kung fu panda ejderha şövalye / Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye tarzı filmler ve dizi | En iyi önerileri

Kung Fu Panda Ejderha Şövalye

kung fu panda ejderha şövalye

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye benzer filmler ve diziler

Tür:Animasyon, Aksiyon, Macera, Komedi, Aile, Fantezi

Ülke:Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık

Süre min.

Tanıtım:Panda ayısı Po, antik Çin’deki Barış Vadisi’nde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Kung fu fanatiğidir ama vücudunun şekli son derece hantal ve biçimsiz olduğu için kung fu dövüş sanatını bir türlü en iyi

Tarz: iyi hissetmek, eğlenceli, 3d animasyon, gülünç, motivasyonel

Seyirci kitlesi: çocuklar, aile gezisi, okul öncesi, kız gecesi, ön gençler

Hikaye:kung fu, hayvanlar, konuşan hayvanlar, dövüş sanatları, akıl hocası, kötülüğe karşı iyi, ana, seçilmiş kişi, dönüşüm, Eğitim, savaşçı, antropomorfik hayvan

Zaman: &#;ler, yılı

Yer:Çin, Asya, seattle, İran, Antik Çin

Kung Fu Panda Dizisi &#;Ejderha Şövalye&#;den İlk Fragman Geldi [Video]

Animasyon dünyasının vazgeçilmez yapımları arasında yer alan Kung Fu Panda, yeni bir yapımla tekrar ekranlara dönüyor. Netflix bünyesinde yayınlanacak dizi türündeki yeni yapımın bugün resmi fragmanı nihayet geldi. Dizi, Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye ismiyle Netflix’te çok yakında listelenecek.

Netflix’in aileye hitap eden yeni animasyon dizisi Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye, meşhur karakterimiz Po ve tanışacağı yeni karakter Wandering Blade’le karşılaşmasını konu alacak. Po, mini dizide dünyayı yok olmaktan kurtarmaya çalışacak.

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye fragmanı:

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye, seslendirmen kadrosunda Jack Black (Po) ve Rita Ora’nın (Wandering Blade) yanı sıra James Hong (Mr. Ping), Chris Geere (Klaus Dumont), Della Saba (Veruca Dumont), Rahnuma Panthaky (Rukhmini), Ed Weeks (Colin) ve Amy Hill’e (Pei Pei) yer verecek.

Ejderha Şövalye, Kung Fu Panda serisinin ’de çıkan filminden bu yana yayınlanan dokuzuncu spin-off’u olacak. Yeni dizi, 11 bölümüyle 14 Temmuz’da Netflix kütüphanesinde yer alacak.

Emoji İle Tepki Ver

15

İZLE

(Fragmanı orijinal dilinde YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix tarafından hazırlanan dizinin tanıtım metni ise şu şekilde:

İki gizemli sansarın, dört güçlü silahtan oluşan bir koleksiyonu gözlerine kestirmesi üzerine başı belaya giren Po, adalet ve kurtuluş arayışı için evinden ayrılmak zorunda kalır ve kuralcı bir İngiliz şövalyesi olan Gezgin Kılıç ile birlikte yola koyulur. Bu iki uyumsuz savaşçı, sihirli silahları sansarlardan önce bulup dünyanın yok olmasını önlemek için destansı bir yolculuğa çıkarlar.

Yeni fragman, Po’nun üvey babası Bay Ping’in sesi olarak kıdemli aktör James Hong’un da dönüşünü içeriyor. Ayrıca seri hayranlarını iki yeni karakterle tanıştırıyor: Veruca ve Klaus adlı hain gelincikler.

Dizinin tüm bölümleri, 14 Temmuz tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Kung Fu Panda’nın yeni macerası Ejderha Şövalye’nin resmi fragmanını nasıl buldunuz? Animasyon macerasının ilk çıktığı zamanki tadı yakalayabileceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye

Yayında

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet ve Detaylar

İki sansarın dört güçlü silahtan oluşan bir koleksiyonu gözlerine kestirmesi sonucu Po'nun başı belaya girer. Adalet arayışında olan Po, bu amaçla evinden ayrılır. İngiliz şövalyesi olan Gezgin Kılıç ile birlikte yola koyulan Po, dünyayı yok olmaktan kurtarmak için silahları sansarlardan önce bulmaya çalışır.

2. sezona bak•1. Sezon

Oyuncular

Tüm oyuncu kadrosu

En son haberler

Son Videolar

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye Dublajlı Fragman

Fotoğraf

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Göremediğimiz Tüm Işıklar

6

En çok beklenen yeni diziler

En çok konusulan popüler diziler

Aldatmak

1

Arayış

2

Çöp Adam

3

Aktris

4

The Idol

5

İbn-i Sina

6

The Walking Dead

7

Black Mirror

8

Metamorfoz

9

Gülcemal

10

En popüler diziler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir