şahinbey belediye başkanı hangi partiden / Belediye başkanı derdini anlatan depremzedeyi çadırdan gözaltına aldırdı

Şahinbey Belediye Başkanı Hangi Partiden

şahinbey belediye başkanı hangi partiden

Belediye başkanı derdini anlatan depremzedeyi çadırdan gözaltına aldırdı

DUVAR - Antep'in &#;ahinbey Belediye Ba&#;kan&#; Mehmet Tahmazo&#;lu'na derdini anlatan bir depremzedenin ak&#;am saatlerinde kald&#;&#;&#; çad&#;rdan apar topar gözalt&#;na al&#;nmas&#; tepki çekti. Hasip Türkmen adl&#; depremzedenin, belediye ba&#;kan&#;n&#;n &#;ikayetiyle gözalt&#;na al&#;nd&#;&#;&#; belirtildi.

Art&#; Gerçek'te yer alan habere göre, avukatlar&#;n devreye girmesiyle Türkmen savc&#;l&#;ktan serbest b&#;rak&#;ld&#;. Türkmen'in gözalt&#; i&#;lemlerini takip eden avukat, konuya ili&#;kin &#;u aç&#;klamay&#; yapt&#;: "&#;ahinbey Belediye Ba&#;kan&#; Mehmet Tahmazo&#;lu, müvekkil hakk&#;nda &#;ikayette bulunuyor ve gözalt&#;na al&#;nmas&#;n&#; sa&#;l&#;yor. Müvekkil depremzede olup, depremden kaç&#;p, s&#;&#;&#;nd&#;&#;&#; köyündeki çad&#;rdan üç polis vas&#;tas&#;yla gözalt&#;na al&#;nd&#;. Bu durumun vicdani hiçbir aç&#;klamas&#; olamaz. Savc&#;ya verilen ifadenin ard&#;ndan müvekkilin sal&#;verilmesine karar verildi. Depremzede bir vatanda&#;&#;n evine girebilecek bir pozisyonu yokken ve daha sonra sunulacak kay&#;tlardan da görülece&#;i üzere evi ciddi &#;ekilde hasarl&#;yken müvekkili o eve t&#;kmak istemek en basit tabiriyle ac&#;mas&#;zl&#;kt&#;r. Biz de müvekkilin haks&#;z &#;ekilde gözalt&#;na al&#;nmas&#; nedeniyle &#;ikayetçi olduk."

&#;ahinbey Belediye Meclisi Üyesi Hasan &#;encan da, belediye ba&#;kan&#;n&#;n &#;ikayetiyle depremzedenin gözalt&#;na al&#;nmas&#;na tepki göstererek, "Reva m&#;d&#;r, bu deprem travmas&#;nda, so&#;ukta insanlar&#; karakola sürüklemek" dedi. Ayn&#; sitede oturan di&#;er depremzedeler de Türkmen'e destek verdi.

'EVLER HASARLI DED&#;'

Öte yandan depremzedenin AK Partili Belediye Ba&#;kan&#; Mehmet Tahmazo&#;lu ile görü&#;mesi ve 'oturulabilir' dedi&#;i sitedeki binalar&#;n görüntüsü de yay&#;nland&#;. Evlerin hasarl&#;&#;&#; oldu&#;unu söyleyen depremzedeyi belediye ba&#;kan&#;n&#;n ba&#;&#;rarak, "Konu&#;mana dikkat et! Sen mühendis de&#;ilsin, mühendislerin i&#;ine kar&#;&#;ma. 30 y&#;ll&#;k mühendis benim belediye ba&#;kan yard&#;mc&#;m. Ba&#;kan yard&#;mc&#;s&#;n&#;n yapt&#;&#;&#;n&#; be&#;enmiyorsun, mesle&#;in olmad&#;&#;&#; halde, daha bana laf say&#;yorsun. (Depremzedenin 'ben burada ya&#;&#;yorum, burada oturuyorum, sadece burada oturulmayaca&#;&#;n&#; söylüyorum. Burada kimse oturamaz, binam&#;z yan yatm&#;&#;' demesi üzerine) Oturuyorsan hududunu bil. Bana bak, bana, orada oturulup oturulmayaca&#;&#;n&#; karar verecek sen de&#;ilsin"

Depremzedenin, "O zaman gelelim sizin yan&#;n&#;za, bize imzal&#; ka&#;&#;t verin konutlar&#;n oturulabilir" oldu&#;una dair talebi üzerine ise belediye ba&#;kan&#; görü&#;meyi sonland&#;r&#;yor.

'OTURULAB&#;L&#;R DED&#;&#;&#; EVLER A&#;IR HASARLI'

Belediye Ba&#;kan&#; Mehmet Tahmazo&#;lu'nun, "Siz mi bileceksiniz, belediye ba&#;kan yard&#;mc&#;m 30 y&#;ll&#;k mühendis" diyerek, oturulabilir dedi&#;i sitenin, &#;ahinbey Belediyesi taraf&#;ndan yapt&#;r&#;larak sat&#;ld&#;&#;&#; belirtildi. Çekilen görüntülerde ise duvarlar&#;n yan&#;s&#;ra kolonlarda da a&#;&#;r hasar olu&#;tu&#;u görülüyor. (HABER MERKEZ&#;)

Mehmet İhsan Tahmazoğlu

Mehmet Tahmazoğlu, yılında Gaziantep ili Şahinbey İlçesinde doğdu. İlkokulu Şehreküstü Ahmet Çelebi İlkokulunda, orta ve lise tahsilini Atatürk Lisesinde tamamladı. yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. yılları arasında askerlik görevini yedek subay olarak yerine getirdi. İş hayatına yılında Mali Müşavir olarak başladı. Bir süre ticaretle uğraşan Tahmazoğlu, yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalıştı. 20 yıldan bugüne kadar birçok Sivil Toplum örgütünde yönetim kurulu üyeliği ve yöneticilik yaptı. Siyasi hayatına yılında AK Parti'nin kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlayan Tahmazoğlu, 5 yıl İl Başkan Yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptı. Ak Parti'den 22 Temmuz seçimlerinde 8.sıra Milletvekili adayı oldu. Mehmet Tahmazoğlu, 29 Mart Yerel seçimlerinde Şahinbey Belediye Başkanlığına seçildi sonraki seçimlerde de yeniden Belediye Başkanı seçildi ve halen görevdedir. Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Gaziantep Şahinbey Belediye Başkan adayıdır.

Gaziantep milletvekili adayları ! AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Parti D&#;nem milletvekili adayları

Gaziantep seçmenleri sandıkta oy kullanacakları partilerin milletvekili adaylarını araştırmaya başladı. Büyükşehirler partiler arası rekabetin en fazla olduğu alanlar olarak göze çarpıyor. Siyasi partiler buralardan milletvekili çıkarabilmek adına güçlü isimleri ön plana çıkarıyorlar. İşte Gaziantep milletvekili seçimi ile ilgili tüm detaylar…

GAZİANTEP’İN İLÇELERİ NELER?

Gaziantep iline ait tek seçim bölgesi bulunuyor. Gaziantep’te seçimlerin sonuçlarını etkileyecek tüm ilçeler şöyle; Şahinbey, Şehitkamil, Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli

GAZİANTEP KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK?

2 milyonu aşkın kişinin yaşadığı Gaziantep nüfusu nedeniyle en fazla milletvekili çıkaracak illerden biri olacak. milletvekili seçimlerinde Gaziantep’ten tam 14 milletvekili çıkacak.

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 ABDULHAMİT GÜL YÜKSEK ESKİ BAKAN

2 MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ YÜKSEK İŞLETMECİ (GENEL)

3 ALİ ŞAHİN YÜKSEK ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI

4 DERYA BAKBAK YÜKSEK MİMARLIK ÖĞRETİM ÜYESİ

5 MESUT BOZATLI YÜKSEK AVUKAT

6 ŞAHZADE DEMİR YÜKSEK SERBEST

7 İRFAN ÇELİKASLAN YÜKSEK SERBEST

8 BÜNYAMİN BOZGEYİK YÜKSEK DİĞER ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER

9 FERAY YILMAZ YÜKSEK MİMAR

10 MUHAMMED HAKAN TANRIÖVER YÜKSEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI (ÖZEL SEKTÖR)

11 HASAN TEKE YÜKSEK AVUKAT

12 ABDULLAH DURDU YÜKSEK AVUKAT

13 CUMA REYHAN YÜKSEK GÖZLÜKÇÜ-OPTİK

14 ABDULLAH KORKMAZ YÜKSEK BİLGİ VE BELGE YÖNETİCİSİ

CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 HASAN ÖZTÜRKMEN YÜKSEK AVUKAT

2 MELİH MERİÇ YÜKSEK İNŞAAT MÜHENDİSİ

3 ERTUĞRUL KAYA YÜKSEK AVUKAT

4 REİS REİSOĞLU ORTA İŞ İNSANI

5 ADİLE MERVE ALTINBAŞ YILMAZ YÜKSEK AVUKAT

6 ERDAL GEÇİT YÜKSEK AVUKAT

7 SELİM KARAHAN YÜKSEK AVUKAT

8 MÜSLÜM ŞAHİNSOY ORTA HUKUK ÖĞRENCİSİ

9 HASAN GÜR YÜKSEK AVUKAT

10 MEHMET İSLAM YÜKSEK ARKEOLOĞ

11 AHMET İDRİS İNAL YÜKSEK İŞ ADAMI

12 FATMA MÜGE DÜŞÜN YÜKSEK AVUKAT

13 GÖKHAN ÇELİKTÜRK YÜKSEK İNŞAAT MÜHENDİŞSİ

14 VİJDAN AKTAŞ YÜKSEK YÜKSEK MIMAR

İYİ PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 MEHMET MUSTAFA GÜRBAN YÜKSEK İŞ ADAMI

2 MEHMET AY YÜKSEK İŞ ADAMI

3 MEHMET ÖZBERK YÜKSEK İŞ ADAMI

4 MEDİNE İLAY YILDIRIM YÜKSEK MÜHENDİS

5 MUSTAFA ALTUNBAŞ YÜKSEK İŞ ADAMI

6 MEHMET MURAT YAPRAK YÜKSEK İŞ ADAMI

7 MESUT NİZİPLİOĞLU YÜKSEK MÜŞAVİR

8 SEMA ALBAYRAM YÜKSEK İŞ KADINI

9 MEHMET ALİ YILDIRIM ORTA İŞ ADAMI

10 TİBET EKİNCİ YÜKSEK İŞ ADAMI

11 OKTAY İYİSARAÇ YÜKSEK İŞLETMECİ

12 NERMİN TUZCU ORTA İŞ KADINI

13 HASAN ALPDOĞAN YÜKSEK MÜHENDİS

14 ABUBEKİR TEK ORTA İŞ ADAMI

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 SERMET ATAY YÜKSEK AVUKAT

2 MUSTAFA BOZGEYİK YÜKSEK İŞ İNSANI

3 ALİ MUHİTTİN TAŞDOĞAN YÜKSEK TIP DOKTORU

4 MAHMUT CÜNEYT GÖZ ORTA MÜTEAHHİT

5 ABDULLAH ŞAŞUŞAĞI YÜKSEK İNŞAAT MÜTEAHHİTİ

6 ELİF ASLI ERCİHAN YÜKSEK GIDA MÜHENDİSİ

7 AYŞEGÜL KÖROĞLU YÜKSEK HEMŞİRE

8 ENDER ÖZKARSLIGİL YÜKSEK İŞ İNSANI

9 RAMAZAN YILDIZ ORTA İŞ İNSANI

10 FATİH YUNUS YÜKSEK DİŞ HEKİMİ

11 FAHRİ ÇEVİK ORTA ESNAF

12 GÜRKAN KIRAÇ YÜKSEK MUHASEBECİ

13 AHMET DURMUŞ YILMAZ YÜKSEK ÖĞRETMEN

14 ALPASLAN SAVAŞ ORTA GRAFİKER

YEŞİL SOL PARTİ (YSP) GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 SEVDA KARACA DEMİR YÜKSEK SİYASETÇİ

2 MURAT SARISAÇ YÜKSEK SİYASETÇİ

3 SONGÜL KOÇDAĞ ORTA SİYASETÇİ

4 MUSA AYDIN YÜKSEK SİYASETÇİ

5 DİLAN GÜLER ORTA İŞÇİ

6 KAHRAMAN ÇİÇEK YÜKSEK AVUKAT

7 FATMA BAYINDIR ÖZGÜR YÜKSEK SİYASETÇİ

8 ABDULLAH GÖZEN YÜKSEK SİYASETÇİ

9 AYSİMA MİHRİBAN MEHTAP ARSLAN YÜKSEK SERBEST

10 EDHEM ÜNAL ORTA SERBEST

11 ELİF YALÇIN ORTA İŞÇİ

12 YILMAZ AÇAN ORTA İŞÇİ

13 SİNEM ERENER BALLAN YÜKSEK İŞÇİ

14 MUHAMMED SAİD GÖRGÜN ORTA İŞÇİ

MEMLEKET PARTİSİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 KORAY KURT YÜKSEK SERBEST

2 CEVDET GÜDÜCÜ YÜKSEK SERBEST

3 GÜLCAN ÖZDEMİR ORTA SERBEST

4 ALİCAN DOĞAN YÜKSEK SERBEST

5 İLKNUR KIRBAÇ ORTA EV HANIMI

6 MEHMET İLKER ORAK ORTA SERBEST

7 EDA AKÇALI ORTA YAKIN KORUMA

8 ONUR YETİM YÜKSEK SERBEST

9 ŞAHİN KOÇAK ORTA SERBEST

10 SERGEN ŞAHİN ORTA SERBEST

11 İBRAHİM YEMEZ ORTA SERBEST

12 MUHAMMET ALPER ESER ORTA ÖĞRENCİ

13 AHMET YUNUSOĞLU ORTA ÖĞRENCİ

14 OKTAY KIZILDAĞ ORTA ÖĞRENCİ

Gaziantep'te Türkiye yerel seçimleri

Toplam seçmen sayısıToplam sandık sayısı Adaylık Sonuçlar Kıs.Parti Aday Oy sayısı Oy oranı AK PARTİ Adalet ve Kalkınma PartisiMuhammet Rıdvan Fadıloğlu %53,6 CHP Cumhuriyet Halk PartisiNesrin Tuncel %28,1 İYİ Parti İYİ PartiBekir Öztekin %10,9 SAADET Saadet PartisiAhmet Necati Sarı %&,78 DP Demokrat PartiMehmet Barış Kınacılar %&,94 BĞMSZ BağımsızGazi Albayrak %&,11 BTP Bağımsız Türkiye PartisiAdil Türköz %&,63 TKP Türkiye Komünist PartisiMustafa Gövyaprak %&,33 VATAN Vatan PartisiSeyyale Ergün %&,28 BĞMSZ Bağımsızİsmail Ercan %&,21 Toplam % Geçersiz ya da boş Katılım oranı%77,92 Seçimden Önceki Başkan: Muhammet Rıdvan Fadıloğlu (AK Parti) Seçilen Başkan: Muhammet Rıdvan Fadıloğlu (AK Parti)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası