tuzla marina fiyat / Korsan Adası Tema Park Nerede? Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Nedir? | Gezenti Anne

Tuzla Marina Fiyat

tuzla marina fiyat

Dünyan&#;n ilk 9 fonksiyonlu marina ve ya&#;am merkezi olma özelli&#;ini ta&#;&#;yan ve tamam&#; deniz üstünde tasarlanm&#;&#; Viaport Marina bünyesinde yer alan Korsan Adas&#; Tema Park (Eski ad&#;yla ViaSea Tema Park) , &#;stanbul Anadolu Yakas&#;’nda, Tuzla’da konumland&#;r&#;lm&#;&#;.

Her ya&#;tan misafirlerine benzer bir e&#;lence deneyimi ve güzel bir gün geçirmeyi vaat eden Korsan Adas&#; Tema Park’ta, dünyan&#;n en heyecan verici roller coasterlar&#; aras&#;nda olan fenomen Red Fire ile birlikte toplam 28 ayr&#; e&#;lence ünitesi yer al&#;yor. Dünya standartlar&#;nda teknoloji kullan&#;larak tasarlanan Korsan Adas&#; Tema Park, modern e&#;lence ünitelerinin yan&#; s&#;ra klasik Türk lunapark kültürünü de ya&#;at&#;yor.

Viaport Marina’da Korsan Adas&#; Tema Park’&#;n yan&#; s&#;ra ViaSea Akvaryum, Aquapark, Aslan Park, Bowling, Sinema, Timsah  Outlet Al&#;&#;veri&#; Merkezi ve Marina da bulunuyor.

GÜNCEL B&#;LET F&#;YATLARI YAZININ DEVAMINDA &#;

KORSAN ADASI TEMA PARK ROLLER COASTER

KORSAN ADASI TEMA PARK NEREDE? NASIL G&#;D&#;L&#;R?

Tuzla Viaport Marina’da bulunan Korsan Adas&#;’na toplu ta&#;&#;ma ile ula&#;mak için Kad&#;köy-Kartal metrosu kullanabilirsiniz. Kartal metro dura&#;&#;nda indikten sonra, dura&#;&#;n önünden geçen numaral&#; Kad&#;köy-Tuzla &#;ETT otobüsüne binip &#;ehitler Caddesi dura&#;&#;nda inerek ula&#;abilirsiniz. Özel arac&#;n&#;z ile gelecekseniz E-5’ten Tuzla Piyade Okulu kav&#;a&#;&#;ndan ç&#;k&#;&#; yap&#;p, güneye do&#;ru anayolu ve yönlendirme tabelalar&#;n&#; takip ederek  ula&#;abilirsiniz. Marmarayla gelebilmek için Tuzla dura&#;&#;nda inip Viaport logolu minibüslere binmeniz gerekiyor.

KORSAN ADASI TEMA PARK YILI GÜNCEL G&#;R&#;&#; ÜCRET&#; NED&#;R? (GÜNLÜK SINIRSIZ KULLANIM)

Yeti&#;kin: TL

Ö&#;renci: TL

Çocuk (  Ya&#; aras&#;):  TL

ay aras&#;: Ücretsiz

13 ya&#;&#;ndan küçükler yanlar&#;nda yeti&#;kin olmadan giri&#; yapamaz. Biletsiz giri&#; yoktur. 

KORSAN ADASI TEMA PARK AÇILI&#; KAPANI&#; SAATLER&#; 

Pazartesi: –

Di&#;er günler: –

KORSAN ADASI TEMA PARK’TA NELER VAR?

Her ya&#;tan misafirlerine benzersiz bir e&#;lence deneyimi sunan Korsan Adas&#; Tema Park’ta, dünyan&#;n en heyecan verici roller coasterlar&#; aras&#;nda olan Red Fire ile birlikte toplam 28 ayr&#; e&#;lence ünitesi yer al&#;yor. Dünya standartlar&#;nda teknoloji kullan&#;larak tasarlanan ViaSea Tema Park, modern e&#;lence ünitelerinin yan&#; s&#;ra klasik Türk lunapark kültürünü de ya&#;at&#;yor.

E&#;lence üniteleri aras&#;nda bizim favorimiz olan NAUT&#;LUS A&#;LE TREN&#;, Red Fire kadar ürkütücü olmamakla birlikte, 70 km h&#;za ula&#;an çocu&#;unuzla beraber adrenalinlerin zirveye ç&#;kt&#;&#;&#; muhte&#;em bir heyecan deneyimi ya&#;at&#;yor. Nautilus Aile Treni’nden indikten sonra hissetti&#;iniz tek &#;ey tekrar binme iste&#;i oluyor. &#;

NAUT&#;LUS A&#;LE TREN&#;

9 metre yüksekten dönerek, heyecanl&#; ve keyifli bir serbest dü&#;ü&#; ya&#;atan DEV BAL&#;NA ORKA da her ya&#;tan misafire hitap ediyor.

DEV BAL&#;NA ORKA

G&#;RDAP 10 ya&#; alt&#; için fazla iddial&#;, onlara abla ve a&#;abeyler biniyor. Kendi ekseni çevresinde derece dönen bu adrenalin ünitesine insan bakarken bile heyecanlan&#;yor.

G&#;RDAP

Ad 20

Nautilus’tan sonra ikinci favorimiz kendi etraf&#;nda da dönebilen çarp&#;&#;an otoya benzetebilece&#;im DÖNENCE oluyor. Sadece ViaSea Tema Park’ta ya&#;anabilecek  bir karting deneyimi olan FORMULA MAR&#;NA da erkek çocuklar&#;n favorisi. 1 veya 2 ki&#;ilik elektrikli özel araçlar ile  içe e&#;imli özel pistde ünlü Nascar yar&#;&#;lar&#;na benzer bir sürü&#; keyfi ya&#;anabiliyor.

FORMULA MAR&#;NA

Küçükler Roller Coaster keyfi yapamaz m&#;? Adrenalin sever miniklerin imdad&#;na minik roller coaster SEK&#;Z yeti&#;iyor. Bu ünite öyle e&#;lenceli ki refakatçi olarak büyüklerin bile ç&#;&#;l&#;k att&#;&#;&#;na &#;ahit olunuyor.

M&#;N&#;K ROLLER COASTER SEK&#;Z

Uçu&#; tutkusunu doyas&#;ya ya&#;amak isteyen minik cesur yürekler kendi kontrollerindeki uçaklarla donanm&#;&#; HÜRKU&#; ile uçuyor. Boyu cm aras&#;nda olan çocuklar refakatçi ile binebiliyor ve refakatçi kullan&#;m&#; ücretsiz.

HÜRKU&#;

Bir lunapark klasi&#;i olan Çarp&#;&#;an Oto’ya binmezsek olmaz. &#;&#;in güzel taraf&#; Korsan Adas&#; Tema Park’ta farkl&#; ya&#; gruplar&#; için iki ayr&#; ÇARPI&#;AN OTO ünitesi var. Bize dü&#;en do&#;ru üniteyi seçtikten sonra sadece direksiyonu çevirmek ve gaza basmak. &#; Lunaparklar&#;n benim için en keyifli ünitesi olan gondollarda Korsan Adas&#; Tema Park’ta küçük çocuklar ve büyük çocuklar için iki ayr&#; üniteye ayr&#;lm&#;&#;, tabi ki bizim tercihimiz büyük çocuklar için olan RE&#;S GONDOL oluyor.

RE&#;S GONDOL

Dönme dolap Lunaparklar&#;n olmazsa olmaz&#;. M&#;N&#; DÖNME DOLAP ile minikler refakatçileri ile birlikte dönme dolab&#;m&#;z&#;n keyfini ç&#;kar&#;yor. Üstelik refakatçi kullan&#;m&#; da ücretsiz.

M&#;N&#; DÖNME DOLAP

Korsan Adas&#; Tema Park’ta zaman su gibi ak&#;p gidiyor. Üniteler aras&#;nda ko&#;turup duran miniklerin karn&#; ac&#;kt&#;&#;&#;nda Tema Park’tan ç&#;kmadan bir &#;eyler at&#;&#;t&#;rabilecekleri minik bir kafe de bulunuyor.

KORSAN ADASI KAFE

Uçan sal&#;ncaklar&#; sevmeyen var m&#;? Çocuklar&#;n&#;zla birlikte gökyüzünde süzülece&#;iniz DEN&#;Z SALINCA&#;I Korsan Adas&#; Tema Park’&#;n hepimizi birden keyiflendiren ünitelerinden biri oluyor. Korsan Adas&#; Tema Park’da ç&#;&#;l&#;klar ve kahkahalarla dolu bir gün böyle sona eriyor.

UÇAN SALINCAK

KORSAN ADASI TEMAPARK

Adres: Viaport Marina, Cami Mah. Bal&#;kç&#;lar Sok. No Tuzla / &#;stanbul

Telefon: 0 () 18 88

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için t&#;klay&#;n.

VIASEA Akvaryum Nerede? Nas&#;l Gidilir? Giri&#; Ücreti Nedir?

&#;stanbul’da Çocuklarla Hafta Sonu Gidilecek 40 Yer ve Giri&#; Ücretleri

funduszeue.info

içindekiler

Tuzla Marina Aquapark Waterland fiyatları, nerede, iletişim

Marina Aquapark Waterland, birbirinden eğlendirici kaydırakları ve aktiviteleri ile İstanbullular&#;a keyif dolu anlar yaşatıyor. Tatil beldelerine gitmeden İstanbul&#;da eğlenceli bir gün geçirmeyi vadeden tesis, bünyesinde bir çok kaydırak ve havuz barındırıyor. İstanbul Tuzla Marina Aquapark nerede, giriş ücreti ve ile ilgili bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Marina aquapark waterland fiyatları

İstanbul&#;un en büyük aquaparkı olma iddiasıyla hizmete başlayan Marina Aquapark Tuzla, haziran ayında ilk kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. 15 bin metrekare üzerine kurulu olan tesiste çocuklar ve bayanlar için özel havuz ile daha çok aile konseptinde bir işletmecilik amaçlanmış.

Marina tuzla aqua ve havuz

Tuzla Marina Aquapark Waterland Aktiviteleri

Marina aquapark, her yaştan insanın güzel vakitler geçirebileceği, birbirlerinden eğlenceli kaydıraklar, yüzme havuzları, ve çocuk havuzu bulunduğu bir tesis. Özellikle çocuklu ailelere yönelik iyi vakit geçirilebilecek ortamlar oluşturulmuş. Ayrıca gün içerisinde spor aktiviteleri de yapılıyor. 

Marina aquapark waterland fiyatları

İstanbul Marina Aquapark Tuzla&#;ya damsız giriş yasak. 15 yaş üstü erkekler tek giremezken, 15 yaş altı çocuklar ebeveyni olmadan tesise kabul edilmiyor. Tesiste otopark sıkıntısı yok. Sağlık görevlisi bulunuyor. Girişte güvenlikler içeriye yiyecek içecek sokulmaması için çantalarınızı kontrol ediyorlar. Bu ihtiyaçlarınızı içerideki kafeteryadan karşılayabiliyorsunuz. Tabi piyasaya göre fiyatlar biraz tuzlu oluyor.

Marina Aquapark Kaydırakları

Marina aquapark waterland tuzla

Marina Aqua park Waterland&#;da Adrenalin dolu kaydıraklar ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Özellikle Looping Rocket isimli kaydırak, 24,5 metre yüksekliği ile Avrupa&#;nın en büyük kaydırağı ünvanını taşıyor. İçine girdiğiniz kabinin tabanının açılmasıyla dimdik bir kaydırak içerisinde kendinizi boşlukta düşüyor gibi hissediyorsunuz. 

Marina aquapark waterland viaport

Şişme botlar üzerinde yapılan süratli bir kayışın verdiği haz, insanı tekrar tekrar uzun merdivenlerden tırmanarak kaymaya sevk ediyor. Karanlık ve kıvrımlı tünellerden oluşan kaydıraklar ise, heyecanlı bir kayış sonrası bir anda serin havuza düşmenin hazzını yaşatıyor.

Marina aquapark tuzla çocuk havuzu

Çocuğunuzun eğlenceye doyacağı havuz ve kaydırakların yanı sıra, bayanlara özel korunaklı yüzme havuzu da bulunuyor. Bir de botlar ile dalgalı denizde gezintiye çıkmanın keyfini yaşatan Dalga Havuzu bulunuyor. Ne yazık ki yüzebileceğiniz büyük bir genel havuz yok. Gün içerisinde köpük partisi gibi etkinlikler de düzenleniyor.


Aquapark Açılış Kapanış Saatleri

Aquapark, sabah saat ‘dan akşam saat ‘a kadar hizmet veriyor.


Marina Aquapark Waterland Nerede, Nasıl Gidilir?

Tuzla Marina Aquapark, Tuzla&#;da Viaport Marina&#;nın yanında bulunuyor. Marmaray ile ulaşmak için Tuzla durağında inmek gerekiyor.  Aquaparka, İstanbul&#;un farklı noktalarından ücretsiz servis ile ulaşım imkanı bulunuyor. Servis irtibat numarası ve duraklarına aşağıdan bakabilirsiniz.

tuzla aqua ücretsiz servis

Aquapark İletişim

Adres: Cami Mahallesi Balıkçılar Sokak No/1 Tuzla / İstanbul

Telefon: 40 38


Haritada Konumu



Marina Aquapark Waterland Giriş Ücreti

 İstanbul Tuzla Marina Waterland Aquapark fiyatları aşağıda verilmiştir:

  • 0 – 3 yaş ücretsiz
  • 4 – 12  giriş ücreti  : TL
  • Öğrenci giriş ücreti : TL
  • Yetişkin giriş ücreti : TL

Ayrıca ücret karşılığı loca kiralama imkanı bulunuyor. Sezon içerisinde fiyatta değişiklikler yapılabiliyor. O sebepten gitmeden önce telefon ile iletişim kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.



İstanbul aquaparkları
arasında bulunan Aqua Dolphin Aquapark ve Aqua Marine Büyükçekmece aquaparkını da inceleyebilirsiniz.

Aquapark ve havuzlar hakkında yorum yazarak, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


GezginSitesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası