elçin sangu nun ilk dizisi / Elçin Sangu oynadığı dizi filmler - Diziler.com

Elçin Sangu Nun Ilk Dizisi

elçin sangu nun ilk dizisi

Elçin Sangu

Yıl Ödül töreni Kategori Adaylık çalışması Kaynak Sonuç 2015 1. Cypaparazzi Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Kiralık Aşk[45]Kazandı 4. Kristal Fare Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu [46]Adaylık 42. Altın Kelebek ÖdülleriEn Yakışan Çift (Defne-Ömer)[9]Kazandı 6. İTÜ İşletme Mühendisliği Sosyal Medya Ödülleri En Sosyal Kadın Oyuncu - Dizi [47]Kazandı 2016 14. YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu [48]Kazandı 2. Elele Avon Kadın Ödülleri Yılın Oyuncusu [49]Adaylık 23. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu [50]Adaylık 2. Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu [51]Adaylık 7. KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Kadın Oyuncu [52]Adaylık Yeditepe Üniversitesi 4. Dilek Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu [53]Kazandı 11. Makinistanbul Medya, Sanat ve Spor Ödülleri En İyi Dizi Çifti (Defne-Ömer)[54]Kazandı Ege Üniversitesi 5. Medya Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu [55]Kazandı 3. Mersin Altın Palmiye Ödülleri Yılın Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu [56]Kazandı YBU 1. Medya Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu [57]Kazandı 10. GSÜ EN Ödülleri En İyi Dizi/Sinema Kadın Oyuncu [58][59]Kazandı İstanbul Aydın Üniversitesi 12. İletişim Ödülleri Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu [60]Kazandı MGD 22. Altın Objektif Ödülleri En İyi Romantik & Komedi Dizisi Kadın Oyuncu [61]Kazandı Televizyondizisi.com 2016 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu [62]Kazandı En İdeal Dizi Çifti (Defne-Ömer)[63]Kazandı 43. Pantene Altın Kelebek ÖdülleriEn İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu [64]Kazandı En İyi Dizi Çifti (Defne-Ömer)Kazandı 7. İMK Sosyal Medya ÖdülleriEn İyi Kadın Oyuncu[65]Kazandı 2018 11. GSÜ EN Ödülleri En İyi Kadın Dizi/Sinema Oyuncusu Çarpışma[66]Kazandı 2019 1. Türkiye Çocuk ÖdülleriEn İyi Kadın Dizi OyuncusuKazandı

ELÇİN SANGU'NUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU!

Adını ilk kez 2010 yılındaki 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' adlı dizide Jale karakteriyle duyuran güzel oyuncu Elçin Sangu, son olarak Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisindeki Defne karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yakalamıştı. Başarılı oyuncunun Kanal D'de başlayacak olan bir dizi projesinde rol alacağı iddia edildi. Oyuncunun hayranları, yeni projeyi heyecanla beklemeye başladı.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ortaöğretimi İstanbul'da tamamlayan Sangu, üniversite eğitimini ise Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra ise İstanbul'a dönmüş ve 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

DİZİ KARİYERİ

Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurdu. Daha sonra ise, 2012'de 'Aşk Kaç Beden Giyer' adlı projede 'Nehir' karakterine hayat veren Sangu, o yıl bir kahve markasının da reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncu 2013 yılında, 'Bir Aşk Hikayesi' dizisinin 'Eda'sını canlandırdı.

2014 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ile 'Kurt Seyit ve Şura'da boy gösterdi. 'Güzide' karakterini canlandıran Sangu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Güzel oyuncu, 'Kurt Seyit ve Şura'dan sonra Kadir Doğulu ile 'Sevdam Alabora' dizisinde rol aldı. Ancak bu proje, reytinglerinden dolayı 4. bölümden sonra ekranlara veda etti.

Sangu, 2015 yılında yayın hayatına başlayan 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Defne' karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yakaladı.

Son Güncelleme:3.05.2020 15:14:13

Kiralık Aşk'tan Elçin Sangu daha önce hangi dizilerde oynadı? izle

Öyle bir geçer zaman ki

İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Jale karakterini canlandırarak ekranlara merhaba demişti.

Aşk Kaç Beden Giyer? (2012)

Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" Twitter, Facebook vb. sosyal medya ortamlarında kendi gibi olabilen, ancak iş gerçek hayata gelince bir türlü istediği gibi davranamayan ve bu yüzünden de aradığını bulamayan aşk mağduru karakterleri ekrana getirmşti.

Bir Aşk Hikayesi (2013)

Senaryosuyla seyircinin ilgisini çekmeyen başaran Bir Aşk Hikayesi adlı dizide Eda rolünü oynamıştı.

Kurt Seyit ve Şura

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştı.

Seyitlerin Kırımdaki komşu çiftliğinde ablasının yanında kalan Güzide’nin hayatı, olaylı bir günde Celil’le karşılaştığı gün değişir.. Celil’den çok etkilenen Güzide, iki kelime konuştuğu Celil’i, günler haftalar aylar içinde kendi kafasında büyütür ve o resme aşık olur.. Güzide ile Celil’in yolları zaman zaman kesişir zaman zaman tamamen ayrılır, ama İstanbul’da çok hüzünlü bir aşk hikayesi onları beklemektedir.

Sevdam Alabora (2015)

Dizisinde Kadir Doğulu ile başrolü paylaşmıştı. Sangu, ailesinin geçmişte yaşadığı gizli sırları bulmaya çalışan üniversite mezunu, genç, tutkulu, gururlu, zeki ve dürüst birini canlandırıyordu. Dizi sadece 4 bölüm sürdü.

...ve son olarak Kiralık Aşk

Başrollerinde Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk romantik komedi dizi furyasına katılan son halkalardan biri. Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne (Elçin Sangu), 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır.

İlgili video:

ÖMER'İN HAVUZ KEYFİ

Ömer'in (Barış Arduç) soyunup havuza girmesiyle kızların aklını başından alan Ömer'i kıskanan Defne (Elçin Sangu) sinir küpüne dönüyor. Fonda çalan Sezen Aksu'dan Kaçın Kura'sı şarkısı da sahneye ayrı bir tat katıyor.

#gaziantep, gaziantep haberleri, antep haber, gaziantephaber, gaziantepspor, zeugma, nizip haberler, şahinbey haberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası