yerel radyo dinleme programı / Windows Tv-Radyo Programları İndir - Tamindir

Yerel Radyo Dinleme Programı

yerel radyo dinleme programı

Ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz 11 online radyo istasyonu

Geleneksel yayıncılık yerini dijitale bırakırken, müzik dinleme alışkanlıkları da teknolojiyle birlikte farklı bir boyuta geçiyor. Düzenli olarak radyo dinlemiş, yanında düzinelerce kaset ve CD taşımış bir nesil olarak her ne kadar Spotify, Deezer, fizy gibi dijital müzik dinleme servisleri işimizi kolaylaştırsa da bazı eski alışkanlıklarımızdan vazgeçemediğimiz su götürmez bir gerçek.

Geçmişe dönüş çoğu zaman "moda" olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda da plak ve pikap satışları artıyor, CD'ler üretilmeye devam ediyor, hatta öyle ki sanatçılar günümüzde bile yeni albümlerinin kaset formatını satışa çıkarıyorlar. Son dönemde müzikal açıdan fiziksel ürünlerin ciddi anlamda rağbet gördüğünü söylemek de mümkün. Ancak istediğimiz her yerde, her zaman bunları dinleyebileceğimiz teknoloji artık pek de mevcut değil. Toplu taşımada ya da sokakta yürürken müzik dinlemek istediğimizde veya bir şeyler izlemek istediğimizde dijital çağın getirilerinden faydalanmamız gerekiyor. Ancak bunu bir noktada kırmayı başarabilen bir sektör var; radyo.

Radyo dinlemek, çağlardan beri insanların en önemli eğlenceleri arasında yer alıyor. Geçmişte çok daha farklı işlevlerde kullanılan radyolar şimdi ise daha çok keyif amaçlı müzik dinleme araçları olmanın ötesine geçmiyor. Teknolojiyle radyonun birleştiği noktada yer alan online radyolar da özellikle geniş bir kesimin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Biz de bu yazımızda ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz 11 online radyo istasyonunu kaleme aldık. Yazıda geçen bazı radyo istasyonlarının karasal yayınlarının da bulunduğunu, ancak bununla beraber online dinlemeye açık olduklarını da belirtelim.

1- KEXP

ABD merkezli KEXP aslında bir üniversite radyosu. Seattle'da bulunan University of Washington radyosu olan KEXP'nin müzik profili ise oldukça alternatif. Merkezinin yer aldığı Seattle, birçok müzik severin de bileceği üzere "grunge" müzik türünün doğduğu yer olarak adlandırılıyor. Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains gibi grupların da ana vatanı olan şehirde çıkan KEXP, günümüzde ise ilk kurulduğu zamanlardan biraz daha farklı olarak alternatif seslere yer veriyor. Radyoda kimi zaman indie, kimi zaman lo-fi, kimi zaman da rock ağırlıklı sound'u duymak mümkün oluyor.

Web üzerinden online olarak dinleyebileceğiniz KEXP'yi mobil dinlemek ise biraz daha zor. Radyoya mobilden ulaşabilmek için TuneIn gibi radyo platformlarını kullanmanız gerekebiliyor. KEXP'nin bir YouTube kanalı olduğunu ve bu kanalda "Live Sessions" adı verilen canlı performanların bulunduğunu da belirtelim.

2- BBC

17'si bir arada diyebileceğimiz bir online radyo hizmeti de BBC'nin kendi web sitesinde karşımıza çıkıyor. BBC'nin İngiltere sayfasına girdiğinizde sitede "Stations" isimli bir bölüm bulunuyor ve buradan 17 farklı radyoya ulaşmak da mümkün oluyor. Özellikle alternatif müzik sevenlere hitap eden ve bir dönem BBC Radio 1'da yayınlanan John Peel Sessions'la birçok önemli müzisyenin ve müzik severin hayatında önemli bir yerde bulunan BBC radyoları, hemen hemen her yaştan ve her kesimden insana hitap edebilmeyi başarıyor. BBC radyolarının "Şu an ne dinlesem?" ya da "Yeni bir şeyler keşfetsem." diyenlerin buluşma noktası olacağını söylemek mümkün.

3- Radyo Eksen

Türkiye'de "alternatif müzik" dendiği zaman akla ilk gelen radyolardan biri olan Radyo Eksen, ülkemizde hem karasal hem de online olarak dinleyebileceğiniz radyolardan. Müziğe yıllarını vermiş birçok ismin radyocu olarak yer aldığı Radyo Eksen'de, Metallica'dan The War on Drugs'a, Talk Talk'tan Bruce Springsteen'a müzik dünyasına adını yazdırmış birçok ismi dinlemek mümkün olabiliyor. Radyo Eksen'i dinlemek için herhangi bir mobil uygulama bulunmadığını, online olarak web sitesine girmeniz gerektiğini de belirtelim.

4- Radyo Babylon

Dinlemenin en keyifli olduğu yerli radyolardan biri de Radyo Babylon. Etkinlik ve konser mekanı olan Babylon'un radyosu olan Radyo Babylon da mobil uygulaması olmayan, ancak hem karasal hem de online olarak web sitesi üzerinden dinlenebilen radyolardan. Program akışı gün içinde değişkenlik gösterse de Radyo Babylon'da genel olarak chill sound'ı duymanız mümkün oluyor. Üstelik web sitesi oldukça kullanışlı diyebiliriz. Zira radyoyu dinlemek için herhangi bir pop-up'a gerek duyulmadan karşınıza çıkan play tuşuna basmanız yeterli oluyor. Üstelik Radyo Babylon'da uzun ve can sıkıcı reklamlar da yer almadığı için tamamen müziğe odaklandığını söyleyebiliriz.

5- Açık Radyo

yılında yayın hayatına başlayan Açık Radyo da tıpkı Radyo Eksen ve Radyo Babylon gibi hem karasalda hem de online'da olanlardan. Müzikten ziyade müziği bilmeye, öğrenmeye odaklı olan Açık Radyo gerçek anlamda her türden müzik dinleyicisine hitap ediyor. Yerli, yabancı, klasik, pop, soul, funk vb. dinlemek istediğiniz her türlü programı Açık Radyo'da bulabilmeniz mümkün. Radyonun programlarının da epey dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Müziğin sahne arkasında, müziğe yön veren isimlerin programcı olarak karşımıza çıktığı Açık Radyo'yu dinlemek için web sitesine girmeniz yeterli

6- Karnaval

Yurt dışında 17 radyoya sahip olan BBC'den sonra birinciliği bünyesinde 35 farklı tarzda radyoyu barındıran Karnaval'a veriyoruz. Zira Karnaval'ın web sitesine girdiğiniz zaman farklı müzik türlerinde, hatta müzik türünün de ötesinde çocuk ve komedi gibi seçenekleriyle 35 radyo istasyonu ile karşılaşıyorsunuz. Virgin, Metro, Joy gibi radyoların birçok türevini bulabildiğiniz Karnaval'da ister 90'lara dönüyorsunuz, isterseniz günümüzün en popüler şarkılarını dinleyebiliyorsunuz. Karasalda Türkiye'nin birçok şehrinden erişebileceğiniz frekanslara sahip olan radyoları dinlemek için tek yapmanız gereken Karnaval'ın web sitesine girip dinlemek istediğiniz radyoyu seçmek.

Üstelik Karnaval Radyo'nun App Store ve Google Play Store için mobil uygulamaları da mevcut.

7- Standart FM

İş yerinde yoğunluktan uzaklaşmak istediğinizde, eve gidip dinlemek için ayaklarınızı uzattığınızda ne dinleyeceğinizi düşünmeden arka planda bir şeyler çalmasını istiyorsanız hiç şüphesiz Standart FM'e göz atmalısınız. Standart FM'de gündüz durmaksızın bir müzik akışı varken, akşam saatlerinde de programları dinlemeniz mümkün oluyor. Alternatif müziği bolca duyabileceğiniz Standart FM kendini "FM dokulu tek internet radyosu" olarak tanımlıyor ve radyoyu dinledikçe bu tanımın doğru olduğuna kanaat getiriyorsunuz. Karasalda dinlemenin mümkün olmadığı Standart FM'e kendi web sitesi üzerinden ulaşabilir, radyoyu herhangi bir pop-up'la uğraşmadan alttaki çalma butonundan dinleyebilirisiniz.

8- Caz FM

Caz müziğin ülkemizde çok fazla alıcı bulamadığını söylesek yeridir. Her yıl "Caz Festivali" başlığı altında birçok festival gerçekleştiriliyor olsa da ülkemize getirdikleri isimlerin çoğu zaman caz türüyle yakından uzaktan ilgisi olmuyor. Lakin bu müzik türünün hakkını veren bazı mekanlar ve oluşumlar caz severleri mutlu etmeye yetiyor. Caz FM de bu platformlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Caz FM'i radyonun web sitesi üzerinden dinleyebilirsiniz.

Caz FM'in App Store için mobil uygulaması bulunduğunu da hatırlatalım.

9- Flow Radyo

Son dönemde oldukça popüler olan Hip-Hop müzik türünü odağına alan Flow Radyo da son zamanda müzik severlerin dikkatini çeken online radyolardan biri. Kendilerini "Hip Hop kültürünü ve elementlerini Türkiye'de tanıtmak, geliştirmek ve sürdürmek için kurulmuş bir internet radyosu" olarak tanımlayan Flow Radyo'da alternatif birçok programı bulmanız da mümkün. Flow Radyo'yu kendi web sitesi üzerinden dinleyebilirsiniz.

Türk Rap FM

Dünyada Hip-Hop, müzik türü olarak popüler olmaya devam ederken bunun ülkemizdeki yansıması da Türkçe Rap olarak karşımıza çıkıyor. 90'ların ortasından beri ciddi bir üretimin olduğu Türkçe Rap türünde yayın yapan özel bir radyo bulmaksa oldukça zor diyebiliriz. Yeniden eskiye hemen hemen her Türkçe Rap sanatçısına yer veren Türk Rap FM'i online olarak kendi internet sitesinden dinleyebilirsiniz.

PowerApp

Tıpkı Karnaval gibi Türkiye'nin birçok bölgesinde karasalda da dinleme şansı bulduğumuz radyoları barından bir platform da PowerApp. Power FM'in müzik kategorilerine göre ayrılmış 18 radyosunu barındıran PowerApp'in Türkçe, Pop, Yabancı, Deep, Lounge gibi radyoları mevcut. Bu radyoların hepsinin karasaldan dinlenemediğini de belirtelim. Ancak tüm radyoları dinlemek için PowerApp'in web sitesine girip istediğiniz radyoyu seçmek yeterli oluyor.

PowerApp'in App Store ve Google Play Store için mobil uygulamalarının bulunduğunu da hatırlatalım.

Görsel Kaynak: Deposit Photos

Bilgisayar&#;n&#;zdaki müzik ar&#;ivinden s&#;k&#;l&#;p da yeni bir &#;eyler denemek istedi&#;inizde, internetteki say&#;s&#;z seçenek içerisinde kaybolup gidebilirsiniz.

RadioTimesayesinde, internet üzerinden yay&#;n yapan FM radyo istasyonlar&#;n&#; takip edebilirsiniz. Bu program&#;n en büyük avantaj&#;, internet üzerinden bulundu&#;unuz bölgedeki yerel radyo istasyonlar&#;n&#; bulabilmesinde yat&#;yor. Bu sayede sevdi&#;iniz radyo kanallar&#;n&#; takip edebilirsiniz.

Çok basit ve etkili bir yaz&#;l&#;m olan RadioTime ile dünya çap&#;nda radyo istasyonu emrinize amade. Bu kadar kanal içerisinde ho&#;unuza gidecek bir tane bulmak, yaz&#;l&#;m&#;n düzenli yap&#;s&#; sayesinde çok kolay.

Peki nas&#;l kullanacaks&#;n&#;z?

Peki nas&#;l kullanacaks&#;n&#;z?

Ücretsiz kay&#;t yap&#;p bölgenizi seçtikten sonra sistem size yak&#;n radyo istasyonlar&#;n&#; tavsiye edecektir. Radyo istasyonunu seçip oynat tu&#;una t&#;klaman&#;z yeterli.

&#;nternet taray&#;c&#; tabanl&#; oldu&#;u için herhangi bir kurulum gerektirmeyen bu radyo uygulamas&#;n&#; herhangi bir bilgisayarda kendi ayarlar&#;n&#;zla kullanman&#;z mümkün. Ayr&#;ca RedButton isimli ücretsiz bir uygulama sunan RadioTime, böylece dinledi&#;iniz parçalar&#; kaydetmenize de imkan tan&#;yor. Bu seçenek ne yaz&#;k ki ücretsiz de&#;il ama normal radyo dinleme özellikleri ücretsiz ve s&#;n&#;rs&#;z.

RedButton'u kullanmaya karar verirseniz arayüzün çok kullan&#;&#;l&#; oldu&#;unu göreceksiniz. Ama internet radyolar&#;n&#; kaydetmek için say&#;s&#;z ücretsiz yaz&#;l&#;m bulunuyor. Örne&#;in StreamRipper isimli ücretsiz ve 1MB'dan küçük bir uygulama i&#;inizi görecektir.

Download: StreamRipper

Okuyucu Yorumları

Ekran Görüntüleri

Açıklama

*** Hayat radyo yayınları alın ***

Türkiye'deki 'den fazla radyo istasyonunu: Powerturnk FM, Number One FM, Radyo Fenomen, Radyo Tatlises, Power Turk, Radyo llac, TRT Turk, Kral Turk 98,

ülkeden en popüler radyo istasyonunu dinleyin.
Spor, haber, müzik ve kültür - tüm dillerdeki en iyi radyo istasyonlarını dinleyin.

Artık şehrinizin ve ülkenizin en iyi radyo istasyonlarını evde, ofiste, otobüste ve hatta yurt dışında bile dinleyebilirsiniz.

myTuner Radio iPhone, iPad ve iPod touch'ınızda ÜCRETSİZ radyo dinlemenin en iyi yoludur.


ÖDÜLLER
Best10apps Ödülleri
"iOS Radyo Uygulamalarında Muhteşem Bir Yenilik - funduszeue.info"


SIRALAMALAR
- 70 Ülkede 1 Numara.
- 97 Ülkede İLK 5'te.
- Ülkede İLK 'de.
- Ortalama Puanı Dört Yıldız (****)


myTuner Radio ile:
- En iyi yerel radyo istasyonlarını dinleyebilir
- 'den fazla ülkenin radyo istasyonlarını dinleyebilir
- Dünya çapında 'den fazla radyo istasyonunu dinleyebilir
- Ülke başına sıralaması ile 1 milyondan fazla Podcasts
- Radyo istasyonunun ismi, ülkesi, cinsiyeti veya şehrine göre arama yapabilir
- En sevdiğiniz istasyonla uyanmak için alarm kurabilir
- Facebook, Twitter, SMS ve E-posta yoluyla paylaşabilir
- İstasyonları en beğenilenler listenize ekleyebilir
- Arka planda radyo dinleyebilir
- Airplay ve Bluetooth kullanarak radyo dinleyebilirsiniz
- myTuner Radio for Apple Watch, Apple TV, Apple CarPlay


Yayın akışı geçici olarak çevrimdışı olduğu için çalışmayan bazı istasyonlar olabilir. Bu uygulama 3G şebekeler ve Wi-Fi için optimize edilmiştir.

Daha fazla bilgi için, funduszeue.info


Üyelik

Satın alma onaylandığında ödeme Apple ID hesabınızdan çekilecektir. Üyelik mevcut dönemin bitişine en geç 24 saat kala iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenir. Üyeliğinizi satın alma sonrası App Store'daki hesap ayarlarınıza girerek yönetebilir veya iptal edebilirsiniz.

funduszeue.info
funduszeue.info

- Hata gidermeleri

Kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmak için zaman zaman iyileştirmeler yapmaktayız. Uygulamamızı kullanmaktan memnunsanız, lütfen bize her gün incelemeyle ilgili değerlendirmede bulunun!

Oylar ve Yorumlar

Reklam dinleme uygulaması

Sakın indirmeyin. Habire reklam çıkıp insanın siniri bozuluyor. Basılı tutup yararlı basın belki reklamı insancıl seviyeye indirirler

Memnuniyet

Kendime göre favori radyo kanalları seçtim ayrıca dünyanın her kanalına rahatlıkla ulaşabiliyorum

Ekranı kapatınca çalmayı durduruyor

Evet arkadaşlar ekranı kapattığınızda radyo çalmayı durduruyor. Arka plana atabilirsiniz ama ekranı kapatırsanız duruyor. Basılı tutup yararlıya basın da üste çıksın herkes görsün.

Uygulama İçi Satın Alımlar

Tüm reklamlardan kurtulun

Tüm reklamlardan kurtulun!

₺,99

Appgeneration Software adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Konum
  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Appgeneration, Software Technologies, Lda

Boyut
MB

Kategori
Müzik

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Apple TV
tvOS veya üst sürümünü gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Bulgarca, Danca, Endonezce, Fransızca, Geleneksel Çince, Hollandaca, Hırvatça, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Norveççe Bokmål, Norveççe Nynorsk, Portekizce, Rusça, Slovakça, Sırpça, Tayca, Yunanca, Çekçe, İbranice, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
12+ Seyrek/Hafif Derecede Yetişkin/Müstehcen TemalarSeyrek/Hafif Derecede Küfürlü veya Kaba MizahSeyrek/Hafif Derecede Cinsel İçerik ve Çıplaklık

Telif Hakkı
© AppGeneration - All Rights Reserved

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Tüm reklamlardan kurtulun₺,99
  2. myTuner Radio (1 settimana)₺6,49
  3. myTuner (aylık)₺19,99
  4. myTuner (6 ay)₺53,99
  5. myTuner (3 ay)₺39,99

Destekledikleri

  • Siri

    Bu uygulama içinde işlerinizi sadece sesinizi kullanarak halledin.

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Radyo Dinle -Türkiye Radyoları

Bu uygulama hakkında

- Radyo uygulaması ile Türkiye'deki ulusal ve yerel radyoları dinleyebilirsin.
- Amerika ve Almanya radyolarını da dinleyebilirsin.
- Tüm radyoları pop, arabesk, yabancı, haber-spor, slow, halk müziği, nostalji, dini, rock, rap ve yerel gruplar altında topladık.
- Tek ekranda basit arayüz ile tüm radyoları rahat bir şekilde dinleyebilirsin.
- Bildirim ekranında radyoyu kontrol edebilirsin ayrıca dinlediğin radyo grubu arasında bi sonraki ve bir önceki radyoya geçebilirsin.
- Özellikle takip ettiğin radyoları favorilerine alıp Favoriler sayfasından hızlıca ulaşabilirsin.
- Arama ekranından aradığın radyoya hızlıca ulaşabilirsin.
- Radyolarım ekranından kendi radyonu ekleyip dinleyebilirsin.
- Uyku modunu ayarlayıp dilediğin zamanda radyo kendiliğinden kapanabilir.
- Kulaklık ile radyo durdurma, bir önceki radyo ve bir sonraki radyoya geçilebilir.
- Dinlediğin radyoyu kayıt edip daha sonra dinleyebilirsin.
- Dilediğin radyoyu seçip alarm olarak ayarlayabilirsin.
- Şarkı tanıma özelliği ile dinlediğin müziği tanıyabilirsin.
- Amerika ve Almanya radyolarını dinleyebilirsin.
- Android auto desteği ile aracınızda keyifle kullanabilirsin.

Güncellenme tarihi

10 Nis

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası