izzettin keykavus anadolu lisesi / Login • Instagram

Izzettin Keykavus Anadolu Lisesi

izzettin keykavus anadolu lisesi

SİVAS MERKEZ İZZETTİN KEYKAVUS ANADOLU LİSESİ

Okul Adresi : Seyrantepe Mahallesi Seyrantepe Cad. No 15

Okul Kodu :
Telefon :
Web Sitesi : funduszeue.info

Çevre : - ŞEHİR MERKEZİ
Ulaşım : Ulaşım
İl/İlçeye Uzaklık :

Öğrenci Sayısı :
Öğretmen Sayısı : 35
Derslik Sayısı : 16
Ders Saatleri :
Fen Lab. :

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi: Hizmet Alanı:
Zorunlu Çalışma Süresi: Hizmet Puanı:

Harita :

Okul Kadrosu :

Nusret K.(MÜDÜR)- Zerrin K.(MÜDÜR BAŞYARDIMCISI)- Harun T.(MÜDÜR YARDIMCISI)- Esma K.(MÜDÜR YARDIMCISI)- Abdurrahman D.(MÜDÜR YARDIMCISI)- Ahmet Z.(Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)- Kemal B.(Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)- Candan Ö.(Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)- Osman K.(Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)- Hayrettin A.(Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)- Nardane A.(Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)- Ali T.(Matematik Öğretmeni)- Hakan A.(Matematik Öğretmeni)- Sibel K.(Matematik Öğretmeni)- Ömer K.(Matematik Öğretmeni)- Fatoş D.(Matematik Öğretmeni)- Seçil K.(İngilizce Öğretmeni)- İlkay Ö.(İngilizce Öğretmeni)- Meral K.(İngilizce Öğretmeni)- Sezen Ş.(İngilizce Öğretmeni)- Fatma Ş.(Tarih Öğretmeni)- Funda K.(Tarih Öğretmeni)- Şule T.(Tarih Öğretmeni)- Zeynep Y.(Biyoloji Öğretmeni)- Abidin D.(Biyoloji Öğretmeni)- Doğan P.(Beden Eğitimi Öğretmeni)- Fahri K.(Beden Eğitimi Öğretmeni)- Murat K.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- Meral M.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- Fikret D.(Coğrafya Öğretmeni)- Nurullah D.(Coğrafya Öğretmeni)- Mehmet V.(Müzik Öğretmeni)- Pınar A.(Görsel Sanatlar Öğretmeni)- Hikmet S.(Rehber Öğretmen)- Kürşad Ç.(Rehber Öğretmen)- Leyla G.(Felsefe Öğretmeni)- Nihan G.(Kimya Öğretmeni)- Yıldız K.(Fizik Öğretmeni)- Fadime İ.(V.H.K.İ)-

Okuldan Haberler :

Üniversite Tanıtım FuarıÜniversite Tanıtım Fuarı

E-Twinning ProjesiE-Twinning Projesi

E-Twinning ProjesiE-Twinning Projesi

E Twinning ProjesiE Twinning Projesi

SöyleşiSöyleşi

Hem Okuduk Hem GezdikHem Okuduk Hem Gezdik

Öğrencimiz İl İkincisiÖğrencimiz İl İkincisi

Bilim ŞenliğiBilim Şenliği

Proje sergisiProje sergisi

Hedef Projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz futsal maçında bir araya geldiler.Hedef Projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz futsal maçında bir araya geldiler.

Başarılar :

:


Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :

Okul hakkında gönderilen yorumlar :


Güncelleme tarihi:

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Adresi ve Haritadaki Konumu Nerededir Nasıl Gidilir?

Türkiye Haritası»  Sivas Eğitim Kurumları » İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Ulaşım ve Adres Bilgileri Haritası

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi, Seyrantepe Mah. Seyrantepe Cad. No: 15 İç Kapı No: 1 Merkez / Sivas Merkez, Sivas, Türkiye

Telefon : () 72 56 Faks :

Bu bilgiler MEB tarafından herkse açık şekilde yayınlanmış listesinden alınmıştır. Tüm bilgiler MEB kaynaklıdır.
Eğer bir hata varsa aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bize bildiriniz hemen gerekli değişiklik yapılmaktadır.
Yukarıdaki eğitim kurumu bilgilerinde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi kayıt bilgileri, kayıt tarihleri, eğitim kadrosu ve İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi sınavları gibi konularda eğitim kurumuna telefon iletişim bilgilerinden ulaşabilir ve soru sorabilirsiniz.

Sivas Liseleri LGS Yüzdelik Dilimleri

Aşağıdaki haritayı kullanarak İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi nerede bulunduğunu bulabilir ve görebilirsiniz. Harita tam olarak bulunduğu yeri göstermeyebilir ama haritada inceleme yaparak kurumun bulunduğu yerin cadde sokak bilgilerinin nerde olduğunu yaklaşık olarak öğrenebilirsiniz.

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Adresi ve Yaklaşık Konum Bilgisi Haritası





İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi - Merkez Sivas Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi - Merkez Sivas Haritası" sayfasındasınız. İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi - Merkez Sivas haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi - Merkez Sivas Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi - Merkez Sivas haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi - Merkez Sivas Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Okullar arası futsal da şampiyonlar belli oldu

Sivas'ta 33 okulun katılımıyla düzenlenen okullar arası gençler futsal il birinciliği müsabakaları sona erdi. Erkeklerde Sivas Ahmet AyıkSpor Lisesi, kızlarda ise Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Futsal İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "Okullar arası gençler futsal müsabakaları" gerçekleştirildi.

Şehit Ahmet Eyce Okulu Spor Salonunda düzenlenen futsal müsabakalarına 33 okul katılarak kıyasıya mücadele etti. Gençler kategorisinde yapılan müsabakalarda sporcular madalya kazanabilmek için ter döktü.

Müsabakalar sonunda erkeklerde Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi, kızlarda ise Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon olarak Sivas'ı gruplarda temsil etmeye hak kazandı. Erkeklerde Halis Gülle Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz M.T.A.L üçüncü ve Atatürk Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu. Kızlarda da Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi ikinci, İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi üçüncü ve Necip Fazıl Kısakürek M.T.A.L dördüncü oldu.

Maçlar sonunda dereceye giren okullara kupa, sporculara ise madalya takdim edildi. Ödülleri Gençlik ve Spor Okul Sporları Şube Müdürü Ergün Çoban, Şube Müdürlerinden Ahmet Urhan ve okul müdürleri takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika›Spor›Okullar arası futsal da şampiyonlar belli oldu - Son Dakika

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Hakkında

Türk Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda; yeniliklere açık, özgür düşünebilen, özgüveni yüksek, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim kurumudur. Sosyal, kültürel, akademik ve sportif etkinliklerle öğrencilerin gelişimi desteklenmektedir. Modern eğitim, öğretim ve teknoloji koşulları ile bireyleri yükseköğretim geleceğine hazırlamak için çağdaş öğretmen kadrosuyla öğrencilere evrensel değerlere sahip eğitim sunmaktadır.

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Bazı Dersler

  • Türk Dili ve Edebiyatı
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  • Tarih
  • İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük
  • Coğrafya
  • Matematik
  • Fizik
  • Kimya
  • Biyoloji
  • Felsefe
  • Birinci Yabancı Dil
  • İkinci Yabancı Dil
  • Beden Eğitimi ve Spor
  • Görsel Sanatlar

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Adres

Seyrantepe Mahallesi Seyrantepe Cadde No: 15 İç Kapı No: 1 Merkez / Sivas

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Telefon

0 () 72 56

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi
Nerede ve Nasıl Gidilir

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Sivas şehrinde Sivas Merkez ilçesinde bulunan İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 72 56 numaralı telefondan İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası