sarki indirme programi turkce / Android için Müzik Caddesi Müzik indirme programı 2.7 indirin | Uptodown.com

Sarki Indirme Programi Turkce

sarki indirme programi turkce

Sevdiğiniz müzikleri internet bağlantısı olmadan da dinleyebilmek istiyorsanız, en iyi müzik indirme programları ile karşınızdayız. Peki ama müzik indirmek için kullanabileceğiniz en iyi programlar hangileri? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar ve dahası!

Spotify, Apple Music ya da Deezer gibi popüler müzik akış uygulamalarını kullanmak oldukça pratik gibi gözüküyor olabilir ancak ücretsiz müzik indirme programı kullanmanın da kendi içerisinde oldukça dikkat çeken bazı avantajları bulunuyor.

Her şeyden önce evet, para ödemenize gerek yok. Bunun da ötesinde Spotify ve Apple Music gibi abonelik hizmetleri sürekli olarak yeni şarkılar ekler ama aynı zamanda da bazı şarkıları kaldırır. Bu da, favori müziklerinizin bir gecede kaybolabileceği anlamına geliyor.

Listemizin devamında en iyi ücretsiz müzik indirme programları ve YouTube MP3 indirme programı ile karşınızda olacağız. Bu programlar arasında bir seçim yaparak ihtiyaçlarınıza en uygun olanı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sizi daha fazla bekletmeden hızlıca listemize geçiş yapalım.

En İyi Ücretsiz Müzik İndirme Programları Neler?

  • Any Video Converter
  • MP3 İndirme Programı
  • YouTube Music Downloader
  • Simple MP3 Downloader
  • Free Music & Video Downloader
  • Music Paradise Pro
  • Snaptube
  • MYT Music
  • Tubidy
  • Deezer

Any Video Converter

YouTube, Facebook ya da SoundCloud üzerinden müzik indirmek için kullanabileceğiniz pek çok program var ancak çok azı, Any Video Converter kadar çok kaynağı destekliyor.

Sadece tek bir program ile hem video hem de müzik indirebilirsiniz. Any Video Converter, Facebook müzik indirme programı ya da YouTube MP3 indirme programı olarak gayet başarılı bir kullanım sunuyor. Bu nedenle listemizin ilk sırasında da ona yer verdik.

Çok sade bir program olmasıyla dikkat çeken Any Video Converter, indirdiğiniz videolara altyazı ekleme özelliği de sunuyor. Kısa videolar için oldukça kullanışlı olan bu program, en çok tercih edilen müzik indirme programları arasında yer alıyor.

MP3 İndirme Programı

Belki çok yaratıcı bir ismi yok ama MP3 İndirme Programı, gerçekten başarılı bir uygulama. Bu noktada yerli ve yabancı on milyonlarca şarkıyı bünyesinde barındıran programın tamamen ücretsiz ve tamamen reklamsız bir kullanım sunduğunun da altını çizmek isterim.

YouTube Music Downloader

Günümüzde YouTube'da hemen her müziğe erişmek mümkün ve siz de en iyi YouTube müzik indirmeprogramı arayışında iseniz, YouTube Music Downloader ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. Bu arada uygulama sadece müzik değil, aynı zamanda video indirmeye de olanak sunuyor.

Simple MP3 Downloader

Simple MP3 Downloader da diğer birçok uygulama gibi YouTube üzerinden herhangi bir medya dosyasını MP3' dönüştürüyor. Bu dosyaları doğrudan cihazınıza indirebilirsiniz.

Free Music & Video Downloader

Popüler internet siteleri üzerinden video ve müzik indirmek kolaydır. Öte taraftan çok kullanılmayan internet sitelerinde ne yapabileceğinizi bulmak, bazı durumlarda kafa karıştırıcı olabilir. Endişe etmeyin. Free Music & Video Downloader hem video hem de müzik indirmek için otuz altı farklı kaynağa destek sunuyor.

Music Paradise Pro

Uygulama içerisinde de müzik dinleme imkanı sunan Music Paradise Pro, YouTube üzerinden ücretsiz indirme imkanı sunuyor. 

Snaptube

En iyi müzik indirme programları listelerinin başını çeken Snaptube, piyasadaki popülerliğini korumaya devam ediyor. Güvenilirliği ile kullanıcı sayısı fazla olan uygulama, ücretsiz müzik indirme olanağı sunuyor. Programı kullanarak müzik indirmek dışında da birçok farklı işlem yapılabiliyor. 

MYT Music

Bu uygulama ile Youtube'daki tüm müzikleri indirmek mümkündür. Uygulamanın birçok farklı versiyonu bulunsa da en çok indirilen MYT müzik uygulamasıdır. Diğer sürümler Mp3, mp4, whatsapp ile müzik paylaşma gibi farklı seçenekler sunar.

Tubidy

Ücretsiz bir uygulamadır, kullanımı kolay ve internetsizdir. Bu sayede herkes tarafından sevilir ve kullanılır. Şarkının adı veya youtube linki ile indirmek mümkündür. Android, en iyi müzik indiriciyi arayanlar için yıllardır en iyi seçenek olmuştur. Hem Android hem de ios kullanıcıları tarafından kullanılır. Hem bir uygulama hem de programın bir versiyonu olan kullanıcılar bu uygulamayı farklı şekillerde kurabilirler.

Deezer

Android en iyi müzik indirme programları arasında yerini alan Deezer ile internet olmadan da müzik dinleyebilirsiniz. Kendi çalma listenizi oluşturabilir, tarzınıza göre size önerilen şarkıları keşfedebilirsiniz. Ayrıca içinde canlı radyo özelliği de mevcuttur. Böylece ayrıca bir de radyo uygulaması indirmenize gerek kalmaz. İnternet kullanmadığı için şarj tüketmez.

Sıkça Sorulan Sorular

Müzik indirme programları ile ilgili merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Android'de Müzik İndirmek İçin En İyi Uygulama Nedir?

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinden müzik indirmek için en iyi uygulama Snaptube'dur. Bunun sebebi ise hem kullanıcı dostu arayüze sahip olması hem de 50'den fazla siteyi desteklemesidir. Uygulamayı cihazınıza yükleyebilir ve kolayca kullanabilirsiniz.

Telefona MP3 Müzik Nasıl İndirilir?

Akıllı telefona MP3 müzik indirmek için kullanabileceğiniz pek çok uygulama bulunuyor. YouTube Music Downloader, Snaptube ve Any Video Converter gibi hizmetler üzerinden MP3 indirebilirsiniz.

En İyi Müzik Programı Hangisi?

Kullanabileceğiniz en iyi müzik programı Spotify'dır. Popüler dijital müzik hizmeti üzerinden istediğiniz müziği dinleyebilir, favori şarkılarınızı içeren oynatma listesi oluşturabilir ve dahasını yapabilirsiniz. En iyi müzik platformları arasında Spotify'ın yanı sıra Deezer, YouTube Music ve Apple Music gibi hizmetlerin de yer aldığını belirtmek gerekiyor.

Bu yazıda en iyi müzik indirme programları listesi hazırladık. Ayrıca müzik indirme programı ile ilgili merak edilen bazı soruları cevapladık. Peki, sizce en başarılı uygulama hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Deezer, The Power of Music yaşam tarzın ve kimliğinle eşleştirmeni sağlayan bir müzik akış platformudur.

Neyi sevdiğini öğrenen ve daha fazlasını öneren yerleşik algoritmalarla birçok şeyi ve daha fazlasını içeren devasa bir müzik kataloğunun keyfini çıkarabilirsin.
Deezer müzik çalar, sana hitap eden sanatçılara, şarkılara ve topluluklara ulaşmanı sağlayarak tüm cihazlarda sana eşlik eder.
En sevdiğin türlerde çalma listelerini keşfedebilir ve yenilerini oluşturabilirsin: hip hop, rap, rock, lofi.
WiFi gerekmez — şarkıları indir ve çevrimdışı müziğin keyfini çıkar — evde veya dışardayken mükemmel.

Bu, sana müziğin kalbinden getirilen en kişiselleştirilmiş ve sezgisel dinleme deneyimidir.

Deezer Free* ile ihtiyacın olan her şeye tek bir uygulamada sahip olabilirsin:

• Flow, sonsuz, kişiselleştirilmiş miks özelliğimiz (her seferinde yerinde öneriler sunar)
• Etrafında çalan herhangi bir şarkıyı tanımlamak için SongCatcher (sihirli sonuçlar için şarkı söylemeyi veya mırıldanmayı deneyebilirsin)
• Müzik testiyle oynamaya başla (en sevdiğin şarkıyı ne kadar hızlı tahmin edebileceğini gör)
• Hayal gücünü zorlayacak derecede büyük bir katalog (girip dene, orada olmayan bir şarkı bulmaya çalış)
• Modlara, özel türlere ve sahnelere göre müzik çalma özgürlüğü
• Kişisel ve ortak çalma listeleri, favoriler, radyo ve daha fazlası
• Şarkı Sözleri özelliği ve çevrilmiş şarkı sözleriyle müziğin derinliklerine dal
• Kapanma zamanlayıcı fonksiyonu (güzellik uykusunu sevenler için)
• Sevgiyi sosyal medyaya yaymak için paylaşma işlevi

Seviye atlamak mı istiyorsun? Deezer Premium**, Deezer Family** veya Deezer Student** planına geç ve ek avantajlardan yararlan:

• Hiç reklam yok!
• Çevrimdışı dinleme (yalnızca çekim sinyalinin kesilmesi müziğin kesilmesi gerektiği anlamına gelmez)
• Sınırsız atlama, sınırsız dinleme
• HiFi ses (Yüksek Doğruluk, 1.411 kbps'de kayıpsız kalite)
• Milyonlarca kanalda FLAC standardında kalite
• Üst düzey ses sistemi uyumluluğu

Uyumlu cihazlar:
Tüm bağlı cihazlarınızda Deezer'ı kullanabilirsin — Google Nest, HomePod Mini, Amazon Alexa, Sonos ve daha fazlası.

Deezer Family:
Aile planında High Fidelity ses* ile 6 adede kadar Deezer Premium hesabı kullan.
Sevdiklerine sınırsız dinleme ayrıcalığını hediye et veya güçlerinizi birleştirip fiyatı paylaşın.
Çocuk profillerini yalnızca aile dostu içerik için ayarlayın.

Deezer Student:
Deezer Premium'un reklamsız, indirme ve çevrimdışı müzik gibi tüm avantajları ve ayrıca Yüksek Kaliteli ses*, yarı fiyatına.
Not: İş akışını ve stresi minimumda tutmak için çalışırken lofi çalma listemizi denemelisin.

Deezer hakkında daha fazlasını mı istiyorsun?
Bizi takip et: Instagram: instagram.com/deezer
Facebook: facebook.com/Deezer
Veya Twitter: twitter.com/Deezer

Gizlilik ilkesi: http://www.deezer.com/legal/personal-datas.php
Kullanım koşulları: http://www.deezer.com/legal/cgu.php

*Yalnızca belirli ülkelerde mevcuttur.
**Plan, ülkenize göre değişiklik gösterebilir.

Artık en sevdiğin sanatçının konserini bir daha asla kaçırmayacaksın –– yaklaşan tüm turne tarihlerini görmek için bir sanatçının sayfasındaki "Turnede" kısmında "Tüm turne günleri" üzerine tıklaman yeterli. O dans ayakkabılarını dolaptan çıkarma zamanı!

Oylar ve Yorumlar

The best music app around by a galaxy mile

I have tried many music streaming apps but deezer has really stood out for me

Love music

Aw, I love this app

It WAS good

First it was FREE now you have to pay,like why?Im now thinking of just deleting just because I can’t download music anymore...ALSO ADDS?? I’m disappointed

DEEZER SA adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Konum
  • Kişi Bilgileri
  • Kullanıcı İçeriği
  • Arama Geçmişi
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar
  • Diğer Veriler

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanıcı İçeriği
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
DEEZER SA

Boyut
161,2 MB

Kategori
Müzik

Uyumluluk
iPhone
iOS 15.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS 15.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS 15.0 veya üst sürümünü gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Bulgarca, Danca, Fince, Fransızca, Hollandaca, Hırvatça, Japonca, Lehçe, Macarca, Portekizce, Romence, Rusça, Slovakça, Ukraynaca, Çekçe, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
12+ Seyrek/Hafif Derecede Cinsel İçerik ve ÇıplaklıkSeyrek/Hafif Derecede Alkol, Tütün veya Uyuşturucu Kullanımı ya da ReferanslarıSeyrek/Hafif Derecede Gerçekçi Şiddet

Telif Hakkı
© 2007-2023 Deezer SA

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Deezer Premium13,99 €
  2. Deezer Family19,99 €
  3. Deezer Premium13,99 €
  4. Deezer Family19,99 €
  5. Deezer Premium for Sweden11,99 €
  6. Deezer Premium Lebanon14,99 €
  7. Deezer Premium+ GR13,99 €
  8. Deezer Premium for Germany13,49 €
  9. Deezer Premium+ TnB DE13,49 €
  10. Deezer Premium+14,99 €

Destekledikleri

  • Siri

    Bu uygulama içinde işlerinizi sadece sesinizi kullanarak halledin.

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Müzik İndirme Programı Türkçe 2019

2019 07 13 09 57 58 1

Hem kullanması kolay, hem şarkı arama bulma ve indirme işlemi basit, hem de Türkçe arayüze sahip olan müzik indirme programları arasından sizler için en iyilerini seçtik…

1- Free Music & Video Downloader


2019 yılı itibariyle bu sayfayı güncelleyerek, yeni piyasaya çıkan Free Music & Video Downloader isminde bir müzik indirme programını listenin zirvesine eklemek zorunda kaldım. Çünkü en az bu listedeki diğer tüm rakipleri kadar kaliteli bir müzik indirme programı. Basit bir şekilde şarkıyı yada sanatçıyı arayıp anında indirmeye başlayabilirsiniz. YouTube, SoundCloud, Vimeo ve benzeri tam 35 farklı müzik sitesinde arama yapabiliyor ve bulduğu sonuçları yüksek hızda indirme imkanı sunuyor.

Free Music &Amp; Video Downloader Ile Ilgili Gã¶Rsel Sonucu

Free Music & Video Downloader İndir

2- Mp3Download Manager (MDM)


Listemizin bir numarasında tamamen mp3 indirmek için özel olarak üretilen MDM programı yer almaktadır. Program kurulumsuzdur, tek tıkla direk çalıştırabilirsiniz. Arama kutusundan sanatçı ismi yada şarkı adı yazarak aratın.  Sonuçlar listelenecektir. Listeden beğendiğiniz şarkının üzerine gelerek fare ile sağ tıklayın ve açılan pencereden “indir” seçeneğine tıklayarak bilgisayara indirme işlemini başlatın. Bu menüden “yürüt” seçeneğine tıklayarak indirmeden önce dinleyebilirsiniz. Ayrıca bu menüden arama sonucunda çıkan şarkı listesini silip temizleyebilirsiniz. Aşağıdaki resimde gösterilmiştir.

Mp3 Download Manager Mdm Bedava Mp3 1387231374 4

Türkçe olarak hazırlanan ve tümüyle bedava olan MDM programının boyutu ise 15,6 MB. Programı indirmek için buraya tıklayınız.

3-BEARSHARE


Aşağıdaki resimden de gördüğünüz gibi Bearshare programını kurduktan sonra arama kutusuna şarkının yada şarkıcının ismini yazarak birkaç saniye içinde istediğiniz her türlü müziği bilgisayara indirmeye başlayacaksınız.

Bearshare_3_1024X670.Jpg (1024×670)

BearShare programı ücretsizdir ve 1.5 MB boyutundadır. İndirmek için tıklayınız.

4- Ares


Bu program sadece müzik indirmek için değil, ihtiyacınız olan her türlü film, oyun, program, e-kitap gibi dosyaları aratıp indirebileceğiniz harika bir programdır.

Large3.Png (772×501)

Tamamen ücretsiz olan Ares programının boyutu 4.3 MB. İndirmek için buraya tıklayınız.

5- Super Mp3 Download


İsminden de anlaşılacağı gibi bu program müzik indirmek için özel olarak üretilmiştir. Yine yukarıdaki rakipleri gibi müzikleri sanatçı veya şarkıya göre aratıp indirmeye başlıyorsunuz.

Program ücretsizdir fakat ücretli versiyonu da vardır. Bedava sürümünde her defasında bir şarkı indirmeye izin veriyorken yani sırayla indiriyorken, ücretli sürümü aynı anda bir sürü şarkıyı indirme imkanı tanıyor.

Super_Mp3_Download_2

Programı indirmek için tıklayınız.

6 – Tubidy – Programsız ve Ücretsiz Müzik Dinleme ve İndirme Sitesi


Bu saydığınız programlar çok güzel fakat ben program yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Bunun yerine doğrudan şarkıları dinleyebileceğim ve hoşuma giderse tek tıkla bilgisayara indirebileceğim bir websitesi arıyorum diyorsanız, sizlere tavsiyem Tubidy olacaktır. Siteye giriyorsunuz, sayfanın üst kısmındaki arama kutusundan yerli ve yabancı şarkıları aratıyorsunuz (dilerseniz şarkıcı ismine göre de aratabilirsiniz), ardından ister online olarak dinleyip keyfini çıkarıyorsunuz, ister tek tıkla hemen bilgisayara indiriyorsunuz.

Tubidy Indir

Tubidy sitesini ziyaret etmek için tıklayınız.

Şarkı İndirme Programı APK için Android

Softonic olarak, cihazınıza gelebilecek tüm olası zararları değerlendirmek ve önlemek amacıyla platformumuzda yer alan tüm dosyaları tarıyoruz. Ekibimiz her yeni dosya yüklendiğinde kontroller gerçekleştirir ve dosyaları durumlarını doğrulamak veya güncellemek için periyodik olarak gözden geçirir. Bu kapsamlı süreç, aşağıdaki gösterildiği gibi, bize tüm indirilebilir dosyalar için durum belirleme olanağı sağlar:

Temiz

Bu yazılım programı son derece yüksek ihtimalle temiz.

Bu ne anlama geliyor?

Bu yazılım programıyla ilişkili dosyayı ve URL'leri dünyanın önde gelen 50 anti-virüs servisinde inceledik ve herhangi bir muhtemel tehlike saptanmadı.

Uyarı

Bu yazılım programı muhtemelen kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım içerebilir.

Bu yazılım programı neden hala mevcut?

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitif olduğunu belirledik.

Gerçek pozitif nedir?

Bir anti-virüs programında fazla geniş bir saptama imzası veya algoritması kullanılması nedeniyle yanlışlıkla zararlı olarak işaretlenmiş olan zararsız bir program anlamına gelir.

Engellendi

Bu yazılım programı büyük ihtimalle kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım içeriyor.

Bu yazılım programı neden Kataloğumuzda artık mevcut değil?

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitifler olduğunu belirledik.

Bazen kötü niyetli olma potansiyeli bulunan bir yazılımı gözden kaçırabileceğimizi hatırlatmak isteriz. Ekibimiz size kötü amaçlı yazılımdan arınmış bir program ve uygulamalar kataloğu sunmaya devam edebilmek amacıyla, her katalog sayfasına geri bildiriminizi bize geri yönlendiren bir Rapor Yazılımı özelliği entegre etti.

Karşılaştığınız herhangi bir sorunu işaretlediğinizde, Softonic buna mümkün olan en kısa sürede yanıt verecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası