dr ali sayar / Ali Sayar Haberleri - Ali Sayar Kimdir - Haberler

Dr Ali Sayar

dr ali sayar

Ereğli&#;nin İnternet Gazetesi">

DR. ALİ SAYAR &#;BAŞLIYORUZ&#; DEDİ

Ereğli kamuoyunda uzun süredir milletvekili adayı olacağı konuşulan Dr. Ali Sayar&#;ın bu hafta içinde görevinden istifa ederek CHP&#;den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Dr. Ali Sayar&#;ın yakın dostlarına, uzun süredir Ereğli, Konya ve ilçeleri ile Genel Merkez çevrelerinde yaptığı istişarelerden sonra milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayarak, &#;Başlıyoruz&#; dediği ifade edildi.

Dr. Ali Sayar&#;ın daha önceki adaylıklarında sahada yaptığı çalışmalarda kazandığı deneyime güvendiği, &#;14 Mayıs seçimleri bize, Ereğlimize ve milletimize hayırlı olsun. Ereğlimizin çok uzun yıllara dayanan milletvekili eksikliğini ve sahipsizliğini sonlandırmak için başlıyoruz. Allah utandırmasın&#; diye konuştuğu kaydedildi.

(13 Mart/Ereğli) ×

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Sayar kimdir?

İŞTE DR. ALİ SAYAR'IN HAYATI:

yılında Konya Ereğli’de doğfunduszeue.infolu Karaman’da, ortaokul ve liseyi yatılı olarak Konya Anadolu Lisesinde tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden yılında Tıp Doktoru olarak mezun oldu.

Hatay Kırıkhan, Malatya, Muğla, Van, Konya Akşehir, Seydişehir ve Karapınar ’da çalıştı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldığı eğitim sonucu Hemodiyaliz Hekimi oldu ve Seydişehir Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesini kurdu.

Konya Ereğli Devlet Hastanesinde uzun yıllar Başhekim Yardımcısı, Hemodiyaliz ve Acil Servis hekimi olarak görev yaptı.

dönem CHP Konya milletvekili aday adayıdır.

Ulusal ve uluslar arası sempozyumlarda 3 bildiri sundu, Evli, ikisi kız, ikisi erkek dört çocuk babası. İngilizce bilmektedir..

Kaynak:

Editör: Ulaş Üstündağ - [email protected]


Ereğli Haberleri

Dr. Ali Sayar 14 Mayıs ’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde, Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Sayar, CHP Ereğli ilçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısında aday adayı olduğunu açıkladı.

Sayar, Dönem Milletvekilliği için CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundu ve adaylığını ilçe teşkilatında basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

İlçemiz Ereğli’de, Dulkadiroğluları Bekdikler Derneği kurucusu ve başkanlık görevinde uzun süredir bulunan Dr. Ali Sayar’ın konuşması, CHP’liler ve Sayar destek veren vatandaşlar tarafından alkışlarla desteklendi.

Dr. Ali Sayarın basın açıklamasına, CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, CHP Kadın Kolları Başkanı İsminaz Aldemir, Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

dscjpgdscjpgdscjpgdscjpgdscjpgdscjpgdscjpg

Etiketler :Doktor, Ali Sayar, CHP, CHP Ereğli ilçe Başkanlığı, Seçim, Milletvekili, Aday, Aday Adayı, Ereğli, Konya

Ereğli Gündem - </p>
            <span class=nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası