baba candır 63 / Baba Candır: Sezon 2 - funduszeue.info

Baba Candır 63

baba candır 63

Baba Candır son bölüm fragmanı ve özeti

Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk, Özgün Karaman ve Melis Tüzüngüç gibi isimlerin yer aldığı Baba Candır takipçileriyle kez buluşuyor. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Baba Candır bölüm fragmanı ve özeti

BABA CANDIR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Salih Güzelce’ye gelen çocuklarını karşısına alıp artık kendi hayatlarına dönmeleri konusunda bir kez daha uyarır. Paşabahçe’ye geri dönmek üzere iken; Haluk ve çocuklar arasında çıkan gerginlik sonrasında Salih, yine ilişkilerine müdahale etmek zorunda kalır.

Artık tek bir şartı vardır: Çocuklar haftasonu işlerinden ve diğer insanlardan uzakta tek başlarına Güzelce’de kalacaklar; aile ve kardeş olmanın değerini bileceklerdir. Öte yandan, Nesrin çılgın planlarını devam ettirir; annesini Salih ile tanıştırmaya getirir.

Çocuklar aralarındaki husumeti sona erdirip, birbirlerinin kıymetini anlayacaklar mı? Salih müstakbel kayınvalidesi’nden kaçmanın bir yolunu bulacak mı?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Baba olmayı kafasına koyan Haluk, tespihi, yumurta topuk ayakkabıları ve maço tavırlarıyla erkek çocuk sahibi olma yolunu kolaylaştırdığını düşünmekte ve Holding’de ‘Maço Haluk’ olarak yine fırtınalar estirmektedir.

Salih’e bir türlü ulaşamayınca iyice meraklanan Nermin, Aysima ve çocuklarla birlikte Güzelce’ye Salih’in yanına gitmek için yola çıkar. Çocuklar babalarının Karadeniz Turu’na çıkmadığını da böylece öğrenmiş olacaklardır. Diğer yandan, Jandarma Güzelce Köyü’nde daha önce yakalanan ayının babasını ormanda görmüştür.

Çelik Ailesi’nin baba ayı ile macera dolu Güzelce serüveni başlar. Baba ayı Çelik ailesine tehlike ve korku saçmaya devam edecek mi? Çocuklar Salih’e sağ salim ulaşıp kendilerini affettirebilecekler mi?

BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Çocuklarıyla karşı karşıya gelen Salih köşe kapmaca oynar. Çocuklar görev yerlerine dağılır; köydeki herkese babalarını görüp görmediklerini sorarlar. Salih’in yerini bulmayı kafaya koymuşlardır.  Nermin sürekli telefonla aradığı Salih’e sonunda ulaşmıştır.

Salih Nermin’e çocukları onun gönderip göndermediğini sorar. Bunu duyan Nermin, çocuklara olan kızgınlığını belli etmek için evden kaçmaya karar verir. Eve dönen çocuklar, halalarını evde bulamayınca perişan olurlar. Sofrayı çeşit çeşit yemeklerle donatan, sabah kahvaltılarının meşhur lezzetli menemenini hazırlayan kimseleri yoktur artık.

Diğer yandan Salih ilk kez yanlızlığın tadını çıkarmaya başlamıştır. Çocuklar babasız ve halasız hayatlarına yarım yamalak devam etmeye çalışacaktır.

Çocuklar halalarını eve geri dönmeye ikna edebilecek mi? Salih gizlendiği yerde başına daha ne gibi olaylar gelecek ?

Baba Candır bölüm özet

Yufkacı Salih'e torun sürprizi

Yufkacı Salih'e torun sürprizi ( Bölüm)

Egemen’in oğlunun ortaya çıkması bütün aileyi karıştırır. Egemen yeni ailesine uyum sağlamaya çalışırken baba evinde bir oğlu olduğundan habersizdir. Hasan Haluk’un Ece ile arasındaki ilişkiyi öğrenmek için oğlunu yalan testine sokar. Kendine ev bakmaya giden Ece Haluk’tan yardım ister. Emrecan Ceylan’a kendini affettirmeye çalışır. Ceylan ise hastalanınca yardım istemek için Emrecan’ı değil Rüzgar’ı arayacaktır. Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Selda Özbek ve Ertunç Tunceryer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ 20 Aralık Pazar günü bölümüyle saat ’da TRT 1 ekranında.

Yönetmen: Yusuf Pirhasan

Oyuncular: Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk, Settar Tanrıöğen, Tülay Bursa, Özgün Karaman, Ertunç Tuncer

Baba Candır

Oyuncu Karakter Bölüm Hakkında Settar TanrıöğenSalih ÇelikSalih eşini kaybedince evlatlarını tek başına büyütmüş, kendi hâlinde bir yufkacıdır. En büyük amacı çocuklarının mutluluğunu görebilmektir. Kız kardeşi Nermin'in çöpçatanlıkları ile uğraşır. Uraz KaygılaroğluHaluk GüneyHaluk, büyük bir inşaat şirketi olan Güneykaya'nın başkan yardımcısıdır. Aynı zamanda patronun şımarık, öfke saçan oğludur. Babasından görmediği sevgi, annesinin onu bırakması gibi sebeplerden dolayı kendine duvarlar örmüştür. Dıştan soğuk birisi gibi dursa da aslında içinde neşe dolu, sevgi dolu bir çocuk yatar. Bunu kimse bilmez, ilk fark eden de Ece olacaktır. Babası ile çok yakın olan asistan Ece'den nefret etmektedir, onu kıskanmaktadır. Ece ile çok zıt karakterlere sahip olmalarına rağmen aslında her açıdan çok uyumlu olduklarını fark edip birbirlerine âşık olurlar. 1. sezon sonunda evlenmişlerdir ve final bölümünde bebeklerini kucaklarına alacaklardır. Berna KoraltürkEce Çelik GüneyEce, yıllarca kendini işine adamış bir yönetici asistanıdır. Bu noktalara çalışkanlığı ve zekâsı ile ulaşmıştır. Fakat tüm hayatını değiştirecek kişi, patronunun oğlu onunla uğraşmaktadır. İnatçı, iş konusunda ciddi bir karaktere sahiptir Ece. Kolay kolay yılmaz. Haluk ile çok savaşırlar. Bu savaşın sonunda birbirlerine âşık olurlar. 1. sezon sonunda evlenmişlerdir ve final bölümünde bebeklerini kucaklarına alacaklardır. Tülay BursaNermin Çelik
(Tava Nermin)Nermin, evin halasıdır. Abisi ve yeğenlerine her daim destek olmuştur. Her an her yerden fırlayan tavası ile meşhurdur. Abisinin evlenip mutlu olması için yapmadığı kalmaz. Melis TüzüngüçCeylan Çelik11 yıl önce verilen bir söze inanacak saflıkta, hayallerinin peşinden koşan bir balon pilotu olan Ceylan, Kapadokya'da yaşamaktadır. Fakat beklediği gün geldiği an ilk işi İstanbul'a gider. Yanında hayallerini ve 11 yıllık çocukluk aşkı Emrecan ile buluşma umudunu da taşır. Sonrasında kendini sıcacık bir ailenin içinde bulur. Özgün KaramanEmrecan Çelik
(Parmak Çocuk Emrecan)Emrecan, evin problem çocuğudur. İş bulamayışları, yanlış durumlara düşüşleriyle hep zor durumda kalsa da çok saf, iyi kalpli bir karakteri vardır. Ceylan ile tanışması çok ani olur, onu 11 yıl önce görmüş olsa da. Çünkü Ceylan'ın peşinde koştuğu sözün sahibi o değildir. Arka planda kalan kişidir. Tolga PancaroğluEgemen ÇelikEgemen, doktordur. Başhekimin kızı ile evlendikten sonra ailesini silip atmaya çalışır. Kimse ile arası iyi değildir. Lakabı "Ego"dur. Ertunç TuncerRüzgârRüzgâr, ünlü bir pop stardır. Yıllar önce çocuk aklıyla kendini başkası gibi tanıtmış, küçük bir kızın hayalleri ile oynamıştır. Fakat gerçek 11 yıl sonra karşısına çıkar, Ceylan'a âşık olur. Emrecan ile çatışmalar yaşarlar. Ayrıca Haluk'un bir süre üvey kardeşliğini yapmıştır. Dila BayrakAslı Taşçı ÇelikBaşhekimin kızı Aslı, Egemen ile evlenmiştir. Garip bir ilişkileri vardır. Fırat AlbayramLevent Teoman (Şeytanın Avukatı)Avukat olan Levent, bir anda Fransa'dan çıkagelmiştir. Ece'nin üniversite yıllarından eski sevgilisidir. Bir süreliğine gittiği Fransa'da evlenmiş, Ece'yi bırakmıştır. Cansu GültekinDamlaNermin'in kızıdır. Beş yıldır Avustralya'da kendince iş kurmaya çalışmış fakat başarılı olamamıştır. Tefecilere borç takıp Türkiye'ye kaçması ailenin her bir üyesinin hayatını mahveder. Cengiz TangörAdnan TaşçıBüyük bir hastanenin başhekimidir. Aslı'nın babası, Egemen'in kayınpederi, Müjde'nin eşidir. Eşi ile boşanma yoluna gitmişlerdir. Mehtap AltunokMüjde TaşçıAdnan'ın eşi, Aslı'nın annesi, Egemen'in kaynanasıdır. Egemen'in ailesini unutmasını ister. İnsanları küçümser, türlü türlü oyunlar oynar fakat sonradan pişman olmuştur. Pınar BibinŞebnem
(Şebo) Şebnem, Haluk'un liseden arkadaşıdır. Haluk'a platonik âşık, deli dolu çılgın birisidir. Ayfer TokatlıBüşra
(Kâkül Kız)Hasan'ın şirketinde Ece'nin asistanı olarak çalışmakta olsa da çok görev değiştirmiştir. Haluk'un adını asla doğru söyleyemeyen bir "yan karakter"dir aslında. Haluk onu hep rol çalmakla suçlar. Mehmet UlayHasan GüneyHaluk'un babasıdır. Eşi onu terk edip gitmiş, oğluna da sevgi gösterememiştir. Televizyon sunucusu aynı zamanda Rüzgâr'ın annesi Müge'ye âşıktır. Selda ÖzbekMügeRüzgâr'ın annesidir, sunucudur. Hasan'ı parası için sevmektedir. Dilara GönderAyşegül DiriHaluk'un eski nişanlısıdır. Eskiden Haluk'un babası ile kendi babası ortak olduğundan şirkette payı olduğunu düşünür. Amacı yeniden Haluk'u elde etmek ve şirketi onunla birlikte yönetmektir. Ali Bahadır Baharİrfan3Esnaftır. Mahallenin sucusudur. 3. bölümde mahallede dedikoduyu ilk fişekleyen kişidir.

Baba Candır Bölüm

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın Bölümü’nde Salih Güzelce’ye gelen çocuklarını karşısına alıp artık kendi hayatlarına dönmeleri konusunda bir kez daha uyarır. Paşabahçe’ye geri dönmek üzere iken; Haluk ve çocuklar arasında çıkan gerginlik sonrasında Salih, yine ilişkilerine müdahale etmek zorunda kalır. Artık tek bir şartı vardır: Çocuklar haftasonu işlerinden ve diğer insanlardan uzakta tek başlarına Güzelce’de kalacaklar; aile ve kardeş olmanın değerini bileceklerdir. Öte yandan, Nesrin çılgın planlarını devam ettirir; annesini Salih ile tanıştırmaya getirir. Çocuklar aralarındaki husumeti sona erdirip, birbirlerinin kıymetini anlayacaklar mı? Salih müstakbel kayınvalidesi’nden kaçmanın bir yolunu bulacak mı? Hepsinin cevabı “Baba Candır” yeni sezon Bölümünde.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası