soğan doğrama makinası fiyatları / Şeflerin Tercihi 'ün En İyi 10 Soğan Doğrama Makinesi

Soğan Doğrama Makinası Fiyatları

soğan doğrama makinası fiyatları

Soğan Doğrama Makinesi

Pratik soğan doğrama makinesi gıda sektörüne hizmet eden işletmelerde, yani profesyonel mutfaklarda sıklıkla tercih edilen bir gereçtir. Bunun yanı sıra evlerde de günlük kullanım için pratiklik sağlar. Böylece ilgi odağı haline gelen ürün birbirinden farklı çeşitleriyle geniş bir hedef kitleye hitap eder. Gerek profesyonel mutfaklarda gerek evlerde işlevselliği ön plana çıkaran makine, kaliteden ödün vermeden üretilir. Bu mutfak gereçleri, dayanıklılığı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Keskin soğan doğrama makinesi bıçağı ile pratik ve hızlı şekilde istenilen ölçülerde soğan doğrayabilirsiniz. Ürün soğan doğramanın yanı sıra birçok farklı sebzeyi de küçük parçalara ayırabilir. Böylece sebzeler hızlı ve pratik bir biçimde yemeklerde kullanılmak üzere hazır edilir. Kısa sürede yemeklerin hazırlığına yardımcı olan ürün zamandan tasarruf edilmesine olanak sağlar. Mutfakta pratik kullanımıyla beğeni kazanan makine farklı avantajlarıyla da öne çıkar. Birbirinden farklı markalar tarafından üretilen makineler, model ve renk açısından sunulan alternatifleri ile soğan doğrama makinesi kullananlara geniş ürün yelpazesi sunar. Böylece sağlanan ürün çeşitliliği ile müşterilere ihtiyaçlarına uygun seçim yapmaları konusunda alternatif oluşturur. Sağlam gövdesiyle birlikte kolay hareket eden tenceresi mutfaklarda yüksek performans sunar. Yüksek müşteri memnuniyetine sahip olan seçenekler, tencere sabitleme özelliği sağlarken konforlu bir alan yaratır. Ergonomik kullanımıyla yemek yapmayı seven müşterilerin vazgeçilmezi arasında yerini alır.

Kullanışlı Soğan Doğrama Makinesi Modelleri

Kullanışlı Soğan Doğrama Makinesi Modelleri

Farklı markalar tarafından satışa sunulan soğan doğrama makinesi modelleri gıda sektöründeki işyerlerinde kullanıldığı kadar günlük kullanımda da tercih edilen ürünlerdir. Restoranlardan işyeri yemekhanelerine, okul yemekhanelerinden aşevlerine kadar birçok profesyonel mutfakta karşılaşılabilecek bir seçenektir. Profesyonel mutfakların yanı sıra evlerde de yemek yapmayı pratikleştirdiği için tercih edilir. Kolay temizlenebilme özelliği ile kullanımdan sonra fazla zaman ayırmadan temizleme işlemi de gerçekleştirilir. Temizleme işleminin kolaylığı ve hijyenin sağlanması da önemli bir detay olarak müşterilerin karşısına çıkar. Yemek hazırlıkları için vazgeçilmez bir ürün olan makine, hazırlık aşamasında zamandan tasarruf ettirdiği gibi sonrasında temizliği konusunda da zaman kazandırır. Bu haliyle son derece müşteri dostu olan gereç, fiyatıyla da ulaşılabilir bir seçenektir. Sanayi tipinden endüstriyel modele, ipli soğan doğrama makinesinden manuel makineye kadar birçok çeşit bulunur. Soğan ve benzeri sebzeleri doğrama işlemini yapmayı sevmeyen müşterilerin yardımına yetişen bir ürün olarak karşınıza çıkar. Kaliteli malzeme kullanılarak tasarlanan modeller, mutfaklarda yoğun ilgi görür. Kolay kullanım imkanıyla herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen bir yapıya sahiptir. İpli seçeneklerde, gerecin içerisinde kesici aparat, ipi döndürdükçe manuel olarak çalışır. Sağlam yapısı ve güçlü motoru sayesinde yüksek performans sergileyen manuel soğan doğrama makinesi son teknoloji ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiğinden uzun süreli kullanım için uygundur. Farklı kullanım alanlarına hitap eden makineler arasında sanayi tipi soğan doğrama makinesi son derece ilgi çeken çeşitler arasındadır. Özellikleri sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Sanayi tipi modele benzer özellikte olan endüstriyel soğan doğrama makinesi de özellikle profesyonel mutfaklarda pratik çözümler üretmek adına tercih edilir. Güçlü motoru sayesinde müşteri memnuniyeti yüksek olan ürün, soğan doğrama makinesi kampanya dönemlerinde kaçırılmayacak fırsatlarla satışa sunulur. Soğan doğrama makinesi 10 lt, 7 lt, 5 lt ve 3 lt gibi farklı hacimlerde üretildiğinden kendinize uygun hacimdeki makineyi tercih edebilirsiniz. Modellerin yorumlar kısmından değerlendirmelerini inceleyebilir, hangi modele ihtiyacınız olduğunu belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda kullandığınız ürünler hakkında başka müşterilere deneyimlerinizden bahsetmek isterseniz Trendyol’daki yorum kısmından soğan doğrama makinesi tavsiyelerinizi iletebilirsiniz.

Zamandan Tasarruf Ettiren Soğan Doğrama Makinesi

Zamandan Tasarruf Ettiren Soğan Doğrama Makinesi

Gelişen teknolojiyle beraber yaşamı kolaylaştıran gereçler, hayatın her alanında karşınıza çıkabilir. Günlük hayatta bu tür ürünler yaşamı pratikleştirirken, ihtiyaca uygun çözümler sunmasıyla da beğenilir. Birbirinden farklı çeşitleri ve kalitesiyle adından söz ettiren soğan doğrama makinesi yaşamı kolaylaştırması sayesinde müşteriler tarafından oldukça talep görür. Evlere oranla özellikle işyerlerinde fazla tercih edilen seçenekler hızlı sonuç elde etmek amacıyla satın alınır. Gıda sektörüne hizmet veren işyerlerinin işlerini hızlandıran bu gereçler, büyük bir kolaylık da tanır. Evlerde de rahatlıkla kullanılan ve yemek yapmayı sevenlere avantaj sağlayan bir mutfak gerecidir. Bu sayede mutfakta pratik çözümlere kavuşmak için ipli, manuel ya da otomatik alternatiflerden herhangi biri tercih edilebilir. Hangi marka tarafından üretildiği, nasıl bir tasarıma sahip olduğu, ne kadar hacme sahip olduğu gibi birçok teknik özelliği de göz önüne alınarak satın alınması tavsiye edilir. Tüm bu özellikler soğan doğrama makinesi fiyatlarını belirleyen unsurlar arasındadır. Uygun fiyata yüksek performans sağlayan makine farklı tasarımları ve şık görünümü ile mutfaklarda severek kullanılır. Soğan dışında birçok sebzeyi istenilen ölçülerde doğrayabilen, çok amaçlı ve işlevsel olan elektrikli soğan doğrama makinesi tavsiye edilen mutfak aletleri arasında önemli bir yere sahiptir. Kullanıp memnun kalan müşterilerin tavsiyelerini inceleyebilir, modelin sunduğu avantajlara yakından bakabilirsiniz. Bütçe dostu bir seçenek olması ile de anılan soğan doğrama makinesi indirim dönemlerinde müşterilerin karşısına avantajlı fiyatlarla çıkar. Bu indirimleri takip ederek oldukça uygun fiyatlara, istediğiniz modele erişebilme imkanı elde edebilirsiniz. Ayrıca soğan doğrama makinesi online alışveriş yoluyla da Trendyol üzerinden kısa sürede sipariş edilebilir. Böylece dilediğiniz modele istediğiniz anda istediğiniz yerden kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Soğan Doğrama Makinesi Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Soğan Doğrama Makinesi Fiyatı

Birden çok alternatifi bulunan ve kaliteli bir yapıya sahip olan patates soğan doğrama makinesi lokantalarda olduğu kadar evlerde de sıklıkla kullanılan bir seçenektir. Farklı model, renk ve tasarıma sahip ürünler soğan, patates ve benzeri sert malzemeleri istenilen ölçülerde kesebilir. Hem profesyonel hem de ev mutfaklarında kullanılan, çok zaman harcamadan, kısa sürede malzemeleri kullanıma hazır hale getiren aparatlar, kolay ve pratiktir. İşlevsel ve kullanışlı olması sebebiyle müşterilerin gözdesi haline gelen küp soğan doğrama makinesi geniş fiyat aralığına sahiptir. Modelin öne çıkan avantajı, malzemeyi keserken küp şeklini vermesidir. Sanayi tipi, manuel, elektrikli gibi modellerin birbirinden farklı fiyat seçenekleriyle sunulması sonucunda, müşteriler kendisine uygun olan seçeneği kolaylıkla bulabilir. Modeller farklı boyutlarda satışa sunulduğundan müşteriler istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hangi ürünü alacaklarına karar verebilir. Aparatları kullanan müşterilerin soğan doğrama makinesi yorumlarını incelemek, modeller hakkında fikir verebilir. Böylece seçeneklerin kullanım avantajlarına ve görsellerine ulaşabilir, değerlendirmeler sayesinde ihtiyacınız olan seçeneği bulabilirsiniz. Doğranan sebzelerin suyunu çıkarmaz. Böylece sebzelere zarar vermemesi de önemli bir ayrıntıdır. Aparatların kısa sürede mutfaktaki bazı belli başlı işlerin halledilmesi konusunda yardımcı olması mutfaktaki işleyişi büyük oranda kolaylaştırır. Özellikle soğan gibi pek çok yemeğin içerisinde bulunan ve sürekli kullanılan malzemelerin kısa sürede doğranması oldukça önemlidir. Birçok özelliğine göre fiyat farklılığı olan ürünlerin geniş fiyat aralığına sahip olması, herkesin erişebilmesine imkan tanır. Soğan doğrama makinesi satın alan her müşteri üründen gerek kullanışlı olması gerekse uygun fiyata yüksek verim elde etmesi sebebiyle memnun kalır. Uygun fiyatlarla alışveriş imkanı için Trendyol’u inceleyebilir ve dilediğiniz seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Soğan Doğrama Makinesi

Soğan Doğrama Makinesi Makinası Lahmacun İçi Hazırlama Makinası

 Mutfağı olan işletmeler, kurum ve kuruluşlar için soğan doğrama makinası hazırlık ekipmanları kategorisinde öne çıkan araçtır. Bu makine, soğan başta olmak üzere domates, biber gibi sebze ve meyveleri hızlı şekilde parçalamaktadır. Endüstriyel bir ürün olmasına rağmen, haneler başta olmak üzere mutfağı olan bütün kurum ve kuruluşların en büyük yardımcısıdır. Soğan doğrama makinesiyle salçalarınızı, konservelerini, lahmacun içlerinizi pratik ve hızlı şekilde hazırlayabilirsiniz.
 
 Soğan Doğrama Makinesi Nedir?
 
 Bir tabla üzerine entegre motor, tencere ve bıçaklar yardımıyla domates, biber, soğan gibi sebze ve meyveleri doğrayan araca soğan kesme makinesi denir. Mantık olarak evlerde kullanılan mutfak robotunun endüstriyel versiyonudur. Kapasitesi modeline göre 5 ve 10 litre olarak değişmektedir. Soğan doğrama makinesi, tak-çalıştır mantığıyla çalışır. Kullanımı son derece pratik ve kolaydır.
 
 Herhangi bir zorluğu bulunmamaktadır. Tenceresi ve bıçakları seyyardır. Rahatlıkla çıkarılıp, takılabilir. Bu sayede temizliği de çok kolaydır. Tencere, hazne olarak kullanılmaktadır. Hafif, taşınabilir ve fazla yer kaplamaması nedeniyle evlerde de rahatlıkla kullanılmaktadır. Özellikle salça, konserve, melemen, lahmacu içi hazırlama isteyen ailelere büyük kolaylıklar sağlamaktadır.
 
 Soğan Doğrama Makinesi Niçin Kullanılır?
 
 Soğan, genel olarak bütün yemeklerin, özellikle lahmacunun vazgeçilmez parçasıdır. Soyması zaman alıcı, göz yaşartıcı olması nedeniyle zahmetli bir iştir. İşletmelerde, kurum ve kuruluşlarda gün içinde onlarca kilo soğan doğrandığı düşünülecek olursa soğan doğrama makinesinin önemi ortaya çıkacaktır. Makine, büyük haznesiyle, keskin bıçaklarıyla hızlı ve kesintisiz şekilde kilolarca soğanı, istenilen şekilde doğramaktadır.
 
 Endüstriyel bir ürün olan bu makineyle soğan doğrama dışında domates, biber gibi sebzeleri de doğrayarak salça, konserve, melemen hazırlayabiliyorsunuz. Makinenin bir işlevi de lahmacun, pide içi hazırlayabilmesidir. Bu özelliğiyle kasap ve marketlerin öncelikli ekipmanları arasında yer almaktadır.
 
 Soğan Doğrama Makinesi Nasıl Kullanılır?
Makinenin kullanımı son derece kolaydır. Herhangi bir özel işleme gerek yoktur. Öncelikli olarak makineyi sert ve düzgün bir zemine yerleştirmelisiniz. Tencere, tabla üzerindeki yuvaya iyice oturmuş olmalıdır. Tencerenin içine hangi ürünün parçalanmasını istiyorsanız büyüklüğüne göre iri parçalara bölerek, dolduruyorsunuz. Tencerenin iç kısmındaki çizgiyi geçmemeye çalışın.
 
 Tencerenin kapağını kapattıktan sonra, makinenin fişini prize takın. çalıştırma düğmesini çevirerek, makinenizin çalışmasını sağlayın. İstediğiniz kıvama göre makineyi saniye arasında çalıştırabilirsiniz. Düğmeyi kapattıktan sonra, tencerenin kapağını açıp, bıçakları çıkardıktan sonra ürünleri istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Soğan doğrama makinesini kullanırken şu hususlara dikkat etmelisiniz.
 
 -Çalışır haldeyken asla elinizi tencere içine sokmayınız. Herhangi bir işlem yapacaksanız makineyi durdurduktan, fişini çektikten sonra yapınız.
 
 -Emniyet sensorlarını devre dışı bırakmayınız.
 
 -Çalışır vaziyetten boşaltma veya temizlik yapmayın.
 
 -Kullanım amacı dışında kullanmayın. Örneğin sert bakliyat veya meyve doğramayın.
 
 - Tencerenin kapağını kapatmadan makineyi çalıştırmayın.
 
 - Makineye asla tazyikli su vurmayın.
 
 - Doğrama işi bittikten sonra, fişi çekip, daha sonra tencereyi boşaltın, temizliğe başlayın.
 
 -Her kullanımdan sonra tencere ve bıçağı sabunla, sıcak suyla yıkayın. Kuruladıktan sonra yerine takın. Makinenin gövdesini de nemli bezle silin.
 
 Soğan Doğrama Makinesinin Özellikleri
-Ürünlerin özelliklerini bozmaz. Sulanma yapmaz. Pirinç tanesi büyüklüğüne kadar parçalayabilir.
 
 -Kullanımı son derece basittir. Tak-çalıştır gibi kolay bir kullanıma sahiptir.
 
 -Sessiz ve titreşimsiz çalışmakla birlikte, güvenli kullanıma sahiptir.
 
 -Hafiftir, kolay taşınabilir, az yer kaplar.
 
 -Tencere ve bıçaklar sökülebilir, temizlemesi kolaydır.
 
 -Tencere ve bıçakları rahatlıkla sökülüp, takılabilir.
 
 -Temizlemesi kolaydır.
 
 -Gövde, tencere ve bıçaklar Cr-Ni kalite paslanmaz çeliktendir. Bu nedenle paslanma yapmaz ve uzun ömürlüdür.
 
 -Mil ve conta sistemi soğan asidine dayanıklıdır.
 
 -Tencere ve bıçaklar paslanmaz çelikten olduğundan sağlıklı ve hijyeniktir. Sebze ve meyveleriniz için güvenilirdir.
 
 -Çekilen ürünlerin rahatlıkla görülebilmesi için tencere kapağı şeffaf yapılmıştır.
 
 -Her ihtiyaca yanıt verecek şekilde 5 ve 10 litre tencereli olarak iki modelde üretilmektedir.
 
 -Düşük elektrik sarfiyatı sağlamakla birlikte maksimum performans gösterir.
-Zaman ve maliyetten tasarruf sağlar.
 
 Soğan Doğrama Makinesi Kullanım Alanları Nelerdir?
 
 Soğan doğrama makinesi, birçok işleve sahip olduğundan kullanım alanı oldukça geniştir. Özellikle salça, konserve, melemen, lahmacun&pide içi hazırlama özellikleriyle birçok sektörde öncelikle aranan mutfak ekipmanlarının başında gelmektedir. Soğan doğrama makinesinin kullanım alanlarını şöyle sıralayabiliriz;
 
 -Marketler
 
 -Kasaplar
 
 -Lahmacun&pide salonları
 
 -Yemek şirketleri
 
 -Oteller
 
 -Restoranlar
 
 -Hastaneler
 
 -Yurtlar
 
 -Yemekhaneler
 Makine, domates ve biberleri, hızlı ve kesintisiz şekilde parçalayarak, salça kıvamına getirmektedir. Siz de güneşe sererek veya kavanozlara doldurup, şoklayarak salçalarınızı yenir hale getiriyorsunuz.
 
 2-Konserve Yapma Makinesi Olarak Kullanabilirsiniz; Soğan doğrama makinesi, yumuşak sebzelerinizi, parçalayarak, konserveye hazır hale getirmektedir. Özellikle domates sosunu yoğunlukla kullanan işletmelere büyük kolaylıklar sağlamaktadır . Uygulama kolaylığı ve hazırlama süresi bakımından işletmelerin öncelikli tercih ettiği mutfak endüstriyel ürünlerinin başında gelmektedir.
 
 Konservesi veya sosu hazırlanacak sebzeyi tencereye koyup, makineyi çalıştırmanız yeterlidir. Belirleyeceğiniz parçalama süresinde, sebzeler parçalanıp, konservelik hale gelecektir.
 
 3-Melemen Yapma Makinesi Olarak Kullanabilirsiniz; Melemen, lokantaların ve evlerin pratik, en sevilen yemeklerindendir. Yaz döneminin domatesleriyle hazırlandığında ayrı bir lezzeti bulunmaktadır. Bu nedenle evlerde ve mutfağı olan işletmelerde yaz sonunda melemen konserveleri hazırlanır.
 
 Soğan doğrama makinesi, melemen yapma işlemini hızlı ve zahmetsiz yapmaktadır. Tencereye sadece domates ve biberleri temizleyip koymanız yeterlidir. Makine, istediğiniz büyüklükte parçalayacak ve kavanozlara konulacak hale getirecektir.
 
 4-Lahmacun&pide Yapma Makinesi Olarak Kullanabilirsiniz; Lahmacun ve/veya pide içi hazırlama ayrı bir ustalık, zahmet isteyen iştir. İç malzemelerin eşit boyutlarda ve küçük parçalar halinde doğranması gerekiyor. Soğan doğrama makinesi işlevsel yapısıyla lahmacun hazırlama makinesi ile pide içi hazırlama makinesi olarak da kullanılma özelliğine sahiptir.
 
 Tencerenin içine ihtiyacınıza göre malzemeleri koymanız yeterlidir. Çalıştırma düğmesine bastığınızda istediğiniz kıvamda lahmacun&pide içiniz hazır hale gelecektir. Makine bu özelliğiyle kasaplar, marketler ve lahmacun&pide salonlarının öncelikli tercih ettiği hazırlık ekipmanlarındandır.
 
 Soğan Doğrama Makinesi Fiyatları
 
 Soğan doğrama makinesi, profesyonel ve amatör mutfaklar için en çok tercih edilen endüstriyel hazırlama ekipmanlarındandır. Marka, model ve özelliğine göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. Mutfakta işinizi kolaylaştıracak bir yardımcı arıyorsanız Emir Makinenin ürettiği kaliteli soğan doğrama makinesi uygun fiyat avantajı sunmaktadır.
 Kasap, lokanta ve lahmacun salonlarının özellikle tercih ettiği emir soğan doğrama makinesine bütçenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz.
 
 Soğan Doğrama Makinesi Nereden Alınır?
 
 Emir Makinenin üretimini yaptığı makine, en iyi soğan doğrama makinesi özelliğiyle bütün mutfakların öncelikli olarak tercih edilen hazırlama ekipmanlarının başında gelmektedir. Bu ürüne sahip olmak, ürün hakkında detaylı bilgi almak için funduszeue.info adresine giriş yapabilirsiniz. Ürünü ve diğer modelleri inceleyebilir, özelliklerini detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.
 
 Her türlü bilgi için canlı desteğe bağlanabilir ya da sitede yer alan iletişim numaralarından irtibata geçebilirsiniz. Şubeleriniz için birden fazla, toptan şekilde soğan doğrama makinesi alacaksanız uygun fiyat ve ödeme avantajları için müşteri danışmanımızla iletişime geçebilirsiniz.
 
 Ürünü perakende veya toptan satın almak istediğinde web sitesine ücretsiz üyelik oluşturuyorsunuz. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra seçtiğiniz ürünü, sepete ekleyip, alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünü kredi kartı ve taksit avantajıyla alabilirsiniz. Ürün, faturalı, iki yıl garantili, değiştirme garantisiyle adresinize ücretsiz olarak gönderilmektedir.
 

Yeni Ürünler

İndirimli Ürünler

Bu kategoride toplam 28 ürün listeleniyor.

Domates Doğrama Makinesi Domates Çekme Makinası Konserve Yapma Makinası

Hızla gelişen teknoloji sayesinde evlerde ve gıda sektöründe üretimi, işleri kolaylaştıran araçlar üretilmektedir. Genel olarak ticari işletmeler için domates doğrama amacıyla üretilen makine, aynı zamanda soğan ve biber çekme başta olmak üzere birçok işlemi yapabilmektedir. Bu sayede salçalarınızı, konservelerinizi hızlı ve sağlıklı şekilde hazırlayabiliyorsunuz. İsterseniz kasap dükkanınıza, restoranınıza alıp lahmacun içi de hazırlayabilirsiniz.
 
 Domates Doğrama Makinesi Nedir?
 
 Genel olarak soğan doğrama makinesi olarak üretilen bu makine domates çekme makinesi olarak da bilinmektedir. Makine, tabla üzerinde bir motor ve çıkarılabilir bir tencereden oluşmaktadır. Tencere içindeki döner bıçaklar sayesinde domates, biber, soğan gibi gıdaları parçalayabiliyorsunuz.
 
 İşletmelerin en büyük yardımcısı olan domates doğrama makinesi aynı zamanda kalabalık aileler ile hastane, otel gibi kurumlar için de idealdir. Yumuşak sebze ve meyveleri istediğiniz gibi parçalayabilme avantajının yanı sıra biber salçası hazırlayabilme imkanı sayesinde biber çekme makinesi olarak kullanabiliyorsunuz.
 
 Domates doğrama makinesi domates, biber, soğan, sarımsak gibi yumuşak sebze ve meyveler için idealdir. Katı meyve ve bakliyatların doğranmasında kullanılmaz. Ayrıca kemikli et kullanmak, bıçaklara zarar vereceğinden, bu gibi işlemler için ayrı bir makine kullanmanız doğru olacaktır.
 
 Domates Doğrama Makinesi Kullanım Amacı Nedir?
 
 Gerek ticari gerekse evlerde olsun fazla miktarlarda domates, biber, soğan gibi gıdaları çekmek zahmetli ve uzun iştir. Özellikle gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde zaman kaybıdır. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek, ürünleri hızlı ve güvenli şekilde parçalayıp, doğramak amacıyla salça yapma makinesi olarak da adlandırılan domates
 
 Domates doğrama makinesiyle sadece domatesleri parçalama, doğrama işlemi yapmıyorsunuz. Bunun dışında doğranabilir her türlü sebzeyi parçalama imkanınız bulunuyor. Keskin ve sağlam bıçaklarıyla hem evlerin hem de kasap ve lokantalar başta olmak üzere birçok işletmenin en büyük yardımcısıdır.
Domates Doğrama Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Malzemelerin özelliklerini bozmadan parçalayabilir.

Domates, biber ve soğanları ısıtmadan, suyunu çıkarmadan pirinç tanesi büyüklüğünde çeker.

Basit kullanıma sahiptir. Tak-çalıştır modundadır.

Emniyet sensörleri sayesinde güvenli kullanıma sahiptir.

Sessiz ve titreşimsiz çalışır.

Taşınabilir, tezgah üzerinde az yer kaplar.

Tüm parçaları sökülebilir, temizlemesi kolaydır.

Gövde ve tencere, komple Cr-Ni kalite paslanmaz çelikten oluştuğundan uzun ömürlüdür. Paslanma, çürüme yapmaz

Tencere kapağı şeffaftır. Böylece çekilen ürünleri rahatlıkla görebilirsiniz.

5 lt ve 10 lt tencere kapasiteli olarak iki modeli mevcuttur.

0,37 kw/ Volt çalışma özelliğiyle şehir elektriğiyle rahatlıkla kullanılabilir. Düşük elektrik sarfiyatı sağlar.

0,37kw/ devirle yüksek performansa sahiptir.
Domates, biber, soğan gibi yumuşak malzemeleri doğrar. Mısır, buğday gibi sert gıdalar için uygun değildir.
 
 Domates Doğrama Makinesi Kullanım Alanları
 
 Domates doğrama makinesi, domates, biber, soğan gibi yumuşak sebze ve meyveleri parçalama ve doğrama özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde kullanım alanı geniştir. Genel olarak kullanım alanları şunlardır;

Evler

Kasaplar

Lahmacun&pide salonları

Lokantalar

Oteller

Yemek şirketleri

Hastaneler

Yurtlar

Domates Doğrama Makinesi Olarak Kullanma
 
 Domates, gıda sektöründe yer alan yemek şirketleri ve lokantaların en çok kullandıkları ürünlerden biridir. Özellikle her gün kilolarca domates doğranmaktadır. Evlerde kullandığınız domatesi soymanın, doğramanın aldığı zamanı düşünecek olursanız, bu işlemin zahmetli ve uzun zaman aldığını görebilirsiniz.
 
 Parçalama ve doğrama özellikleri sayesinde bu makineyi aynı zaman da konservelik domates doğrama makinesi olarak kullanılabiliyorsunuz. Domateslerin kabuklarını soyup, ikiye bölerek, tencereye atıyorsunuz. Tenceredeki işaretli yeri geçmemeye dikkat edin. Makineyi ortalama saniye çevirmeniz yeterlidir. Makine sizin için domatesleri parçalayıp, kullanabilir hale getirecektir. İsterseniz kavanozlara doldurup, konservelik olarak hazırlayabilirsiniz.
 
 Salça Yapma Makinesi Olarak Kullanma
 
 Anadolu kültürünün en büyük geleneklerinden biri evlerde domates ve biber salçası yapmaktır. Sonbahar girmeden kilolarca alınan domates ve biberlerle salçalar yapılır. Bu işlemler hem yorucu hem de zaman alıcıdır. Soğan doğrama makinesi, salça yapmada ailelerin işlerini kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor.
 
 Kabuklarını soyduğunuz domatesleri, ikiye veya üçe bölerek, tenceredeki işaretli yere kadar dolduruyorsunuz. Kapağı kapatıp, çalıştırdığınızda domatesleriniz parçalanarak, güneşte kurutulmaya hazır hale geliyor. Aynı şekilde biberlerinizi de temizleyip, ikiye bölüp, tencereye atıyorsunuz. Makine hızlı ve sağlam yapıda olduğundan işlemleriniz aksamadan, çabucak bitirebiliyorsunuz.
 
 Konserve Yapma Makinesi Olarak Kullanma
 
 Soğan doğrama makinesinin sunduğu avantajlardan biri de konserve yapma makinesi olarak kullanılabilmesidir. Yemek şirketleri için 10, evler için 5 litre modeller idealdir. İster tek isterseniz karışık, konserve yapacağınız ürünleri tencereye koymanız yeterlidir. Makine, sizin için ürünleri parçalayıp, hazır hale getirecektir. Sizin tek yapmanız kavanozlara doldurup, şoklama işlemini yapmaktır.
 
 Konserveler için hijyen ve temizlik büyük önem taşımaktadır. Makine, paslanmaz çelik haznesi ve bıçağıyla istediğiniz hijyeni sağlıyor. Ayrıca çıkarılabilir ve kolayca temizlenebilir özelliğiyle sağlığınızı da korumaktadır.
 
 Menemen Yapma Makinesi Olarak Kullanma
 Menemen bütün evlerin ve gıda sektörünün en pratik ve sevilen yemeklerin başında gelmektedir. Özellikle yaz dönemindeki domateslerle yapıldığında ayrı bir lezzet taşımaktadır. Bu nedenle konutlar ve ticari işletmeler yaz döneminden konserve menemenleri hazırlıyorlar.
 
 Menemenleri hızlı ve sağlıklı bir şekilde hazırlamanız için soğan doğrama makinesini menemen yapma makinesi olarak da kullanabiliyorsunuz. Domates ve biberlerinizi temizleyip, iri doğrayarak tencereye atmanız yeterlidir. Makine sizin için ürünleri doğrayıp, hazır hale getirecektir. Şeffaf kapağı sayesinde ürünlerin nasıl parçalandığını görebilir, fazla çalıştırma zahmetinden de kurtuluyorsunuz.
 
 Lahmacun Yapma Makinesi Olarak Kullanma
 
 Lahmacun ülke genelinde sevilerek yense de hazırlaması ustalık ve zahmet isteyen yemektir. Soğan doğrama makinesiyle ister evinizde isterseniz işletmenizde lahmacun içi hazırlayabiliyorsunuz. İçine belirli oranlarda eti, domatesi, soğanı katmanız yeterlidir. Baharatlarını da ayarladıktan sonra lahmacun içiniz pişirilmeye hazırdır.
 
 Birçok il ve ilçelerde kasaplar lahmacun içi hazırlayabiliyorlar. Kasap dükkanınız veya lokantanız bulunuyorsa bu makineyi alarak lezzetli lahmacun içleri hazırlayabilirsiniz. Makinenin en büyük özelliği sebzelerin suyunu çıkarmaması ve pirinç tanesi büyüklüğünde doğramasıdır. Böylece istediğiniz görünüm ve lezzette lahmacun içi hazırlayabiliyorsunuz.
 
 Domates Doğrama Makinesini Nasıl Satın Alabilirsiniz?
 
 Domates doğrama makinesi hem işyerleri hem de kalabalık ailelere büyük kolaylıklar sağlayan, kompleks endüstriyel mutfak ürünleri arasındadır. Sebzeleri doğrama, parçalama, salça, konserve, melemen yapma, lahmacun içi hazırlama gibi birçok işlemi yapma avantajı sunuyorlar.
 
 Domates doğrama makinesi kasap, lokanta ve yemek şirketleri başta olmak üzere işletmelerin en büyük yardımcısıdır. Pratik, taşınabilir, hijyen ve sağlam yapılarıyla tercih edilen mutfak ürünlerinin başında geliyorlar. Emir Makinenin ürettiği soğan doğrama makinesi aynı zamanda en iyi domates doğrama makinesi olarak sadece işletmelerin değil ailelerin de en büyük yardımcısıdır. 3 kilogramlık ağırlığa sahip 5 litre modeli kompakt yapısıyla, rahat kullanım ve taşınabilir özelliğiyle mutfağınızda işlerinizi kolaylaştırıyor.
Bu ürüne hızlı, güvenli ve fiyat avantajıyla sahip olmak isterseniz funduszeue.info adresine giriş yapmanız yeterlidir. Siteye giriş yaparak, ürün ve modelleri hakkında detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz. aklınıza takılan sorular için sayfadaki canlı desteğe bağlanabilirsiniz. Müşteri hizmetleriyle irtibat kurmak için - 72 74 iletişim numaralarını arayabilirsiniz.
 
 Web sitesine ücretsiz olarak üyelik oluşturup, alışverişinize başlayabilirsiniz. Ürünü taksit avantajı, hızlı ve ücretsiz kargo fırsatıyla satın alabilirsiniz. Ürün sağlam ambalajla, iki yıl garantili, faturası, değiştirme garantisiyle gönderilmektedir.
 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası