ixora salyangoz kremi / Bulsak Alsak: iXora Salyangoz Krem

Ixora Salyangoz Kremi

ixora salyangoz kremi




iXora Markasının kendi üretimi olan iXora Salyangoz Krem, salyangoz özünü bitkisel ürünlerle harmanlayarak cildinize kusursuz bir bakım yapmak için üretilmiştir.
Peki bu salyangoz mucizesi nereden ve nasıl geliyor hiç düşündünüz mü?

Aslına bakılacak olursa Salyangoz 'un eşsiz iyileştirme özelliği konusunda kaynaklar tam bir muamma.
Fakat genel kanı, Antik Yunan'a kadar uzanıyor. Dünya tıp tarihinin devi Hipokrat, ciltteki inflamasyonu (iltihap) gidermek için salyangozu ezip, gerekli bölgeye sürülmesini tavsiye etmiş.

Salyangoz; o gün bugündür bu özelliğiyle mi biliniyor o da muamma; çünkü eski kaynaklarda bu konuda da herhangi bir bilgiye rastlanmıyor.

Sonra ne olmuşta halk arasında ötekileştirilen bu hayvancağız birden bulunmaz hint kumaşı haline gelmiş derseniz, hemen anlatayım.

Salyangoz 'un mucizevi bilgileri zaman içerisinde tarihin tozlu sayfalarında yerini almış, unutulmuş gitmiş.
Bu küçük kabuklu canavarlar da türünü devam ettirerek mutlu mesut yaşamaya devam etmişler.  Buraya kadar her şey normal; hikayemiz bundan sonra hareketleniyor.

Serin yerlerde yaşamayı seven bu şirin salyangozlar, bir süre sonra nüfuslarını fazlalaştırarak istilacı bir tür halinde kendi cumhuriyetlerini kurmuşlar. Şili'nin bazı tarım alanlarında o kadar fazlalaşmışlar ki, çiftçiler mahsüllerini toplayamaz hatta mahsüllerine ulaşamaz duruma gelince bu gidişata dur demek için kolları sıvamak zorunda kalmışlar. Böylelikle salyangozların saltanatı da sona ermeye başlamış.

Sinirli Şili çiftçileri bataklığı andıran topraklarında ellerinde çuvallarla salyangoz avına çıkamaya başladıktan bir süre sonra dikkatlerini çeken bir şey olmuş.
Koloni halinde yaşan salyangozları, çıplak elleriyle tek tek toplayan ve onlara temas eden çiftçiler, bir müddet sonra ellerinin pürüzsüzleştiğini fark etmiş.



Modern dünyada bilginin yayılma hızı artık ışık hızıyla yarış hali kıvamında olunca bu bilgi hemen yayılmış tabi ki. İyi ki de öyle olmuş.

                                      iXora Salyangoz Kremi İçin Tıklayınız



Salyangoz mucizesi, iXora markasının 20 yıllık deneyimiyle cilt kremi halinde şimdi sizlerle. En iyi salyangoz kremdenildiğinde ilk akla gelen isim olan iXora Salyangoz Krem düzenli kullanıldığında etkisini hızla gösteriyor.

İçerdiği yoğun salyangoz özünün yanı sıra bitki özleri de barındıran iXora salyangoz krem; söz konusu diğerler salyangoz kremlerden daha da ön plana çıkan özelliklere sahip olduğunu kanıtladı.

Kimyasal içeriklerden kaçınmayı tercih eden iXoramarkası salyangoz krem'de de aynı mantıkla hareket edip, bitkilerin iyileştirme özelliğinden yararlandı.

Hadi gelin;
iXora Salyangoz Kremiçeriğinde bulunan o bitkiler hangileriymiş ve işlevleri neymiş beraber bakalım:

Kayısı; içerdiği yüksek C vitamini ile ölü cilt hücrelerinin tazelenmesinde ve cildin yenilenmesinde etkili rol oynar. C vitamin anlamında Ixora Salyangoz Krem zengindir.

Badem; günlük E vitamini eksiğini kapatır. E vitamini antioksidan özellik taşıdığından cildi zamana karşı koruyan vitaminlerin başında gelir. Cilt yaşlanmasında antioksidanın etkisi büyük olduğu için Ixora Salyangoz Kremiçeriğinde bu madde oldukça zengin bir biçimde bulunmaktadır.

Susam; E, A ve B kompleks vitaminleri, fosfor, bakır, kalsiyum, çinko ve magnezyum mineralleri bulunur. Omega 6 ve Omega 9 yağ asitleri açısından zengindir. Bu özellikleri ile cildi nemlendirir, besler ve yaşlanmayı geciktirir. Ixora Salyangoz Krem içeriğinde bu zengin madde fazlaca yer alır.

Aynısefa özü; Halk arasındaki ismiyle Aynısefa olarak adlandırılan bu çiçek papatyagillerdendir. Turuncu renkteki taç yapraklarından elde edilen Aynısefaözü, kan akışını hızlandıran ve doku iyileşmesini tedavi niteliğinde yapabilen etkisiyle Ixora Salyangoz Kremiçerisinde bolca yer alır.

iXora Salyangoz Krem aynı zamanda yüksek oranda Provitamin B-5 içerir.

Provitamin B-5; Yorgun ciltler için kimyasal peeling uygulamalarından sonra kullanılan B5 vitamini cildi hem tazeler hem de cildin su kaybını önler.

                                          HEMEN AL

iXora Salyangoz Krem Faydaları Nelerdir:

iXora Salyangoz Krem ; içeriğinin yoğunluğu ve bitkilerin verdiği doğal mucizelerle yanyana geldiğinde yüz ve cilt için ilaç niteliğinde bir ürün haline geliyor.

Hızlıca göz atacak olursak:



iXora Salyangoz Krem Cildi tazeler, ferahlık verir.
iXora Salyangoz Krem Hızlı emilir, yağ hissi bırakmaz.

iXora Salyangoz Krem Düzenli kullanıldığında cilt üzerinde oluşan lekeleri giderir.

iXora Salyangoz Krem Yaşlanma etkilerini hafifletir. Kırışıklık ve yaşlılık lekelerini önler.

iXora Salyangoz Krem Kuru ciltler için mükemmel bir nemlendirici özelliğe sahiptir.

iXora Salyangoz Krem Yüz ve boyunda ölü derinin atılmasına yardımcı olur.

iXora Salyangoz Krem Kadın ve erkeklerde görülen ince yüz çizgilerinde etkilidir.

iXora Salyangoz Krem Tıraş sonrası kızarıklık oluşmasını engeller. Kuruluk hissini ortadan kaldırarak kaşınmanın ve cilt tahrişinin önüne geçmiş olur.

iXora Salyangoz Krem Doğum sonrası, ergenlikte hızlı boy uzama, hızlı kilo alıp verme gibi etkenlerden oluşan cilt çatlaklarında kullanılabilir.

iXora Salyangoz Krem Cildi pürüzsüzleştirir.

iXora Salyangoz Krem Mat ciltlere parlaklık verir.

iXora Salyangoz Krem Yağlı ciltlerde cilt nem oranını dengeler.

                                                           HEMEN AL

iXora Salyangoz KremKullanımı

iXora Salyangoz Kremi yüz veya vücudun istenilen bölgesine cilt temizlendikten sonra günde iki defa az miktarda ince bir tabaka halinde tamamen masaj yapılarak uygulanmalıdır.

*İçeriği etkili olduğu için yoğun kullanımdan kaçınılması tavsiye edilir.

*Düzenli kullanım esastır.

*Salyangoz kremi orjinaliçeriğe sahip olmadığı taktirde cildin dokusunu daha da bozacağı için bu anlamda kullanıcıların iyi araştırma yapmasını tavsiye ediyoruz.

iXoraMarkası; tüketicilerine geri iade garantisi verecek kadar ürününün arkasında duruyor.

iXora Markasının kendi kuruluşu olan bulsakalsak.com 'dan  ya da 0(212) 272 53 10 arayarak sipariş verebilirsiniz.

                iXora Salyangoz Krem Satın Almak İçin Tıklayınız 



Ixora Bay & Kadın Salyangoz Cilt Bakım Kremi 1 Paket (1 x 50 ml)

Ürün Açıklaması

Cildi tazeler, ferahlık verir.Düzenli kullanıldığında cilt üzerinde oluşan lekelerde önemli değişim göstermesine yardımcı olur. Yaşlanma etkilerini hafifletir. Kırışıklıklar ve ince çizgileri hafifletir. Kuru ciltler için mükemmel bir nemlendirici özelliğe sahiptir.Yüz ve boyunda ölü derinin atılmasına yardımcı olur. Kadın ve erkeklerde görülen ince yüz çizgilerinde etkilidir.

Kullanım Talimatları

Ixora Salyangoz Kremi yüze veya vücudun istenilen bölgesine cilt temizlendikten sonra günde iki ya da üç defa az miktarda ince bir tabaka halinde tamamen masaj yapılarak uygulanmalıdır. İçeriği etkili olduğu için yoğun kullanımdan kaçınılması tavsiye edilir.

Güvenlik Uyarısı

Göz ile temas ettirmeyiniz. Güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Üreticinin İletişim Bilgileri

Işıklar Caddesi No:17 Kat : 2 ULUS / ALTINDAĞ / ANKARA 0312 945 2706 [email protected]

Daha fazlasını gör

Ixora Yaşlanma Karşıtı Pro-vitamin B5 Ve Salyangoz Salgısı Özlü Cilt Bakım Kremi 50 Gr IXSLKRM1

Ixora Yaşlanma Karşıtı Pro-vitamin B5 Ve Salyangoz Salgısı Özlü Cilt Bakım Kremi 50 Gr

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : ixora Kozmetik

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

380 favori

  • Kullanma Amacı:Onarıcı
  • SPF:Korumasız
  • Hacim:76 - 100 ml
  • Tip:Kavanoz
  • Form:Krem
  • Ek Özellik:Anti Alerjik

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün ixora Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Ixora Yaşlanma Karşıtı Pro-vitamin B5 Ve Salyangoz Salgısı Özlü Cilt Bakım Kremi 50 Gr

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma AmacıOnarıcı
  • SPFKorumasız
  • Hacim76 - 100 ml
  • TipKavanoz
  • FormKrem
  • Ek ÖzellikAnti Alerjik

Merhaba arkadaşlar bugün size günün kremi Ixora salyangoz kreminden bahsedeceğim..Birçoğunuzun bilmediği ya da kulağına tuhaf gelen bir isim olsa da yapısı, içeriği ve de işlevleri anlat anlat bitmez diyebilirim :)

Öncelikle Ixora bir Espaş Kozmetik ürünü ve 2000 li yıllarda Türkiye de tüketiciye sunulmuştur. Yaptığı hizmet, kalite ve dünya genelinde 100 ü aşkın mağazasıyla dünya markaları arasındadır. Gelelim Ixora Salyangoz Kremine :))


Salyangoz kremi; içerdiği bitkisel yağlar, panthenol ve allantoin gibi özlerle cildi yağlandırmadan nemlendiriyor. Ciltteki leke ve izlerin azalmasına yardımcı olup yenilenmesini sağlıyor. 

Aynı zamanda sivilcelerin neden olduğu izler, birçogumuzun muzdarip olduğu ve şikayetlendigi çatlak izleri, özellikle doğum sonrasi oluşan cilt çatlakları, kuru ciltteki pürüzler, yara izleri ve tıraş sonrası oluşan kabarıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor..

Bu kadar güzel etkileri yanında bir de cilde pürüzsüz, ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık veriyor.Ee tabi bu denli mucizevi özellikleri varken bu kremi yanında bulundurmamak olmaz bence :) Yaşamımızın her anında olmazsa olmaz bi krem..Kozmetik sektöründe olduğu kadar sağlık sektöründe de önemli bir yere sahip olan bu krem hakikaten mucizevi etkilere sahip..

Bu bahsettiğim imkanlardan faydalanabilmek için de kremi düzenli olarak kullanmak gerekiyor.


Kremi 50 ml'lik şişelerde www.bulsakalsak.com da bulabilirsiniz.Bu kadar işlev ve etkilerine karşı fiyatı da 35.90 tl gibi makul bir fiyatta..Ustelik BULSAK ALSAK ın kapıda ödeme ve de peşin fiyatına taksit imkanı sunması da ekstra güzellik :)

Ben de siz değerli üyelerime bu güzel kremi mutlaka ve mutlaka tavsiye ediyorum ve sizin de o güzel yorumlarınızı bekliyorum :)

Sevgilerimlee..

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası