satılık ev kastamonu / Kastamonu Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

Satılık Ev Kastamonu

satılık ev kastamonu

Kastamonu Satılık Daire

Kastamonu Satılık Daire, Karadeniz’de Yatırım Yapmak İsteyenlere

Karadeniz’in en eski şehir yapılanmalarının olduğu bölgelerden biri olan Kastamonu, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Bölge son zamanlarda Karadeniz’de en çok gayrimenkul yatırımı alan noktalardan biri olmuş durumda. Sadece yerli yatırımcıların değil yabancı yatırımcıların da sıkça yatırım yapmaya başladığı bu noktadan sende bir ev alarak uzun yılar içerisinde paranı değerlendirebilirsin. Yapısı nedeniyle birçok ekonomik kol üzerinde gelişmeye devam eden Kastamonu, özellikle doğa turizmi ve sanayi anlamında büyük gelişimler gösteriyor. Kastamonu üzerinden alacağın gayrimenkul ile bu sektörlerde iş düzeni kurabilir ve gelişen düzen içerisinde kısa zaman içerisinde büyük atılımlar yapabilirsin.

Kastamonu son yıllarda kentsel dönüşüm projeleri ve emlak şirketlerinin yeni yatırımları ile birçok modern konuta ev sahipliği yapıyor. Bölgenin en eski şehir kültürüne sahip olan bu şehirde modern evlerde oturmak ise tarihi ve konforu beraber yaşatıyor. Bu evler için birçok sahibinden satılık daire Kastamonu, ilanı bulunuyor.

Sen de Kastamonu şehrinde gayrimenkul almayı düşünüyorsan, Flatfy gelişmiş emlak arama motorunu kullanarak kendine uygun konutu aramaya başlayabilirsin. Flatfy senin için kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş aramalar yapabilir. Bu aramaları ise internet üzerinden bulunan tüm veri tabanları üzerinden çekerek, saatlerce arayarak bulabileceğin sonuçları saniyeler içerisinde sunar. Flatfy gelişmiş arama motoru senin karlı bir yatırım yapman için geliştirildi!

Kastamonu’nun En eski Yerleşim Yeri, Bozkurt Satılık Daireler

Kastamonu içerisinde en eski yerleşim yeri olan Bozkurt, sakin bir yaşantı geçirmek isteyenler için oldukça karlı yatırım fırsatları içeriyor. Şehrin dışında kalan bu bölgenin etrafı tamamen yeşilliklerle çevrili. Kültürel açıdan eski bir yerleşim yeri olmasının birçok getirisini yaşayan Bozkurt İlçesi, gidenlerin büyülendiği bir doğa sunuyor. Bu eşsiz doğa ile çevirili bölgeden sende gayrimenkul alabilirsin. Aldığın gayrimenkulü kiraya çevirebilir ya da yerleşerek uzun yıllar huzurlu bir hayat yaşayabilirsin. Bozkurt bölgesinde Kastamonu Bozkurt satılık daire arayışın için Flatfy’i kullanabilirsin. Flatfy emlak arama motoru senin için internet üzerinde bulunan tüm ilanları tek tıkla bulacaktır. Tek yapman gereken kendin için uygun bir yatırım seçmek!

Turizm Bölgesi Kastamonu Abana Satılık Daireler

Abana bölgesi Kastamonu üzerinde en düzenli bölgelerden biri. Bölge birçok yeni modern yapıya ev sahipliği yapıyor. Bu yapıların sayısı ise her geçen gün artmaya devam ediyor. Yapılan düzenli kentleşme işe şehrin turizm açısından en hareketli noktalarından birini Abana yapıyor. Sende Karadeniz üzerinde turizm yapmak istiyor ve aynı zamanda modern yapılarda yaşam sürmek istiyorsan Abana bölgesinden konut almayı tercih edebilirsin. Bu bölge aynı zamanda Kastamonu şehrinde en çok yatırım alan bölgelerden biri.

Yaptığın iş için güçlü bir şehir altyapısına ihtiyacın varsa Karadeniz’de en iddialı bölgelerden biri kesinlikle Abana. Üstelik bu bölgede yapılan yeni konutlar nedeni ile birçok Kastamonu Abana satılık daire ilanı bulunuyor. Bütün bu ilanları değerlendirmek istiyor ve tüm fırsatları kaçırmadan incelemek istiyorsan, Flatfy emlak arama motorunu kullanabilirsin.

Kastamonu Araç, En Eski Konutların Bulunduğu Bölge

Kastamonu bölgesinde en eski konutların bulunduğu ve gayrimenkul satışlarının yapıldığı bölge Kastamonu Araç satılık daire bölgesi. Araç bölgesi kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğu bölgelerden birisi. Geleceğe yönelik karlı bir yatırım yapmak istiyorsan Araç bölgesi üzerinden tapulu bir kanıt ya da arsa alabilirsin. Aldığın arsa ya da tapulu daireyi kentsel dönüşüm projeleri ile ya da bölgeye gelen yatırımlar ile büyük karlara çevirebilirsin.

Elinde olan değeri uzun süreli bir yatırıma çevirmek istiyorsan Araç bölgesini tercih edebilirsin. Bu bölge üzerinde yaptığın tüm arsa ve konut arayışlarında gelişmiş emlak arama motoru Flatfy’i kullanarak, en karlı tercihleri yapabilirsin. Flatfy sana sadece tek bir platform değil bütün platformlar üzerinde bulunan ilanları göstererek doğru tercihler yapmanı sağlar. Flatfy üzerinden yapacağın aramaları dilediğince kişiselleştirmek ise seni her zaman daha planlı biri yapacak. Arama motoruna yazacağın ‘’Kastamonu Milenyum sitesi satılık daire’’ ifadesi sana kişiselleştirilmiş bir yol sunacak!

Kastamonu Kuzeykent satılık daire ilanları Araç bölgesinde konut bakıyorsan bir diğer tercihin olabilir. Bu bölgede yapılar daha yeni olduğu için konut fiyatları fark gösteriyor olsa bile daha modern konutlara daha çabuk sahip olmak için Kastamonu Kuzeykent konutları doğru bir tercih olabilir!

Kastamonu Cide Yatırım Fikirleri

Kastamonu içerisinde sosyo-ekonomik ve altyapı olarak en gelişmiş bölge olan Cide bölgesi, son yıllarda birçok yeni yatırım alıyor. Bölgeye yapılan konut yatırımları yerli ve yabancı birçok yatırımcı tarafından dönüt alıyor. Bu nedenle bölge üzerinde birçok farklı konut projesi sürekli olarak inşa ediliyor. Sende bu hareketli piyasa üzerinden Kastamonu Cide satılık daire konut alarak, kısa vadede ciddi karlar elde edebilirsin. Bölge özellikle yabancı yatırımcıların ilgisini çekerek, son yıllarda büyük bir cazibe merkezi haline gelmiş durumda.

Bu kalabalık ve hareketli piyasa içerisinde doğru kararları almak için gelişmiş arama motoru Flatfy’i kullanabilir, aradığın evi filtre seçenekleri ile çok daha kısa süre içerisinde bulabilirsin. Üstelik Flatfy sana internet üzerinde bulunan tüm konut fırsatlarını tek tıkla sunarak, karlı bir yatırım için 1 adım önde başlamanı sağlayacak!

Bu bölgeden konut almayı düşünüyorsan mutlaka Kastamonu saraçlar mahallesi satılık daire fırsatlarını incele. Cide İlçesine bağlı olan bu mahalle, son yıllarda oldukça değerli!

Kastamonu Sahibinden Satılık Daire Yatırım Fırsatları

Kastamonu son yıllarda sahibinden satılık daire Kastamonu merkez ve birçok gayrimenkul fırsatını barındırıyor. Bu bölgeden yapacağın yatırımlarda aracı olmadan ya da aracı ile yatırım yapmak tamamen sana kalmış. Bütün sonuçlarda yapacağın aramaları Flatfy üzerinden yaparak tüm ilanları görebilir ve yatırımını güven altına alabilirsin.

26 adet satılık ev Kastamonu içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet satılık Ev Kastamonu içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Yavuz Selim Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Yavuz Selim Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 1 Banyo · Ev · Bahçe
    Evi̇mi̇z hepkebi̇rler kuran kursu yakininda metre bahçe i̇çeri̇si̇nde mevcut bi̇na koruma alanda tesci̇lli̇ deği̇ldi̇r mevcut i̇mar planlari görüşme hali̇nde veri̇lecekti̇r i̇rti̇bat telefonlari: i̇şyeri̇: 22 00 gsm 34 37 92 37 taşinmaz ti̇careti̇ yetki̇ belgesi̇ yetki̇ be
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Ak Emlak Gayrimenkul
  • Kastamonu Merkez - Bahçe
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 1 Banyo · Ev · Bahçe
    Hayalleri̇ni̇zdeki̇ o bahçeli̇ ve terasli ev si̇zi̇ bekli̇yor! Takasa açik doğayla i̇ç i̇çe bi̇r yaşam 4 mevsi̇m bahçe keyfi̇ kaçmaz fi̇yat garanti̇si̇ detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n 29 47 11 90
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Bahçelişehir İnşaat
  • Ev satmak, Kastamonu - Şömine
    Ev satmak, Kastamonu - Şömine
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 2 Banyo · Ev · Şömine
    Kaçmaz emlak kastamonu temsi̇lci̇li̇ği̇ndenkastamonu merkez gölköydegölköy resort otel civarındaulaşım alışveriş imkanlarının merkezinde m², 4+1 çift banyolu, salon oda ve mutfak kullanımları oldukça genişgeniş teraslı,şömineli sıfır satılık villahem yatırım için hemde geniş aileler için bulun
    ilk bir ay önceden görüldü - KaçmazEmlak
  • Gölköy Köyü, Kastamonu Merkez
    Gölköy Köyü, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Ev
    Bi̇zi̇m emlaktan gölkoyde satilik vi̇lla gözünüzü açtiğinizda eşsi̇z doğa' da uyanmak oksi̇jeni̇ ci̇ğerleri̇ni̇zde hi̇ssetmeye ne dersi̇ni̇z dört mevsi̇mi̇ bi̇r arada yaşayabi̇leceği̇ni̇z doğa havasini yaşama firsati sunan bölgemi̇zde doğa severler i̇çi̇n muhteşem bi̇r lokasyonda bulunan müstaki̇
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Bi̇zi̇m Emlak 37
  • Hisarardı Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Hisarardı Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 6 Odalı · 2 Banyo · Ev
    Bi̇zi̇m emlaktan satilikhazreti̇ pi̇r mevki̇i̇nde m² alan i̇çeri̇si̇nde3 katli 7 odali 3 salonotel konsepti̇ mutfakher odada bulunan banyosugi̇ri̇ş lobi̇ ve restorant bölümübeyzajli bahçesi̇ i̇le otel olarakta i̇şleti̇lebi̇lecekşeki̇ldeki̇ restorasyonlu satilik tari̇hi̇ konak
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Bi̇zi̇m Emlak 37

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    TL

  • Kuzyaka Bucağı Emirler Köyü, Kastamonu Merkez
    Kuzyaka Bucağı Emirler Köyü, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Ev
    Temi̇z atmosferi̇,muhteşem doğal güzelli̇kleri̇ ve manzarasiyla,çam ormanina cephe yeşi̇lli̇kler i̇çeri̇si̇nde, gürültüden ve stresten uzak, bahçeli̇ müstaki̇ evi̇ni̇zde saki̇n huzurlu bi̇r yaşam ariyorsaniz doğru i̇lani i̇nceli̇yorsunuz kastamonu ankara yolunun Ki̇lometresi̇nde, kadidaği mevk
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Ünlü Emlak Ofisi
  • Örencik Köyü, Kastamonu Merkez
    Örencik Köyü, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 6 Odalı · 4 Banyo · Ev · Balkon · Çocuk Yüzme Havuzu · Ebeveyn Banyosu · Fitness Alanı · Otopark
    Ledakent m² 6+1 full yapili bahçeli̇ si̇te i̇çi̇ vi̇lla 2 katli gi̇ri̇ş kat salon ve 2 oda şömi̇nemutfak hol WC banyo veranda funduszeue.info 4 oda 2 oda ebeveyn banyolu ayrica kat banyosu çamaşir kurutma odasi gi̇yi̇m odasi antre balkon çi̇ft uydu si̇stemi̇ 85 dönüm i̇çersi̇nde 2 araç otoparkli spor s
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Mavi̇ Emlak
  • Karamukmolla Köyü, Kastamonu Merkez
    Karamukmolla Köyü, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Ev
    Taşinmazinözellikleri: kastamonu i̇l, merkez i̇lçe, karamukmolla mahalle/köy, köyiçi mevkii, ada, 2 parsel, ,63 m² yüzölçümlü olan taşınmaz ahşap ev ve kurulukvasıflı olup taşınmazda yapılan inceleme, tespit ve ölçümlerde, taşınmaz üzerinde 2 katlı ahşap ev ve kuruluk bulunduğu belirlenmiş
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Perta Emlak
  • Gölköy Köyü, Kastamonu Merkez
    Gölköy Köyü, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Ev · Balkon · Ebeveyn Banyosu
    Bi̇zi̇m emlaktan gölköyde satilik taş vi̇lla m² i̇çeri̇si̇nde m² oturumlu 4+1 dubleks vi̇lla m² arsa üzerine m² oturumlu 2 katlı dubleks villamızın toplamda m² kullanım alanı ve m² bahçesi vardır gölköy taş villamız 4 + 1 dubleks giriş Kastamonu gölköy'de müstakil tapulu.
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Bi̇zi̇m Emlak 37
  • Budamış Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Budamış Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 7 Odalı · 3 Banyo · Ev · Kiler · Giyinme Odası · Ebeveyn Banyosu · Otopark · Bahçe
    Sinif yapi malzemeleri̇ i̇le i̇nşa edi̇lmi̇şti̇r duvar ve çati i̇zolasyonlari en üst sevi̇yede yapilmiştir kastamonu havali̇manina çok yakin lokasyonda olukbaşi mevki̇i̇ne kastamall avmye 3km, cumhuri̇yet meydanina 5km mesafede m² bahçe alani üzeri̇ne i̇nşa edi̇lmi̇ş vi̇llamiz aşağidaki̇ plan
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Ünlü Emlak Ofisi
  • Saraçlar Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Saraçlar Mahallesi, Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Ev · Balkon · Otopark
    Şehri̇n saki̇n bölgesi̇ olukbaşi ankara caddesi̇ mevki̇i̇nde huzurlu ve saki̇n bi̇r bölgede yaşamak i̇sti̇yorsaniz doğru adrestesi̇ni̇z, ankara caddesi̇nde ana caddeye metre mesafede funduszeue.info yer alan huzur vi̇llalarinda yeşi̇lli̇kler i̇çeri̇si̇nde armoni̇ park otel i̇sti̇kameti̇nde kastamonu
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Ünlü Emlak Ofisi

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    TL

  • Kastamonu Merkez - Balkon, Otopark
    Kastamonu Merkez - Balkon, Otopark
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Ev · Balkon · Otopark
    Temi̇z atmosferi̇,muhteşem doğal güzelli̇kleri̇ ve çevre manzarasiyla,çam ormanina cephe yeşi̇lli̇kler i̇çeri̇si̇nde, gürültüden ve stresten uzak, bahçeli̇, si̇te i̇çeri̇si̇nde ahşap dağevi̇ni̇zde saki̇n huzurlu bi̇r yaşam ariyorsaniz doğru i̇lani i̇nceli̇yorsunuz. Kastamonu havali̇maninin hemen
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Ünlü Emlak Ofi̇si̇
  • Kastamonu Merkez - Bahçe
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 1 Banyo · Ev · Bahçe
    Vi̇llakent'te avantajli fi̇yatlar si̇zi̇ bekli̇yor! Firsatlari kaçirmayin! Takasa açik. Doğayla i̇ç i̇çe. 4 Mevsi̇m bahçe keyfi̇. Uygun fi̇yat garanti̇si̇ i̇le vi̇llakent'te firsatlari kaçirmayin! Detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n:. 29 11
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Bahçelişehir İnşaat
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Ev
    Terasli şömi̇neli̇ ve konforlu vi̇llakent vi̇lla bu fi̇yat kaçmaz! Takasa açik doğayla i̇ç i̇çe konforlu ve huzurlu uygun fi̇yat garanti̇si̇ i̇le terasli ve şömi̇neli̇ detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n:. 29 47 11 90
    ilk 2 önce görüldü - Zingat  > Bahçelişehir İnşaat
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 6 Odalı · 3 Banyo · Ev
    Özevi̇mden kuzeykentte 3 katli satilik vi̇lla kuzeykentte merkezi̇ konumda 12 bin metre kare alan i̇çeri̇si̇ne kurulmuş toplam 39 adet vi̇lladan oluşan si̇te i̇çeri̇si̇ndeki̇ vi̇llamiz ulaşimi kolay üç katli, her kati ayri ayri kullanima müsai̇t önünde bahçesi̇ mevcut tur
    ilk 2 önce görüldü - Zingat  > Öz Evi̇m Gayri̇menkul
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 6 Odalı · 2 Banyo · Ev
    Merkeze yakin oğul köyünde müstaki̇l ev ve müştemi̇lat oğul köyünde oturulur durumda i̇ki̇ katli geni̇ş kullanişli ev, ahir ve kuruluk satiliktir
    ilk 2 önce görüldü - Zingat  > Öz Evi̇m Gayri̇menkul
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Ev
    2 katlifull bakimlidoğal2gazliarsa i̇çi̇nde bahçeli̇i̇çten merdi̇venli̇çarşi ve pazarayürüme mesafesi̇ndemahalle i̇çi̇ndeelektri̇k su açikalt kat 2+1 üst kat 3+1
    ilk 2 önce görüldü - Zingat  > Öz Evi̇m Gayri̇menkul
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 6 Odalı · 2 Banyo · Ev
    Çi̇ği̇l köyünde kabasi bi̇tmi̇ş satilik müstaki̇l vi̇lla kabasi bi̇tmi̇ş gi̇ri̇ş kati m²,üst kat m² m² arsa i̇çi̇nde etrafi duvarla çevri̇lmi̇ş m² oturumlu kabasi bi̇tmi̇ş bi̇ri̇nci̇ sinif malzemeyle yapilmiş isi yalitimli ytong tuğla i̇le yapilmişvi̇llamiz ana asfalta i̇ki̇nci̇ p
    ilk 2 önce görüldü - Zingat  > Öz Evi̇m Gayri̇menkul

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    TL

  • Kastamonu Merkez - Bahçe
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Ev · Bahçe
    Herkesi̇n hayali̇ni̇ kurmuş olduğu geni̇ş bahçeye sahi̇p vi̇llamiz uygun fi̇yata si̇zlerle! Takasa i̇mkani tabi̇at i̇le i̇çi̇çe geni̇ş bahçe i̇mkani fi̇yat i̇çi̇n son günler! Detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n 29 47
    ilk geçen ay görüldü - Zingat  > Bahçelişehir İnşaat
  • Kastamonu Merkez - Balkon, Otopark
    Kastamonu Merkez - Balkon, Otopark
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Ev · Balkon · Otopark
    Şehri̇n saki̇n bölgesi̇ olukbaşi ankara caddesi̇ mevki̇i̇nde. Yeşi̇lli̇kler i̇çeri̇si̇nde huzurlu ve saki̇n bi̇r bölgede yaşamak i̇sti̇yorsaniz doğru adrestesi̇ni̇z,. Ankara caddesi̇nde ana caddeye metre mesafede funduszeue.info yer alan guven yapi vi̇llalarinda ye Kastamonu havali̇mani güzergahinda.
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Ünlü Emlak Ofi̇si̇
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Ev
    Çarşi merkezi̇nde müstaki̇l kapaligarajli bahçeli̇ evatabeygazi̇ mahallesi̇nde geni̇ş metre kareli̇bahçeli̇2 katlioturulur durumdasatilik müstaki̇l ev
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Öz Evi̇m Gayri̇menkul
  • Kastamonu Merkez
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · Ev
    Özevi̇mden merkeze yakin satilik köy kuzyaka emi̇rler köyünde tüm müştemi̇latiyla beraber kullanilir durumda satilik köy m² alan i̇çi̇nde ev,ahir,samanlik, 2 katli 17 x m² ev 17 x m² 24 hayvanlik yaninda 15 hayvanlik açik besi̇ yeri̇, 11 x 8. Samanlik balyalik yan samanlik hepsi
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Öz Evi̇m Gayri̇menkul
  • Kastamonu Merkez - Doğalgaz, Eşyalı
    Kastamonu Merkez - Doğalgaz, Eşyalı
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Ev · Eşyalı · Bahçe · Doğalgaz
    Hakan emlak gayri̇menkul yatirim danişmanliği özelli̇kler bahçeli müstakil ev. Arsası m². Orta kat 2+1 85 m². En üst kat 1+1 45 m². Eşyalı satılıktır. Ayrı ayrı kiracı bulunmaktadır. Garajlı. Orta kat doğalgazlı. Not: orta ve son kat satılıktır lokasyon kuzeykent mahallesi,hastane karşısında
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Hakan Emlak
  • Kastamonu Merkez - Kalorifer, Bahçe
    Kastamonu Merkez - Kalorifer, Bahçe
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 1 Banyo · Ev · Kalorifer · Bahçe
    Hakan emlak gayri̇menkul yatirim danişmanliği özelli̇kler 2 katlı. m² arsa i̇çinde. Her katı 2+1 m². Bahçeli. 30 m² depo. Kümes. Etrafı duvarla çevrili. Kalorifer tesisatı kurulabilir durumda. İçme ve sulama suyu mevcut lokasyon taşlık köyü. Mi̇syonumuz taşınmaz alım/satım veya kiralama
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Hakan Emlak
  • Kastamonu Merkez - Parke Zemin
    Kastamonu Merkez - Parke Zemin
    Kastamonu ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Ev · Parke Zemin · Duşakabin
    Hakan emlak gayri̇menkul yatirim danişmanliği bi̇nanin özelli̇kleri̇ 2 katlı. ÜSt kat 3 oda. Alt kat 1 oda ve amerikan mutfaklı salon. 4+1, m². Sitedeki en geniş bahçeye sahip. Kamelya. ÇElik kapı. Parke. 2 Adet klozet, 1 adet alaturka tuvalet lokasyon çatalzeytin, ginolu villaları. Ginolu pl
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Hakan Emlak

Kastamonu Satılık Daire

  • İNÖNÜ MAH. SALI PAZARI MEVKİSİNDE SATILIK DAİRE - Dış Cephe
    İNÖNÜ MAH. SALI PAZARI MEVKİSİNDE SATILIK DAİRE
    pinİnönü, Merkez
  • ÖZEVİMDEN SARAÇLAR MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE - undefined
    ÖZEVİMDEN SARAÇLAR MAHALLESİNDE SATILIK DAİRE
    pinSaraçlar, Merkez
  • AK EMLAKTAN MEHMET AKİFTE SATILIK 2+1 DAİRE - Dış Cephe
    AK EMLAKTAN MEHMET AKİFTE SATILIK 2+1 DAİRE
    pinMehmet Akif Ersoy, Merkez
  • ŞEHİR MERKEZİNDE CADDE ÜZERİ 3+1 SATILIK DAİRE - Sokak Cadde Görünümü
    ŞEHİR MERKEZİNDE CADDE ÜZERİ 3+1 SATILIK DAİRE
    pinİsmailbey, Merkez
  • TOSYA YOLU YAŞAM KULELERİNDE 2+1 GENİŞ BALKONLU SATILIK DAİRE!! - Yatak Odası
    TOSYA YOLU YAŞAM KULELERİNDE 2+1 GENİŞ BALKONLU SATILIK DAİRE!!
    pinMehmet Akif Ersoy, Merkez
  • AK EMLAKTAN TAŞKÖPRÜ YOLU CADDE LOFT TA SATILIK 2+1 DAİRE - Dış Cephe
    AK EMLAKTAN TAŞKÖPRÜ YOLU CADDE LOFT TA SATILIK 2+1 DAİRE
    pinİnönü, Merkez
  • AK EMLAKTAN KUZEYKENTTE SATILIK BÜYÜK 2+1 DAİRE - Dış Cephe
    AK EMLAKTAN KUZEYKENTTE SATILIK BÜYÜK 2+1 DAİRE
    pinKuzeykent, Merkez
  • KASTAMONU ALTINŞEHİR SATILIK 4+1 KAPALI OTOPARKLI SATILIK DAİRE - Salon
    KASTAMONU ALTINŞEHİR SATILIK 4+1 KAPALI OTOPARKLI SATILIK DAİRE
    pinİnönü, Merkez
  • AK EMLAKTAN ÇARŞI MERKEZİNDE SATILIK 3+1 DAİRE - Salon
    AK EMLAKTAN ÇARŞI MERKEZİNDE SATILIK 3+1 DAİRE
    pinHepkebirler, Merkez
  • TAKASA AÇIK TREND funduszeue.info 2+1 LÜKS DAİRE - Açık Otopark
    TAKASA AÇIK TREND funduszeue.info 2+1 LÜKS DAİRE
    pinKuzeykent, Merkez
  • YÜKSEK KİRA GETİRİLİ TAKASA AÇIK TREND funduszeue.info 1+1 SATILIK DAİRE! - Site İçi Görünüm
    YÜKSEK KİRA GETİRİLİ TAKASA AÇIK TREND funduszeue.info 1+1 SATILIK DAİRE!
    pinKuzeykent, Merkez
  • ŞEHİR MERKEZİ KONUMUNDA ACİL HESAPLI DAİRE - Dış Cephe
    ŞEHİR MERKEZİ KONUMUNDA ACİL HESAPLI DAİRE
    pinİnönü, Merkez
  • ELİT EVLER SİTESİ DUBLEKS SATILIK DAİRE - Dış Cephe
    ELİT EVLER SİTESİ DUBLEKS SATILIK DAİRE
    pinMehmet Akif Ersoy, Merkez
  • Candaroğulları okul Yanı Satılık Daire - Dış Cephe
    Candaroğulları okul Yanı Satılık Daire
    pinİnönü, Merkez
  • CİDE DEMİRTAŞ EMLAK GÜVENCESİ İLE SATILIK 3+1 DAİRE - Dış Cephe
    CİDE DEMİRTAŞ EMLAK GÜVENCESİ İLE SATILIK 3+1 DAİRE
    pinKasaba, Cide
  • TREND 3+1 EBEVEYN BANYOLU KAPALI OTOPARKLI SATILIK DAİRE!! - Dış Cephe
    TREND 3+1 EBEVEYN BANYOLU KAPALI OTOPARKLI SATILIK DAİRE!!
    pinKuzeykent, Merkez
  • DOĞAKENT SİTESİNDE 4+1 SATILIK DAİRE - Site İçi Görünüm
    DOĞAKENT SİTESİNDE 4+1 SATILIK DAİRE
    pinBudamış Köyü, Merkez

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası