microsoft word kapak sayfası indir / Office Online'da Microsoft Word Şablonları Nasıl Bulunur

Microsoft Word Kapak Sayfası Indir

microsoft word kapak sayfası indir

En İyi 15 En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonu [Ücretsiz İndir]

Akademik ve profesyonel arenada, içeriğinizin ilk izlenimini aktaracak kapak sayfası hazırlamanız gerekir. Bu nedenle çekici bir kapak sayfası oluşturmak, raporlarınızı veya makalenizi daha profesyonel görünümlü hale getirir. Ayrıca, sadece yazınızı daha çekici kılmakla kalmaz, aynı zamanda yazarı, başlığı, tarihi ve özeti tanıtarak yazınızın yararlı bir özetini sağlar. Microsoft Word kullanıcısıysanız, birçok kapak sayfası şablonu bulabilirsiniz. Burada yazınızı daha etkileyici hale getirmek için birkaç kapak sayfası şablonunu tartıştık. Yani profesyonel bir rapor ya da akademik bir makale yazacaksanız mutlaka makaleyi okumalısınız. Çünkü yazınızı nasıl daha çekici hale getireceğiniz konusunda size mükemmel bir kılavuz sağlar.

En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonları


Kapak sayfanızın içeriği, ne tür bir rapor veya proje yazısı hazırladığınıza bağlıdır. Kapak sayfanızda ne tür öğelerin bulunduğunu kolayca belirleyebilmek için kapak sayfası şablonlarını okuyun. Böylece profesyonel kapak sayfası örneğini takip ederek kendi kapak sayfanızı hazırlayabilirsiniz.

Bu yazıda, Microsoft Office şablonları kitaplığındaki en iyi 15 Microsoft Word kapak sayfası şablonunu listeledik. Listelenen kapak sayfası şablonlarımız, iş raporları, eğitim makaleleri, yaratıcı şablonlar ve çok amaçlı şablonlar içerir. Hadi kontrol edelim ve Microsoft Word kapak sayfanızı daha çekici hale getirelim.

İş Raporları için Şablonlar


Bir kurumsal yönetici veya iş girişimcisi, iş amaçlı birçok iş teklifi ve iş raporu hazırlar. Bu iş raporuyla bir kapak sayfası yapıyorsanız, iş raporunuz daha ilgi çekici olacaktır. İş raporu için en çok oy alan kapak sayfasına göz atalım.

1. Medyan Tema


Göz alıcı iş kapak sayfası medyan teması, birçok komut eklemek için birçok seçenek sunar. Bu şablonun en iyi yanı, raporunuza bu kapak sayfasıyla başlayabilmenizdir. Büyük bir başlığa sahip bir fotoğraf eklemenizi sağlar. Ayrıca raporun tarihini, alt başlığını ve özetini ekleme seçeneği vardır.

Medyan Teması En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonları

Ayrıca, bu şablonun ikinci sayfası başlık ve alt başlık ile birlikte başlıklar, paragraflar ve alıntılar bölümü ile başlar. Dolayısıyla medyan teması, bir iş raporu için bir kapak sayfası hazırlamak için en iyi seçenektir.

İndirmek


Rapor yürütme tasarımı kapak sayfası şablonu, profesyonel bir geometrik tasarımla birlikte gelir. Bu kapak sayfası, mor tabanlı bir renk şemasında tasarlanmıştır. Kapak sayfasının ortasına büyük bir başlık yazabilirsiniz. Ayrıca sayfa başlığından sonra alt yazı ve özet yazabilirsiniz. Özet bölümü, daha göz alıcı hale getiren mor arka plan ve beyaz renkli metin ile renklendirilmiştir.

Rapor (Yönetici tasarım)

Kapak sayfasının ikinci sayfası, beyaz, siyah ve mor renk kombinasyonlarının güzel bir kombinasyonunu sunar. Bu sayfaya başlık, başlık, paragraf ekleyebilirsiniz. Ayrıca, raporun önemli noktalarını vurgulayabileceğiniz mor bir arka plana sahip bir kenar çubuğu sunar. Şık bir kapak sayfası arıyorsanız bu şablonu düşünebilirsiniz.

İndirmek

3. Mavi Dikey Çizgili Resmi Kapak Sayfası


Mavi Dikey Çizgili Resmi Kapak Sayfası

Basit ama modern bir Microsoft Word kapak sayfası arıyorsanız bu kapak sayfasını beğenebilirsiniz. Bu kapak sayfası, sayfanın sağ tarafında üç farklı şekilde mavi dikey çizgilerle gelir. Sayfa başlık, alt başlık, özet, yazar adı ve tarihi içerir. Bu kapak sayfası Microsoft Office şablon kitaplığında bulamıyor ancak harici kaynaklardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İndirmek

4. Rapor Kapak Sayfası Lacivert Örgüler


Şahsen, rapor üstbilgisi ve altbilgisi için güzel kıvrımlı tasarım öğesi nedeniyle bu koyu mavi Microsoft Word kapak sayfasını örüyorum. Başlığınızı sayfanın ortasında vurgulayabilirsiniz. Bu kapak sayfasındaki bir başka harika seçenek de sayfanın üst kısmına altyazı, şirket sloganı, slogan ve logo ekleyebilmenizdir. Ayrıca sayfanın altına yazarı tanıtabilir ve kısa bir not yazabilirsiniz.

Rapor Kapak Sayfası Lacivert Örgüler

Zarif bir tasarım Microsoft Word kapak sayfası arıyorsanız, rapor kapak sayfası lacivert örgü kapak sayfası sizin için mükemmel bir seçimdir.

İndirmek

Akademik Rapor Şablonları


Bir öğrencinin ders ödevi için bir eğitim makalesi veya dönem ödevi sunması ve her ödevin zorunlu bir parçası olarak bir kapak sayfası hazırlaması gerekir. Kapak sayfası hazırlamayı kolaylaştıran önceden oluşturulmuş bir kapak sayfası kitaplığı sunduğu için Microsoft Word'e teşekkür ederiz.

Burada size eğitim amaçlı özel olarak tasarlanmış en iyi dört Microsoft Word kapak sayfası şablonunu öneriyoruz. Eğitim makalesi ve dönem ödevi için kapak sayfasına bakalım.

5. Öğrenci Ödevi Kapak Sayfası


Öğrenci ödevi kapak sayfası, dönem ödevi için bir kapak sayfası tasarlamak için mükemmel bir seçenektir. Bu kapak sayfası şablonuna kolayca erişebilir ve gereksinimlerinize göre veri girebilirsiniz. Bu kapak sayfası şablonunda, sayfanın üst kısmına bir resim ekleyebilir ve bu nedenle rapor başlığınızı, adınızı, kurs adınızı, eğitmen adınızı ve teslim tarihini yazabilirsiniz. Ayrıca, şablonun gereksiz kısmını silebilirsiniz.

Öğrenci Belgesi En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonları

İşletme kapak sayfasına benzer şekilde, başlıklar, alt başlıklar, rapor özeti, önemli noktalar için madde işareti, alıntılar ve mükemmel resimler ekleyebileceğiniz ikinci bir sayfaya sahiptir. Raporunuzda MLA ve APA alıntı stili kullanmanız gerekiyorsa bu kapak sayfasını kullanabilirsiniz.

İndirmek

6. Kapaklı Öğrenci Raporu


Bu güzel kapak sayfası, yalnızca okul denemeleri için değil, aynı zamanda bir kitap kapak sayfası veya tarih raporu için de kullanabileceğiniz kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu şablon, kapak sayfasına büyük bir fotoğraf ekleyerek düşüncelerinizi güzel bir şekilde sunmanıza yardımcı olur. Ayrıca rapor başlığını, rapor alt başlığını, adını, ders adını ve tarihini de ekleyebilirsiniz.

Kapaklı Öğrenci Raporu

Bu kapak sayfası iki sayfadan oluşmaktadır. İkinci sayfada, başlıklar, alt başlıklar ekleyebilir ve madde işaretleri ile rapor özetleri ekleyebilirsiniz. Rapor kapak sayfanızı kişiselleştirmek istiyorsanız bu şablonu kullanabilirsiniz.

İndirmek


Rapor hazırlamak için birden fazla yazarınız varsa, bu kapak sayfası şablonu sizin için kullanışlıdır. Tüm ekip üyelerinin adlarını bu kapak sayfasına ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu kapak sayfasına sınıf, dönem, öğretim üyesi adı ve tarihi yazabilirsiniz. Ayrıca, kapak sayfanızı daha çekici hale getirmek için dikey bir resim ekleyebilirsiniz.

ortak çalışma kağıdı

Bu kapak sayfasının bir başka güzel yanı da, kapak sayfanızın ikinci sayfasında raporunuz veya makaleniz hakkında kısa bir açıklama yapabilmenizdir. Bu sayfada, konunuzun ana noktalarını güzel bir şekilde başlıklar, alt başlıklar, numaralandırma veya madde işareti eklersiniz. Genel olarak, kapak sayfanızı istediğiniz gibi sunmak uygun bir biçimlendirme seçeneğidir.

İndirmek

8. APA Tarzı Kapak Sayfaları


Eğitmen yalnızca APA stili bir kapak sayfasını kabul ediyorsa, bu bölüm size bir grup APA stili kapak sayfası sağlar. Bu bölüm indirme bağlantısını takip etmek için, APA stilini takip eden birkaç kapak sayfası şablonu elde edersiniz. Her kapak sayfası, çift satır aralığı, bir inç kenar boşluğu, 12 punto yazı tipi boyutu içerir.

APA Tarzı Kapak Sayfaları En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonları

Ayrıca, bu bölümdeki tüm APA stili kapak sayfaları Times New Roman yazı tipi stiliyle gelir. Ve her kapak sayfası, sayfa numaralandırma için doğru kurallara uyar. Ayrıca, tek yazarlı, aynı kurumdan birden fazla yazarlı ve bir veya birden fazla üyelik gibi birden fazla kapak sayfası seçeneği bulabilirsiniz. Böylece aşağıdaki indirme bağlantısından gerekli APA tarzı kapak sayfanızı indirebilirsiniz.

İndirmek

9. Metin Arka Planı Kapak Sayfası


Metin Arka Planı Kapak Sayfası

Bu, rapor başlığınızı, alt başlığınızı, yazarınızı ve tarihinizi girmenizi sağlayan başka bir eğitici kapak sayfasıdır. Bu şablonda, açılır takvime tıklayarak tarihi girebilirsiniz. Arka plan, düzenlenebilir metinle kaplanır. Böylece kapak sayfanızı benzersiz kılmaya yardımcı olacak kendi kelimelerinizi girerek eğlenebilirsiniz.

İndirmek

Yaratıcı Kapak Sayfası Şablonları


Estetik açıdan güzel, şık, renkli ve eğlenceli bir kapak sayfası arıyorsanız; bu sizin için doğru bölüm. Bu Microsoft Word kapak sayfası şablonlarını farklı kitap kapakları, dergi kapakları, yaratıcı atölye raporları, broşürler ve daha fazlası için kullanabilirsiniz. Öyleyse farklı projeler için yaratıcı kapak sayfası şablonlarına göz atalım.

10. Şık Kitap Kapağı


Şık Kitap Kapağı

Bu kapak sayfası kitap kapağı için en iyisidir. Arka planı eski moda sarı kağıt konseptinden tasarlanmıştır. Bu kapak sayfasına kitabınızın başlığını ve kısa bir açıklama ekleyebilirsiniz. Böylece birkaç dakika içinde şık bir kitap kapağı oluşturabilirsiniz.

İndirmek

11. Akıllı Çözüm Kapak Sayfası


Soyut bir tasarım kapak sayfası arıyorsanız bu kapak sayfasını seçebilirsiniz. Parlak ve güçlü mavi soyut tasarım size zarif bir his verir. Sayfanın üst kısmına koy sayfanızın başlığını yazarsınız ve alt kısmına raporunuzun kısa bir özetini verebilirsiniz.

Akıllı Çözüm Kapak Sayfası

Bu kapak sayfası resmi başlık bölümünde bulunur ve kenarlıksız masaüstü yazıcılar için en iyi yazdırma sonucunu bulursunuz. Swiss 721 Light yazı tipini kullanır, yazı tipinin ekran yazı tipine benzemediğini tespit ederseniz, bilgisayarınızda yazı tipinin eksik olduğundan emin olursunuz. Dolayısıyla bu kapak sayfasının en iyi çıktısını bulmak için bu yazı tipini indirmeniz gerekiyor.

İndirmek

12. Mor Çizgili Kapak Sayfası


Mor Çizgili Kapak Sayfası

Kapak sayfası tasarımı için büyük alan sever misiniz? Mor çizgili kapak sayfası, onu şık ve modern kılan her çizginin mor renkli yatay çizgisi ve yeşil renk bordür ile tasarlanmıştır. Sayfanın orta kısmı başlık ve özet alanıdır.

İndirmek

Çok Amaçlı Kapak Sayfası


Yukarıdaki kapak sayfası projeniz için pek uygun değil, belki çok amaçlı kapak sayfası şablonları ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Bu Microsoft Word kapak sayfası şablonlarını hem iş hem de eğitim amaçlı kullanabilirsiniz. Ayrıca, kapak sayfasındaki herhangi bir bloğu kaldırırsınız. Tüm kapak sayfası tamamen özelleştirilebilir, böylece gereksinimlerinize göre yeniden tasarlayabilirsiniz.

13. Soyut Tasarım Kapak Sayfası


Soyut Tasarım En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonları

Bu benzersiz tasarım kapak sayfası şablonu, profesyonel kullanım için şiddetle tavsiye edilir. Başlık, alt başlık, yazar ve şirket bilgilerini kapak sayfasının ortasına yazabilirsiniz. Ayrıca soyut tasarım üzerinde yıl için yer tutucu bulunmaktadır. Bu şablon tamamen düzenlenebilir, yani isterseniz herhangi bir formatı değiştirebilirsiniz.

İndirmek

14. Örnek Rapor Kapak Şablonu


Örnek Rapor Kapak Şablonu

Bu, farklı rapor sunum türlerinde kullanabileceğiniz en iyi kapak sayfası şablonlarından biridir. Bu kapak sayfasının ana tema rengi koyu dişbudaktır ve sol taraf mavimsi renkli dikdörtgen şeklinde zikzak bir tasarıma sahiptir. Diğer kapak sayfalarında olduğu gibi, rapora başlık, alt başlık, özet ekleyebilirsiniz. Ayrıca, sayfanın üst kısmında yılın yer tutucusu vardır. Ayrıca kapak sayfasının alt kısmına yazarın adını ve tarihini yazabilirsiniz.

İndirmek

15. Temel Kapak Sayfası


Temel Kapak Sayfası En İyi Microsoft Word Kapak Sayfası Şablonları

Düzgün ve temiz bir kapak sayfası şablonu arıyorsanız, bu kapak sayfası sizin için mükemmel bir seçimdir. Kapak sayfasında süslü bir fotoğraf veya tasarım yok. Çok taze görünüyor. Beyaz sayfa üzerinde sadece siyah renkli yazı tipi. Bu kapak sayfası başlığı, alt başlığı, yazarı ve özeti girmenizi sağlar. Tüm içerikler ortalanmış ve eşit aralıklarla yerleştirilmiştir. Bu kapak sayfası tamamen özelleştirilebilir, böylece herhangi bir içeriği kaldırabilir veya girebilirsiniz.

İndirmek

Önerilerimiz


Bu makalede, yalnızca ücretsiz Microsoft Word kapak sayfası şablonlarını ele alıyoruz, ancak web'de ücretsiz olmayan birçok premium Word kapak sayfası şablonu var. En iyi ücretsiz Microsoft Word kapak sayfalarını arıyorsanız, listemiz kesinlikle sizin için en iyi koleksiyon.

Sizin için doğru olanı kolayca seçebilmeniz için her tür kapak sayfası şablonunu ele aldık. Öncelikle gereksinimlerinizi belirtin, ardından sizin için en uygun kapak sayfası şablonunu sıralayın.

Medyan teması bir iş raporu için en iyi seçim olsa da ve APA tarzı bir kapak sayfası eğitim amaçlı en kabul edilebilir olanıdır. Ancak, listemizden herhangi birini seçebilirsiniz.

Son olarak, Insights


Umarım, listemizdeki kapak sayfasını iş raporunuzu veya eğitim makalenizi daha çekici hale getirirsiniz. Listeden mükemmel bir kapak sayfası bulamazsanız, Microsoft Word'ünüzde özel bir kapak sayfası şablonu oluşturabilirsiniz. Ama zaman alıcıdır. Kapak sayfası almanın başka bir yolu da farklı yaratıcı içerik sağlayıcı web sitelerinden satın almaktır.

Deneyiminiz nedir? Bir Microsoft Word kapak sayfası seçme konusundaki deneyiminizi paylaşalım. Ayrıca, iş veya akademik rapor gönderimleri için ücretsiz bir Microsoft Word kapak sayfası indirebilmeleri için bu makaleyi arkadaşlarınızla paylaşmanız istenmektedir.

Kapak Sayfası Şablonu

TANIM

LibreOffice çevrimiçi, OpenOffice, Microsoft ofis paketi (Word, Excel, Powerpoint) veya Office 365 için geçerli olan Kapak Sayfası Şablonu şablonunu indirin veya düzenleyin.

Başlık sayfası olarak da adlandırılan kapak sayfası, bir kitap, tez, araştırma makalesi, proje, ödev, teklif veya benzeri herhangi bir belgenin ilk sayfasıdır.

Kapak sayfasının eklenmesinin amacı, belge hakkında genel bilgi vermektir.

Belgelere kapak sayfaları eklerken, yazar mevcut bir şablonu seçip özelleştirebilir veya tamamen kendisi tasarlayabilir.

Kolayca özelleştirilebilen kapak sayfaları için şablonlar sunan birçok program veya uygulamanın yanı sıra birçok çevrimiçi kullanılabilir kapak sayfası şablonu vardır.

EKRAN


Şablon OffiDocs için Microsoft Kapak Sayfası Şablonu

OffiDocs web uygulamalarıyla entegre edilmiş ücretsiz indirme şablonu Kapak Sayfası Şablonu

Microsoft Word'de kapak sayfası nasıl yapılır?

Haberin Devamı

 İkinci Adım: Açılır menüdeki, “Belge Özelliği” (Document Property) alt menüsünün üzerine gelindiğinde: belgenize ekleyebileceğiniz birbirinden farklı pek çok özellik görürsünüz. Bunlar; yayınlanma tarihi, yazar, başlık, şirket vb. Bu özelliklerden; başlık sayfanızda görünmesini arzu ettiğiniz özellikleri ekleyin.

 Üçüncü Adım: İşleminiz tamamlandığında, sayfanızda birkaç alan yer alır. Oluşturmuş olduğunuz kapak sayfanızı daha sonra bir belgeye eklemeniz halinde bu alanlar, belgedeki gerçek özelliklerle doldurulur . Dilerseniz bu alanları anında düzenleme imkanına sahipsiniz.

 Dördüncü Adım: Başlangıçta kapak sayfası oluşturma işlemleri çok basittir. Fakat stilleri ve biçimlendirmeleri yaparak, sayfada ortalayarak Word'de bulunan diğer metinler gibi davranabilme imkanınız söz konusudur. Örneğin; bu alanda dilerseniz metinleri sayfada sayfada ortalayabilirsiniz. Başlık stilini de başlığa uygulayabilirsiniz. Sayfadaki bazı şeyleri biraz kaydırabilir ve küçük bir yetenek için telkari çizimi ekleyebilirsiniz. Bu şekilde kapak sayfanızı dilediğiniz biçimde elde ettikten sonra, artık bir kapak sayfası şablonu oluşturabilirsiniz. Bunun için adım adım yapmanız gereken işlemler;

Haberin Devamı

 Birinci Adım: İlk olarak, Ctrl + A kısa yol tuşlarına aynı anda basarak belgedeki her şeyi seçin. Belge içindeki her şeyi seçmeniz gerekeceğinden bu işlemi boş bir sayfada yapmanız önerilmektedir.

 İkinci Adım: Sonrasında “Ekle” sekmesine dönülür ve hemen sonrasında tekrar “Kapak Sayfası” butonuna tıklayın.

 Üçüncü Adım: Buradan, açılır menü üzerinden “Seçimi Kapak Sayfası Galerisine Kaydet” seçeneğine tıklayın.

 Dördüncü Adım: Açılan pencere üzerinden kapak sayfanıza bir isim verin ve dilerseniz kısa bir açıklama girebilirsiniz. İşleminiz tamamlandığında “Tamam” ı tıklayın.

 Beşinci Adım: Bundan sonra “Kapak Sayfası” açılır menüsünü açtığınız zaman , “Genel” bölümünde oluşturmuş olduğunuz yeni kapak sayfası şablonunuzu göreceksiniz. Bu kapak sayfasını tıpkı Word’ün yerleşik kapak sayfalarından birinde yaptığınız şekilde eklemek amacıyla tıklayın. Böylece işleminiz tamamlanır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası