en iyi jbl bluetooth kulaklık / JBL Bluetooth Kulaklık Fiyatları | JBL Kablosuz Kulaklık - Trendyol

En Iyi Jbl Bluetooth Kulaklık

en iyi jbl bluetooth kulaklık

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik tutkunlarının olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer alan kulaklıklar, her ortamda istenildiği seste keyifle müzik dinlenmesini sağlıyor. En iyi kulaklık markaları arasında zirvede yer alan JBL, birbirinden etkileyici tasarıma ve özelliklere sahip kulaklık modelleriyle geniş çeşitlilik sunuyor. JBL imzasını taşıyan kulak üstü, kulak içi, kablolu ve kablosuz gibi bir dolu seçenek öne çıkıyor. Kulaklık satın alırken modelin ses kalitesine, ergonomisine, malzeme kalitesine, ses sürücülerine, pil gücüne ve kablo kalitesine dikkat etmek önem taşıyor. Hazırsanız en iyi JBL kulaklık çeşitlerini mercek altına alalım!

1. Çağdaş ve etkileyici tasarım: JBL Tune 660 BT NC Wireless Kulaklık


Adsız tasarım - 2023-03-24T111443.803

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Mavi rengin çekiciliğine karşı koyamayan ve kaliteli bir kablosuz kulak üstü kulaklık modeli satın almak isteyenlerin dikkatini çeken JBL Tune 660 BT NC Wireless Kulaklık, sadece 166 gram ağırlığında olduğu için rahatlıkla taşınıyor. Bu sayede müzik dinlenmediği zamanda ağırlık hissi yaratmadan boyna asılabiliyor.

Akıllı tasarımıyla baş ve kulak bölgelerine üst seviye konfor sağlayan ve en iyi JBL kulak üstü kulaklık modellerinden biri olan ürün, 44 saate varan pil ömrüyle dudak uçuklatıyor. Böylece prize ihtiyaç duymadan günlerce müzik dinlenmesine imkân tanıyor. Bluetooth 5.0 teknolojisiyle güçlü ve etkili bağlantı kurarak kopmalar yaşatmıyor.

Ürünü İncele

2. Bütçesi kısıtlı olanlar için: JBL C100SI Siyah Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Uygun fiyatıyla bütçesi kısıtlı olanlar için harika bir alternatif yaratan JBL C100SI Siyah Kulaklık, en JBL kulak içi kulaklık sıralaması yapıldığında birinci sırada yer alıyor. Kulak ergonomisi gözetilerek tasarlandığı için kulağa tam oturuyor. Bu sayede düşme ve ağrı gibi problemler yaratmıyor.

Modelin en sevilen özelliği ise mikrofona sahip olması. Böylece müzik dinlemenin dışında çağrı görüşmesi yapmak için de kullanılıyor. Kablosundaki kontrol tuşuyla pratik şekilde müzik geçişi yapılmasına yardımcı oluyor. 3,5 milimetre JAK yuvası bulunan ve her cihaza uyum sağlayan model, 1,2 metre kablo uzunluğu sayesinde müzik dinlerken rahat hareket edilmesine yardımcı oluyor.

Ürünü İncele

3. Müziğin ritmine kapılın: JBL Wave 300TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık


Adsız tasarım - 2023-03-24T111512.594

JBL kulaklık kullanıcı yorumlarında sıklıkla övülen JBL Wave 300TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, muhteşem ses kalitesiyle eşsiz müzik deneyimi vadediyor. Sade ve sportif tasarımıyla görenlerin beğenisini kazanan model, hafif ve kompakt olduğu için ceplerde rahatlıkla taşınıyor.

Kulaklıklarda altı saat, kutusunda ise 20 saatlik şarj imkânı sunan model; günün büyük çoğunu dışarda geçiren ve sürekli kulaklığını şarj etmekle uğraşmak istemeyenlere zaman avantajı kazandırıyor. IPX2 sertifikasıyla suya ve tere karşı direnç gösteriyor. Böylece hem spor antrenmanları sırasında hem yağmurlu havalarda gönül rahatlığıyla tercih ediliyor.

Ürünü İncele

4. Sesli asistan özelliğine sahip: JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Kolay taşınabilir kulak üstü kulaklık arayanların ilk tercihlerinden biri olan JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık, katlandığı zaman çok ufak boyutlarda olduğu için çantalarda az yer kaplayarak alan avantajı yaratıyor. Tek şarjla 16 saat boyunca kesintisiz müzik çalabilen model, hızlı şarj özelliğiyle de takdir kazanıyor. Hızlı şarj sayesinde beş dakikalık şarjla bir saat müzik çalabiliyor.

JBL Pure Bass teknolojisiyle ses kalitesine canlılık katıyor. Gövdesinde kontrol tuşları bulunduran model, parmak dokunuşlarıyla ses ve müzik tercihlerinin değiştirilmesini sağlıyor. Ayrıca sesli asistan özelliğiyle de komutları hızlıca algılayıp yerine getiriyor.

Ürünü İncele

5. En iyi fiyat performans ürünü: JBL T210 Kulak İçi Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

En iyi JBL kulak içi kulaklık modelleri arasında bir yıldız gibi parlayan JBL T210 Kulak İçi Kulaklık, akıllı özellikleriyle müzik dinlemeyi çok daha pratik ve eğlenceli hâle dönüştürüyor. 3,5 milimetre bağlantı kullanan model, yassı kablo özelliğiyle kullanıcılarından tam not alıyor.

Yassı kablo sayesinde kablonun birbirine dolanması engellendiği için kablo düğümlenmesi ve kopma gibi sıkıntıların önüne geçiliyor. JBL Pure Bass özelliğiyle müziklere ihtişam katan model, 8,7 milimetrelik ses sürücüleriyle müziklerdeki her detayı en kaliteli şekilde çalıyor.

Ürünü İncele

6. Oyunlarda fark yaratmak isteyenler için: JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Bilgisayar oyuncularının oyun esnasında gerçekleşen her sesi net ve hızlı işitmeleri önem taşıyor. Oyun tutkunları için özel tasarlanan JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık, oyuncu kulaklıkları arasında özel bir yere sahip. Bilgisayarın yanı sıra Xbox One gibi oyun konsollarıyla da uyum içinde çalışan model, yerleşik surround ses sistemiyle yüksek ve canlı ses sağlıyor.

Modelin oyuncular tarafından sevilen bir diğer önemli özelliği de ergonomik tasarımlı olması. Hafif kafa bandı ve hafızalı köpükten üretilmiş kulak yastıklarıyla uzun saatler süren oyun seanslarında bile rahatsızlık hissi yaratmıyor. Ayrıca çıkarılabilir mikrofona sahip olması da cabası!

Ürünü İncele

7. Zarif ve kullanışlı: JBL Wave 100TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

"En iyi JBL Bluetooth kulaklık hangisi?" denildiğinde bir adım öne çıkan JBL Wave 100TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, sade tasarımı ve krem renkli zarif taşıma kutusuyla göze hitap ediyor. "Bluetooth JBL kulaklık nasıl takılır?" sorusunu merak edenler için hemen yanıtlayalım. Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde kutudan çıkarıldığı anda yakınındaki Bluetooth özelliği bulunan cihazla eşleşiyor.

Belirlenen müziği aynı anda gecikmesiz çalarak kullanıcılarını memnun eden model, dual connect özelliğiyle tek veya çift kulaklık kullanma imkânı sunuyor. Ayrıca mikrofon özelliği sayesinde çağrı görüşmelerini de destekliyor. Toplamda 26 saate varan pil ömrüyle tek şarjla uzun süre kullanılıyor.

Ürünü İncele

8. Çocuklar için en iyisi: JBL JR310BT Bluetooth Çocuk Kulaklığı


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

"Çocuklar için en iyi JBL kulaklık hangisi?" derseniz sizi JBL JR310BT Bluetooth Çocuk Kulaklığı ile tanıştıralım. Model, pastel tondaki yeşil ve gri renklerin etkileyici uyumundan dolayı çok seviliyor. Katlanabilir özelliğiyle çantalarda kalabalık yaratmayan model, tek şarjla 30 saate varan eğlence sağlıyor. Modelin en önemli özelliği, 85 dB'i aşmayan ses seviyesi sunması. Böylece çocukların işitme sağlığını koruyor. Ayrıca yumuşak kulak yastıkları ve kafa bandıyla rahatsız etmiyor.

Güçlü Bluetooth bağlantısı sayesinde 15 metre çekim mesafesi sağlayarak çocukların müzik dinlerken diledikleri gibi hareket etmelerine de olanak tanıyor. Üstelik yerleşik mikrofon özelliğiyle çağrı görüşmesi yapmayı kolaylaştırıyor.

Ürünü İncele

9. Kullanıcı dostu özellikler: JBL Endurance RUN Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Fiyat performans JBL kulakları arasında kalitesi ve kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan JBL Endurance RUN Kulaklık, modern tasarımıyla da beğeniliyor. 8,2 milimetrelik ses sürücüleriyle berrak ve güçlü ses sağlayan model, dâhili mikrofon özelliğiyle müziğin dışında çağrı görüşmeleri gerçekleştirmek için de kullanılıyor.

FlipHook özelliğiyle esneklik sağladığı için kulaklık takarken rahatsızlık hissi oluşmasını engelliyor. IPX5 sertifikasıyla ter ve yağmurdan etkilenmiyor. Modelin en önemli özelliği, L harfini andıran JAK girişine sahip olması. Bu sayede cepte veya çantadayken bükülüp temassızlık yaratmıyor. Kablo üzerinde kontrol kumandası bulundurması da önemli bir ayrıntı.

Ürünü İncele

10. Dayanıklı malzeme kalitesi: JBL Reflect Aero Kablosuz Kulak İçi Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Hangi JBL kulaklığı alacağına karar veremeyenlerin mutlaka bir şans tanıması gereken JBL Reflect Aero Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, müzik dinlemekten çağrı görüşmesi yapmaya kadar dört dörtlük kalitede kullanım vadediyor. İki kulaklıkta da beamforming mikrofon teknolojisinden faydalanan model, rüzgârlı anlarda bile kullanıcı sesini net algılayıp gürültülerden arındırarak karşı tarafa iletiyor.

Dayanıklı malzeme kalitesiyle kullanıcılarına güven veren ve uzun ömürlü kullanım imkânı sağlayan model, IP68 su ve toz geçirmezlik özelliğiyle her koşulda kusursuz performans sergiliyor. Tam dolu şarjla kulaklıklarda sekiz, şarj kutusunda 16 saatlik kullanım sağlayarak kullanıcılarını sürekli kulaklığı şarj etme derdinden kurtarıyor.

Ürünü İncele

11. Çok amaçlı kullanım: JBL Live Pro 2 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

JBL en kaliteli kablosuz kulak içi kulaklık modelleri arasında kalitesi ve performansıyla beğenilen JBL Live Pro 2 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, modern ve şık tasarımıyla kullanıcılarına tarz katıyor. Kulaklıklarda 10, akıllı taşıma kutusunda 30 saatlik pil gücü vadeden model; Qi uyumlu şarj desteği sayesinde kablo derdiyle uğraşmadan kulaklığın kolay ve hızlıca şarj edilmesini sağlıyor.

Akıllı mikrofon teknolojisiyle gürültü parazitlerini azaltarak sağlıklı iletişim kurulmasına yardımcı oluyor. VoiceAware özelliğiyle konuşma sırasında kullanıcı sesinin ne kadar duyulacağını ayarlama imkânı tanıyor. Oval tasarımlı silikon uçlarıyla kulakları acıtmayan model, gelişmiş ses kalitesiyle takdir kazanıyor.

Ürünü İncele

12. Her zaman en kaliteli modeli satın almak isteyenlere: JBL Club Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Siyah rengi seven ve en iyi özelliklere sahip JBL kablosuz kulak içi kulaklık modelini satın almak isteyenlere JBL Club Pro Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık önerisi yapılıyor. Şarj kutusunda çıkarıldığı anda Bluetooth eşleşmesi gerçekleştirerek kullanıcılarını bekletmeyen model, güçlü bağlantısı sayesinde kopma ve gecikme yaşatmıyor.

Toplamda 40 saate varan pil gücü ve hızlı şarj özellikleriyle kullanıcılarına pratiklik sağlayan model, 10 dakikalık şarjla bir saat boyunca müzik çalabiliyor. Akıllı gürültü engelleme teknolojisi sayesinde dış ortamdaki gürültülerin ne kadarının duyulacağını ayarlama imkânı sunuyor. Böylece kulaklık takılıyken yakındaki insanlarla sohbet edilebiliyor.

Ürünü İncele

13. Spor yaparken rahatça müzik dinleyin: JBL Endurance RUN2 BT Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Spor yaparken kaliteli ve dayanıklı Bluetooth kulak içi kulaklık modeli arayanlara JBL Endurance RUN2 BT Kulaklık tavsiye ediliyor. Sade ve şık tasarımıyla beğenilen model, tek şarjla 10 saate kadar müzik çalıyor. Modelin en önemli özelliği, zamanı kısıtlı olanlar için hızlı şarj desteği sunması. Hızlı şarj sayesinde 10 dakikalık şarjla bir saat kesintisiz müzik çalabiliyor.

TwistLock ve FlexSoft teknolojilerinden faydalanan model, hangi spor egzersizi yapılırsa yapılsın kulakta sağlam duruyor. IPX5 sertifikasıyla olumsuz hava koşullarına karşı tam direnç sergiliyor. Hafif tasarımıyla rahat takılıyor ve kulakta yük oluşturmuyor.

Ürünü İncele

14. Derin basın keyfini çıkarın: JBL Tune 230NC Kulak İçi TWS Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlerken bas sesler konusunda hassas olan ve sesleri en yüksek kalitede dinlemek isteyenler için JBL Tune 230NC Kulak İçi TWS Kulaklık öne çıkıyor. IPX4 sertifikasıyla su sıçramaları ve tere karşı dayanıklılık gösteren model, yağmurlu günlerde veya plaj kenarında güvenle kullanılıyor.

Modelin en sevilen özelliği, mobil uygulama desteği sayesinde kişiye özel ses ayarlamaları yapılmasını sağlaması. 5,8 milimetrelik ses sürücüleriyle basları yüksek kalitede dinletiyor. 40 saatlik pil ömrüyle takdir toplayan model, 10 dakikalık hızlı şarjla iki saat müzik çalabiliyor. Modelin iki mikrofonlu aktif gürültü engelleme teknolojisiyle çağrı görüşmelerinde pürüzsüz ses kalitesi sunduğunu da belirtelim.

Ürünü İncele

15. Etkileyici özellikleri keşfedin: JBL T205 Kulak İçi Kulaklık


En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Yassı kablolu ve L harfi şeklinde JAK girişi olan kulak içi kulaklık arayanların kaçırmaması gereken JBL T205 Kulak İçi Kulaklık, birbirinden etkileyici özellikleriyle kullanıcılarını mutlu ediyor. L JAK girişiyle bükülmeleri önleyen ve yassı kablosuyla kablo karmaşasının önüne geçen model, 12,5 milimetrelik ses sürücüleriyle canlı ve yüksek ses kalitesi sunuyor.

Mikrofon özelliğiyle çağrı görüşmeleri yapmak için de kullanılan model, kablo üzerindeki kontrol tuşuyla çağrı cevaplama ve müzik değiştirme gibi fonksiyonlar üstleniyor. Metalize gövdesiyle sağlamlık göstererek kalitesini uzun yıllar koruyor. 1,2 metrelik kablo uzunluğuna sahip olması da önemli bir ayrıntı.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2023'e Damgasını Vuran En İyi 15 Bluetooth Kulaklık

Kablosuz kulaklık olarak da bilinen bluetooth kulaklıklar son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Genellikle müzik dinlemek için kullandığımız Bluetooth kulaklıklar, aynı zamanda iş veya günlük konuşmalarımızda da büyük rahatlık sağlıyorlar. Bu içeriğimizde tüm Bluetooth kulaklıklarını karşılaştırıp en iyilerini bir araya getirdik.

En iyi Bluetooth kulaklık hangisi? Şüphesiz kulaklık almak isteyen kişilerin aklındaki tek soru bu. Listemizde JBL, Jabra, Samsung, Marshall, Beats, Apple ve Sennheiser gibi TWS kulaklıklardan AirPods önerilerine kadar olan en iyi Bluetooth kulaklıklara yer verdik. Bu kablosuz kulaklık önerisi içeriğimizde en çok satan modellerden en yüksek ses seviyesine sahip olan bluetooth kulaklıklara kadar her şeyi bulabilirsiniz.

SıraModelKullanım TipiPilneoldu Puanı
1Apple Airpods Pro (2.nesil)Kulak içi30 saat10/10
2Marshall Major IVKulak üstü80 saat10/9.9
3Beats Studio3Kulak üstü40 saat10/9.8
4Bose Sport EarbudsKulak içi5 saat10/9.9
5AirPods MaxKulak üstü20 saat10/9.8
6Beats Studio BudsKulak içi8 saat10/9.9
7Sony WF-1000XM4Kulak içi24 saat10/9.8
8Sennheiser Momentum True Wireless 3Kulak içi28 saat10/9.9
9Bang & Olufsen Beoplay HxKulak üstü40 saat10/9.9
10Marshall Motif A.N.CKulak içi20 saat10/9.9
11Jabra Elite 4 ActiveKulak içi28 saat10/9.8
12Google Pixel Buds AKulak içi24 saat10/9.9
13Samsung Galaxy Buds 2Kulak içi20 saat10/9.9
14JBL Tune 510BTKulak üstü40 saat10/9.8
15Redmi Buds EssentialKulak içi18 saat10/9.7

15 En İyi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kablosuz kulaklık almadan önce kullananların yorumlarına da dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bu kulaklıkları kullananlar kendi deneyimini paylaştığı için buradan bir varsayım çıkartıp kendinize uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bu yüzden içeriğimizde en iyi Bluetooth kulaklıklarının kullanıcı yorumlarından da bahsettik. Hangi kablosuz kulaklığı almalıyım? diye soruyorsanız.

İşte en iyi kablosuz bluetooth kulaklık modelleri:

1. Apple Airpods Pro (2.nesil)

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
5 dakikalık şarj ile 1 saat kullanım sunmasıÇift telefon desteğinin olmaması
Aktif gürültü engelleyici
Suya dayanıklı tasarım

Apple’ın yüksek teknolojik donanımlı yeni Bluetooth kulaklık modeli olan AirPods Pro 2. Nesil, yenilenen tasarımı ve ekstra özellikleriyle ön plana çıkıyor. Aktif gürültü engelleyici sistemi ile dış sesleri neredeyse sıfıra indiren AirPods Pro hareket ve konuşma algılayan ivmeölçerleri sayesinde kolay kullanım olanağı da sağlıyor. Tamamen dokunmatik olarak kontrol edilen AirPods Pro’nun üzerinde herhangi bir tuş bulunmuyor. IPX4 seviyesinde suya ve tere dayanıklı olarak üretilen AirPods Pro her biri 5,3 gram ağırlığında. Tek şarjla 6 saate kadar dinleme süresi sunan Apple AirPods Pro 2. Nesil, kablosuz şarj kutusu sayesinde defalarca şarj olarak 30 saate kadar kullanım sağlıyor.

Teknik Özellikler
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)30 saat
Şarj TipiKutulu
Şarj Süresi120 dakika
Hızlı ŞarjVar

AirPods Pro (2.Nesil) Kullanıcı Yorumları

👤 Gürültü engelleme çok başarılı; özellikle bu modu kapatıp açtığınızda kısık sesli müzik/telefon konuşması bile çok net. Telefon konuşmalarında karşı taraf kulaklıktan konuştuğunuzu fark etmiyor; ses iletimi çok başarılı.

👤 AirPods ile arasında muazzam bir ses farkı yok. Kulak içi silikonlarının olması sebebiyle bir basınç farkı hissetmiyorsunuz. Diğer AirPods modellerine göre daha büyük bir kafaya sahip olduğu için kulağınızı rahatsız edebilir. 

2. Marshall Major IV

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Hızlı şarj özelliği

Marshall Major IV, yenilikçi ve şık tasarımı ile oldukça havalı görünen bir kulaklıktır. Katlanabilir yapısı ve ergonomik özelleştirmeleri sayesinde oldukça konforlu kullanım şansı sunar. 165 gr ağırlığındaki bu kulaklık, 10 metrelik kapsama alanı ile sizi müzikten ayırmaz. 15 dakikalık hızlı şarj süresi sayesinde dilediğiniz her an dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ses Düzeyi99 dB
MikrofonVar
Gürültü EngelleyiciYok
Kullanım Aralığı10 m
Şarj TipiUSB-C
Şarj Süresi180 dakika
Hızlı ŞarjVar

Marshall Major IV Kullanıcı Yorumları

👤 Müzik kalitesi çok iyi detaylar kaçmıyor. Kulaktan çıkmıyor ve kullanım süresince hafif hissettiriyor. 

👤 Ses ve malzeme kalitesine söylenecek bir söz yok. Kesinlikle harika, tavsiye ederim.

3. Beats Studio3

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Ritim değiştirebilme özelliğiÇoklu bağlantı desteğinin olmaması
Hızlı şarj desteğinin olması
9 saat kullanım süresi

Şık tasarımı ve estetik duruşuyla bütün gözleri üzerinize çekecek Beats Studio3, Apple W1 çip desteği ile yüksek performans sunmayı başarır. Yalnızca 10 şarj ile 3 saat kullanım sağlayan bu kulaklık, kompakt boyutuyla yer kaplamaz. Katlanabilir yapısı ve konforlu kulak pedleri sayesinde kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. 

Teknik Özellikler
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)40 Saat
Hızlı Şarj Süresi10 dakika
Hızlı ŞarjVar

Beats Studio3 Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünün kullanımı çok pratik. iPhone’a saniyeler içinde entegre oluyor. Takıp çıkarması çok kolay. Ses kalitesi ve gayet iyi. Bunu kısık ses seviyesinde de deneyimleyebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

👤 Ergonomisi gerçekten kulak çevreleyen tüm kulaklıklardan çok daha iyi. Spor salonunda dış seslerden tamamen izole olabiliyorsunuz, ne kadar ter içinde kalsa da ses bundan etkilenmiyor. Bir kere alıp sorunsuz kullanayım diyorsanız, bu ürüne yatırım yapılabilir.

4. Bose Sport Earbuds

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Sesli asistan desteğinin olmasıGürültü engelleyici mikrofonun olmaması
10 metre çekim mesafesi

Tüm işletim sistemlerine uyumlu olan bu kulaklık suya ve toza dayanıklıdır. Spor yaparken kullanabileceğiniz bu kulaklığın çekim mesafesi 10 metredir. Ayrıca bu kulaklıkta sesli asistan desteği vardır. Bu sayede herhangi bir tuşa basmadan istediğiniz işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
NFCYok
Çoklu BağlantıVar
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi9 m
Kullanım Süresi (Genel)5 Saat
Şarj TipiKutulu
Şarj Süresi120 dakika
Hızlı ŞarjVar

Bose Sport Earbuds Kullanıcı Yorumları

👤 Harika bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim.

👤 Tam bir fiyat performans ürünü. Sesi çok iyi, kesinlikle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

5. AirPods Max

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Konforlu
 Bluetooth 5.0 bağlantısı

AirPods Max, kulak çevresini tamamen kapatan konforlu yastıklarıyla ön plana çıkan kablosuz kulaklıklardan biridir. ANC özelliğine sahip olan bu model, dış ortam seslerinin size ulaşmasına engel olur. Bununla birlikte 5 farklı renk seçeneği sunarak her kullanıcısına tarzını yansıtması için fırsat tanır. Tek şarjla 20 saate varan kullanım imkanı ile üstün performans sunmayı başarır.

Teknik Özellikler
NFCVar
Smart CaseVar
MikrofonVar
Kullanım Mesafesi9 m
Kullanım Süresi (Genel)20 Saat
ÇipApple H1 kulaklık çipi

AirPods Max Kullanıcı Yorumları

👤Apple her ürününde olduğu gibi bunda da harika bir iş çıkarmış. Ses performansına diyecek bir şey, görüntüsü şık ve tatlı. Tavsiye ederim.

👤 Ürünü severek kullanıyorum. Şarjı baya uzun süre dayanıyor. Görünümü o kadar iyi ki yolda bile sordular. Çok memnun kaldım.

6. Beats Studio Buds

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Kullanım Süresi
Hızlı Şarj

Beats Studio Buds, akustik platformlarının yardımıyla sesi güçlü, dengeli ve yeterli miktarda size ulaştırmayı başarır. Gürültü kontrolünü size bırakan bu model, ANC özelliği sayesinde gürültüyü filtreleyerek kulağınıza gelmesini engeller. 8 saate varan dinleme süresine ek olarak kompakt formda tasarlanan kutusu sayesinde en sevdiğiniz şarkıları yanınızda taşıyabilirsiniz.

Teknik Özellikler
ANCVar
MikrofonVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)8 Saat
Şarj TipiType-C USB
Hızlı ŞarjVar

Beats Studio Buds Kullanıcı Yorumları

👤 Beats'in genelde kulak üstü modellerini seviyordum ama daha kompakt olması için bunu seçtim, hiç pişman değilim. Ses performansı çok iyi. Beğendim.

👤Kulaklıklar, 8 saate kadar çalışabiliyor kutu şarjından sonra. Gerçekten harika. Görüntüsü de muazzam. Tavsiye ederim.

7. Sony WF-1000XM4

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Kullanım Süresi
Hızlı Şarj

Sony WF-1000XM4, 6 mm sürücülerinin desteğini alarak üstün bir ses performansının kapısını aralar. Minimal boyutlara sahip olan bu kulaklık, dinamik ses üretimiyle ön plana çıkmaktadır. V1 işlemci entegre olarak tasarlanmış olup ses kalitesini artırmayı sağlar. Bununla birlikte şık ve modern tasarımı sayesinde her ortamda müzik keyfini doyasıya çıkarmanıza yardımcı olur.

Teknik Özellikler
İşlemciV1
MikrofonVar
Kullanım Mesafesi10 m
Hızlı ŞarjVar

Sony WF-1000XM4Kullanıcı Yorumları

👤 Sony yılların markası. Bu ürünle de harikalar yaratmış. Gerçekten şarjı uzun süre gidiyor. Bağlaması da çok kolay, tavsiye ederim.

👤 Beklentim yüksek değildi ama iyi ki almışım diyorum. Ses performansına hayran kalmamak elde değil. Şarjı zaten uzunca süre gidiyor. Beğendim.

8. Sennheiser Momentum True Wireless 3

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
IPX4 sıvı dayanıklılığı olması
Aktif gürültü engelleyici özelliği

Geliştirilmiş ergonomik tasarımıyla gün boyunca konforlu bir müzik deneyimi sağlayan bu kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Bu sayede sadece müziğe odaklanacağınız kulaklığın 28 saate kadar oynatma süresi vardır. Ayrıca bu kulaklıkta tek dokunuşla Google Asistan veya Siri'ye erişebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ses Düzeyi107 dB
NFCYok
Çoklu BağlantıYok
MikrofonVar
Uzaktan KumandaBelirtilmemiş
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)28 Saat
Şarj TipiKutulu
Şarj Süresi90 dakika
Hızlı ŞarjVar

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kullanıcı Yorumları

👤 Telefon görüşmesi çok net bir şekilde yapılabiliyor. Mikrofon ve hoparlör kalitesi AirPods 1. nesil kullanan biri olarak eksikliğini yaşatmadı. Hafif bir ürün, kulakta bir süre sonra ağrıya sebebiyet vermiyor. Çok hızlı bağlanıyor. Bu yönüyle AirPods dan bir tık önde. 

👤 Konuşma mükemmel ses karşıya net gidiyor ve sesi net alabiliyorsunuz. Dokunmatik hassasiyeti biraz daha iyi olabilirdi. Bu fiyata alabileceğiniz güzel bir ürün şimdilik. Birkaç hoşuma gitmeyen şeyler oldu ama güzel ürün. 

9. Bang & Olufsen Beoplay Hx

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Uzun kullanım süresi

Bang & Olufsen Beoplay Hx, dış gürültülerden sıyrılarak kendinizi müziğin ritmine bırakmanıza olanak tanır. 3 saatlik şarj süresinin ardından 40 saate kadar çalışabilen bu kulaklık, aramalara da rahatlıkla cevap vermenizi sağlar. Konforlu kafa bandı sayesinde tamamen ergonomik bir yapı kazanmıştır.

Teknik Özellikler
Ses Düzeyi95dB
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)40 Saat
Şarj Süresi180 dakika

Bang & Olufsen Beoplay Hx Kullanıcı Yorumları

👤 Çok beğendim, aşırı premium bir ürün, su geçirmemesi özellikler spor yapanlar için çok önemli bir özellik, ses kalitesi de şahane.

👤 Müthiş bir ürün, ses kalitesi baslar tizler, kafa bandı olması harika.

10. Marshall Motif A.N.C

neoldubl4.webp

ARTILAREKSİLER
Şık tasarım

Yüksek ses performansını sevenler için ideal bir tercih olan Marshall Motif A.N.C, 3 saatlik şarj süresinin ardından 4.5 saat boyunca çalışabilmektedir. Toplamda 20 saatlik pil ömrü ile ön plana çıkan bu model, şık ve sıra dışı tasarımıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. ANC özelliği sayesinde müziğe odaklanarak dış gürültülerden kurtulmanıza da yardımcı olur. Bluetooth sürümü 5.2 olan bu ürün, kolay bağlanmasıyla da işlevselliğini gösterir.

Teknik Özellikler
MikrofonVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10
Kullanım Süresi (Genel)20 Saat
Şarj TipiKutulu
Şarj Süresi3 saat

Marshall Motif A.N.CKullanıcı Yorumları

👤 Üründen tamamen memnun kaldım. Performans açısından beklenenin bile üstünde. Düşünenler daha fazla bakmasın, hemen alsın bence.

👤 Marshall kalitesi diye bir şey var. Ses kalitesi açısından oldukça iyi. Gürültü engellemesi bana yeterli geldi, tavsiye ederim.

11. Jabra Elite 4 Active

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Bluetooh 5.0'ı kullanması
Sesli asistan desteği

Performans denince akla gelen Jabra markasının Elite Elite 4 Active modeli, tek bir şarj ile 7 saate kadar kullanım özelliği sunuyor. Ufak boyutuyla, yanınızda taşıyabileceğiniz özel şarj kutusuyla ve tam şarjla 28 saat kullanım süresi sayesinde gündelik hayatınızda oldukça kolaylık sağlayacak. 10 dakikalık hızlı şarj desteği ile ön plana çıkan bu kulaklık, sesli asistan desteği ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Teknik Özellikler
NFCYok
Çoklu BağlantıVar
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)28 Saat
Hızlı Şarj Süresi10 dakika
Hızlı ŞarjVar

Jabra Elite 4 Active Kullanıcı Yorumları

👤 Fevkaladenin ötesinde bir ses performansı baslar tizler muhteşem, ayrıca uygulama üzerinden ekolayzer ayarları yapabiliyorsunuz. Nötr, bas, tiz, güçlü vb. gibi 6 adet modu bulunuyor.

👤 Ben bu ürünü alalı yaklaşık bir ay oldu biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim ürünün kalitesinden sesinden çok memnunum.

12. Google Pixel Buds A

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Bluetooth 5.0 özelliği

Google Pixel Buds A, net ve eksiksiz gelen ses deneyimini kullanıcılarına yaşatmak için tasarlanmıştır. Harekete uyum sağlayabilen kompakt formdaki bu kulaklıklar, egzersizlerinize de rahatlıkla eşlik edebilir. Ter ve suya dayanıklı yapısı ile her türlü hava koşulunda ya da istediğiniz her yerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tek bir şarjla 5 saatlik kullanma süresi sunan bu ürün, toplamda 24 saat boyunca kutu şarjının desteği sayesinde aktif olarak kullanılabilir.

Teknik Özellikler
MikrofonVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)24 Saat
Şarj TipiKutulu
Hızlı ŞarjVar

Google Pixel Buds AKullanıcı Yorumları

👤 Çok merak ettiğim ve uzun zamandır araştırdığım bir ürün. Severek kullanıyorum.

👤 Sesler çok güzel. Bas, tiz tonları muazzam. Şarjı uzun süre gidiyor. Tavsiye ederim.

13. Samsung Galaxy Buds 2

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
IPX7 su geçirmezlikFiyat performans oranı
Hızlı şarj özelliği
Kullanım süresinin 8 saat olması
Şık tasarım

Stüdyo kalitesinde ses deneyimi ile piyasaya sunulan ürün hızlı şarj özelliği ve şık tasarımıyla en çok tercih edilen Bluetooth kulaklıklar listesinde zirveye oynuyor. IPX7 Su Geçirmezlik testini başarıyla geçen ürün olası bir yağmura ve terinize dayanıklıdır. Aktif Gürültü Engelleme ayarıyla dünyadan bağınızı koparıp kendinizle baş başa kalabilirsiniz. Galaxy S21 5G ile eşleştirebileceğiniz kulaklıkla arama gerçekleştirebilirsiniz. 1. Sınıf ses kalitesiyle parçalar daha orijinal, sesler ise daha net.

Teknik Özellikler
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım MesafesiBelirtilmemiş
Kullanım Süresi (Genel)20 Saat
Şarj TipiKutulu
Şarj Süresi5 saat
Hızlı ŞarjVar

Samsung Galaxy Buds 2 Kullanıcı Yorumları

👤 Öncelikle ses kalitesine gelelim. Tiz sesleri şimdiye kadar en iyi veren kulaklık kesinlikle. Basları da çok temiz ancak çok derin bas isteyen olursa başka modellere yönelebilir. Basları çok yeterli bu arada ama çok fazla bas isteyen olursa yeterli gelmeyebilir. Ses seviyesi de gayet yeterli. ANC özelliği çok başarılı.

👤 Ürünün ses kalitesi, ANC özelliği, siz konuşurken müzik sesini düşürüp sonrasında devam etmesi, kulağa oturması ile kısacası her şeyiyle harika. Mor rengini aldım oldukça başarılı güzel bir renk.

14. JBL Tune 510BT

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Kullanım Süresi
Hızlı Şarj

Bünyesinde barındırdığı sürücüleri sayesinde ses bozukluğu yaşatmadan ileten kulaklık 40 saate kadar çalma süresi tanıyor. 4 farklı renk seçeneği sunan bu kulaklık, ergonomik ve şık bir tasarıma sahiptir. 10 metreye kadar kullanım mesafesi bulunan JBL Tune 510BT’nin şarj olma süresi ise sadece 120 dakikadır.

Teknik Özellikler
Ses Düzeyi103.5 dB
MikrofonVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)40 Saat
Şarj TipiType-C USB
Şarj Süresi120 dakika
Hızlı ŞarjVar

JBL Tune 510BT Kullanıcı Yorumları

👤 Ses kalitesi çok iyi, baslar ve tizler dengeli, boğulmuyor mikrofon başarılı, karşıya ses son derece net gidiyor kulağa iyi oturuyor, sporda düşme vs. yok.

👤 Beklentimi fazlasıyla karşılayan bir ürün. Telefona ve bilgisayara kolayca bağlanıyor, bağlantı kopukluğu yaşamıyor. Kulağa güzel oturuyor, düşmüyor. Ses kalitesi gayet iyi, şarkılarda bas kalitesi çok iyi, telefonda konuşurken karşılıklı ses alışverişi başarılı.

15. Redmi Buds Essential

En İyi Bluetooth Kulaklık

ARTILAREKSİLER
Bluetooth 5.0 özelliği

Modern bir tasarım harikası olan Redmi Buds Essential, aktif gürültü engellemesiyle üst düzey bir performans sunuyor. Kolay kullanımı, uzun pil ömrü ile tamamen kullanıcıyı düşünen kulaklık, hızlı eşleştirme özelliğiyle dikkat çekiyor. Bluetooth 5.0 ile bağlantı kopukluğu yaşatmayan ürün, 10 metreye kadar kullanım mesafesine sahip.

Teknik Özellikler
MikrofonVar
Gürültü EngelleyiciVar
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi (Genel)18 Saat
Şarj TipiKutulu
Hızlı ŞarjVar

Redmi Buds Essential Kullanıcı Yorumları

👤 Kesinlikle parasına değen bir ürün. Çok kullanışlı, fiyatı da uygun. Tavsiye ederim.

👤 Mükemmel çalışıyor, aktif hale getirdiğinizde dış ses diye bir şey yok. Kulağa uyumu güze,l malzeme kalitesi güzel şarj süresi gösterişli yapısı güzel, kontrolleri güzel.

2023'ün en iyi bluetooth kulaklık modeli hangisi?

En iyi bluetooth kulaklık tavsiyesine gelecek olursak Apple Airpods Pro (2.nesil), Marshall Major IV, Beats Studio3, Bose Sport Earbuds, AirPods Max, Beats Studio Buds, Sony WF-1000XM4, Sennheiser Momentum True Wireless 3, Bang & Olufsen Beoplay Hx, Marshall Motif A.N.C gürültü önleyici yapıları, üstün ses ve bas performansı, uzun kullanım süresi gibi özelliklerle en çok tercih edilen bluetooth kulaklıklar arasında yerini alıyor.

Bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır?

  • İlk önce bilgisayarınızın Bluetooth'unu açın.
  • Daha sonra kulaklığınızın başlatma tuşuna 1 saniye boyunca basın ve onu da açın.
  • Son olarak bilgisayarınızın Bluetooth kısmından kulaklığınızı seçin ve eşleştirin.

Bluetooth kulaklıklar nasıl şarj edilir?

Bluetooth kulaklığınızı kendisiyle beraber gelen şarj kutusunun içine yerleştirmeniz gerekiyor. Daha sonra kulaklıkla beraber gelen şarj kablosunu kutuya takın. USB girişini ise bir şarj aletine ya da bilgisayara takın. Artık kulaklığınız şarj olmaktadır. Bu şarj ortalama olarak 1.5 saat sürmektedir.

Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?

İlk olarak Bluetooth kulaklığınızın açma kapama tuşuna 1 saniye basılı tutun. Daha sonra telefonunuzun Bluetooth'unu açın. Oradan kulaklığınızı bulun ve eşleştirin. Artık kulaklığınız telefonunuza bağlanmıştır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır