kayra beach dikili giriş ücreti / Dikili Plajlar ve Beachler: Tercih Yaparken Dikkate Almanız Gereken Özellikleri ile 11 Yer

Kayra Beach Dikili Giriş Ücreti

kayra beach dikili giriş ücreti

Yorumlar

yazin ozellikle pazar gunleri girmek mumkun degil eylulde deniz harika ve sakin oluyor ama su biraz soguk hazirlikli olun temiz bir deniz
3 6 yıl önce ()

Bolgede kesif icin bir gun tum plajlari gezdik ,Anlam veremedigim bir sey var oda buraya yorum yazan arkadaslar ne icip yaziyorlar bu funduszeue.info taslik ve ortada bir iskelesi var sacma sapan yosun ve otlar mevcut ,Mekanin isletmesi rezalet kapidaki duran arkadaslar bezmisler yada doymuslar biraz konussaniz kavga funduszeue.info ise orta diyeyim ama kesinlikle gitmeye degmez bolgedeyseniz fame beach en iyisi ikinci en iyi yer diyemiyorum cunku o kalitede baska bir yer ben bulamadim Kayra beach siradan bir beach club ve tavsiye edip burdan gonderen arkadaslara selam olsun insanlar artik okuduklari yorumlarada inanmiyorlar sayenizde
1 6 yıl önce ()

Plajı alan olarak küçük ve taşlı. İskele yardımı ile denize girilebiliyor. Deniz güzel küçük bir koy zaten. Ağaçlık ve yemyeşil bir alan. Hafta sonları kalabalıktan dolayı sanırım serviste aksamalar olabiliyor. Girişteki otopark alanı işletmeye ait olmayabilir düzensiz ve her yer toz toprak sanırım zeytin tarlası. Ama herşeye rağmen eş dostla güzel vakit geçiriliyor.
5 6 yıl önce ()

Dikili yakınında denizi oldukça güzel olan, oldukça büyük bir alana yayılı plaj işletmesi. İçeride sezlonglar ve minderlerin bulunduğu çeşitli oturma yerleri var. Birden fazla yeme içme ve büfesi, yiyecek çeşitleri ve duşlar mevcut. Giriş yakınında giyinme odaları ve tuvaletler var. İçeride para yerine girişte alıp, çıkışta kullanmadığınızı iade edebildiğiniz markalar geçiyor. Öğleden sonra kalabalık oluyor, erken gelmenizi öneririm. Çocuklar için uygun, kum ve taşlık kısımları bulunan güzel bir plajı var. Birkaç adet iskelesi ve denizde büyük bir dubası mevcut. Tepedeki balık ekmek kısmının manzarası oldukça güzel.
4 6 yıl önce ()

Mükemmel bir yer
5 6 yıl önce ()

Kayra Beach Club, Torbali, nerede, Otobüs veya Tren ile nasıl gidilir?

Torbali şehrinde Kayra Beach Club konumuna Toplu Taşıma

Torbali, Türkiye'deki Kayra Beach Club adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Kayra Beach Club adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Kayra Beach Club adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Kayra Beach Club için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Nolu Sağlık Ocağı; Eylül; Turkuaz Sitesi; Fulya.

OtobüsTren:MENEMEN-CUMAOVASITEPEKÖY-ALIAĞA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Kayra Beach Club için yol tarifi alın.

Kayra Beach Club adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Torbali konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Kayra Beach Club için Otobüs ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Torbali, İzmir - Aydın

Dikili Plajları

İzmir’in mavi bayraklı plajlarına ve Ege’nin el değmemiş topraklarına sahip olan şirin bir turizm merkezi olan Dikili, yerli ve yabancı tüm turistlere eşsiz tatil olanakları sunmaktadır.

Deniz seviyesi ne çok sığ ne de çok derin olan Dikili’nin 40 km uzunluğunda sahili ve her yerde kolaylıkla girilebilir koyları, plajları bulunmaktadır.

Bağımsız bir kurum olan “Foundation for Envirenmental Education” tarafından verilmiş olan mavi bayrak, Dikili ve çevresinde plajların iyi korunduğunun güvencesidir.

İçerisinde bir çok aktiviteye izin veren ailenizle keyifli zamanlar geçirmenize imkan sağlayan Dikili otelleri seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.


Kalem Adası ve Garip Adası

Kalem Adası ManzarasıÖzel mülkiyet olan Kalem Adası adeta Türkiye’nin maldivleri kıvamında turkuaz denizi ve beyaz ince kumlu plajları ile dikkat çekmektedir.

Üzerine inşa edilmiş Oliviera Resort misafirleri plajı ücretsiz bir şekilde kullanabilmektedir. Fakat onun dışında adaya Bademli Koyu’ndan balıkçı tekneleriyle ulaşım sağlayanlar için belirli bir ücret bulunmaktadır.

Kalem Adası’nın hemen yanında yer alan Garip Adası ise üzerinde hiçbir yapı bulunmayan el değmemiş bir adadır. Bademli Koyu’ndan balıkçı teknelerine içecek ve yiyeceklerinizi yükleyip tüm gününüzü Garip Adası plajlarında geçirebilirsiniz. 

İzmir'de günübirlik eğlenceleriniz için uygun fiyatları ile sizi mutlu edecek oteller için İzmir otel fiyatları sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.


Fame Beach

Fame Beach Şezlong AlanıDikili’nin Bademli Köyü’ne 2 km mesafede bulunan ve maldivleri aratmayacak nitelikte denizi ve kumu olan özel bir işletmedir. 

Bademli köy yerleşimi olduğu için ulaşım açısından biraz sıkıntılı gözükebilmektedir. Köy meydanından özel aracınız veya taksiyle Fame Beach’e ulaşabilirsiniz, fakat toplu taşıma araçları bu bölgeye girememektedir.

Bölgede çok bilinen plajların arasında yer aldığından dolayı hafta sonları olduça kalabalık olabilmektedir. Tesisin içinde kafe, restoran, duş, soyunma kabini, şezlong, şemsiye ve tuvalet hizmetleri bulunmaktadır. 

Çocuklu ailelerin de rahatlıkla gidebileceği uygun denizi ve plajı vardır.

Fame Beach giriş ücreti kişi başı ortalama 20 - 30 TL arasındadır. Fakat gününüzü localarda geçirmek isterseniz bu fiyat ortalama TL’ye çıkmaktadır.


Killik Koyu

Killik Koyu ManzarasıBademli Köyü çevresinde denize girmek için tercih edilen birçok plajlardan farklı bir özelliğe sahiptir.

Killik Koyu, adından da bilindiği üzere çevresinde çıkan doğal kilden dolayı bölgedeki turistlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bölgeye akın eden insanlar bir yandan vücutlarına kil sürerek doğal bakımlarını yapıp bir yandan da güneşin ve denizin tadını çıkararak tatillerine renk katmaktadırlar.

Bademli Köyü’nden toplu taşıma aracı bölgeye ulaşım sağlanamamaktadır. Fakat özel aracınızla veya taksiyle kısa bir sürede Killik Koyu’na ulaşabilirsiniz.

Ayrıca dilerseniz giriş ücreti ortalama 20 TL olan Killik Koyu’nda bulunan ve özel bir işletme olan İkizler Beach’i de tercih edebilirsiniz. İçerisinde şezlong, şemsiye, tuvalet ve duş kabinleri gibi hizmetler sunan İkizler Beach sizlere kamp fırsatı sunan bir alan da sağlamaktadır.

Dikili'nin birbirinden güzel lezzetlerini farklı mekanlarda tadabilmeniz için Dikili'de gezilecek yerler yazımıza göz atabilirsiniz.


Kayra Beach

Kayra Beach Mavi Bayraklı Plajı

Dikili şehir merkezi ile Bademli Köy’ü arasında yer alan mavi bayraklı plajlardan biridir. Aile işletmesi olarak sürdürülen plajın içerisinde pinpon, santranç, plaj voleybolu gibi oyunlar bulunmaktadır. 

Sahilinde ve iskelesinde bulunan şezlonglar, çim alandaki puflar, duş alanları, restoranı ve gün boyu çalan hoş müzik tarzıyla bölgedeki en iyi plajlardan biri konumundadır.

Genellikle sakin olan Kayra Beach’e ulaşım şehir merkezindeki Bademli minibüsleri ile sağlanabilmektedir.

Kayra Beach’e hafta içi giriş ücreti ortalama 15 – 20 TL, hafta sonu ise 25 - 30 TL arasında değişmektedir.

Dikili'de tatile çıkmadan önce bölgede yapılan etkinlik ve festivallerin tamamını görmek için Dikili gezi rehberi sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Bademli Koyu

Bademli Koyu ManzarasıBademli Köy merkezine 1 km uzaklıkta ve köyün içinden geçerek ulaşabileceğiniz bir konumda yer almaktadır. Dikili’de kime sorulsa önerilecek ilk plajlardan biri olan Bademli Halk Plajı, İzmir’in en popüler koyunda bulunan adeta bir doğa harikasıdır.

Halk plajı için giriş ücreti bulunmamakta ama isterseniz şemsiye ve şezlong kiralanabilir noktalar vardır.

Aile ve arkadaşlarınızla gidilebilecek her kesime uygun olan plaj çevresinde bulunan büfelerden alışveriş yapıp denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Dikili dışında il genelinde yapılmakta olan tüm etkinliklere ulaşmak için İzmir gezi rehberi göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.


Zindancık Koyu

Doğa Harikası Zindancık KoyuBademli Killik Koyu’na 5 dk mesafede bulunan Zindancık Koyu henüz insanlar tarafından çok fazla tercih edilmeyen ve keşfedilmeyi bekleyen yerlerden biridir.

Alan olarak küçük bir yere sahip olan koy çevresinde birkaç tane özel mülk haricinde bir yapı bulunmamaktadır. Kalabalık plajlardan uzaklaşmak isteyenlerin tercihi olabilecek sakinliktedir.

Koy geceleri ay ışığını göremediğinden dolayı karanlık kalmaktadır. Bu yüzden de Zindancık Koyu olarak anılmaktadır.

Dikili'de doğal şifa ve huzurun merkezi olan termal otellerde keyifli vakitler geçirebileceğiniz otellerin listesi Dikili termal oteller sayfasında yer almaktadır.


Hayıtlı Koyu

Hayıtlı Koyu DikiliHayıtlı Koyu Dikili, Bademli’de yer alan henüz çok fazla insan akınına uğramamış yerlerden biridir. Bademli Deniz Ilıcası’na çok yakın konumda olan Hayıtlı Koyu, şifalı sulardan çıktıktan sonra dinlenmek için tercih edebileceğiniz sessizliğe ve huzura sahip bir alandır.

Hayıtlı Koyu’nda herhangi bir tesis veya işletme bulunmamaktadır. Kamp için de uygun alanlar barındıran koyda su, duş, tuvalet veya market yoktur.

Bademli Köy’den Denizköy güzergahında giderken sağdaki tabelayı görüp döndüğünüzde Hayıtlı Koy’a ulaşabilirsiniz.


Pissa Plajı

Pissa Halk Plajı

Dikili, Bademli Köyü’nde en meşhur denize girme noktalarından biri olan Pissa Plajı, popüler bir nokta olduğu için yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan yerler arasındadır.

Beyaz kumu ve masmavi denizi ile günün tadını çıkarabileceğiniz ve planınıza dahil etmeniz gereken yerlerdendir.

Pissa Plajı’na giriş ücreti bulunmamaktadır fakat şezlong ve şemsiye kiralamak isterseniz onlar için cüzi bir miktar ücret ödemeniz gerekebilir. Ayrıca aracınızı plajın yanına park etmek isterseniz ortalama 15 TL ücret alınmaktadır.

Bademli Köyü girişinden sonra göreceğiniz tabelalarla kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz bir konumda yer alır.


Dikili Halk Plajı

Dikili Halk Plajı

Dikili şehir merkezinde bulunan ve bir diğer adı olan Dikili Merkez Plajı, mavi bayrak verilmiş ve yükset rağbet gören plajlardandır. 5 km uzunluğunda ve ince kumu, berrak denizi ile yaz aylarında oldukça kalabalık olmaktadır. 

Herhangi bir giriş ücreti bulunmamaktadır. Manzara olarak Kalem Adası’na bakan plaj çevresinde bulunan cafe ve restoranlardan da günlük yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.


Çandarlı Halk Plajı

Çandarlı Halk Plajı DikiliDikili ilçesine bağlı bir tatil beldesi olan Çandarlı orta yaş kesiminin tercih ettiği yerlerden biridir. 

Çandarlı Kalesi’nin önünde yer alan Çadarlı Halk Plajı, Çandarlı Kale Önü Plajı olarak da bilinmektedir.

Çandarlı konum olarak denizlerle çevrili olduğundan denizi diğer plajlara göre biraz daha soğuk ve rüzgarlıdır.

Plaja herhangi bir giriş ücreti yoktur ama dilerseniz şemsiye ve şezlong kiralanabilmekte ve çevresinde sıralanmış market, kafe ve restoranlar da bulunmaktadır.

Dikili şehir merkezinden kalkan Çandarlı minibüsleri ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

Dikili tatilinizde doğa ile iç içe sakin, huzurlu bir ortamda konaklamak isteyenler için Dikili Bungalow sayfamızda yer alan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.


Deniz Ilıcası

Deniz Ilıcası DikiliDikili, Bademli Köyü’nde tercih edilebilecek yerlerden bir diğeri ise Deniz Ilıcası’dır. Bölgenin çevresi SIT alanı olarak belirlendiğinden dolayı etrafında herhangi bir yapı da bulunmamaktadır. Tamamen doğa, deniz ve güneşin tadına doyabileceğiniz el değmemiş yerlerden biridir.

Kıyılarında çıkan sıcak suyu ile denizin sularının karıştığı noktada yer alan sahilde değişik bir deneyim tatmak isteyenlerin gidilecek yerler listesine yazmayı unutmaması gereken bir bölgedir.

Ayrıca kıyılardan çıkan sıcak suyun da birçok hastalığa şifa olduğunu bilinmektedir.

Dikili şehir mekezinden Bademli Köyü’ne ulaştıktan sonra köy meydanından kısa bir süre içerisinde özel aracınızla veya taksiyle ulaşabilirsiniz.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası