havuza atlama yarışması / Ben buradan atlayamadım! - Son Dakika Spor Haberleri

Havuza Atlama Yarışması

havuza atlama yarışması

'&#;Ben Burdan Atlar&#;m&#;'la B&#;y&#;k Be&#;eni Toplayan Show TV'den Yepyeni Bir Yar&#;&#;ma Daha: ''En Uza&#;a Ben &#;&#;erim!&#;'

Son olarak ekranlara taşıdığı Ben Burdan Atlarım’ın yakaladığı başarı üzerine çıtayı yükselten Show TV, düşük maliyetli yepyeni bir yarışmayı daha seyircilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Halk kültürümüzün önemli öğelerinden biri olan uzağa işeme mücadelesini ünlülerin gündelik hayatlarıyla birleştiren "En Uzağa Ben İşerim!" adlı yapımla yaza damga vurmaya hazırlanan kanal, programın sponsorluğu için de Hamidiye Suları ile el sıkıştı.

Türkiye’nin öncü kanallarından Show TV, ünlü isimlerin havuza atlama performanslarından oluşan ‘Ben Burdan Atlarım’ adlı yarışmanın yakaladığı ivmenin ardından iddialı bir yapımla daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanalın İç Yapımlar Sorumlusu Altan Mısraoğlu, Hamidiye Suları'nın sunacağı “En Uzağa Ben İşerim”in çekimlerine önümüzdeki ay start vereceklerini açıklarken, bugüne dek ıssız adaya atılmaktan, buz üstünde dans ettirilmeye dek çeşitli şekillerde değerlendirilen ünlü isimlerin bu kez en samimi, en doğal halleriyle ekranlarda görüleceğini ifade etti.

Aynı evde yaşayıp bol bol su içecekler

“Televizyonda sadece fay hattıydı, Richter ölçeğiydi derken izlediğimiz bir deprem profesörünü karın üstü havuza atlarken görmekten daha keyifli ne olabilir? Havuzdan yeni çıkmış bir Bayhan’dan daha çok seyirciyi ne eğlendirebilir? Elbette işeyen bir grup ünlü…” diyerek yeni yarışma fikrinin nasıl doğduğunu aktaran Mısraoğlu, format olarak 15 ünlü ismin gün boyu sıvıya maruz bırakıldığı bir ev planladıklarını söyledi.

Mısraoğlu, “Yarışmacılara bolca su vericez, önümüz yaz, eğer bir manavdan sponsorluk alabilirsek karpuza da yükleniriz… Biz izin verene kadar herkes çişini tutmak zorunda. Tutamayan direkt eleniyor. İşaret verdiğimizde de hepsi bir çizgi üzerinde hizalanıp aynı anda işemeye başlacaklar. Orada da en kısa işeyen eleniyor. Böyle böyle tek kişi kalana kadar sürecek yarışma" sözleriyle formatı özetlerken, yarışma içindeki diğer atraksiyonları da şöyle aktardı:

"Tabi bir süre sonra mesanede oluşan baskı psikolojileri bozacak, o zaman kavgayı dövüşü görün siz. Bu formatta tek eksiğimiz babasını abisini falan işerken kaybetmiş bir ünlü bulmak. Şu ana kadar tek bulabildiğimiz, babası az işeyen bir ünlü oldu. O çocuk mesela babasının prostat ameliyatı masrafı için yarışacak. Böyle duygusal bir iki şey yakalarsak bu yarışmayı kimse tutamaz”

Pascal’a teklif

Türkiye’de taraflı tarafsız herkesin sevgilisi haline gelen Pascal Nouma’yı da kadrolarına katmak istediklerini belirten Mısraoğlu, ünlü futbolcuya teklif götürdüklerini söyledi. “Biz bu adama futbol oynattık, dans ettirdik, adaya yolladık… Ama gelin birbirimize karşı dürüst olalım, halen daha Türkiye olarak esas merak ettiğimiz şeyi göremedik. En azından önemli bir kısmımız görmedi yani. Sevgili Pascal eğer teklifimizi kabul ederse ben eminim ki hem merakımızı giderip toplum olarak bize bir ‘Ohh’ dedirtecek hem de bu yarışmanın ister istemez en iddialı isimlerinden biri olacak” diyen Mısraoğlu, konuşmasına devam ederken aniden gelen “Asena havuzda deve güreşi oynarken Semiha Yankı'nın tepesine basmış” haberi üzerine apar topar toplantıya son vererek salondan ayrıldı.


<

>

facebook'ta Paylaştwitter'da paylaşAllah'a havale et

Olimpik Havuz ve Aksesuarları

Olimpik Yüzme Havuzu Nedir?

Uluslararası yarışmalarda kullanılmak üzere tasarlanmış ve YüzmeFederasyonu (FINA) standartlarına uygun yüzme havuzlarıdır. 25x50 mt., 21x50 mt, 12,5x25 mt., 13,5x25 mt., 16x25 mt., gibi değişken ölçülere sahiptirler. Derinliği en az 2,00 seafoodplus.infoıdır. Uluslar arası yarışma esnasında başlarda bulunan kulvarlar kenarlardaki dalgalanmanın yüzücüleri olumsuz etkilememesi için kullanılmaz. 10 kulvarlı olimpik yüzme havuzunda kenarlarda yer alan kulvar 0 ve kulvar 9 kullanılmaz. Olimpik havuzlarda su sıcaklığı derece arasında yer almalıdır. Kısa kulvar olarak tanımlanan yarışlarda ise 25 metre boyundaki havuzlar kullanılıseafoodplus.infonize yarışma havuzlarında derinlik değişmektedir. Kulvar ara ölçüleri standart 2,50 seafoodplus.info Değişken örneklere sahip olan olimpik yüzme havuzları içerisinde çok yönlü uluslar arası yarışmalar yapılması için tasarlanmaktadır. Kulvar yarışmaları dışında, su topu ve senkronize yarışmalarını da içerisinde barındırmaktadır.

Olimpik yüzme havuzlarının boyutları FINA (Fédération Internationale de Natation)  tarafından belirlenmektedir. Sadece ölçülerle sınırlı kalmayıp; kullanılacak tüm aksesuarların da FINA Standartlarına uygun ve  LEN tarafından onaylı olması gerekmektedir.  FINA (Fédération Internationale de Natation) uluslararası yarışmalar öncesi olimpik havuz için belirlemiş olduğu standartlara göre uygunluğunu kontrol eder.  Olimpik havuzlarlar tasarlanırken proje aşamasında FINA normları dikkate alınır.  Kullanılacak olan olimpik aksesuarlar havuzun kullanım amacına göre belirlenebilir. 

Olimpik yüzme havuzlarını kullanım amacına yönelik sınıflandırabiliriz. 

1- FINA standartlarına uygun uluslararası olimpik yarışma havuzları

2- FINA standartlarına uygun sporcu yetiştirme ve antrenman amaçlı olimpik yarışma havuzları

Her iki havuz sınıfında da havuzlar mimari olarak tasarlanırken mutlaka FINA (Fédération Internationale de Natation) standartlarına uyulmalıdır.

TÜRKİYENİN LİDER FİRMASI
Türkiye’de olimpik yüzme havuzu branşında sektörün hep bir adım önünde ve öncü olan firmamız uzman kadrosu ile bilgi ve tecrübesini gelecek nesillere standartlara uygun, sağlıklı havuzlar kazandırarak devam ettirmektedir.

Firmamız işin standartlarına uygun; sağlıklı ve kaliteli ulaşması için proje, tasarım ve yapım aşamasında ulusal ve uluslararası standartları yakından izlemekte ve uygulamaktadır. Bu bilgi ve  tecrübe tasarımdan sistem seçimine kadar her türlü konuda son kullanıcıya kadar geçen süreçte ücretsiz danışmanlık olarak sağlamaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir