manchester united atletico madrid hangi kanalda / Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? - TV'de Atletico Madrid

Manchester United Atletico Madrid Hangi Kanalda

manchester united atletico madrid hangi kanalda

Chelsea Atletico Madrid ma&#;ı bu akşam saat ka&#;ta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi

Haberin Devamı

Chelsea Atletico Madrid maçı ile büyük mücadele başlıyor. Şampiyonlar Ligi C Grubunda ciddi bir mücadele verecek olan Atletico Madrid, bir üst tura çıkmak için Chelsea karşısında mutlak galibiyete ulaşmak isteyecek. Peki, Chelsea Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

CHELSEA ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi C Grubu son mücadelesinde Atletico Madrid, Chelsea karşısında üç puan mücadelesi verecek. 05 Aralık Salı günü saat 'te başlayacak olan mücadele, Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek.

LA LİGA'DAN SON DURUM

Lider Barcelona, La Liga'nın haftasında evinde Celta Vigo ile berabere kaldı.

Barcelona'nın puan kaybettiği haftada takipçileri Valencia ve Real Madrid, bu fırsatı değerlendiremedi. Real Madrid, Athletic Bilbao deplasmanında golsüz beraberliği bozamadı. Ligin flaş takımı Valencia, Getafe'ye konuk olduğu maçı rakibi 10 kişi kalmasına rağmen kaybederek, sezonun ilk yenilgisini yaşadı.

Atletico Madrid, sahasında Real Sociedad'ı yenerek, zirve yarışındaki takımların puan kaybettiği haftayı karlı kapatan takım oldu.

Sevilla ise evinde Deportivo La Coruna'yı mağlup ederek, zirveye bir adım daha yaklaştı.

La Liga'da 36 puana sahip Barcelona, liderliğini korudu. Katalan ekibini, Valencia 31, Atletico Madrid 30, Real Madrid ve Sevilla 28'er puanla takip etti.

Haberin Devamı

PREMİERE LİG'DEN SON DURUM

Manchester City, haftada konuk ettiği West Ham United'ı yenerek galibiyet serisini 13 maça çıkardı.

İspanyol teknik adam Josep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City, İngiltere'nin en üst düzey liginde 13'er maçlık galibiyet serisine sahip Sunderland, Preston (), Arsenal () ve Chelsea'nin () rekoruna ortak oldu.

Üst sıraları ilgilendiren maçta Manchester United, deplasmanda Arsenal'ı mağlup etti.

Son şampiyon Chelsea, konuk ettiği Newcastle United'ı , Liverpool ise deplasmanda Brighton & Hove Albion'ı ile geçti.

Premier Lig'de maçların ardından 43 puan toplayan Manchester City, en yakın takipçisi Manchester United ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu. İki takımın ardından 32 puanlı Chelsea, 29 puanlı Liverpool ve 28 puanlı Arsenal sıralandı.

Haberin Devamı

BUGÜN OYNANACAK DİĞER MAÇLAR HANGİLERİ?

Manchester United (İngiltere) - CSKA Moskova (Rusya)
Benfica (Portekiz) - Basel (İsviçre)
Celtic (İskoçya) - Anderlecht (Belçika)
Bayern Münih (Almanya) - Paris Saint-Germain (Fransa)
Roma (İtalya) - Karabağ (Azerbaycan)
Olympiakos (Yunanistan) - Juventus (İtalya)
Barcelona (İspanya) - Sporting Lizbon (Portekiz)

YARIN OYNANACAK MAÇLARIN LİSTESİ

Liverpool (İngiltere) - Spartak Moskova (Rusya)
Maribor (Slovenya) - Sevilla (İspanya)
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere)
Feyenoord (Hollanda) - Napoli (İtalya)
Porto (Portekiz) - Monaco (Fransa)
Leipzig (Almanya) - Beşiktaş
Tottenham (İngiltere) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)
Real Madrid (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya)

Atletico Madrid Manchester United ma&#;ı ne zaman, hangi kanalda? Atletico Madrid Manchester United ma&#;ı şifresiz mi?

İngiltere Premier Lig'de oynadığı son 7 maçı kaybetmeyen Manchester United, bu 7 maçtan 3'ünde sahadan 1 puanla ayrılınca kendine 46 puanla 4. sırada yer buldu. Sakatlığı bulunan Cavani deplasman kafilesinde yer almadı, takımla birlikte Madrid'e uçan Matic'in durumu maç saati netlik kazanacak.

Son lig maçında, Leeds United deplasmanında süre almayan Rashford, Atletico Madrid'e saklandı, hücum hattında "Rashford, Sancho, Ronaldo" üçlüsünü izleyeceğiz; arkalarında Bruno Fernandes olacak. Orta alanda ağır yükü "McTominay & Pogba" ikilisi çekecek. Solda Telles, sağda Dalot forma giyecek. Stoperde Varane'nın yanında Maguire görev yapacak. Kalede David de Gea oynayacak.

Atletico Madrid Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Manchester United maçı hangi kanalda?

Atletico Madrid Manchester United maç&#; için heyecan dorukta. Atletico Madrid ile Manchester United &#;ampiyonlar Ligi son 16 Turu kapsam&#;nda kar&#;&#; kar&#;&#;ya gelecek. Merakla beklenen kar&#;&#;laymaya ili&#;kin internet kullan&#;c&#;lar&#; ara&#;t&#;rma yapmaya ba&#;lad&#;. Bu kapsamda Atletico Madrid Manchester United maç&#; ne zaman, saat kaçta? UEFA &#;ampiyonlar Ligi Atletico Madrid Manchester United maç&#; hangi kanalda? sorular&#;n&#;n yan&#;t&#; merak konusu oldu. Atletico Madrid Manchester United maç&#;na ili&#;kin ayr&#;nt&#;lar&#; sizler için derledik.

ATLET&#;CO MADR&#;D MANCHESTER UN&#;TED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Atletico Madrid Manchester United maç&#; &#;ubat Çar&#;amba (bugün) Wanda Metropolitano stad&#;nda oynanacak.

ATLET&#;CO MADR&#;D MANCHESTER UN&#;TED MAÇI HANG&#; KANALDA?

Atletico Madrid Manchester United maç&#; Exxen platformu üzerinden canl&#; olarak izlenebilecek. Kar&#;&#;la&#;may&#; izleyebilmek için platforma üye olmak gerekiyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir