pipo tütünü nasıl yapılır / Pipo Tütün Yorumları | **Bamboo Soppeng Tobacco **

Pipo Tütünü Nasıl Yapılır

pipo tütünü nasıl yapılır

kaynağı değiştir]

Wikimedia Commons'ta Pipo ile ilgili ortam dosyaları bulunmaktadır.
Önce pipo içmek için gerekli olanları bir sıralayalım isterseniz.

Pipo

Kendinizi rahat hissedebileceğiniz küçük bir pipo ile başlayabilirsiniz. Bu konuda Şahin pipolarının çok güzel seçenekleri var. Önerim Şahin beyaz yıldız veya kırmızı yıldızla başlamanız. Şekilleri çok hoş pipolar var. Ankara'da Amerikan Pasajı'nda veya Beğendik'te yeterince seçenek sunuluyor. Amerikan pasajında daha fazla seçenek bulabilirsiniz. Yoook ben kredi kartı ile ödemek istiyorum falan diyorsanız, pipo satan diğer mağazalardan biraz fazla ödeyerek elde edebilirsiniz. Unutmayın Amarikan pasajında pazarlık etmek de mümküseafoodplus.info tavsiyem Muzaffer veya Güvercin'e gitmeniz

Yeni yeni piyasalarda gördüğüm mısır pipolar var. Oldukça seafoodplus.infoım fiyatları ile TL.(USD10) civarında. Üzerine de bir pazarlık düşünün tabii ki. Danimarka'dan bir tane aldım. İçimi hiç fena değil, yalnız haznesi çok küçük. Başlangıç için iyi olabilir..

Şahin pipoları, diğer pipolar gibi yabani gül kökünden üretiliyor. Aman alırken üzerinde minimmum hasarlı olanı seçin. Açık renk olanları tercih edilenleri tabii ki. Metal filtreli olanları ile başlayın. Hem kullanımı hem temizliği kolaydır. Özel karbon filtreli veya bambu filtreli olanları biraz daha içmeyi öğrenince alırsınız.

Eğimli pipoların içimi daha kolaydır. Bunları öneririrm. Ayrıca ince pipoların içimi kalınlardan daha iyi. Tabii seçim sizin.

Tütün

Kullandığım tütünler hakkındaki görüşlerimi tütün hakkında bölümüne koydum. Ben tütünlerimi Amerikan pasajından alıyorum. Her zaman bulunabilen Borkum Riff, Captain Black, Amphora gibi markalardan birisini alabilirsiniz. Aromatik tütünle başlamalısınız. Ben şahsen oriental tütünden çok hoşlanmıyorum. Bu nedenle de Türk pipo tütünü kullanmıyorum. Ama kullanılmaz diye de birşey demiyorum.

Pipo Maşası

Pipo ve tütünle birlikte alınması gerekli bir alet. Pipo içicisinin ayrılmaz bir parçası. İçim sırasında, temizlikte kullanılır. Yaklaşık USD 3 civarında. değişik modelleri var.

Çakmak veya kibrit

Çok güzel pipo çakmakları var ama ayrıca masraf yapmanıza gerek yok. Kibrit de gayet güzel iş görüyor.

Veeee Pipo İçimi

Kural bir "PİPO İÇMEK BİR ZEVKTİRSAKIN BUNU UNUTMAYIN"

Zevk alacağınız bir işi tadına vararak yapın. Aceleniz yok. Sakin bir ortamda ve sakin sakin piponuzu içmelisiniz.

 

kaynağı değiştir]

Diğer tüm tütün tüketim biçimleri gibi pipo içiminin de sağlığa zararlı olduğu kesindir. Bulundurduğu nikotin maddesinin bağımlılığa yol açtığı klinik olarak kanıtlanmış olan pipo; dil, dudak ve gırtlak kanserinin de tetikleyicisi olabilmektedir. Tütünün yanması sonucu açığa çıkan duman karbonmonoksit, kadmiyum, siyanür, kloroform, DDT ve Etanol içermediği halde astım, nefes darlığı ve en önemlisi anfizeme yol açmaktadır. Birçok ülkede tütün ürünleri üzerine 'hastalıklara yol açabilir' uyarısı konulması zorunludur ve topluma açık yerlerde kullanılması yasaktır.

Ayrıca bakınız[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir