baldır dövmeleri erkek / En Havalı Bacak Dövmesi Modelleri - Tattoo Markt

Baldır Dövmeleri Erkek

baldır dövmeleri erkek

Bacak Dövmeleri

Yüreğinde bir aslanın cesaretine ve gücüne sahip olmak, ancak en asil varlıklarda bulunabilen ender ve muhteşem bir niteliktir.

Önkol kol dövmesi, dünyaya sunabilecekleri çok şey olduğunu göstermek isteyen biri için kolay bir seçimdir.

Bacak Kol Dövmesi

Zamanın testine dayanan tasarımlar, gerçekten dikkate değer bir şey üretmek için çoğu zaman çelişkili görünen ilkeleri birleştirir.

Dövmeler söz konusu olduğunda, bir aslanın gücünü ve gaddarlığını bir bacak aslanı dövme kılıfıyla birleştirmek harika bir örnektir. Umarız yukarıdaki erkekler için bacak kol dövmelerini seversiniz.

Erkekler için Baldır Bacak Dövmesi

Erkekler için Baldır Bacak Dövmesi

Erkekler için yapılan bu baldır dövmesinin bu bacağın arkasında nasıl göründüğüne bakın. Hiçbir şey bir 3D dövmenin güzelliğiyle kıyaslanamaz. Dövmen canlı ve iyi görünüyor. Ayrıca bakması inanılmaz derecede güzel.

Erkek Bacakları İçin Aslan Dövme Tasarımları

Bu dövme türü, erkekler için bir miktar taşıma sağlar. Erkekliği tasvir etmez ama aynı zamanda giyenin sorumlu olduğunu gösterir.

Aslan Dövmeli Buzağı

Her dövmenin arkasındaki hikayeler benzersizdir. Aşağıda seveceğiniz bazı bacak dövme fikirleri var. Aşağıdaki tam bacak dövmesine bakın.

Geçici Dövme

Geçici dövmelerin popüler olmasının birkaç nedeni vardır, basit ve benzersiz bir tarza sahiptirler.

Küçük Bacak Dövmesi

Bacak, sırt gibi, küçük dövmelerin yanı sıra büyük ifade parçalarını da barındırabilen geniş bir alandır.

Küçük bir dövmenin tercih edilmesinin, işgalden ağrı toleransına, minimalist bir desen ya da kısa ama tatlı bir mesaj olsun, daha sakin, daha basit bir tasarımı tercih etmeye kadar çok çeşitli nedenleri vardır.

Bacaktaki ince yerler, diz kıvrımının hemen altındaki alanın yanı sıra ayak bileği veya uyluk bölgesini içerir. Dövmelerinizi sergilemeyi tercih ediyorsanız, buzağı sizindir.

Erkekler için Aslan Bacak Dövmeleri Bacak Dövmeleri

İşte çok güzel görünen bacak dövmesinin arkası. Organik konuları köşeli çizgiler ve karmaşık tasarımlarla yeniden yaratmak, en güzel sonucu geometrik dövmeler olmak üzere popülaritesi artan çağdaş bir trend.

Geometrik aslan dövmeleri, bu görkemli hayvanların doğal saldırganlığı nedeniyle bu yeni tasarım tarzının harika örnekleridir.

Aslan ve Aslan Dövmesi

Eski bir özdeyişi başka bir deyişle, "hayaller paylaşılmak için yapılır." Başka bir deyişle: Aslanlar, erkeklerin kaslarını sağlarken kadınların avlanmasıyla bu felsefenin mükemmel bir örneğidir.

Aslan ve dişi aslan dövmeleri, bu asla ölmez tavrını örnekledikleri için çiftler için harikadır.

Erkekler için Aslan Uyluk Dövmeleri

Erkekler için bu güzel aslan uyluk dövmesine bakın. Bir seçenek olarak düşünmeniz gereken harika bir stil. Bunu bacak dövme tasarımının önünde görün.

Renkli Bacak Dövmesi

Siyah, birçok erkek dövmesi için popüler bir renk olsa da, bacak dövmeniz için renkli bir tasarım düşünmeye değer.

Aynı derecede erkeksi ve hayata ve canlılığa katkıda bulunuyor. Renk, bir dövmenin önemli bir parçası olabilir ve onu bir sonraki seviyeye yükseltebilir.

Çiçekler, suluboyalar, doğal manzaralar, hayvanlar ve film sahneleri kabul edilebilir seçeneklerdir.

Çılgın bir dövme tasarım fikriniz varsa, tam bacak kol dövmesi veya yukarıda sevdiğiniz herhangi bir vücut sanatı bacak dövmesi oluşturmak için bir dövme sanatçısına ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Şimdiye kadar dünyadaki en destansı bacak dövmelerinden 50 tanesini tartıştık. Erkekler için bu bacak dövmesi fikrini seveceğinize inanıyoruz.

Erkekler için bacak dövmelerini kontrol ettikten sonra, artık bacak dövmeleri, kadınlar için bacak kol dövmeleri, kelebek bacak dövmeleri, kabile bacak dövmeleri ve küçük bacak dövmeleri gibi bazılarını biliyorsunuz.

Diğer bacak dövme tasarımı, yılan bacağı dövmesini, hatta ejderha bacağı dövmesini ve kadınlar için kadınsı alt bacak dövmelerini içerir. Çiçek bacak dövmeleri kadınlara çok yakışıyor.

Bacağın hemen yanına tam bir bacak dövmesi veya yarısı yaptırmak istiyorsanız, o zaman özgürsünüz. Bacak dövme tasarım çizimlerinin girebileceğiniz başka bir kazançlı iş olduğunu unutmayın.

Bugünlerde deli gibi satıyor. Tek yapmanız gereken eğitim almak ve işletmek için lisansınızı almak.

Sıkça Sorulan Sorular 

İnsanlar Neden Koi Balığı ve Ejderha Dövmesi Yaptırır?

Ejderha, gücün, kudretin ve gaddarlığın simgesiyken koi, dayanıklılığın ve iradenin simgesidir. Metamorfozu ve yeniden doğuşu temsil eden koi balıkları masalına atıfta bulunuyorlar.

Palmiye Ağacı Dövmesi Neyi Simgeliyor?

Palmiye ağacı uzun zamandır yeniden doğuş, sonsuzluk ve zaferle ilişkilendirilmiştir. avuç içi dövmeleri ağaçlar yaygındır ve ölümsüzlüğü ve sonsuzluğu sembolize eder.

Sonuç olarak, bazen inananlar tarafından “hayat ağacı” olarak anılır. Palmiye ağacı dövmenizi göstermenin birçok yöntemi vardır.

Uyluk Dövmesinin Şık Görünmesi Mümkün mü?

Elbette uyluk dövmeleri ile şık ve çekici bir görünüm elde etmek mümkün. En iyi yöntem kına dövmesi yaptırmaktır.

Büyük Aslan Dövme Tasarımı Nedir?

Bu dövmeler, bir kişinin sıkıntı karşısında sebat etme yeteneğini ve sıkıntı karşısında cesaretini temsil edebilir.

Cesaret ve korkusuzluğu temsil eden aslan dövmeleri, son derece alakaları nedeniyle sıklıkla büyük ve dikkat çekicidir.

Tam Bacak Dövmesine Ne Diyorsunuz?

Dövme kılıfı olarak da bilinen kol dövmesi, bir kişinin tüm kolunu kaplayan büyük bir dövme veya bir grup daha küçük dövmedir.

Dövmelerle kaplı bir kol, kol dövmesinin birleşik bir konusu olması bakımından kol dövmesinden farklıdır, ancak dövmelerle kaplı bir kol, genel bir tutarlılığı olmayan çeşitli tiplerde birden fazla dövme içerebilir.

Dövme kollarında örtüşen veya birbirine bağlanan parçalar yaygındır.

Dövmelerinizi Japonya'da Gösterebilir misiniz?

Japonya'da kurallar son derece önemlidir ve neredeyse tüm havuzlar, onsensve spor salonlarının dövme yapmama politikası varsa, bara dövmeleri görünen bir yabancının yaklaşması şüphesiz şüphe uyandıracaktır.

Örtün ve dövmeleri sakla, iyi olacaksın. Saklanamıyorsanız o yerlere gitmeyin.

Suluboya Dövmeler nedir?

Suluboya dövmesi, daha kademeli bir renk solması sağlayan çeşitli ince renk gradyanları ve tekniklerinden oluşan canlı, renkli bir tasarımdır.

Böyle bir etki, stilin adını aldığı geleneksel bir suluboya resmin özelliklerini andırmak içindir.

Çok Zayıfsanız Bacak Dövmesi Kötü Görünür mü?

Hayır, ancak kilo alırsanız (çoğu insanın yaşlandıkça yaptığı gibi) görüntünün bozulabileceğini, bu nedenle konum ve hizalamanın çok önemli olduğunu unutmayın.

Kullanılan stile ve sanata bağlı olarak, bazı dövmeler daha ağır bacaklarda iyi görünmez.

Ayak Bileğimin İçine mi Dışına mı Dövme Yaptırmalıyım?

Ayak bileği dövmeleri, vücudun diğer bölgelerine kıyasla genellikle dövme yaptırmak için en tatsız yerlerden biridir.

Ayak bileğinin iç kısmındaki dövmeler, mütevazı ve mütevazi bir sanat eseri arayan insanlar için popüler bir seçimdir.

Dövme yapmakta yeniyseniz, bu bölgenin ayak bileğinin arkasından veya ayak bileği dışından daha az ağrılı olması gerekir, bu nedenle başlamak için en iyi yer olabilir.

Aslan Dövmesi Ne Anlama Geliyor?

Hayatlarını bu değerler altında yaşayan erkekler, bireyselliklerinin mükemmel bir tezahürü olarak bir aslan dövmesi bulacaklar.

Aslan Dövmesi İçin En İyi Yer Neresidir?

Vücudun çeşitli bölgeleri göz alıcı hayvanlardan yararlanabilir. Öne çıkan konumu ve muazzam vücut parçası boyutu nedeniyle göğüste bir aslan dövmesi hala yapılabilir.

Aslan Dövmesine Ne İyi Gider?

Aslan dövmesinde kullanılabilecek çok çeşitli tasarım bileşenleri vardır. Fikirleriniz ve sanatçılığınız tasarımdaki tek kısıtlamadır.

Dünyadaki en Epik Bacak Dövmelerinden yaklaşık 50 tanesini öğrenmiş olmanız oldukça ilginç ki bu gerçekten büyüleyici.

CSN Ekibi.

Üst Bacak Dövmeleri" width="" height="">

Korkutucudan derin, havalı veya basite kadar kişisel tarzınızı tamamlayacak bu harika bacak dövmeleri koleksiyonuna göz atın.

Erkekler için Aslan Dövmeleri

Erkekler için aslan dövmeleri, bu insanların en sevdikleri büyük kediyi onurlandırırken diğer önemli mürekkeplere yer bırakmaları için harika bir yöntemdir.

Erkekler için Aslan Bacak Dövmeleri

Erkekler için en popüler dövmelerden biri, uzun süredir var olan aslan dövmesidir. Güç, kudret, gurur ve erkeklik aslan tarafından vücut bulur.

Geçici Dövme

Geçici dövme

Yukarıdaki, sevmeniz gereken bir dövme türüdür. Bacak derinizde hazırlandıktan sonra harika ve benzersiz bir görünüme sahiptir.

Neo-geleneksel Aslan Dövmesi

Geleneksel aslan dövmeleri uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor, ancak modern yorumlar da aynı derecede harika görünüyor. Umarım, bu neo-geleneksel aslan dövmeleriyle eğleniyorsunuzdur!

Bacak Kol Dövmesi

Birçok insan kol dövmelerini kollar için düşünse de, bacağınız için tam uzunlukta bir parça da alabilirsiniz.

Bu durumda kol, diz veya uyluk bölgesinden ayak bileğine kadar uzanır ve olabildiğince cesur, uyumlu ve sanatsal bir mimariyle dekore edilmiştir.

Kollarını doldurmak için birçok erkek koyu gölgeleme, dramatik tasarımlar ve desenler ve kasıtlı renk kullanımı seçer, genellikle belirli bir deseni benimserler.

Önkol Kol Dövme Serin

En Havalı Bacak Dövmesi Modelleri

Fazla geniş yüzey alanı ve daha kolay kapanmasıyla bacaklar dövme yaptırmak için en mükemmel dövme yerlerindendir. İstediğiniz bütün tasarımları boyutu farketmeden bacak bölgenize yaptırabilirsiniz. Bir bacak dövmesi yaptırmadan önce mutlaka dövmenin bacağınızdaki duruşuna karar verin. Bacak dövmesi yaptırmak istiyor ama karar veremiyorsanız sizler için en havalı bacak dövmesi modelleri!

Bacak Dövmesi Nedir?

Bacaginda gul, ari gibi dovmeleri olan bir erkek.

Bacak dövmeleri hem erkekler hem de kadınlar arasında eskiye göre giderek daha popüler hale geliyor. Bacaklarınız, dövme yaptırmak için harika bir bölgedir çünkü yaratıcılık ve ayrıntılı çalışmak için oldukça geniş bir bölgedir. Dövme bölgesi olarak genelde baldır ve uyluktan tam bacak kollu veya küçük ayak bileği tasarımlarına kadar çeşitlilik gösterirler. Ayrıca, dövmenizi pantolonun altına saklayabilmek istiyorsanız en uygun bir dövme bölgesidir. Bu nedenle, kariyer hedeflerinizden ödün vermeden ofis ve profesyonel ortamlar için harikadır.

Bacak Dövmeleri Acıtır Mı?

Bacaginda kadin silueti bulunan siyah beyaz efektli bir kadin.

Bacak bölgesi dövme modellerine göre daha hassas bir bölgede olduğundan ve çok sayıda sinir bulunduğundan, iç uyluklarınız ve dizlerinizin arkası en ağrılı bölgelerdir. Uylukların arkası da aynı nedenden dolayı ağrılı olabilir. Bununla birlikte, ön ve dış uyluklar, daha az sinir ile bol miktarda dolgu ve kas sayesinde dövme yaptırmak için en az ağrılı alandan ikisidir. Alt bacaklar orta ağrı aralığındadır. Ancak herkesin acıya dayanıklılığı birbirinden farklı olduğunu unutmayın. Dövme yaptırırken hissettiğiniz acı fazla ise mutlaka dövme sanatçınızdan mola isteyin.

İlginizi çekebilir: En Popüler Sırt Dövmeleri!

Bacak Dövmesi Ne Kadar Sürer?

Diz kapaginda yazi dovmesi olan bir erkek.

Bacak dövmelerinin yapım süresi yaptıracağınız dövmenin boyutuna ve detayına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin minimal bir dövme yaptıracaksanız süresi çok uzun sürmeyecektir. Eğer tam bacak dövmesi yaptıracaksanız bu dövme modeli saatler sürecektir. Tam bacak dövmesi yaptırmanın özveri ve sabır gerektirdiğini unutmayın!

Bacak Dövme Modelleri

Tam Bacak Dövmesi Modelleri

Tüm bacagi dovme ile kapli bir erkek.
Tüm bacagi dovme ile kapli bir erkek.

Tam bacak dövmesi, ayak bileğinizden baldırınıza, dizinize ve uyluğunuza kadar uzanan dövme modelidir. Bu dövme modeli görünüş olarak diğer bacak dövmelerine göre daha çarpıcı ve sabır gerektirdiğinden daha cesur bir görünüm sağlıyor. Doğru ve göz alıcı bir dövme tasarımı seçilirse oldukça havalı görünecek tam bacak dövmesi modeli yaptırmak için en doğru dövme modellerindendir.

Alt Bacak Dövmesi Modelleri

Alt bacaginda dovmesi olan bir kadin.
Alt bacaginda capa dovmesi olan bir kadin.

Alt bacak dövmesi dizin altında başlayan ve genellikle baldırınıza, incik veya üst ayak bileğinize uygulanan herhangi bir dövme modelini ifade eder. Alt bacağınız için yaptırabileceğiniz en iyi dövme tasarımları dikey dövme modelleridir. Dikey dövme modelleri bacaklarınızı daha uzun ve daha ince gösterirler ve baldır kaslarınıza dikkat çekerler. Bu nedenle alt bacak dövmesi yaptıran kişiler yatay dövme yerine dikey dövme tercih ederler.

Yan Bacak Dövmesi Modelleri

Yan bacaginda cicek dovmesi olan bir kadin.
Yan bacaginda dovme olan bir kadin.

Bacağınızın yan tarafı baldırınızın veya uyluğunuzun olduğu bölge dövme için mükemmel bir yerdir. Bu dövme bölgesinde gösteriş yapmak kaçınılmazdır. Şort veya etek giydiğinizde yaptırdığınız mükemmel dövme tasarımını sergilemeniz oldukça havalı görünecektir. Aynı zamanda resmi alanlarda, işte veya dövmenizi saklamanız gereken bir yer varsa yan bacak dövmesi en ideal dövmedir.

Ön Bacak Dövmesi Modelleri

On bacaginda uzayli dovmesi olan bir kadin.
On bacaginda isa dovmesi bulunan bir erkek.

Bacağınızın ön aynı zamanda incik olarak da bilinen kısmı eskiye göre giderek daha popüler bir yerleşim yerlerindendir. Bu dövme bölgesi hem dikey dövme tasarımlarıyla hem de yatay dövme tasarımlarıyla harika görünecektir. Ancak, ön bacak dövmesinin tek dezavantajı diğer bacak dövmelerine göre çok daha acı verici olmasıdır. Bunun nedeni, ön bacak kemiğinin cilde daha yakın olması ve bir yağ tabakası tarafından korunmamasıdır.

Sonuç olarak dövmeler, kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından biridir. Bacak dövme yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızsanız bacak dövmeleri hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bacak dövmeleri yaptırmakla ilgili daha fazla bilgi edinmek veya bir randevu ayarlamak için Tattoo Markt’ın dövme sanatçılarıyla iletişime geçin!

Okumak isteyebilirsiniz: En Havalı Dirsek Dövmesi Modelleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.