bursa uludağ sarıalan barakaları / Kır Evleri İçin Kura

Bursa Uludağ Sarıalan Barakaları

bursa uludağ sarıalan barakaları

ULUDAĞ SARIALAN ORMAN KÖŞKLERİ

Standart 4 Kişilik Orman Köşkleri

4 kişilik ahşap evlerimiz tamamen sizin ve sevdiklerinizin konforu için tasarlandı

Evinizde dört mevsimin tadını çıkarırken, Uludağ’da doğa yürüyüşleri, kamp alanları, kamp ateşi, mangal vb. daha birçok etkinlik sizleri bekliyor.

Üstelik özel aracınızla Bursa şehir merkezine 25 dakıka’da ulaşırken, en son teknoloji ile modernize edilmiş teleferik ile Bursa Merkez’den sadece 17 dk.

4 Kişilik
İkili Yatak
İNCELE

6 Kişilik Orman Köşkleri

6 kişi konaklama kapasiteli ahşap evlerimiz sayesinde ister geniş aileniz isterseniz arkadaş grubunuz ile doğa ile iç içe tatilin keyfini doyasıya çıkaracaksınız.

Doğa yürüyüşleri, kamp alanları, kamp ateşi, mangal vb. daha birçok etkinlik sizleri bekliyor.

Üstelik özel aracınızla Bursa şehir merkezine 25 dakika’da ulaşırken, en son teknoloji ile modernize edilmiş teleferik ile Bursa Merkez’den sadece 17 dk.

Doğa yürüyüşleri, kamp alanları, kamp ateşi, mangal vb. daha birçok etkinlik sizleri bekliyor.

Üstelik özel aracınızla Bursa şehir merkezine 25 dakika’da ulaşırken, en son teknoloji ile modernize edilmiş teleferik ile Bursa Merkez’den sadece 17 dk.

6 Kişilik
İkili Yatak
İNCELE

King Suit Köşk

4 kişilik kapasitesi, özel vip dekorasyonu, jakuzi, sauna ve türk hamamı ile farklı bir deneyim yaşamaya hazır olun.

Arkadaş grupları ve kalabalık aileler için son derece uygun. Son derece şık konforlu ve rahat olarak döşenen iç dekorasyonu ile huzur bulmak isteyenler için tasarlandı.

Doğa yürüyüşleri, kamp alanları, kamp ateşi, mangal vb. daha birçok etkinlik sizleri bekliyor. Üstelik özel aracınızla Bursa şehir merkezine 25 dakika’da ulaşırken, en son teknoloji ile modernize edilmiş teleferik ile Bursa Merkez’den sadece 17 dk.

4 Kişilik
1 Adet Çift Kişilik 2 Adet Tek Kişilik
İNCELE

Restaurant

Arkadaş grupları ve kalabalık aileler için son derece uygun. Son derece şık konforlu ve rahat olarak döşenen iç dekorasyonu ile huzur bulmak isteyenler için tasarlandı.

İNCELE

Uludağ Orman Köşkleri Sarıalan

Uludağ Orman Köşkleri Sarıalan mevkiinde çam ağaçlarının arasında tertemiz havası muhteşem doğası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor. Uludağ'ın zirvesinde doğa ile iç içe olmanızı sağlıyor. Otel konseptinden uzak ahşap köşkler olarak tasarlanmış olan tesiste aileniz ya da sevdikleriniz ile baş başa kalmanın keyfini doyasıya çıkartabiliyorsunuz.

Uludağ'ın zirvesinde olmanın keyfini yaşarken konforlu zaman geçirmeniz adına tüm detayların düşünüldüğünü görebiliyorsunuz. Özel aracınızla 25 dakika içinde Bursa'ya ulaşabileceğiniz bir lokasyonda yer alıyor tesis. Son teknoloji teleferik ile sadece 17 dakikada kent merkezine ulaşım sağlayabiliyorsunuz.

Sarıalan Orman Köşkleri Uludağ'da olmanın keyfini maksimuma taşıyor. Rahat, huzurlu ve keyifli bir tatil yapabilmeniz için köklerde bütün detayların düşünüldüğünü görebiliyorsunuz. Her mevsim ayrı güzellik sunan bu tesiste kendinizi adeta evinizde gibi hissediyorsunuz.

Çam ağaçlarının arasında bulunan ahşap köşklerin içleri tam bir ev konsepti ile dekore edilmiş. Karların içinde olan köşklerin önünde verandaları bulunuyor. Karların içinde mangal keyfi yapmanızda bu köşklerde kalırken mümkün oluyor. Köşklerin içinde mutfağı, ailecek zaman geçireceğiniz salonları, televizyon bulunuyor.

Popüler Uludağ Orman Köşkleri Sarıalan ailecek çıkılacak tatiller için son derece uygun olmayı başarıyor. Kalabalık gelecek gruplar için dört, altı ve sekiz kişilik olarak tasarlanmış olan köşkler tesiste yer alıyor. Köşklerin içinde sıcak ve konforlu bir yaşam alanı bulunurken bahçesinde mangal yapabiliyor, dağ ve doğa yürüyüşleri yapabiliyorsunuz.

Dışarıda kar yağarken köşkün içinin sıcacık olması ile adeta bir masalın içinde gibi kendinizi hissedebiliyorsunuz. Şehrin kalabalığından, gürültüsünden, stresinden uzakta huzurlu zamanlar geçirilmesi mümkün oluyor. Tesiste olmanın sunduğu ayrıcalıklar ve yapabileceğiniz aktiviteler tatilinizi unutulmaz anılar ile geçirmenizi sağlıyor.

  • Tesiste, odanızdan çıkmadan kahvaltınızı yapabilirsiniz. Köşkün mutfağında istediğiniz yemekleri kendiniz hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra hijyenik ve organik ürünlerle hazırlanan menüsü ile tesisin restoranında yemek yiyebilirsiniz.
  • Çocuk oyun alanlarında çocuklarınızla birlikte eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.
  • rakımda bulunan tesiste konaklayarak oksijen ve muhteşem doğa ile başbaşa zaman geçirebilirsiniz.

Uygun fiyatlı Sarıalan Orman Köşkleri özellikle arkadaş grupları ve ailecek çıkılacak tatillerin ekonomik maliyetli olmasını sağlıyor. Karlar altındayken dahi yeşil olan çam ağaçlarının oluşturduğu muhteşem manzara içinde unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Dağın zirvesinde, ormanın içinde olmak ama kamp yapmak istemeyen kişiler için bu köşkler ideal ortam sunuyor. Bir köşkte olması gereken tüm detaylara yer verildiğini görebiliyorsunuz. Tamamen ahşaptan inşa edilmiş doğayla son derece uyumlu olan köşkler adeta tablo gibi manzaralar oluşturuyorlar.

Uludağ Orman Köşkleri Sarıalan yorumları incelediğinizde konaklayan kişilerin hoş vakitler geçirdiklerini okuyabilirsiniz. Uludağ'ın zirvesinde teleferiğin son durağında olmanın sunduğu unutulmaz duygulara sunulan konfor ekleniyor. Siz de ailenizle, arkadaşlarınızla ya da sevdiğiniz kişi ile romantik bir tatil planlıyorsanız bu köşklerin en iyi seçeneği oluşturduğunu görebilirsiniz. Köşklerde kalarak siz de bu muhteşem deneyimi anılarınız arasına ekleyebilirsiniz.

Otel Bilgileri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası