remington keratin protect kullananlar / Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici | Remington

Remington Keratin Protect Kullananlar

remington keratin protect kullananlar

Keratın Protect Akıllı Saç Düzleştirici

S

Duş sonrası saçlarınızı kuruttuğunuzda, yüksek ısı sebebiyle saçlarda hasarlar oluşabilir. Neyse ki Remington'ın aşırı sıcağa karşı korumasız kalan saçlar için bir çözümü var.

Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, 3 kat daha fazla koruma sağlamak*, daha az hasara yol açmak ve daha sağlıklı saçlar için*, saçlarınızın nem oranını ölçen ve sıcaklığı şekil vermek için gerekli seviyeye getiren devrim niteliğinde bir saç düzleştiricidir.

Şık gölge grisi ve pembe altın rengi seçenekleriyle gelen bu şekillendirme ürününün gelişmiş seramik plakaları, daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı saçlar için, Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiştir. Kendinize has tarzınızı, saçınızın sağlığından feragat etmeden, salon kalitesinde ve uzun süreli sağlıklı saçlarınızı muhafaza ederek ifade edebilirsiniz!

Remington Keratin Protect koleksiyonu, saçlarınızı şekillendirirken güçlü kalmasını sağlayan, parlak ve gösterişli saçlar için geliştirilen Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş, yenilikçi bir ürün yelpazesinden oluşur.

Daha fazla bilgi 

Nereden alınır

Amazon Tr
Media Markt
Teknosa

Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu ürün, Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramikleriyle pürüzsüz, parlak ve sağlıklı saçlara ulaşmanızı sağlar. Dijital ısı göstergesi ile °C - °C arasındaki 5 ısı ayarından birini, saçınızın ihtiyacına göre seçebilirsiniz. Akıllı sensörü sayesinde ise, ısıyı saçınızın farklı bölgelerindeki nem oranına göre düşürüp arttırarak sizi zahmetten kurtarır.

Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, saçınızın nem oranını saniyede 8 kere ölçer ve size her seferinde kişiselleştirilmiş bir tecrübe sunar. Gövdesindeki beyaz ısı koruma ikonu, saçınızda aktif olarak nem görüldüğünde yanar ve bu şekilde saçınıza şekil verirken aynı zamanda korunduğunu görürsünüz. Düzleştirici, hiç bir zaman saçınıza zarar verecek ısılara yükselmez, kırılma ve hasar şansını azaltırken akıllı ısı koruma sensörü kapalı iken yapılan düzleştirme işlemine göre 5 kat daha güçlü kalmasını sağlar.*

  • Gelişmiş Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramik plakalar ile daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı saçlar
  • Patentli akıllı ısı koruma sensörü, hasar ve kırılmalara karşı 3 kat daha fazla koruma sağlamak için, saçın nem oranını sanıyede 8 kez ölçer.
  • 5 kat daha güçlü saçlar*
  • Dijital ısı göstergesi, 5 ayar °C - °C
  • 15 saniyede hızlı ısınma
  • mm gövdeden ayrı plakalar ile saçlara eşit basınç
  • Turbo fonksiyonu
  • Isı kilit fonksiyonu
  • 60 dakika sonra otomatik kapanma
  • Saklama için plaka kilidi
  • Evrensel voltaj
  • Dolaşmaz kablo
  • 3 m kablo uzunluğu
  • Isıya dayanıklı lüks saklama çantası
  • 5+1 yıl garanti

 

Haber bültenimize abone olun

Ürün İpuçları & Teklifler Alın

© SPECTRUM BRANDS, INC. TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

Remington S Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Saçlarımızın düz, parlak ve gösterişli olması bazı günler hepimizin istediği bir şeydir. Ancak saçlarımızı sık sık yüksek ısıda düzleştirme işlemi saçlarımızı kurutabilir, kırılganlaştırabilir ve uçlarını kırabilir. Bu duruma güzel bir çözüm sunan Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici, saçlarımızı şekillendirirken sağlıklı, parlak ve canlı bir görünüm elde etmemize de yardımcı olur. Bu içerikte Remington S Keratin Protect ile ilgili merak edilen noktalara değindik.

Max. Sıcaklık°C
Isıtma Süresi15 sn
Isı Ayarı9
AğırlıkBelirtilmemiş
Pro+Var
Otomatik KapanmaVar

Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici

Remington S düzleştirici, modern görünümünün yanı sıra çok yönlü özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Farklı sıcaklık ayarlarına olanak tanıyan ürün, ergonomik tasarımı sayesinde el anatomisine de kolayca uyum sağlar.

İşte Remington S saç düzleştirici ile ilgili tüm detaylar:

Remington S Teknik Özellikleri

  • 9 ayrı ısı kademesi
  • °C °C sıcaklık
  • Pro+ özelliği
  • 60 dakikada otomatik kapanma
  • Turbo fonksiyonu
  • Isı kilit özelliği
  • Plaka kilidi
  • Gelişmiş Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramik plaka

Remington S

Isı Ayarı°C °C
Isı Kademesi9
Pro+Var

Remington S saç düzleştiricinin 9 farklı ısı ayarı bulunur ve en düşük sıcaklık °C iken en yüksek sıcaklık °C olarak belirlenmiştir. Bu geniş ısı aralığı, her türlü saç tipi için uygun bir sıcaklık ayarlamasına olanak sağlar. Bu sayede kendi saç türünüze uygun ısıyı tercih ederek kullanımı kişiselleştirilebilir bir noktaya taşıyabilirsiniz. Ayrıca Pro+ ayarı sayesinde, saçlarınızın zarar görmesini önlemek için °C’de sabit bir şekillendirmeye de olanak tanır.

Remington S Tasarım

Remington S

Remington S Keratin Protect, şık bronz ve rose gold renkleriyle modern ve şık bir görünüme sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca tutabileceğiniz bu düzleştiricinin kullanımı da oldukça pratik ve kolaydır. Plakaların kenarlarındaki çıkıntılar, saçları kolayca tutmanızı ve istediğiniz şekli vermenize yardımcı olur. Bu sayede kullanım açısından kolaylık sunmayı da ihmal etmez.

Isınma Süresi15 sn
Otomatik KapanmaVar
Otomatik Kapanma Süresi60 dk

Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici, sadece 15 saniyede hızlı bir şekilde ısınarak kullanıma hazır hale gelir. Bu sayede sabahları aceleyle hazırlanmanız gerektiğinde saçlarınızı şekillendirmek için zaman kaybetmeden hızlıca hazırlanmanız mümkün olur.

Remington S Performansı

Remington S

Remington S'ın en önemli özelliklerinden biri, zenginleştirilmiş seramik plakalardır. Bu sayede saçlarınızda parlaklık, canlılık ve güçlülük sağlar. Saç düzleştirici, dokuz farklı ısı ayarı sayesinde üstün bir performansa imza atar. Böylece saçınızın tipine ve yapısına uygun ayarı seçerek saçınızı şekillendirebilirsiniz. Dijital ısı göstergesi de saç düzleştiricinin ısısını tam olarak kontrol etmenize yardımcı olur. Hızlı bir şekilde ısınır ve turbo fonksiyonu sayesinde saçlarınızın daha hızlı ve etkili bir şekilde düzleştirilmesine katkı sağlar. İki gövdeden ayrı seramik plakaları, saçınıza eşit baskı uygular ve uçlarında bulunan kıvrımlar sayesinde saç düzleştiricinin saçınızda kaymasını önler. Bu sayede konforlu bir kullanım imkanı tanır.

Uzunluk cm
Genişlik cm
Derinlik cm
Ağırlık 

Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici, cm uzunluğua, cm genişliğe ve cm derinliğe sahiptir. Bu boyut, saç düzleştiricinin kullanımını kolaylaştırırken taşınabilir olmasına da yardımcı olur.

Remington S Avantajları

Remington Keratin Protect Saç Düzleştirici'nin en büyük avantajlarından biri, saçlarınızın şeklini korurken güçlü ve sağlıklı tutan Keratin ve Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramik plakaları olmasıdır. Ayrıca dokuz farklı ısı ayarı, dijital ısı göstergesi, hızlı ısınma süresi, turbo fonksiyonu ve eşit baskı uygulayan plakaları da saçınızı hızlı ve kolay bir şekilde düzleştirmenize olanak tanır. 60 dakika sonra otomatik olarak kapanma özelliği ve ısıya dayanıklı saklama çantası sayesinde de kullanımı güvenli bir noktaya taşımayı ihmal etmez.

Remington S Dezavantajları

Remington S Keratin Protect Saç Düzleştiricinin tek dezavantajı, pahalı olmasıdır. Ancak diğer saç düzleştirici modellerine göre daha pahalı olmasına rağmen kaliteli özellikleri ve uzun ömürlü olması nedeniyle bu fiyatı hak ettiğini söylemek yanlış olmaz.

Remington S Kullanıcı Yorumları

Remington S

İşte Remington S kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

💬 Ürün dereceye kadar fakat derecede bile saçları düzleştirmeye yetiyor kullanışlı ve çabuk ısınıyor yüksek sıcaklıkta kullanırsanız biraz yanık kokusu alabilirsiniz onun dışında dijital olması ve kablosunun döner olması da ayrıca bir özelliği gayet kullanışlı tavsiye ederim.

💬 Remington kullananlar saç düzleştirici konusunda iyi olduğunu bilir. Çok kaliteli bir ürün, tavsiye ederim.

💬 Üründen çok memnun kaldım, saça bakım yaparak düzleştiriyor ve saçı parlak gösteriyor, doğuştan kıvırcık saçlıyım ve ilk defa bir düzleştirici saçlarımı kırmadan ve güzel şekilde dümdüz yaptı.

💬 Arkadaşlar daha önce düzleştirici kullanmamışım meğerse. O kadar güzel ki kesinlikle alın derim en ufak şüpheniz olmasın.

💬 Ben çok memnun kaldım tek geçişte dümdüz ve yumuşacık oldu saçlarım, pro+ ayarında kullandım şimdilik sadece daha düşük ısılarda da iş göreceğini düşünüyorum.

💬 İlk denememde dümdüz yaptı ve yumuşacık oldu saçlarım. yorumlara dayanarak aldım iyi ki de almışım.

💬 Ürün tüm beklentilerimi karşıladı. Öyle inatçı bir saçım yok fakat boyadan dolayı sertleşen ve matlaşan saçlara sahibim. Ürünü kullandığımda gerçekten de saçlarıma parlaklık ve yumuşaklık verdi.

💬 Yorumlara bakarak aldım. Gelir gelmez denedim ve çok memnun kaldım saçım yumuşacık oldu. Kılıflı olmasına da ekstra çok sevindim.

💬 Kilit sistemi bana zor geldi. Zor açıp kapatıyorum kilidi. Bir de plakaların alt köşesinde minik aralar var ve maalesef saç teli girebiliyor. Bir iki tel saçınız kopabilir işlem sırasında.

💬 Çok iyi bir ürün değil. Ayrıca saça baya bir zarar veriyor ve çok kalıcı bir düzlük sağlamıyor.

Puan ve Derecelendirme

Remington S güçlü ve sağlıklı saçlara ulaşabilmeniz için ideal bir seçenektir. Keratin ve Badem Yağı ile desteklenen seramik plakaları sayesinde saçlarınızı şekillendirirken zarar vermeden daha güçlü ve canlı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dijital ısı göstergesi, farklı ısı ayarı, Pro+ ayarı, turbo fonksiyonu, ısınma kilit fonksiyonu, otomatik kapanma özelliği ve plaka kilidi gibi birçok özelliğiyle kullanımı oldukça fonksiyonel bir konuma taşıyan bu ürüne bizim puanımız da 10 üzerinden 8 olacak.

İçeriğimizin bu kısmında Remington S saç düzleştirici hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Remington S temizliği nasıl yapılır?

Remington S Keratin Protect saç düzleştiricinin temizlenmesi oldukça kolaydır. Plakaların soğumasını bekleyin ve ardından nemli bir bezle silin.

Remington S hangi saç tipleri için uygun?

Remington S Keratin Protect saç düzleştirici, her saç tipi için uygundur. Ancak ince ve hassas saçlar için düşük ısı ayarlarında kullanılması daha doğru olacaktır.

Remington S Pro+ ne demek?

Remington S Keratin Protect saç düzleştiricinin Pro+ ayarı, °C'de saçlara zarar vermeden şekillendirme yapmanıza olanak tanır.

Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici Yorumları


(Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici)

Trendyol aracılığıyla

paketleme hariç ürün çok güzel düzlestiriyor

**** ****

Trendyol aracılığıyla

kalitesi çok iyi ücretini gerçekten hakediyor

S** Ü**

Trendyol aracılığıyla

Ürün hem fiyatı uygun hem kaliteli tavsiye eserim

G** S**

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Bende yorumlara bakarak aldım önceki düzleştiricimi daha pahalıya almama ve sevmeme rağmen bu çok daha güzel saçları sert yapmıyor asla ve son sıcaklığı kullanmaya gerek bile kalmıyor çok iyi hiç şüphe etmeden alınabilir kesinlikle ♥️

Buket T**

REMİNGTON Saç düzleştiricisi

N11 aracılığıyla

Eşim geldiği gibi kullandı tam not verdi tavsiye ediyor

Engin YILMAZER

Üç Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Ürünü uzun araştırmalarim sonucu aldıfunduszeue.info güzel funduszeue.info ürün olduğuna inancım tam funduszeue.infosi çok güfunduszeue.info ürünü saçımda kullanmadım ama ısınması icin açtıktan kısa süre sonra plastik kokusu gibi bı koku verdi acaba normal mi ilk acmaya. İnşallah saçta koku bırakmaz

Yeşim Yıldırım

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Klasik Remington kalitesi. yine muhteşem :) bundan önceki düzleşticim de remington'du ve hala çalışıyor ancak plakaları aşındığı için yenilemek istedim. yine tercihim remington'dan yana oldu. saçlarım orta kalınlıkta oldukça kabarık ve dalgalıdır. en düşük derecede bile zahmetsiz düzleştirdi. çok memnun kaldım. tek sıkıntısı yanında bir kılıf geliyor ama ben çantası olsaydı daha mutlu olurdum. seyahat açısından önemli bir nokta. diğer düzleştirici mi 7 sene kullandım hiç bir sıkıntısı olmadı hala çalışıyor inşallah bunu da bir o kadar kullanırım

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Başarılı Yenişey mağazasından aldım hızlı kargo

Emirhan Bekçi

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Zaten Denediğim bir üründü saçı çok güzel ve hızlı düzleştiriyor.

gül tlpgl

Dört Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Urun ambalajli, sorunsuz bir sekilde geldi tesekkurler hepsiburada❤❤❤remington kisisel bakimda bir numara. Bundan onceki duzlestiricimi 10 sene kullandim yenilemek icin tekrardan aldim. Sac maşam ve sac kurutma makinemde remington????

Sinem KAYA

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Urun ambalajli, sorunsuz bir sekilde geldi tesekkurler hepsiburada❤❤❤remington kisisel bakimda bir numara. Bundan onceki duzlestiricimi 10 sene kullandim yenilemek icin tekrardan aldim. Sac maşam ve sac kurutma makinemde remington????

Sinem KAYA

Anlatıldığı Kadar Varmış

Hepsiburada aracılığıyla

Kızıma aldım, işini çok güzel yapıyor, herkese tavsiye ederim.

HÜSEYİN KILIÇ

Işıl

Hepsiburada aracılığıyla

permalı saçlarımı derecede kuaför fönünden farksız düzleştirebiliyor oldukça beğendim. Paketleme güzel kargo hızlıydı.

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Ürün çok güzel çok beğendim düşünmeden alabilirsiniz

Güzel Toptaş

Kaliteli ürün

Hepsiburada aracılığıyla

Güzel paketlenmiş sağlam bir şekilde elime ulaştı. 15 saniyede ısınıyor en düşük ayarda bile mükemmel iş görüyor. Biraz pahalı ama değer????????

Ceyda Ceran

Kaliteli ürün

Hepsiburada aracılığıyla

Güzel paketlenmiş sağlam bir şekilde elime ulaştı. 15 saniyede ısınıyor en düşük ayarda bile mükemmel iş görüyor. Biraz pahalı ama değer????????

Ceyda Ceran

başarılı

Hepsiburada aracılığıyla

çabuk ısınması ve işiniz bitince hemen soğuması mükemmel bir özellik

nadide baş

Çok iyi

Hepsiburada aracılığıyla

Daha evvel de bu düzleştiriciyi 6 sene boyunca kullandım. Kablosu bozulunca yenisini sipariş ettim. Düzleştirici saçı besler mi? Sorularına gönül ferahlığıyla evet hemde nasıl diyorum. Fiyatına değen bir ürün. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Kırıları onarıyor ve düzleştirmek 3 dakikanızı alıyor

Kübranur Bağcı

Remington S Keratin Protect Keratin Korumalı Saç Düzleştirici


Gösterişli, düz, süper parlak saçlar sofistikeliği gösterir. Fakat bazen saçlarınızı normal yollarla düzleştirmek hasara yol açabilir. Eğer siz de saçlarınızı düzenli olarak yüksek ısı ayarında düzleştiriyorsanız, sonuçlar kuru, kırılgan ve uçları kırıklarla dolu saçlar olabilir.

Kendinize has tarzınızı, saç sağlığınızdan feragat etmeden ifade etmenizi sağlayan Keratin Protect Saç Düzleştirici, gösterişli saç stilinizi uzun süre, sağlıklı bir görünümle korumanızı sağlar.

Keratin Protect Saç Düzleştirici'nin gelişmiş seramik plakasında bulunan Keratin & Badem Yağı, saçlarınıza şekil verirken nüfuz ederken güçlü, sağlıklı ve canlı bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Şık bronz ve pembe altın rengi ile gelen düzleştirici, dokuz ısı seçeneği sunar. Size ise saçınıza uygun ısı ayarını seçmek kalır. PRO+ ayarı ise saç hasarlarına dikkat edenler için, saçlara hasar vermeden °C ısıda şekillendirme olanağı sunar.

Remington Keratin Protect koleksiyonu, saçlarınızı şekillendirirken güçlü kalmasını sağlayan, parlak ve gösterişli saçlar için geliştirilen Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş, yenilikçi bir ürün yelpazesinden oluşur.


• Gelişmiş Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş seramik plakalar
• Dijital ısı göstergesi
• 9 ayar °C - °C
• Sağlıklı düzleştirme için Pro+ ayarı
• 15 saniyede hızlı ısınma
• Gövdeden ayrı plakalar ile saçlara eşit basınç
• Turbo fonksiyonu
• Isı kilit fonksiyonu
• 60 dakika sonra otomatik kapanma
• Saklama için plaka kilidi
• Isıya dayanıklı saklama çantası
• Kıvrımlı kablo m
• 2 yıl garanti

Remington S Keratin Protect Saç Düzleştirici Özellikleri

GENEL ÖZELLİKLER

  • Cihaz Tipi Saç Düzleştirici
  • Cihaz İşlevi Düzleştirme
  • Isı AyarıVar
  • Isı Kademesi 9 kademe
  • En Düşük Isı °C
  • En Yüksek Isı °C
  • Hızlı IsınmaVar
  • Isınma Süresi 15 sn
  • İyon Özelliği Yok
  • Kilit SistemiVar
  • Diğer Özellikler Koruma Çantası Otomatik Kapanma Pro+ Ayarı Turbo Özelliği

TASARIM

  • Dijital EkranVar
  • Kaplama Malzemesi Keratin Seramik
  • Kablo Uzunluğu cm
  • Renk Vizon

DOKÜMAN

  • Kullanım KılavuzuRemington S Keratin Protect Saç Düzleştirici Kullanım Kılavuzu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası