AR Rosy epilatör, beyaz rengiyle de dikkat çeken bir görünüm kazanmıştır. Kompakt formdaki bu cihaz, her yere taşıyabileceğiniz boyutu sayesinde işlevselliğini korur. Buna ek olarak uzun kablosu, performans açısından her zaman üstün kalmasına katkı sağlar.

Arzum AR Rosy Tasarım

Arzum AR Rosy Nasıl Kullanılır?

Güç kablosunu prize takarak çalıştırılabilen Arzum Rosy, kendinize uygun hız ayarını belirlemeniz üzerine pratik bir şekilde kullanıma hazır hale gelir. Kullanmadan önce cildinizin kuru olması, verimli bir sonuç elde etmenize katkıda bulunur. Aynı zamanda krem, yağ gibi bakım ürünlerini de işlemden önce kullanmanız doğru olmaz. Ürünün verimli bir kullanım sunması için tüylerin alınabilecek kadar uzaması gerekir. Kısa tüyler için kullanmanız durumunda işlem bölgesine bir iki defa uygulama yapabilirsiniz.

webp

Arzum AR Rosy Nasıl Çalışır?

Arzum AR Rosy, güç kablosu ile çalışan bir yapıya sahiptir. Başlığındaki cımbızlar, vücudunuza temas ederek tüyleri yakalar, bu sayede pürüzsüz görünüme kavuşmanız mümkün olur. Farklı hız yoğunluğunu mevcuttur. Kişiselleştirilebilir kullanım sunan bu ürünü kullanırken acıyı en aza indirmek için işlem bölgesini gerginleştirmeniz uygun olacaktır. Cihazı teninize tehlikeli derecede bastırmanız durumunda cihaz kendini kapatarak güvenliğinizi ön planda tutar.

Arzum AR Rosy Başlık

Arzum AR Rosy başlığında 18 adet cımbız yer almaktadır. Özel çalışma sistemine sahip olan bu cımbızlar, detaylı bir şekilde çalışarak tüylerin kökünden alınmasını sağlar. Bu sayede cildiniz haftalar boyu pürüzsüz kalır. Aynı zamanda temizleme başlığı sayesinde hijyenik bir kullanım sunar.

Arzum AR Rosy Başlık

AğırlıkBelirtilmemiş
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablolu

Arzum AR Rosy epilasyon aleti, üstün cımbız teknolojisinin desteğini alarak en kısa tüylerin bile alınmasına yardımcı olur. 18 adet cımbızı bulunan bu ürün, gücünü kablosundan alarak ısınma ya da şarj gibi sorunlarla uğraşmanızın önüne geçer. 2 adet hız ayarı sayesinde kontrolü size bırakır ve yoğunluğu dilediğiniz gibi ayarlamanıza olanak tanır. Temizleme fırçası ve saklama kılıfı ile daha konforlu bir epilasyon deneyimi yaşamanıza katkı sağlar.

Arzum AR Rosy Kullanıcı Yorumları

Arzum AR Rosy Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Benim için tam olarak fiyat/performans ürünü. Kullanmaya başladığınızda benim gibi canınız tatlı ise birazcık acı hissedebilirsiniz fakat kendinizi kasmayı bıraktığınızda zaten bölge epilasyona uygun hale geliyor.

👤 *** ***: İsim vermeyeyim daha bilindik bir markadan da aldım ancak aradaki fiyat farkına değmezmiş, bunu alabilirsiniz kesinlikle. Tül kesesi, temizleme fırçası, kapağı var. Bunlar diğer markada yoktu arada performans farkı da yok, tercih edilir.

👤 *** ***: Yıllardır çok bilindik bir marka kullanıyorum hemen hemen her modelini aldım ama garantisi dolduktan sonra yavaşlama ve işlevini yapmamaya başlıyor hem pahalı hem iyi değil. Epilatör olarak ilk kez Arzum ürünü denemek için sipariş verdim. Hem de epilatör grubunda en ucuzu buydu ama gerek hızı gerek performansı gayet iyi ucuz diye tereddüt etmeyin benim diyen markalarla aynı.

👤 *** ***: Vücudu temizlemesi güzel yoğun kıl bölgelerinde bazen zorlanıyor uzun süreli kullanımda makine biraz ısınıyor ama 4 yıl garantisi var tavsiye ederim.

👤 *** ***: Eşime hediye aldım gerçekten hakkını veriyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 

👤 *** ***: Ürün güzel işinizi görür kızlar canınızı pek yakmıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün gelir gelmez denedim elimin üstündeki ince tüyleri aldı, kısa tüyleri de gayet güzel alıyor sevdim.

👤 *** ***: Çok tatlı bir alet. Minik olması dışının desenleri çok güzel. Şimdilik iyi çalışıyor koparmadan kılları alıyor uygun fiyatlı alınabilir. Uzun ömürlü olursa da daha iyi olur.

👤 *** ***: Bazı kişiler acıtıyor demiş ama ben hiç aldığını bile hissetmedim çok rahattı. İndirimli aldım, iyi ki almışım çok şirin ve kullanışlı benim için uygun.

👤 *** ***: Açıkçası fiyatına ve yorumlara baktığımda bir tereddüt etmiştim, acaba, diye. Fakat gerçekten düşündüğümden çok daha iyi işlevli. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi cımbızları arasındaki mesafe sizi korkutmasın. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

👤 *** ***: Ürün küçük ama kullanışlı bir ürün. Tabi ki acıtıyor her epilatörün acıttığı gibi, fiyatı uygun kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürünün acıtma oranı çok düşük, çok büyük ücretler vermeye gerek yok. Gayet güzel ve sessiz garantisinin 1 yıl daha uzatılıyor olması da avantaj ben çok memnunum tavsiye ederim.

👤 *** ***: Koltuk altını kökten alıyor ama kol ve bacakların köklerini bırakıyor. Memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.

👤 *** ***: Cımbızları eti çok kıstırıyor çokta beklediğim gibi gelmedi daha iyi bir ürün alınabilir.

👤 *** ***: Kullandıktan 1 ay sonra yorum yapmak istedim, maalesef büyük beklentiyle almıştım ama inanılmaz kırıyor tüyleri aldıktan 3 gün sonra yeniden çıkmaya başladı jilet gibi diyebilirim.

👤 *** ***: Her makine gibi seyrek çıkartıyor ama zavallı tüyler batık olmaktan çıkamıyor belki bu yüzden seyrek gelmiştir bana. Sivilceler de arttı, beğenmedim.

İçeriğimizin bu kısmında uygun fiyatıyla kullanıcılarını memnun eden Arzum AR Rosy hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Arzum AR Rosy hakkında sıkça sorulan sorular.

Arzum epilatör şarjlı mı?

Arzum AR Rosy epilasyon cihazının kablolu kullanımla çalışmaktadır. Cihazınızı prize takarak şarj bitmesi, ısınma gibi sorunlar yaşamadan güvenli epilasyonun keyfini çıkarabilirsiniz.

Arzum AR Rosy Epilatör özellikleri nedir?

Arzum AR Rosy, 2 hız ayarına ve 18 adet cımbıza sahiptir. Kompakt yapıya sahip bu epilatör, kablolu bir yapıda tasarlanmıştır. Tüylerin kökünden alınmasını sağlayan cımbızları sayesinde cildinizi istenmeyen tüylerden arındırmayı başarır.

TL

funduszeue.info

Mağazaya git

Arzum Rosy Epilasyon Cihazı Ar 3 Yıl Garantili

BugünTRY - TRYTL

Arzum AR Rosy Epilatör En Ucuz Fiyatı

MağazaSon GüncellemeFiyat
funduszeue.info Arzum Rosy Epilasyon Cihazı Ar 3 Yıl Garantili7 saat önce TL
Trendyol Arzum Rosy Epilasyon Cihazı Ar 3 Yıl Garantili8 saat önce TL
N11 Arzum AR Rosy Epilatör8 saat önce TL
Çicek Sepeti Arzum AR Rosy Epilatör8 saat önce TL
Trendyol Arzum Rosy Epilasyon Cihazı Ar 3 Yıl Garantili8 saat önce TL
Trendyol Arzum Rosy AR Epilasyon8 saat önce TL
Çicek Sepeti Arzum AR Rosy Epilatör8 saat önce TL
Trendyol Arzum AR Bellissima Profesyonel W Saç Kurutma8 saat önce TL

Arzum AR Rosy Epilatör Yorumları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası