opel astra şanlıurfa / Şanlıurfa Merkez YAPICI OTOMOTİV Oto Çıkma Yedek Parça İlanları funduszeue.info da

Opel Astra Şanlıurfa

opel astra şanlıurfa

Opel Astra Elektrik Türkiye’de ön siparişe açıldı

  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Otomobil
  4. Merakla beklenen elektrikli otomobil Türkiye&#;de ön siparişe açıldı

Türkiye’deki elektrikli model atağına Mokka Elektrik ve Corsa Elektrik ile başlayan Opel, yeni Opel Astra Elektrik ile seçenek sayısını üçe çıkartarak devam ediyor. Opel Astra elektrik ön siparişe açıldı

Avrupa’da itibar&#;yla tamamen elektrikli bir marka olmay&#; hedefleyen Opel, Mokka ve Corsa’dan sonra Astra’n&#;n da tamamen elektrikli versiyonunu yollara ç&#;karmaya haz&#;rlan&#;yor.

Tarihi ve ilklere imza att&#;&#;&#; ba&#;ar&#;lar&#;yla Astra modeli, yeni nesliyle ilk kez tamamen elektrikli olarak seri üretime geçiyor. Bu strateji kapsam&#;nda, Opel Türkiye, Mokka Elektrik ve Corsa Elektrik ile ülkemizde ba&#;latt&#;&#;&#; elektrikli model ata&#;&#;na Astra Elektrik ile devam ediyor.

Haziran ay&#; itibar&#;yla online rezervasyon sistemi üzerinden 75 bin TL’lik kaporayla ön sipari&#;leri al&#;nmaya ba&#;lanan elektrikli model, eylül ay&#;nda Türkiye yollar&#;na ç&#;kmaya haz&#;rlan&#;yor.

Alt&#;n Direksiyon Ödüllü Astra’n&#;n, elektrikli versiyonunun sat&#;&#;a sunulmas&#;yla ilgili olarak Opel Türkiye Genel Müdürü Emre Özocak, “Kompakt hatchback s&#;n&#;ftaki en popüler oyunculardan biri olan Astra, yeni elektrikli neslinin sat&#;&#;a sunulmas&#;yla segment liderli&#;ine do&#;ru olan yolculu&#;una emin ad&#;mlarla devam ediyor. Sadece may&#;s ay&#;nda adet Astra sat&#;&#;&#;yla C-HB’de yüzde 14,3’lük paya ula&#;arak, yerli rakibimizin ard&#;ndan 2’nci s&#;rada yer ald&#;k. &#;lk 5 ayl&#;k sonuçlarda ise Astra ile ithal C-HB s&#;n&#;f&#;nda liderli&#;i yakalad&#;k. &#;çten yanmal&#; motorlu Astra ile yakalad&#;&#;&#;m&#;z ba&#;ar&#;y&#;, elektrikliye geçi&#; hamlemize de h&#;z kesmeden devam ettiriyoruz. Eylül ay&#; itibar&#;yla mü&#;terilerimiz ile bulu&#;acak Elektrikli Astra’n&#;n da deste&#;i sayesinde elektrikli otomobil sat&#;&#; pay&#;m&#;z&#; daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. y&#;l&#;nda her 10 elektrikli araç mü&#;terisinden birinin Opel mü&#;terisi olmas&#;n&#; amaçl&#;yoruz” dedi.  

Opel Astra elektrik ön siparişe açıldı, teslimatlar Eylül’de

Avrupa’da itibarıyla tamamen elektrikli bir marka olmayı hedefleyen Opel, Mokka ve Corsa’dan sonra Astra’nın da tamamen elektrikli versiyonunu yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Tarihi ve ilklere imza attığı başarılarıyla Astra modeli, yeni nesliyle ilk kez tamamen elektrikli olarak seri üretime geçiyor. Bu strateji kapsamında, Opel Türkiye, Mokka Elektrik ve Corsa Elektrik ile ülkemizde başlattığı elektrikli model atağına Astra Elektrik ile devam ediyor. Haziran ayı itibarıyla online rezervasyon sistemi üzerinden 75 bin TL’lik kaporayla ön siparişleri alınmaya başlanan elektrikli model, eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Altın Direksiyon Ödüllü Astra’nın, elektrikli versiyonunun satışa sunulmasıyla ilgili olarak Opel Türkiye Genel Müdürü Emre Özocak, “Kompakt hatchback sınıftaki en popüler oyunculardan biri olan Astra, yeni elektrikli neslinin satışa sunulmasıyla segment liderliğine doğru olan yolculuğuna emin adımlarla devam funduszeue.info mayıs ayında bin adet Astra satışıyla C-HB’de yüzde 14,3’lük paya ulaşarak, yerli rakibimizin ardından 2’nci sırada yer aldık. İlk 5 aylık sonuçlarda ise Astra ile ithal C-HB sınıfında liderliği yakaladık. İçten yanmalı motorlu Astra ile yakaladığımız başarıyı, elektrikliye geçiş hamlemize de hız kesmeden devam ettiriyoruz. Eylül ayı itibarıyla müşterilerimiz ile buluşacak Elektrikli Astra’nın da desteği sayesinde elektrikli otomobil satış payımızı daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. yılında her 10 elektrikli araç müşterisinden birinin Opel müşterisi olmasını amaçlıyoruz” dedi.  

Heyecan verici, günlük kullanıma uygun ve sıfır emisyonlu

Tamamen elektrikli altyapısıyla sıfır emisyonlu ve heyecan verici bir sürüş deneyimini yollarla buluşturan Astra Elektrik, performansıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Opel Astra Elektrik’teki elektrik motoru kW/ HP güç ve Nm tork’a sahip. Böylece model kullanıcısına gaz pedalına dokunma anından itibaren hızlı bir kalkış ve etkileyici bir hızlanma deneyimi yaşatıyor. Ayrıca diğer birçok elektrikli otomobil km/s ile sınırlıyken, yeni Astra Elektrik km/s maksimum hıza sahip. km/s hızlanması ise saniye. Bunun dışında Astra Elektrik kullanıcıları, sürüş tercihine bağlı olarak Eko, Normal ve Spor olmak üzere üç mod arasından seçim yapabiliyor.

km’ye varan sürüş menzili

Yeni Astra Elektrik, WLTP’ye göre km’ye varan tamamen elektrikli sürüş menzili sunuyor. Verimliliğe önem veren mühendisler, kompakt batarya boyutu ile örnek bir menzil elde etmeyi başardı. Astra’da 6 hücreli, 17 modülde batarya hücresinden oluşan 54 kWsa’lık lityum-iyon batarya yer alıyor. Yeni Astra Elektrik, kilometrede sadece 14,8 kWsa elektrik tüketiyor. Fren enerji geri-kazanım sistemi sürüş sırasında enerjinin geri kazanılabilmesini sağlıyor. Bu tüketim ortalaması, yeni Astra Elektrik’i sadece günlük kullanım için verimli bir araç yapmakla kalmıyor, aynı zamanda uzun yolculuklar için de ideal bir yol arkadaşı yapıyor. Astra Elektrik, kW doğru akım ile hızlı şarj edildiğinde yüzde 80 batarya kapasitesine yaklaşık 26 dakikada ulaşabiliyor. Tamamen elektrikli Astra ayrıca evdeki duvar tipi şarj istasyonu için standart olarak üç fazlı 11 kW dahili şarj cihazı ile donatılmış durumda.

Sınıf standartlarını belirleyen yaşam alanı

Bataryalar, otomobilde daha fazla kullanım alanı yaratmak için gövde altına yerleştirildi. Bu sayede otomobilin  iç kısımda yolcular için alan kaybının önüne geçiliyor. Bir diğer avantaj ise bataryanın alçak konumlu oluşu. Diğer Opel modellerinde de olduğu gibi bu sürücüye güvenli ve dengeli bir sürüş sağlıyor. Bu durum ayrıca, diğer Astra versiyonlarında da olduğu gibi burulma rijitliğini yüzde 31 artırıyor.  Sürücü hariç bin kilogram ağırlığındaki Opel Astra Elektrik, kullanıcısına sınıfındaki en iyi değerlerinden birini sunuyor. Bu özellik, mm’lik uzunluk, mm’lik genişlik, 1. mm’lik yükseklik ve mm’lik aks mesafesi ile içten yanmalı motorlu Astra ile benzerlik gösteriyor. Standart konumda litre olan bagaj hacmi, arka koltuklar yatırıldığında bin litreye kadar büyütülebiliyor.

Astra Elektrik ile güvenlikten ödün vermeyen elektrikli ulaşım deneyimi

Alcantara döşeme ile kombine edilen ergonomik Aktif Spor koltuklar sayesinde Astra Elektrik, Opel’e özgü yüksek oturma konforunu beraberinde sunuyor. AGR (Sağlıklı Sırtlar Kampanyası) onaylı koltuklar, başarılı yan destekli, farklı manuel ve elektrikli ayar kombinasyonları sunuyor. Böylece sürücü, araca daha da entegre hissediyor ve sürüş anında benzersiz bir his yaşıyor.

İki adet 10’’lik geniş ekrana sahip tamamen dijital Pure Panel Pro, kullanıcıya modern bir kokpit deneyimi yaşatıyor. Yeni nesil sezgisel insan-makine arayüzü, batarya şarj durumu veya menzili gibi önemli işlevleri görüntülerken, klima kontrolü gibi ayarlar ise düğme yardımıyla kolayca yapılabiliyor. Büyük IntelliHUD sanal gösterge paneli ve doğal ses tanıma özelliği ile sürücü, gözünü yoldan ayırmadan tüm işlevleri yönetebiliyor. IntelliDrive ile; şerit ortalama özellikli aktif şerit takip sistemi, gelişmiş kör nokta uyarı sistemi ve arka çapraz trafik uyarısı gibi gelişmiş güvenlik özellikleri sunuluyor. Tüm bu işlevler, toplam bağımsız LED hücreye ve 10 aydınlatma moduna sahip, sınıfının öncüsü adaptif IntelliLux LED® Pixel farlar gibi donanımlarla birlikte sürüş güvenliğini daha da artırıyor.

Duygusal, heyecan verici ve ilk kez tamamen elektrikli

Cesur ve yalın tasarımıyla tamamen elektrikli Astra, sportif bir ön tampon tasarımını içeren Opel Vizör marka yüzüyle yollara çıkıyor. Elmas kesim 18’’ alaşımlı ve aerodinamik olarak optimize edilmiş jantlar, bir diğer dikkat çekici özellik olarak öne çıkıyor. Opel, yeni Astra Elektrik ile kompakt sınıfta yeni bir sayfa açıyor.

Hibya Haber Ajansı

Opel Astra Classic


 Düz Vites Benzin km

Astra araç temiz binde 1parça deqisme 1parca boya bide ufak bi yama var lpg isli 2 yil muayne var kitapçıklari falan hersey full alan arkadasa hayirli o

  • Şanlıurfa
  • Siverek
  • Fırat Mah.

 

Buraya ücretsiz ilan ver

Opel Astra CDTI Business km


 model Opel Astra CDTI Business

Astra model, boya yok, değişme yok, hasar kaydı yok dizel beygir hız sabitleme, çelik jant, fonksiyonel direksiyon, yol bilgisayarı, bloututh t

  • Şanlıurfa
  • Haliliye
  • Veysel Karani Mah.

 

Ceylanpınar Sahibinden Opel Astra CD TL


 ikinciel Opel Astra CD

boyalar kesinlikle darbeden değfunduszeue.info işlem bile funduszeue.infoe ağustos ayına kadar funduszeue.infoi yeni yatırdım.ön disk ve balataları ile triger kayı Astra

  • Şanlıurfa
  • Ceylanpınar
  • Cumhuriyet Mah.

 

Sahibinden Opel Astra Edition model


 Düz Vites Opel Astra Edition

araç model çok temiz bir araçtir sadece sol ön çamurluk şofor kapisi degismiş geri kalan orjinal ciddi alicilar arasini mehmet arda

  • Şanlıurfa
  • Karaköprü
  • Akbayır

 

Suruç Opel Astra Comfort


 2el Opel Astra Comfort

araç orjinaldır. alıcısına hayırlı olsun funduszeue.info bey

 

Sahibinden Opel Astra GL model


 Opel Astra GL TL

aracım ecotech motor 16 funduszeue.info hariç boyalı.sag sol camurluklar ve on kaput degısık. klima yoktur. talha sevinç

 

Opel Astra Elegance Twinport TL


 Şanlıurfa Siverek Şirinkuyu Mah. km

walf tivinport ici dışı tertemiz cizik yok göçük yok 2 parça boya var arka bagac sağ çamurluk. muanesi yeni mehmet bey

  • Şanlıurfa
  • Siverek
  • Şirinkuyu

 

Opel Astra Edition Plus


Resim mevcut degil

ev alacağım için satıyorum km hatasız kazasız detaylı bilgi için 0 mustafa elçi

  • Şanlıurfa
  • Ceylanpınar
  • Yenişehir

 

Opel Astra CDTI Enjoy


 Sahibinden Opel Astra CDTI Enjoy

kapalı garaj arabasıdır. araç aldigim da arka sağ kapinin çitalari ustu, arka sol çamurluk yarım ve ön sol çamurluk lastik ustu 20 cm boyalıdir. değiş

 

Opel Astra Comfort


Resim mevcut degil

opel walf konfor çok temiz 5 parça boyalı içi dışı temiz gürülmeye değer bir araba lastikleri iyi evrak ful mehmet bey

  • Şanlıurfa
  • Siverek
  • Şirinkuyu

 

Sahibinden Opel Astra Business model


 1. sahibinden Opel Astra Business

araç model busi̇ness paketti̇r edi̇ton veya edi̇ton plaslarla kariştirmayin darbe boya deği̇şen hasar kadyi vs hi̇çbi̇r şey yoktur daha 36 bi

 

Sahibinden Opel Astra CDTI Enjoy km TL


 Şanlıurfa Siverek Hasan Çelebi Mah. Opel Astra CDTI Enjoy

aracım on numaradıfunduszeue.info malıdır. enjoy plus 6 ileri vitestir. dört cam otomotik abs yol bilgisayarı vs birçok özellik var. motoru yürüyeni on numara

  • Şanlıurfa
  • Siverek
  • Hasan Çelebi

 

Sahibinden Opel Astra GL TL


 ikinciel Opel Astra GL

opel astra                                        araç uzun süredi̇r bi̇zde bütün bakimlari akstilmadan yapildi          #akü-tri̇ger seti̇-üst k

 

Opel Astra GL TL


 2. sahibinden Opel Astra GL

opel astra                                        araç uzun süredi̇r bi̇zde bütün bakimlari akstilmadan yapildi          #akü-tri̇ger seti̇-üst k

 

Sahibinden Opel Astra Edition model


Resim mevcut degil

aracım cok temiz olup boya darbe yoktur aracım de kesınlıkle tavsıye ederım cok asıl ve kulanışlı bir araçtır ihtiyaçtan dolayı satiyorum mustaf

  • Şanlıurfa
  • Eyyübiye
  • Eyyübiye

 

Sahibinden Opel Astra CD km


Resim mevcut degil

açım çok temiz evrak ful 2 parçada boya var başka birşey yok klima abs 4 hava yastığı 4 otomatik camlar alıcıya hayırlı olsun vahap durmaz

  • Şanlıurfa
  • Hilvan
  • Gölcük Bucağı

 

Opel Astra Comfort


Resim mevcut degil

tek kelimeyle mükemmel ve orjinal bir araçtır funduszeue.info bey

 

Opel Astra Comfort


Resim mevcut degil

küçük bi̇r yama var experti̇z raporu fotoğraflarda mevcuttur i̇stedi̇ği̇ni̇z experti̇ze gösterebilisiniz vi̇zesi̇ ekim kadar geçerli̇ telefonda e

 

Sahibinden Opel Astra Enjoy TL


 3_funduszeue.info

aracım model enjoy plas modelidir temiz bakımlı full bi araçtır aracın sag iki kapı sacı degişik ve sag arka çamurluk boyalı bu yüzden hasa

 

Sahibinden Opel Astra GL


 2_funduszeue.info

aracım çok temiz olup çokta muayyer bir araçtır. kendi sınıfının birincisidi.tüm bakımları zamanında yapılmış olup araç ezik çizik çürüme vb. kesinlik

 

Opel Astra CD


 5_funduszeue.info

aracim temiz olup bütün bakimlari yapilmistir hi̇c bi̇r eksigi sikintisi yoktur 4 teker lassa yeni motor yurüyeni cok güzeldi̇r i̇stedi̇gi̇ni̇z yere b

  • Şanlıurfa
  • Siverek
  • Kayalı Köyü

 

Sahibinden Opel Astra Enjoy km


 1_funduszeue.info

arabada kaza darbe hasar kaydı yok .aracımız çok temiz olup kusursuz dur evrakları fuuldur fazla söze gerek yoktur resimlerde göründüğü gibi motor kap

  • Şanlıurfa
  • Siverek
  • Selim Pınar

 

Sadece filtre kriterlerinize uygun ilanlar listeleniyor!

 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.

Resimlerde opsiyonel ekipmanlar görülebilir.

Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş., bu web sitesinin içeriğinin doğru ve güncel olması için gerekli çabayı gösterecektir. Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş. 
tarafından web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir alınmış olmakla birlikte, nihai güvenliğin sağlanması için kendi virüs koruma sisteminizi tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlü olduğunuzu belirtiriz. Bu itibarla, funduszeue.info web sitesine giriş yapmanız nedeniyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinizde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş.'nin sorumlu olmadığını kabul etmektesiniz. Bu sitedeki bazı bilgiler, sitenin kullanıma sunulmasından sonra yapılmış olabilecek ürün değişiklikleri sebebiyle fiili durumu yansıtmayabilir. Sitede yer alan bazı ekipmanlar, sadece belirli ülkelerde bulunuyor ya da sadece ekstra ücret karşılığında sunuluyor olabilir. Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş., bu web sitesinin içeriğini ve sağlanan hizmeti dilediği zaman değiştirme ya da sona erdirme ve funduszeue.info web sitesinde kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini silme hakkını saklı tutar. Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş., web sitesinin hatasız olması için her türlü tedbir almış olmakla birlikte, sitede mevcut ya da oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti vermemektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası